|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
turbotakija
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 22 kol 2021, 13:19 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Glupi katolici vjernici ne mare za Palestince i Ujgure, kao ni za to jesu li pune džamije, da li je većina ateista Husa i Hasa ili ne... Pravi ateist nikad ne ismijava vjeru ničiju jer je i to samo jedan od izbora. Ja osobno sam uvijek zavidio vjernicima. Ja bih isto volio vjerovat kako će mi netko odozgo pomoći kad upadnem u ***. Možda ti neće pomoći ali ćeš lakše podnijet situaciju. No, dobro... glumatajte, zato sam otvorio temu. Jebe mi se za Ujgure. Vidis koliki sam licemjer. Ali Palestina se podrzava iz milion razloga. Free Palestine! Ok priznam, ipak ti nije losa tema. PS: i ta zavist vjernicima.. i od tih floskula sam digo ruke. Sta mu koji *** imas od toga.. oni se samo prave da im je lakse. Vecina folira.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 22 kol 2021, 13:20 |
|
|
turbotakija je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja ne vjerujem u te pričice al nisam ateista nego ponosni pravslavac. Pravoslavlje je dio srpskog nacionalnog bića, kulture i tradicije. Mi se za razliku od vas imamo čime ponositi. A ti se imaš čega stitit tako da u svakom sučaju bolje ti je da se izjašnjavaš ateistom (mada je kod nas ateista = ********) nego islamiziranim izdajnikom. Još da promjeniš ime u neko normalno i eto te potpuno spremnog za Njemačku. Pa to onda i nije ni neka religija, vec neko vudu kolektivno izdrkavanje i folklor. Zato mi je srpsko pravoslavlje i najsimpaticnije…kad bi me neko nacero da biram odabro bi to pravoslavlje, taj srbizam. Pop loce, kara, zeni se..svako ima nekog svog poluboga tj. sveca, loce i zdere u njegovo ime..super! Kod katolibana i talibana nista od toga..samo neke kazne i prazna obecanja. Srbina kad bi pop na nešto tjerao jebali bi mater i njemu i bogu. Kod nas ne prolazi ništa na silu i moranje. Naša vjera je narodni običaj, tradicija i jaka nacionalna poveznica. Bez pravoslavlja mi ne bi danas postojali.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 22 kol 2021, 13:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Pa to onda i nije ni neka religija, vec neko vudu kolektivno izdrkavanje i folklor. Zato mi je srpsko pravoslavlje i najsimpaticnije…kad bi me neko nacero da biram odabro bi to pravoslavlje, taj srbizam. Pop loce, kara, zeni se..svako ima nekog svog poluboga tj. sveca, loce i zdere u njegovo ime..super! Kod katolibana i talibana nista od toga..samo neke kazne i prazna obecanja.
Srbina kad bi pop na nešto tjerao jebali bi mater i njemu i bogu. Kod nas ne prolazi ništa na silu i moranje. Naša vjera je narodni običaj, tradicija i jaka nacionalna poveznica. Bez pravoslavlja mi ne bi danas postojali. Znači deset zapovidi su više preporuke? Iđem i ja kod vas.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 22 kol 2021, 13:37 |
|
|
Vidis, ja mislio da si ti Srbin.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 22 kol 2021, 13:52 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Vidis, ja mislio da si ti Srbin. Probaj malo da ne misliš, ne iđe ti.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 22 kol 2021, 14:00 |
|
|
A vidim i da si prirodno pomalo priglup posto je u ovom slucaju i vise nego ocigledno da se ne radi o „mislio“ u smislu klasicnog „razmisljanja“.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 22 kol 2021, 14:00 |
|
|
buenos aires je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Srbina kad bi pop na nešto tjerao jebali bi mater i njemu i bogu. Kod nas ne prolazi ništa na silu i moranje. Naša vjera je narodni običaj, tradicija i jaka nacionalna poveznica. Bez pravoslavlja mi ne bi danas postojali.
Znači deset zapovidi su više preporuke? Iđem i ja kod vas. Ne znam ih ja ni nabrojati. Kod nas, od zapovjesti, je glavno vjerovanje da ne valja raditi kad je crveno slovo, neki svetac. To se gleda i koliko toliko poštuje. Kad je crveno slovo, sve 4 u vazduh i niko ništa ne radi. Ako se baš nešto mora raditi, prekrstiš se radiš pa šta bude. Vjeruje se da će se nešto desiti ako radiš kad je svetac, i obično tako i bude, opali se čovjek po prstu ili nešto slično.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 22 kol 2021, 14:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Znači deset zapovidi su više preporuke? Iđem i ja kod vas. Ne znam ih ja ni nabrojati. Kod nas, od zapovjesti, je glavno vjerovanje da ne valja raditi kad je crveno slovo, neki svetac. To se gleda i koliko toliko poštuje. Kad je crveno slovo, sve 4 u vazduh i niko ništa ne radi. Ako se baš nešto mora raditi, prekrstiš se radiš pa šta bude. Vjeruje se da će se nešto desiti ako radiš kad je svetac, i obično tako i bude, opali se čovjek po prstu ili nešto slično. Takvu crkvu i ja mogu osnovati, povlačim ponudu.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 22 kol 2021, 14:32 |
|
|
Tipicni sizofrenik, kao i svi antivakseri.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 22 kol 2021, 14:39 |
|
|
buenos aires je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne znam ih ja ni nabrojati. Kod nas, od zapovjesti, je glavno vjerovanje da ne valja raditi kad je crveno slovo, neki svetac. To se gleda i koliko toliko poštuje. Kad je crveno slovo, sve 4 u vazduh i niko ništa ne radi. Ako se baš nešto mora raditi, prekrstiš se radiš pa šta bude. Vjeruje se da će se nešto desiti ako radiš kad je svetac, i obično tako i bude, opali se čovjek po prstu ili nešto slično.
Takvu crkvu i ja mogu osnovati, povlačim ponudu. To je i Milo pomislio pa se zajebo.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 23 kol 2021, 07:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Takvu crkvu i ja mogu osnovati, povlačim ponudu.
To je i Milo pomislio pa se zajebo. Njemu crkva triba iz politički razloga samo, on je ateista. Pa je dobra kako god ispala. A što se vi tako nemarno odnosite prema svojoj viri, nemam riči. Daleko vam lipa kuća.
|
|
Vrh |
|
|
Belski
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 23 kol 2021, 09:11 |
|
|
Mnim si ... ča s nami koji smo zapravo agnostiki? Kako god, držim se one da ne činim drugomu ono ča ne bih hotil da drugi meni činiju ... koliko god je to moguće na ovom svitu.
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 23 kol 2021, 09:15 |
|
|
buenos aires je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: To je i Milo pomislio pa se zajebo.
Njemu crkva triba iz politički razloga samo, on je ateista. Pa je dobra kako god ispala. A što se vi tako nemarno odnosite prema svojoj viri, nemam riči. Daleko vam lipa kuća. Jbg šta se može. Imamo mi jedne ovdje pored nas, Muslimani se zovu, kod njiha ti je vjera No.1 u životu. 5 mjesta prazno pa na 6. mjestu žena i djeca. Više vole alaha nego život. Ako si vjerski fanatik savjetujem to da se prebaciš kod njiha. Oduševićeš se.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 23 kol 2021, 09:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
novovrijeme je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Njemu crkva triba iz politički razloga samo, on je ateista. Pa je dobra kako god ispala. A što se vi tako nemarno odnosite prema svojoj viri, nemam riči.
Daleko vam lipa kuća.
Jbg šta se može. Imamo mi jedne ovdje pored nas, Muslimani se zovu, kod njiha ti je vjera No.1 u životu. 5 mjesta prazno pa na 6. mjestu žena i djeca. Više vole alaha nego život. Ako si vjerski fanatik savjetujem to da se prebaciš kod njiha. Oduševićeš se. Muslimani a ateisti po vjeri.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 23 kol 2021, 10:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39347 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Atesti koji sakate djecu iz zdravstvenih razloga, ne jedu svinjetinu isto iz zdravstvenih razloga a pet puta klanjaju isto iz zdravstvenih razloga kao tjelovježba.
Toliko ateista u multietniĆnom Sarajevu a nigdje kupiti svinjskih proizvoda jer ih nitko od ateista ne traži. Ateista svugdje kao i Bosanaca osim na popisu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 23 kol 2021, 10:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Naša vjera je narodni običaj, tradicija i jaka nacionalna poveznica. Bez pravoslavlja mi ne bi danas postojali. Ukratko, to nije ni vjera ni religija već obični folklor. Tako reci.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 23 kol 2021, 10:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Atesti koji sakate djecu iz zdravstvenih razloga, ne jedu svinjetinu isto iz zdravstvenih razloga a pet puta klanjaju isto iz zdravstvenih razloga kao tjelovježba.
Toliko ateista u multietniĆnom Sarajevu a nigdje kupiti svinjskih proizvoda jer ih nitko od ateista ne traži. Ateista svugdje kao i Bosanaca osim na popisu. Ženke ateista koriste prirodne materijale za zaštitu kose i kože od sunca.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 23 kol 2021, 10:18 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Naša vjera je narodni običaj, tradicija i jaka nacionalna poveznica. Bez pravoslavlja mi ne bi danas postojali. Ukratko, to nije ni vjera ni religija već obični folklor. Tako reci. Pa ne znam sad baš kod nas je folklor ples a popovi slabo plešu. Evo vako: Ha namaz von Baliyikus Misa ovo ono dosadno Fuckin litija yeah!!! Uoči razliku
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 23 kol 2021, 11:48 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Naša vjera je narodni običaj, tradicija i jaka nacionalna poveznica. Bez pravoslavlja mi ne bi danas postojali. Ukratko, to nije ni vjera ni religija već obični folklor. Tako reci. KUD "Miloradi".
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 17 ruj 2021, 15:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nešto se ateisti utišali. Robi i ja smo tu na braniku ateizma ostali sami. Joj da, petak je.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 17 ruj 2021, 18:36 |
|
|
Ne mogu da vjerujem šta lupeta ovaj Novovrijeme!? Crveno slovo, sve četiri u vis.... Ljudi sa sela gledaju u crkveni kalendar i ako je taj dan obilježen crvenim slovima odmaraju od težačkih poslova. Ispada da je pravoslavlje samo za zemljoradnike. Zaposlen čovjek, žena u današnjem vremenu ne stiže to pratiti, a i primitivno je. Sada će se još nadovezati pričom kako se za Božić sjedi na slami...!? Ljudi putuju na mjesec, a on prati crvena slova i sjedi na slami! I dalje sam pri uvjerenju da su religiozni ljudi smanjene inteligencije i da stil razmišljanja vjernika o mnogim životnim stvarima nije na nekom intelektualnom nivou.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 17 ruj 2021, 19:29 |
|
|
Lapo putuje na Mjesec, dok vjernici sjede na slami. Ti Lapo meni kao neka curica. Možda si narasla velika ali i dalje curica iznutra.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 17 ruj 2021, 19:38 |
|
|
Au, kako si to lijepo rekao, tj.lijepo se izrazio! Nekoga kiša načini melakonlikom, a tebe romantičarom. Lijepo!
|
|
Vrh |
|
|
Bit cu kratak
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 17 ruj 2021, 19:51 |
|
|
Pravi muslumi su jedino izgleda vehabije. Domaci muslumi znaju fatihu i jos ponesta, treba im hodza kad se klanja kao pacemaker u trcanju. Cini mi se da bi vi volili da su domaci muslumi pravi muslimani, ja odgovorno tvrdim(iako oni misle da jesu) da nisu. Kakvi su to muslimani koji nemaju pojma sta je islam, znaju na stranom jeziku fatihu, a sto je najludje, postoji uvjerenje da je bitno znati na arapskom nesta napamet i da je to to. Evo i ja sam deklarativno musliman, znam fatihu i to je to. E sad, ta moja fatiha, i da je moram javno izrecitirati u arabiji, vjerovatno bi ostao bez glave.
_________________ Izučavaći budalizma su budalisti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Otkud nam ovoliko 'ateista' (zelenila)? Postano: 17 ruj 2021, 19:58 |
|
|
Bit cu kratak je napisao/la: Pravi muslumi su jedino izgleda vehabije. Domaci muslumi znaju fatihu i jos ponesta, treba im hodza kad se klanja kao pacemaker u trcanju. Cini mi se da bi vi volili da su domaci muslumi pravi muslimani, ja odgovorno tvrdim(iako oni misle da jesu) da nisu. Kakvi su to muslimani koji nemaju pojma sta je islam, znaju na stranom jeziku fatihu, a sto je najludje, postoji uvjerenje da je bitno znati na arapskom nesta napamet i da je to to. Evo i ja sam deklarativno musliman, znam fatihu i to je to. E sad, ta moja fatiha, i da je moram javno izrecitirati u arabiji, vjerovatno bi ostao bez glave. Možemo li zaključiti da je čovjek normalniji ako mu je islam manje bitan u životu?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|