Kakvo pljuvanje, to je tendenciozno i netočno tumačenje.
Ko bi znao šta je u čijoj glavi ali jedno znam, prvo je stvoren čovek a onda su neki "čoveci" postali političari i politički analitičari. Jesu li oni koji nisu zainteresovani za najpokvareniju nauku (kako praksa pokazuje) lošiji? Ma nisu!!!
Ohani malo Fikreta. Na anketi koju sam otvorila o tebi svi su napisali "Koji škerac?" ili "Da nije ove teme ne bih ga/je/ju ni primijetio". Čak ni s ovim provokacijama ne možeš izbiti na površinu.
Prostom računskom operacijom sabiranja došla sam do sledećih rezultata. Vreme operacije: 08.45
Zbirni prikaz postova prema kategorijama:
Razno - postova 11.155 (najviše postova forum "Primedbe" - 4.278)
Društvo - postova 540.812 (najviše postova forum "Politika" - 335.706)
Regije - postova 20.590 (najviše postova forum "Srednja Bosna" - 8.199)
Gradovi - postova 14.600 (najviše postova forum "Mostar" - 7.233)
Sport - postova 37.151 (najviše postova forum "Nogomet" - 24.822)
Zabava - postova 131.406 (najviše postova forum "Chat" - 77.016)
Najviše postova imaju kategorije:
Društvo (forum "Politika") Zabava (forum "Chat")
Najviše odgovora na forumu "Chat" ima tema "Kava i rakijica" - 12.596.
Ovi rezulati jasno pokazuju da za kategoriju "Zabava" odnosno forum "Chat" ima prilično zainteresovanih članova pa otuda i opravdanost da postoji.
Ukoliko je cilj da ovaj forum ima pre svega političku konotaciju, i stav da "Zabava" degradira forum, predlažem da je ukinete u kom slučaju može doći do veće zainteresovanosti članova za Politiku i ostale forume i teme koji su "smrtno" ozbiljni i važni.
Toliko o značaju vrednosti kao zamene za tradicionalni java ili FB chat.
P.S. Konačno, nisu članovi ti koji su kategorisali forum već njegovi kreatori.
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
Carmello Šešelj je napisao/la:
Zar ga niste već stavili na ignore nakon što je birvaktile pored gospodina Davora u avataru stavio još i gospodina Ramiza u potpis?
Nisam imao srca. Budući da sam i sam veliki pobornik jedinstvene i samostalne Bosne i Hercegovine, upisi gospodina Agathona me uvijek ohrabre u spoznaji da još ima pravih Bosanaca i Hercegovaca na braniku otadžbine.
Ipak, i to ima svoje granice.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
Bitno je da ljubav prema hiljadugodišnjoj i nedeljivoj Bosni i Hercegovini još uvek plamti u vama. I nikakvo blokiranje postova drugih istinskih rodoljuba zajedničke otadžbine to ne može da poremeti.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.