|
|
Stranica: 173/203.
|
[ 5073 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 11 lis 2013, 23:57 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ma to je španska sapunica gdje svak svakome može biti svako. A možda su otac i sin usvojeni ali koji će klinac neko usvajati oca.
Evo jedno pitanje za Azteca.
Voz ide 50 km/h. Ima dva vagona. Koliko kolača može ********* stati u uho ako je sladoled marka?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 00:03 |
|
|
Izgleda da je Aztec otišao u Brazil da nabere kafe.
|
|
Vrh |
|
 |
stormbringer
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 00:12 |
|
|
 daj reci, da mogu ići spavati...ovako neću moć zaspati
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 00:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Ma to je španska sapunica gdje svak svakome može biti svako. A možda su otac i sin usvojeni ali koji će klinac neko usvajati oca.
Evo jedno pitanje za Azteca.
Voz ide 50 km/h. Ima dva vagona. Koliko kolača može ********* stati u uho ako je sladoled marka? Nije usvajanje sigurno (niti se otac moze usvojiti  ). Nesto je jednostavno. A ovo drugo... nemam predstave... Znam doduse da sigurno nema veze s kolacima. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 00:31 |
|
|
stormbringer je napisao/la: :smajl031 daj reci, da mogu ići spavati...ovako neću moć zaspati Rekoh da sam zaboravila rešenje i sve vreme razmišljam. Čak sam napravila i skicu al' ne vredi.  Možda će jutro promijeniti sve. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 00:36 |
|
|
znas ti odgovor...  nemoguce je to zaboraviti
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 00:46 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Tačno Aztec. Pošto vidim da te je trema skroz prošla, evo jednog pitanja za tebe ali i za ostale. Pitanja je iz testa inteligencije: Živjeli otac, majka i sin. Nakon nekog vremena, majka umre, a otac i sin nakon 9 meseci postanu braća. Kako to? Je l medjusobna braca, ili?
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 00:48 |
|
|
Neće lik da odustane. Dobro je bolan. Nema potrebe... Znamo da si pametan.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 00:51 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Neće lik da odustane. Dobro je bolan. Nema potrebe... Znamo da si pametan. Pa ni Einstein nije odustajao. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 00:53 |
|
|
Odgovor je: Fino Oni postanu braca tako sto dobiju mozda po jednog brata svaki? 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:15 |
|
|
Hoće li to 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:16 |
|
|
a evo, pomalo. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:18 |
|
|
Večeras ne mogu rešiti, ne znam ni koliko su 2 i 2 a kamoli to. Ono što znam jeste da je rešenje vrlo jednostavno. Ne mora da znači da su otac i majka muž i žena kao i da majka ili otac imaju sina, odnosno da je to njihov sin. Eto, da krenemo od te pretpostavke.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:19 |
|
|
dosta mozganja za veceras.
Evo jos jedna (no googlanje)
ČINJENICE: 1. Imate 5 kuća u 5 različitih boja. 2. U svakoj kući živi osoba druge nacionalnosti. 3. Tih 5 osoba pije različita pića, puši različite cigarete i drži različite ljubimce. 4. Niko nema istog ljubimca, ne puši iste cigarete i ne pije isto piće.
PODACI: 1. Britanac živi u crvenoj kući. 2. Šveđanin drži psa. 3. Danac pije čaj. 4. Zelena kuća je lijevo od bijele kuće. 5. Vlasnik zelene kuće pije kavu. 6. Osoba koja puši Pall-Mall uzgaja ptice. 7. Vlasnik žute kuće puši Dunhill. 8. Čovjek koji živi u kući u centru pije mlijeko. 9. Norvežanin živi u prvoj kući. 10. Čovjek koji puši Blend živi pored onog koji drži mačku. 11. Onaj koji drži konje živi pored onog koji puši Dunhill. 12. Čovjek koji puši Blue Master pije pivo. 13. Nijemac puši Prince. 14. Norvežanin živi pored plave kuće. 15. Čovjek koji puši Blend ima susjeda koji pije vodu.
PITANJE: TKO UZGAJA RIBE?
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:19 |
|
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Neće lik da odustane. Dobro je bolan. Nema potrebe... Znamo da si pametan. Pa ni Einstein nije odustajao.  
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:26 |
|
|
Brateee, pa ovo ni Ajnštajn ne bi rešio. A kao moje pitanje je nerešivo?
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:27 |
|
|
Ovo je ustvari lako rješivo kad se stavi na papir samo ja nemam sad živaca.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:29 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Brateee, pa ovo ni Ajnštajn ne bi rešio. A kao moje pitanje je nerešivo? Pa zapravo ovo je navodno pitanje On osmislio (mada je to upitno). Ovo sam rijesio jos davno, uz malu pomoc papira i olovke.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:30 |
|
|
Slično je pitanju malo jednostavnijem: Božićna večera Sara je priredila večeru za svoje goste. Na večeru je bila pozvana cijela prodica - Hana, Daniel, Ronan, Marija, Sven, Dora, Tomislav i Nika. Njen otac, sestra, majka, ujak, baka, tetka, deda i brat dobro su se zabavili kod nje. Otkrij ko je ko u Sarinoj porodici. 1. Hana nije Sarina tetka. 2. Marija nije Sarina sestra. 3. Sven nije Dorin otac. 4. Ronan nije Sarin otac. 5. Nika nije Sarina baka. 6. Nika je Dorina majka. 7. Danijel je Nikin brat. 8. Sven nema dece. 9. Dora nije Sarina majka. Aztec je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Brateee, pa ovo ni Ajnštajn ne bi rešio. A kao moje pitanje je nerešivo? Pa zapravo ovo je navodno pitanje On osmislio (mada je to upitno). Ovo sam rijesio jos davno, uz malu pomoc papira i olovke. Verujem, ali meni je isto kao i Sayuri mrsko da pišem. Mene muči moje pitanje. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:48 |
|
|
Citat: Živjeli otac, majka i sin. Nakon nekog vremena, majka umre, a otac i sin nakon 9 meseci postanu braća. Kako to? 'Vako... imao sam misao, al mi je pobjegla Evo je.  Sin je tek rodjen (9 mj. od zaceca) i on je brat drugom djetetu te osobe, a to drugo dijete je pak otac nekoj tamo drugoj osobi, nebitno. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:51 |
|
|
Idi spavaj.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:53 |
|
|
Aztec je napisao/la: Citat: Živjeli otac, majka i sin. Nakon nekog vremena, majka umre, a otac i sin nakon 9 meseci postanu braća. Kako to? 'Vako... imao sam misao, al mi je pobjegla Evo je.  Sin je tek rodjen (9 mj. od zaceca) i on je brat drugom djetetu te osobe, koja je pak otac (spomenuti) nekoj tamo drugoj osobi, nebitno.  
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:56 |
|
|
a ne znam sta bi drugo moglo biti stvarno... dosta za veceras u svakom slucaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 01:56 |
|
|
Hajmo postaviti normalna pitanja. Šta ste u horoskopu i kako se zovete 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lis 2013, 02:00 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|