Naslov: Pomozimo Zrikiju da postane TV voditelj na TVHB!
Postano: 05 ožu 2024, 20:39
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
Kao sto znate, Zriki nazalost i pored ogromnog truda, nije uspio postati konzul BiH u Čikagu. Svi su profitirali u to doba od foruma i portala osim Zrikavca! Pa zašto ne bi ispravili makar donekle vjekovnu nepravdu???
Molim vas da na ovoj temi svi date svoj doprinos i ukratko pojasnite; zašto bas Zrikija vidite u ulozi voditelja?
Ja recimo smatram, da bi Zriki mogao doprinijeti kvaliteti TV programa, koji je trenutno i pored financiranja sa federalnih jasli blagoreceno govoreći u rasulu. Znaci imenovanjem Zrikija, na voditeljsku poziciju, profitirao bi trenutno neprofesionalni i jedini HR TV kanal u BiH. Plus ja Zrikija vidim kao lokomotivu istražiteljskog novinarstva!
Mogao bi javnost zaintrigirati i svojim prenosima! Recimo u direktnom javljanju sa Guče ili nekog okupljanja ravnogoraca na Manjači. Zašto da ne?
Znaci dva razloga od mene u uvodu za imenovanje Zrikija!
Nastavite molim!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Naslov: Re: Pomozimo Zrikiju da postane TV voditelj na TVHB!
Postano: 05 ožu 2024, 21:00
Može iamti neki kontroverzni Late Night Show nedjeljom uveče gdje će pozivati na spaljivanje Beča, veličati Karađorđeviće i pozivati na izgon američkog veleposlanika. Ja bih prvi gledao
Postano: 05 ožu 2024, 21:02
daramo je napisao/la:
Može komotno biti na jednoj od Vučićevih televizija. Možete mu pomoći da bude voditelj Grand Parade.
Zašto? Lik je dokazao u vise navrata da je kompetentan i dobroobavjesten kad su u pitanju političke prilike. Nije da nema i nekih veza. Zaboravljaš da je bio imenovan konzulom.
Postano: 05 ožu 2024, 21:03
Karabaja je napisao/la:
Može iamti neki kontroverzni Late Night Show nedjeljom uveče gdje će pozivati na spaljivanje Beča, veličati Karađorđeviće i pozivati na izgon američkog veleposlanika. Ja bih prvi gledao
Nije Zriki toliko ekstreman? Mislim nije bio. Sad je li se sto promijenilo?
Postano: 05 ožu 2024, 21:08
Ja bi dodatno samo preporucila, da prije pojavljivanja Zriki konsultira stilista. Imao je modnih gafova u prošlosti. Može Cigija ili modnog mačka uzeti zato.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.