|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 91 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 12:16 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, nismo svi opsjednuti sexom kao ti, misli se na razmjenu PP-ova i sl., naravno.  S tobom pp treba razmijenjivati isključivo preko posrednika.Najbolje BBC-a.Tvoj Esej od 400 ili 500 riječi on bi prepričao u dvije rečenice. Ušteda na vremenu 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 13:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kad nekim plavušama treba crtat...  Idem, mora se branit Bosna, naša jedina...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 15:29 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Junuze, istina je da ste počesto nejasni ali postoji tu još nešto što vašim postovima daje taj šmek. Previše koristite tipku Enter, odnosno, koristite je nakon svakog reda u tekstu što post koji napišete, čini razuđenim i nečitljivim, pošto su nam oči već od 1. osnovne naviknute na tekst bez tih razmaka između redova. Pokušajte se riješiti te navike i vaši postovi će biti znatno jasniji, jamčim  I ja sam ovo primijetila A i to da piše duge postove koje uglavnom ne skontam. Ali džaba...meni je drag čovo 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 17:15 |
|
|
Što zadirkujete čovjeka. Ja lično odlično razumijem sve njegove postove. Kad sam bio mali učio sam šta su egipatski hijeroglifi, tako da odlično razmijem šta naš Đuka piše. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 18:20 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Što zadirkujete čovjeka. Ja lično odlično razumijem sve njegove postove. Kad sam bio mali učio sam šta su egipatski hijeroglifi, tako da odlično razmijem šta naš Đuka piše.  Svaka čast gospodine Vladimire jer mislim da bi počesto i gospodin Champollion imao problema u razumijevanju gospodina Junuza Šalim se, gospodine Juka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 18:33 |
|
|
|
cijelo vrijeme, dok nisam otvorila temu i počela čitati, naslov sam čitala kao posLovi koji vam se sviđaju. zato ju nisam do sad ni otvorila. ako netko u tome vidi nešto podsvjesno, u prvu je. ne triba čitat forume na poslu...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 vel 2014, 18:19 |
|
|
Naslov: Protestna nota moderacijiAgathonikos je napisao/la: =)) Dakle iskreno izvinjenje gospodinu Docu na trolovanju teme koja se bavi njegovim jebačkim sposobnostima jer sam i ranije pisao na njoj a da nisam ukapirao da je posvećena njemu Zamilio bih moderaciju da izbriše sve moje postove s te teme i da je ubuduće štiti od svakog oblika trolovanja i dejstvovanja koja bi izazvala skretanja s nje. Znači, to je ovom tematikom: chat/ja-bih-da-izjavim-d-t10553.htmlHvala na intervenciji  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 vel 2014, 18:22 |
|
|
Naslov: StrahWind je napisao/la: lider30 je napisao/la: Od skučenog prostora. Ni visine nisam obožavatelj. Kako misliš živjeti u trećem entitetu i na visokom položaju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 vel 2014, 18:25 |
|
|
Wind je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: GospoĐŽo Wind, skrivate se se  . Opet ste promašili temu, za ovako nešto imate chat temu ( što mislite o forumašu/ici iznad) imali ste priliku, zašto je niste iskoristili? Ali dobro, to je nešto na što sam se već navikla od vaše "osobe", mislim da je ovo xx procjena po redu od vas za moju malenkost od 10 % Vaših "upisa" ( 90% su sličice) na neku temu. GospoĐŽo Wind pomislit ću da sam razlog vašeg postojanja na forumu (uobrazit ću se zbog vaše pažnje), ničim izazvani od prvog vašeg posta na ovom forumu postali ste moja sjena, koncentrirani isključivo na moje postove. Možda i ne bi bili toliko napadni i uočljivi da se nekim argumentima suprotstavite na temama koje su za raspravu. Vi očito nemate što za reći, u nedostatku mišljenja i vaše ispraznosti zaskačete svojom nekulturom nikada skoro pa nikada vaš post nije vezan za temu ( moderacija vam tolerira maltretiranje forumaša koji su aktivni na temama), sličicama forumaše (podsjećate me na hrvatsku kinematografiju, isprazni, bez trunke humora,mrtvo puhalo koje nečemu teži). Zajedničko Vama i Vašoj prijateljici Sarjaki je to- da mrzite Srbe, mrzite ih tko vam brani 24 sata dnevno. Razlika između srpskih i bošnjačkih forumašica je ogromna. Srpkinje: točno znaš i bez pretvaranja -što misle to i napišu (bez uvlačenja moderaciji), bez trolanja tema ...itd., dakle totalno suprotne od bošnjakinja. Ćao GĐŽo. Wind.   
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 vel 2014, 19:55 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Naslov: Protestna nota moderacijiAgathonikos je napisao/la: =)) Dakle iskreno izvinjenje gospodinu Docu na trolovanju teme koja se bavi njegovim jebačkim sposobnostima jer sam i ranije pisao na njoj a da nisam ukapirao da je posvećena njemu Zamilio bih moderaciju da izbriše sve moje postove s te teme i da je ubuduće štiti od svakog oblika trolovanja i dejstvovanja koja bi izazvala skretanja s nje. Znači, to je ovom tematikom: chat/ja-bih-da-izjavim-d-t10553.htmlHvala na intervenciji   
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 01 ruj 2014, 12:00 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Citat: Kako VI dozivljavate osobno proces starosti? Pretpostavljam da se ovde mislii na proces starenja kao prirodnu tekovinu? Citat: Porodica a pogotovo djeca su najveća " imovina" no nije pravedno ni njihovu mladost i zivot opterećivati problemima osobne finansijske prirode. Dakako " imovina" se ne odnosi na materijalna srestva. Dakle, najpametnije je sam se obezbijediti. Na koje načine? Citat: Treba li se bilo tko od nas ispričavati što nije uspio zaustaviti proces starenja?  Mislila sam se između bisera foruma i postova koji vam se sviđaju. Ipak ovdje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 01 ruj 2014, 12:55 |
|
|
Pa meni je zbilja fenomen što pojedine prestavnice zenskog roda danonoćno se " upiru" kako bi dokazale svoj nepromijenjen izgled. -nosim haljinu od mature u 45-toj -bolja sam od većine dvadesetogodišnjakinja  -s dugom kosom sam kao curica A najogavniji su mi pokušaji opet nekog tinejdzerskog oblačenja! Ili haljina sa dekolteima i šlicevima do pupka. Pa to su utjehe pobogu! Očajničke! Zato sam pitala " stvarno ću se morati ispričavati okolini zašto nisam uspjela zaustaviti proces starenja"? Logično! Bar meni je logično pitanje 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 01 ruj 2014, 13:45 |
|
|
Oprosti Sarajka, čiji je ovo post što ti se sviđa? Nisi valjda došla u tu fazu da citiraš svoje postove koji ti se sviđaju. E to bi bilo zabrinjavajuće za tako mladu osobu. Ostalo- C'est la Vie 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 01 ruj 2014, 13:58 |
|
|
Nisam ništa citirala. Nego odgovorila na tvoju dvosmislenu primjedbu ( pojasnila ) o biserima foruma  Zar je zabranjeno?  Nisam u toj fazi samodopadnosti. Kad budem uduplaću si nick. Ili razdvojiti Sarajka i Djevojka 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 01 ruj 2014, 14:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisam ništa citirala. Nego odgovorila na tvoju dvosmislenu primjedbu ( pojasnila ) o biserima foruma  Zar je zabranjeno?  Nisam u toj fazi samodopadnosti. Kad budem uduplaću si nick. Ili razdvojiti Sarajka i Djevojka  A čuj Sarajka, uduplaj ili utruplaj, posve nebitno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 09 lis 2014, 13:40 |
|
|
joe enter je napisao/la: Odlična tema , jer sam se pronašao u tome da nigde ne pripadam što se tiče mišljenja i stavova.
Jako sam srećan što sam navukao na sebe mržnju i bes i Srba,Hrvata i Bošnjaka kad sam ih čačno tamo gde ih najviše boli i gde bi se svi ujedinili protiv mene samo da ostanu dalje u svojim uskim razmišljanjima.
Imam određena podudaranja sa nekim ljudima ali čim vidim torove i seks u njemu odmah spuštene kite izlazim i bavim se svojim razmišljanjem i svojom glavom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 09 lis 2014, 13:54 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8414 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa meni je zbilja fenomen što pojedine prestavnice zenskog roda danonoćno se " upiru" kako bi dokazale svoj nepromijenjen izgled. -nosim haljinu od mature u 45-toj-bolja sam od većine dvadesetogodišnjakinja  -s dugom kosom sam kao curica A najogavniji su mi pokušaji opet nekog tinejdzerskog oblačenja! Ili haljina sa dekolteima i šlicevima do pupka. Pa to su utjehe pobogu! Očajničke! Zato sam pitala " stvarno ću se morati ispričavati okolini zašto nisam uspjela zaustaviti proces starenja"? Logično! Bar meni je logično pitanje  Doći ćeš i ti u te godine 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 03 pro 2014, 23:16 |
|
|
Citat: radije bin s križem prolazio kroz redove ISIL-a nego usred Beograda rekao da sam Hrvat. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 pro 2014, 09:42 |
|
|
Pantagana je napisao/la: Citat: radije bin s križem prolazio kroz redove ISIL-a nego usred Beograda rekao da sam Hrvat.  Ovaj se i meni jako sviđa 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 pro 2014, 21:44 |
|
|
Ma ništa od toga, Beograd je svijet za sebe. Kao Minas Tirith usred Mordora. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 pro 2014, 21:50 |
|
|
|
Opet ti gej fazoni, Mordor, prsten, Frodo, qrac palac...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 pro 2014, 22:10 |
|
|
|
Mordor i Srbija su mainstream, nikakvi fazoni.
Ti se isto ulovio ko som na...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 pro 2014, 23:37 |
|
|
doc je napisao/la: Mordor i Srbija su mainstream, nikakvi fazoni.
Ti se isto ulovio ko som na... Mislim da bi reference na LOTR trebalo zabraniti na internetu, koliko su dosadile. Toliko :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 07 pro 2014, 22:45 |
|
|
Citat: Ne znam šta je veća uvreda, nositi ime jedne nacionalne manjine ili tursko ime.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 18 vel 2015, 09:56 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|