HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 kol 2026, 08:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 81 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje!
PostPostano: 09 ožu 2012, 23:21 

dudu je napisao/la:
ManInBlack je napisao/la:

Eto sad će znati da sam iz okolnih sela :)

kako se branite od sandžačkih divizija? jel juriša neprijatelj na sela? :zubati

Pokorili su nas , al u kurcu i ono malo što je doselilo okačilo table da prodaju kuće, krmad im oko kuće hodaju :)

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2012, 23:54 

Apeliram na Jacka da ne odlazi. :zubati

Iako znam da neće, jer ovo u suprotnom ne bi bilo 350. povlačenje. :zubati

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 00:05 

Treba mu poslat donaciju za njegov sajt.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 00:06 

Evo jedan prigodan video klip, svaka sličnost sa Jack-om je NAMJERNA

zeko - dudu ustasa
rijeka - herceg bosna
džak - jack
Džakove brane - forum bosanske historije :)
zekine brane - hrvatska vlast
dabrovi - međunarodna zajednica
ajkula - hrvat iz tuzle

:zubati

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 01:11 

majstore, EPP.

Jack je napisao/la:
Zar ne vidite kako sam navukao skutore.Da me prenosu.Hahaha.I sam se divim.Znao sam da ce me skutori prenijeti, i velika reklama tog dana, dolazi s njihove strane

Hhaha.Thanks.Blesavi skutore

Besplatna reklama na portalu hercegbosna

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 01:16 

Što on misli da je popularan :) eno ima epp i na fejsu :)

Jack, kako ti se sviđa crtani :) :smijeh

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 01:19 

dudu je napisao/la:
majstore, EPP.

Jack je napisao/la:
Zar ne vidite kako sam navukao skutore.Da me prenosu.Hahaha.I sam se divim.Znao sam da ce me skutori prenijeti, i velika reklama tog dana, dolazi s njihove strane

Hhaha.Thanks.Blesavi skutore

Besplatna reklama na portalu hercegbosna

Onda nemojte staviti link. Mislio je pomoć na Google.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 01:20 

gdje vidiš link? pa taj forum i ne možeš reklamirati jer ga mogu čitati samo registrirani korisnici.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 01:23 

A vi ste insiders. Mujo, Safet i Hamza.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 01:26 

BBC je napisao/la:
A vi ste insiders. Mujo, Safet i Hamza.

:ucelo
Ne mi samo radimo za novac :smajl025

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 09:29 

Jack je napisao/la:
Hvala portalu Herceg Bosna

Slabo mi je trafika isla, a znao sam da ima jedan pacenik koji sve prenosi sto ja kazem.Pa, kud ces bolje.Malo se pretvaram, vamo-tamo.Reklama bude bolja.I onda na kraju ovaj portal dobije hits.Business sta ti je.I tako

Moja nakana je uspjela, a sucker se je upecao.Sta mozes.Takav komad budale se rijetko kad vidja.Iako, iskreno ja imam narav kao u kameleona, mogu da bude sta hocu, kako hocu, i mogu da prezivim kako i gdje god hocu

Nije tajna da sam gulio u zatvoru, ali sam kao mladic, naucio kako da dobijem ono sto zelim.U zatvoru imas tusiranje velikih momaka, pod velike ne mislim na ''velike'' nego onako bas velike.I to imas mentalne morone, i ljude koji znaju, kako i sta.Vidis.Ja znam, kako i sta.Hladan kao spricer, a dvaput opasniji.

Nije Jack najveci, jer s svojih 185 cm.Nisam najvise ni pod razno.Ali, imam vise od 180 stupnjeva mentalitet, kako zelis da se okrenem, i okrenut cu se.E, vidis.Pa, bas zbog tog ja znam na desetine ljudi zastupnika u parlamentu Federacije

Ne vjerujes mi.Pa, ti i dalje budi kreten.Hahaha.Sta ti je Zagreb.Koje budaletine

Hvala na reklami, blagodarim

chat/odlazak-velikana-jack-najavio-jubilarno-350-povla-enje-t6524.html

Imam i ja u vidu reklamu na portalu foruma.hr

Glupi, debilni skutori.Da znaju sta je acting job, ali fakat.Koji mentoli.Hahaha.No, moram tim idiotima da prenesem selame i poruke.I jos nesto

U pravom zivotu, u zatvoru ne biste prezivjeli 15 minuta.Potrosili bi kondom na mlade skutorske glavice.Prije nego sto bi znao sta i gdje.Pisali bi krv, nakon pola sata.A u satu bi dosli da pocinite samoubistvu.Avvv, te restke.Avvv.Hehehehe.

Kako Ameri kazu.Free advertising.Thanks

Mora se glumiti malo, ali uvijek ce biti bezbroj glupana koji ce povjerovati sta sam rekao

Da li ce portal nestati poslije 16 marta

Da li Jack zna ljude u parlamentu Federacije

Da li Jack zna doktore

E, jebi ga.Mozda znam a mozda ne znam.Ali, kad bi naveo jedno ime, pisklli bi od srece skutorske, ali necu.Inace, ovaj jedan, recimo iz Tzk kanton.Poslanik.Fakat, ali da bude smijesno iz smecarske je Sdp stranke.Stalno mi se fali, koliko je ustasha sjebao.I kako ih i dalje prca.Ja covjeku lijep.Ne kupuj covjece od glupih ustasha.Lakse.Ma, hocu da ih sjebem, dok sam ziv.Sta mozes

Covjek radi svoj posao, i to radi ga super dobro.A, ako mi neko ne vjeruje.Tough luck.

Hihih

I jos da bude ljepse od svega.Ovog mentola sam banirao.Naravno, prosuo sam pricu tada, da nisam bio dole, da ga je banirao neko ''drugi''.Ipak, to je ta prica, koja uvijek pali.Palila je u 2009 godini.Palit ce i danas

Piski, kaki i sutra laprdaj, ustaski sinko

Zora ne svice kraj jednog sela, jer tamo Hrvat zivi pod navalama straha.Kako se to selo zove?

Hehehe.Da ne biste.A, nije ni Kostajnica, iako nacuo sam da je i to uzeto od Sandzackih Bosnjacka.Par cumeza malo ustaskih.Sitnica

Vidimo se 16 Ozujka decki.

=))

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 10:19 

Jack je napisao/la:

Nije problem, i drugi put. Razmišljali smo i o donaciji za hosting. :zivili

Jack je napisao/la:
U pravom zivotu, u zatvoru ne biste prezivjeli 15 minuta.Potrosili bi kondom na mlade skutorske glavice.Prije nego sto bi znao sta i gdje.Pisali bi krv, nakon pola sata.A u satu bi dosli da pocinite samoubistvu.Avvv, te restke.Avvv.Hehehehe.

Hahah, što reći čovjeku koji misli da je pravi život u zatvoru. :zubati

Jack je napisao/la:
iskreno ja imam narav kao u kameleona

Naravno da imaš. Pa zato vas i zovemo Suncokreti. Srećom, to je danas manje više svima jasno, čak i pravašima u Hrvatskoj. :biceovodobro

1652 of 2558 - 64.58%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 10:28 

Što reći nego jadnik :) misli ovdje dječica :D , kad je već kod zatvora nije ni svjestan da su ovdje ljudi koji ološ trpaju u zatvor :D

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 10:33 

ManInBlack je napisao/la:
Što reći nego jadnik :) misli ovdje dječica :D , kad je već kod zatvora nije ni svjestan da su ovdje ljudi koji ološ trpaju u zatvor :D

Hahaha, kad sam ja hapsio delikvente Jack je još nosao slike Pavelića. slika

1652 of 2558 - 64.58%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 10:41 

Jack je napisao/la:

mogu da bude sta hocu, kako hocu
U zatvoru imas tusiranje velikih momaka,
pod velike ne mislim na ''velike'
' nego onako bas velike.
I to imas mentalne morone,
i ljude koji znaju, kako i sta.
Vidis.Ja znam, kako i sta.

kako zelis da se okrenem, i okrenut cu se.
ne biste prezivjeli 15 minuta.
Potrosili bi kondom
Prije nego sto bi znao sta i gdje.
Pisali bi krv, nakon pola sata.

Izdvojio sam dio jackovog teksta. Autobiografija u prozi.

Sad mi je jasno odakle mu inspiracija za "Krvave noći"

=))

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 10:47 

dudu je napisao/la:
Jack je napisao/la:
Hvala portalu Herceg Bosna

Slabo mi je trafika isla, a znao sam da ima jedan pacenik koji sve prenosi sto ja kazem.Pa, kud ces bolje.Malo se pretvaram, vamo-tamo.Reklama bude bolja.I onda na kraju ovaj portal dobije hits.Business sta ti je.I tako

Moja nakana je uspjela, a sucker se je upecao.Sta mozes.Takav komad budale se rijetko kad vidja.Iako, iskreno ja imam narav kao u kameleona, mogu da bude sta hocu, kako hocu, i mogu da prezivim kako i gdje god hocu

Nije tajna da sam gulio u zatvoru, ali sam kao mladic, naucio kako da dobijem ono sto zelim.U zatvoru imas tusiranje velikih momaka, pod velike ne mislim na ''velike'' nego onako bas velike.I to imas mentalne morone, i ljude koji znaju, kako i sta.Vidis.Ja znam, kako i sta.Hladan kao spricer, a dvaput opasniji.

Nije Jack najveci, jer s svojih 185 cm.Nisam najvise ni pod razno.Ali, imam vise od 180 stupnjeva mentalitet, kako zelis da se okrenem, i okrenut cu se.E, vidis.Pa, bas zbog tog ja znam na desetine ljudi zastupnika u parlamentu Federacije

Ne vjerujes mi.Pa, ti i dalje budi kreten.Hahaha.Sta ti je Zagreb.Koje budaletine

chat/odlazak-velikana-jack-najavio-jubilarno-350-povla-enje-t6524.html

Imam i ja u vidu reklamu na portalu foruma.hr

Glupi, debilni skutori.Da znaju sta je acting job, ali fakat.Koji mentoli.Hahaha.No, moram tim idiotima da prenesem selame i poruke.I jos nesto

Kako Ameri kazu.Free advertising.Thanks

Mora se glumiti malo, ali uvijek ce biti bezbroj glupana koji ce povjerovati sta sam rekao

Da li ce portal nestati poslije 16 marta

Da li Jack zna ljude u parlamentu Federacije

Da li Jack zna doktore

E, jebi ga.Mozda znam a mozda ne znam.Ali, kad bi naveo jedno ime, pisklli bi od srece skutorske, ali necu.Inace, ovaj jedan, recimo iz Tzk kanton.Poslanik.Fakat, ali da bude smijesno iz smecarske je Sdp stranke.Stalno mi se fali, koliko je ustasha sjebao.I kako ih i dalje prca.Ja covjeku lijep.Ne kupuj covjece od glupih ustasha.Lakse.Ma, hocu da ih sjebem, dok sam ziv.Sta mozes

Covjek radi svoj posao, i to radi ga super dobro.A, ako mi neko ne vjeruje.Tough luck.

Hihih

I jos da bude ljepse od svega.Ovog mentola sam banirao.Naravno, prosuo sam pricu tada, da nisam bio dole, da ga je banirao neko ''drugi''.Ipak, to je ta prica, koja uvijek pali.Palila je u 2009 godini.Palit ce i danas

Piski, kaki i sutra laprdaj, ustaski sinko

Zora ne svice kraj jednog sela, jer tamo Hrvat zivi pod navalama straha.Kako se to selo zove?

Hehehe.Da ne biste.A, nije ni Kostajnica, iako nacuo sam da je i to uzeto od Sandzackih Bosnjacka.Par cumeza malo ustaskih.Sitnica

Vidimo se 16 Ozujka decki.

=))

E, jadan jack.
Koliko puta samo ponavlja da se "samo pretvarao" i "glumio" :zubati , nije valjda da misli da ako to ponovi 10 puta u postu da će netko stvarno pomislit da ovaj oproštaj gdje se izdire na Bošnjake:

Jack je napisao/la:
Odlucio sam trajno da odem u penziju negdje za par mjeseci

Kolicina gluposti, nesposobnosti i pomoci koju sam dobio od takozvanih Bosnjaka kroz sve ove godine.I pozive na linc, i to mene.Je uradila svoje.Moze da trpis dokle hoces, ali ne i koliko hoces

Moj rad ce prestati trajno i sve manje cu dolaziti na net i to uskoro.Dosta je toga.Jednostavno, prestat sam vise da se bavim ovim, ne zelim da se zivciram i gubim zdravlje, a kad gledam politiku i vijesti oko mene, i kad dodjem na ovaj forum.To su za mene bezveze gubljenje zivaca i vremena.

Lijepo ste me odjebali, kad sam trazio pomoc, a dosta njih zna, ko i sta.Svoju ''sposobnost'' ste pokazali, to nema price.Pustali ste mene da radim, da se bavim spamerima, pricali ste i nista niste radili da mi pomognete.I sve ove godine ja sam morao i jos uvijek finansiram sve ovo, i niko nije rekao, kako mogu da ti pomognem, sem sto sam dobio nekih gluposti

Da sam 5 godina mladji, mogao bih da odsutim.Vise necu, ne zelim

Portal http://www.bosanskehistorije.com

Zatvara se ovih dana.Nakon toga, moj rad prestaje i ja nemam vise nikakvih namjera da radim bilo sta

Lagano cu se pokusati odvikavati.Prije 2008 godine znao sam da ne dodjem na net par dana, a u zadnjih 4 godine sam postao ovisan o tome.Dok je jedan moj clan porodice umirao od raka, ja sam morao u sobi da budem, da ne slusam vrisku, patnju i sve ostalo

On je sad mrtav, kao sto su za mene mrtvi i vecina ljudi okolo mene, i ja vise nemam namjeru, zivce, a ni trud da ovo radim.Prije sam radio ovo, da ne izludim od zivaca, od bilo cega.Sad, kad njega nema, i kad nema jedne druge osobe koja je par godina bila starija od mene

I posebno, sto nemam vise zivaca da slusam svakodnedno ponizavanja Bosnjaka od strane ustasha.Kad nemam i zasto bi.Umjesto da sam budala naplacivao knjige i sve ovo sto sam radio.Ja sam sve vam besplatno davao.Nezahvalna stoka, koja me je prognanjala preko interneta, cak i krala moje podatke, i jos se zajebavala na moj racun

Moze da se odmori

U Maju mjesecu cu lagano poceti da se odvikavam.Ima zivota i bez ovog foruma.Prije sam morao da budem ovdje, samo da ne izludim od brige, i stresa.Danas, ja vise ne moram nista da radim, ako necu, i da vam kazem nesto iskreno

Ne zelim.Imao sam planove, pricao sam vam sta da radite, vi ste se zalili, i nista niste radili.Ko sam ja da vam kazem drugacije

Hvala svima, ali danas je ovo za mene previse.Moj komp je previse spor.Moji zivci su u fazi nestajanja, i ono malo sto sam ih imao.Moje zdravlje je naruseno u zadnjih par godina.Umjesto da ste mi pustili da se odmorim, da mi pomognete, vi ste pustali da ja godinama gubim zivce, i nista niste uradili da mi pomognete

I to je tako.Ja vise nemam namjeru da gubim zivce.Prije sam zelio da ostanem ovdje, ali sad vise nemam nijedan razlog zasto bih takvo sta i radio.Zalim slucaj ali je tako

Svima ovdje sto su dolazili na forum.Mozete se lagano privikati na ovaj forum i na portal bez mene.I sve ono sto sam ja uradio.Uradite vi i jos vise(Ako mozete).A, necete moci.Imali ste sansu, da vam nesto napravim, uradim, da ste mi pustili da manje briga imam, oko svega.Niste mogli da to uradite, i kad sam trazio, vecina vas je pricalo, i pricalo, a nije uradilo nista

Sta je tu je.Moj rad zavrsava i to zavrsava ovdje, i to je kraj price

Hvala

Ovo mozete uramiti, jer nijedna budala se nece pojaviti vise na netu, koja je napravila i dostavila vam ovoliko podataka besplatno.I da ju jos pljujete i laprdate po njoj

Bosnjaci po meni nemaju mentalne sposobnosti, a pravo da se izvinem postale su p... u Bosni.U zatvoru sam prezivio.Ovo necu vise prezivjeti, i nije to strano meni, nije tesko,. i sve ono sto je bilo, sad vise i nece biti

Sretno svima, i lagano nadjite ''budalu'' koja ce naci i koja je nasla ovoliko podataka od mene, kroz godine, pa da vidimo, hoce li se takav jedan pojaviti

Steta je za vas trositi i pare i zivce, i od politike nadalje

Iduce godine prodat cu zemlju.Srbima.Kucu Srbima.Prodat cu sve svoje nekretnine.Srbima.Trazit cu Srbina s mnogo djece.Dat cu mu zemlju u po cijene.

Jebi ga.Ja sam radio, radio.I radio.A, sad vise nemam razloga da radim, a vi nadjite covjeka koji moze da radi

Ne namjeravam da zatvaram ovaj forum.Bez obzira kako imam licnih problema, kako sam pun mrznje, zdravstvenih briga, i kako par godina stresa i ubijanja mojih zivaca je dosao kraj

Dovidjenja svima, bilo je lijepo.I kraj price

Forum necu zatvarati, da ne bude nekih neprilika.I to je kraj sto se tice mog angazovanja ovdje

Doci cu napisati, ponekad cu napisati vise.Dnevne novosti me ne zanimaju vise, a ni statistika.Jer skoro sve sto sam naumio da nabavim.Nabavio sam

Toliko o tome

Hvala, ali ne hvala

je ustvari dokaz njegove vidovitosti (sad tvrdi da je unaprijed znao da će mu dudu prenijet postove nezadovoljstva ovdje) i ko biva sve to napravio da dobije par klikova. :zubati

No dobro ako je tako, ne dovodim to u pitanje.
Ja mu vjerujem.
Onda možemo zaključiti da je zadovoljan financijskom i tehničkom pomoći koju mu njegova ekipa daje, i da mu ustvari mnogo pomažu i daju gotovo svakodnevnu konkretnu a ne samo verbalnu podršku, te da ovo "ništa mi ne pomažete, samo pričate" ne misli stvarno, nego je htio prevariti skutore, i zaista uspio nas je nasamariti da mislimo da su mu članovi foruma kad je konkretna pomoć u pitanju - da prostite- "zakurac". Čini se da je s pomoći svojih forumaša ipak zadovoljan, naročito s tehničkom pomoći. Nije zanemariva niti materijalna pomoć koju mu daju te pomoć u skeniranju, stoga ne treba sumnjati da u narednom periodu neće gunđati na njih oko toga, nego im sipati same pohvale. :zubati
Eh, da je nama takvih pomoćnika kakve on ima. :zubati

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 11:20 

Očekujem da u idućim postovima članove svog foruma sada pohvali za tehničku i financijsku pomoć koju mu pružaju.

Sad kad znamo da je ovo gore "povlačenje jer nisam dobio nikakvu pomoć" bilo blef.

Btw, nudimo mu otkup portala, znamo da je već stavio ponudu.
Slijedeći paket nudimo:
1-portal bosnahistorija od sada postaje hercegbosna.org/bosnahistorija
2-on ostaje doživotni administrator i radi što hoće
3- kompletna modernizacija i facelift, izrada interaktivne karte Bosne sa svim podacima koji postoje za svako naselje
4-rastjerati te nesposobne "pomoćnike", ili bolje rečeno nepomoćnike, koji stvarno ništa ne rade i ne pomažu mu, beskorisni su totalno, golim okom se vidi da samo uzimaju a ništa ne daju, da su na mom forumu odavno bi ih potjerao, te privući nacionalno osviještene Bošnjake ali obrazovane a ne one nepismene likove koji su se tamo skupili, mlade Bošnjake s inicijativom, tehničare i koji su sposobni za konkretne stvari a ne samo laprdanje u prazno
5- XYZ00 $, isplata u gotovini, lokacija isplate: terasa hotela na 9. katu Mepas Mall u Mostaru

Neka razmisli dvaput. Ova prilika se ne javlja svake godine.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 11:23 

Suncokredijada.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 14:54 

Jack će ovog ljeta napuniti 35 godina, a spika mu je kao da mu jedno 60, prošao sito i rešeto, a svi ostali su dječica. :D

btw, Srbi mu sve porušili i spalili, on se preko Hrvatske izvlačio i sad mrzi više Hrvate od Srba. nevjerojatno je zaparavo to, što Hrvate zapravo mrzi samo zbog nas nekolicine koji pišemo po forumima LOL

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 15:33 

dudu je napisao/la:
Jack će ovog ljeta napuniti 35 godina, a spika mu je kao da mu jedno 60, prošao sito i rešeto, a svi ostali su dječica. :D

btw, Srbi mu sve porušili i spalili, on se preko Hrvatske izvlačio i sad mrzi više Hrvate od Srba. nevjerojatno je zaparavo to, što Hrvate zapravo mrzi samo zbog nas nekolicine koji pišemo po forumima LOL

Da ga upoznamo sa stranicom stickypond/krajina/ i malo razvedrimo starački duh :D ?

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 17:13 

Najobicniji maloumnik s viskom vremena... On kao i onaj Bosnjo... Nisu vrijedni spomena, osim mozda malo da nas s vremena na vrijeme nasmiju s svojom histerijom. :D

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2012, 17:29 

Robbie MO je napisao/la:
Očekujem da u idućim postovima članove svog foruma sada pohvali za tehničku i financijsku pomoć koju mu pružaju.

Sad kad znamo da je ovo gore "povlačenje jer nisam dobio nikakvu pomoć" bilo blef.

Btw, nudimo mu otkup portala, znamo da je već stavio ponudu.
Slijedeći paket nudimo:
1-portal bosnahistorija od sada postaje hercegbosna.org/bosnahistorija
2-on ostaje doživotni administrator i radi što hoće
3- kompletna modernizacija i facelift, izrada interaktivne karte Bosne sa svim podacima koji postoje za svako naselje
4-rastjerati te nesposobne "pomoćnike", ili bolje rečeno nepomoćnike, koji stvarno ništa ne rade i ne pomažu mu, beskorisni su totalno, golim okom se vidi da samo uzimaju a ništa ne daju, da su na mom forumu odavno bi ih potjerao, te privući nacionalno osviještene Bošnjake ali obrazovane a ne one nepismene likove koji su se tamo skupili, mlade Bošnjake s inicijativom, tehničare i koji su sposobni za konkretne stvari a ne samo laprdanje u prazno
5- XYZ00 $, isplata u gotovini, lokacija isplate: terasa hotela na 9. katu Mepas Mall u Mostaru

Neka razmisli dvaput. Ova prilika se ne javlja svake godine.

na njegovom mjestu bih razmislio o ovoj ponudi. znam da se ne šališ i da je ovo ozbiljna ponuda.

Vrh

PostPostano: 11 ožu 2012, 00:10 

tko je za da ga se nastavi reklamirat? :D

Vrh

PostPostano: 11 ožu 2012, 00:16 

Dudu, priznaj da si profesionalno ljubomoran na Jack-ovo znanje, a vjerovatno je i zgodniji od tebe ?Ko prizna pola mu se dodaje !

Vrh

PostPostano: 11 ožu 2012, 00:20 

priznajem za znanje, frajer rastura u galaksiji, ali fizički mi ne može ni prismrdit, iako ima biseps od 56 cm. :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: