|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 16 kol 2012, 14:26 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
hinterland je napisao/la: Promijeni ploču. dosadan si. Jok, pa ovo ti je prijateljski savjet. Ne govorim ni ja tebi da promijeniš ploču na "postavite pitanje forumašu" kada mi iskreno dosađuješ, ali bez ikakvog smisla. Naprotiv ovo ti je bolje odmah provjeriti , znaci su zabrinjavajući .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 16 kol 2012, 15:55 |
|
|
Znam ja više od tebe po tim pitanjima.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 16 kol 2012, 16:14 |
|
|
hinterland je napisao/la: Znam ja više od tebe po tim pitanjima. Ah i ti si pročitao Anatomiju i Medicinsku biologiju u slobodno vrijeme ? Nego onda imam jedno pitanje, pošto ne smijem ići tamo na konzultacije jer sam ipak na pravu: Jel HPV može utjecati na razvoj raka samo ako se radi o tipu 16 genetske strukture ili utječe i tip 45? I još jedna stvar jeli Klebsiella granulomatis endemska i u našim krajevima, to mi nikad nije bilo jasno što je Vinter mudrovao u vezi toga ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 16 kol 2012, 20:49 |
|
|
Ja znam kako se treba seksat. Znam da ne smijem lizati kurve npr.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 16 kol 2012, 20:56 |
|
|
hinterland je napisao/la: Ja znam kako se treba seksat. Znam da ne smijem lizati kurve npr. Dobro, nisam o tome pričao.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 18 kol 2012, 02:07 |
|
|
hinterland je napisao/la: Ja znam kako se treba seksat. Znam da ne smijem lizati kurve npr. Glupost...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 18 kol 2012, 09:09 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa, smiješ, ako pospeš sladoled po njoj.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 18 kol 2012, 12:37 |
|
|
Ne znam. Nisam probao.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 18 kol 2012, 23:51 |
|
|
Hinter, da li bi je tužio? Citat: Teksas: Profesorki pet godina zatvora zbog seksa sa đacima
Britni Nikol Koleps (28) je proglašena krivom odlukom porote, koja je zaključila da je postojao neprimeren odnos između nje i učenika. Profesorki engleskog jezika pretila je zatvorska kazna od dve do 20 godina zatvora, navodi agencija AP.
Olakšavajuća okolnost je što su svi učenici u trenutku seksualnih odnosa bili punoletni, inače bi bila optužena za silovanje.
Kako je navedeno u presudi, seksualni odnosi profesorke sa učenicima trajali su u dvomesečnom periodu u njenoj kući u gradu Arlington, a svi đaci su rekli da je do susreta dolazilo na dobrovoljnoj osnovi i nisu se pridružila krivičnom gonjenju.
Afera je otkrivena kada je do tužilaštva došao video snimak orgija četiri učenika i profesorke.
Učenici teksaške škole su igrači ragbija i sportisti. Kolepsova je majka troje dece, a muž joj je pripadnik američke vojske.
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 19 kol 2012, 14:25 |
|
|
Mora se poštivati struktura institucija. Naravno da zaslužuje kaznu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|