|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 80 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 15:59 |
|
|
|
Ej, Ulitani poplavio. Jbg. Meni sad' žao. A jest' se i razmahao. Dodji, čekam te, kod mene to ne prolazi... A tako smo se bili sprijateljili! Šteta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 16:01 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bas sto puta? Brojao si?  Kako podnosis banisanje druga ti Elitka? Sto mu nisi objasnio da ne mora da bude mrsav da bi se ozenio? On kukavac nije nista jeo, pa poceo da gubi nerve. A trebalo je samo malo da poradi na svom sarmu. Ti npr nisi mrsav pa ipak si se ozenio. Cak nisi ni sarmantan. Moglo bi se reci da nisi bas ni Ajnstajn, kad je rec o pameti.  Opusten i delujes opustajuce na okolinu i to je dovoljno.  Graničarko je naš pravoslavni cvijetak, prenosi slavu Hrvatskog jezika širom susjedstva  Mnogi Hrvati i danas kažu hiljadu,prenose s koljena na koljeno jezik prađedova. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 17:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Graničarko je naš pravoslavni cvijetak, prenosi slavu Hrvatskog jezika širom susjedstva  Malo "H", Lasico! Mogao bi Granicarko i tebe da poduci.  Ima dana kad ne mogu da povjerujem da postoje ljudi koji pridjeve pisu velikim slovom. Ali moguce je da je Lasica tako pun hrvatstva da mu se sve s hrvatskim predznakom cini jednostavno velikim.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 17:37 |
|
|
|
Kad smo vec kod jezika. Ne znam, ja, kao neko kome je istocnohercegovacki dijelekt "bogom dat", iliti genetski urodjen :P, pravo se obradujem kad vidim vas, djecicu od Vardara do Triglava, kako se lomite usvajajuci i primjenjujuci STANDARDE.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 17:53 |
|
|
Haram je napisao/la: Kad smo vec kod jezika. Ne znam, ja, kao neko kome je istocnohercegovacki dijelekt "bogom dat", iliti genetski urodjen :P, pravo se obradujem kad vidim vas, djecicu od Vardara do Triglava, kako se lomite usvajajuci i primjenjujuci STANDARDE. Lijepo od tebe što govoriš srpskim istočno hercegovačkim dijalektom. Poduči i Aleksu,on misli da je samo šumadijski srpski. U Požarevcu ga učili samo kontenjere prevrtat i gađat policiju kamenjem. Inače istočno hercegovački dijalekt je najčišći srpski dijalekt.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 18:03 |
|
|
|
Meni je Aleksije najpismeniji među vama. Tu su još i onaj Svarog (što me tjera sa svojih tema), Aga i onaj Hro...(što ima mačka na avataru). Najduhovitiji su Vuk, Magični (kada je u normali), Ograničeni. Uvrnuti su Elit, Buenos i Lagani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 18:11 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Haram je napisao/la: Kad smo vec kod jezika. Ne znam, ja, kao neko kome je istocnohercegovacki dijelekt "bogom dat", iliti genetski urodjen :P, pravo se obradujem kad vidim vas, djecicu od Vardara do Triglava, kako se lomite usvajajuci i primjenjujuci STANDARDE. Lijepo od tebe što govoriš srpskim istočno hercegovačkim dijalektom. Poduči i Aleksu,on misli da je samo šumadijski srpski. U Požarevcu ga učili samo kontenjere prevrtat i gađat policiju kamenjem. Inače istočno hercegovački dijalekt je najčišći srpski dijalekt. Da, slazemo se. Na Bosanskom jeziku se "srpski dijalekt" kaze "hercegovacki dijalekt", ali inace su ti to haman pa isti jezici, iliti varijante jednog jezika. Aleksa iz Sumadije? Pa ja cijelo vrijeme mislim da je on iz Beograda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 18:25 |
|
|
Haram je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Lijepo od tebe što govoriš srpskim istočno hercegovačkim dijalektom. Poduči i Aleksu,on misli da je samo šumadijski srpski. U Požarevcu ga učili samo kontenjere prevrtat i gađat policiju kamenjem. Inače istočno hercegovački dijalekt je najčišći srpski dijalekt. Da, slazemo se. Na Bosanskom jeziku se "srpski dijalekt" kaze "hercegovacki dijalekt", ali inace su ti to haman pa isti jezici, iliti varijante jednog jezika. Aleksa iz Sumadije? Pa ja cijelo vrijeme mislim da je on iz Beograda! Aleksa je s Majevice,al glumi gedžu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 01:46 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ej, Ulitani poplavio. Jbg. Meni sad' žao. A jest' se i razmahao. Dodji, čekam te, kod mene to ne prolazi... A tako smo se bili sprijateljili! Šteta. Klonirace se opet. Vidis da mu je to uslo u krv. Cak se vise puta klonirao nego ti. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 09:27 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Haram je napisao/la:
Da, slazemo se. Na Bosanskom jeziku se "srpski dijalekt" kaze "hercegovacki dijalekt", ali inace su ti to haman pa isti jezici, iliti varijante jednog jezika.
Aleksa iz Sumadije? Pa ja cijelo vrijeme mislim da je on iz Beograda!
Aleksa je s Majevice,al glumi gedžu. Zašto sam oduvijek mislio da je Aleksa Srbijanac 1/1 ... kad ono Aca prečanin 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
"i Beograd za nas dobro znade Bojovnike 106. brigade"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 10:05 |
|
|
|
Hajd kad ste vec i ovu temu zasrali ;P da te upitam lapo-lapo: Kako ti dodje na ovaj forum matereti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 10:29 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Aleksa je s Majevice,al glumi gedžu. Zašto sam oduvijek mislio da je Aleksa Srbijanac 1/1 ... kad ono Aca prečanin  Aco glumac. Najgora sorta ljudi je ona koja želi pobjeć od korijena. Govorio ijekavicom do 92 i sad pametuje šta je srpski jezik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 10:39 |
|
|
Haram je napisao/la: Hajd kad ste vec i ovu temu zasrali ;P da te upitam lapo-lapo: Kako ti dodje na ovaj forum matereti? Popela se na tastaturu, zavirila kroz prozor i nađoh forum. Što? Pojasni malo na šta ciljaš!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 10:46 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Haram je napisao/la: Hajd kad ste vec i ovu temu zasrali ;P da te upitam lapo-lapo: Kako ti dodje na ovaj forum matereti? Popela se na tastaturu, zavirila kroz prozor i nađoh forum. Što? Pojasni malo na šta ciljaš! Zato sto te od politike jedino interesuje polikita pa mi cudno otkud BAS OVDE da bahnes. Ovde inace picke nema ni za lijeka. Daleko bilo da mi smetas, naprotiv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 10:50 |
|
|
Ali otkako mi je dala nogu vise ne pise. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 10:53 |
|
|
Nego pazi, vidi stranice, traze se ljudi i zene za putovanja po bijelome svijetu https://www.facebook.com/groups/1430236 ... 5445007292Odes tako s nekom tebi do tad nepoznatom svapkinjom sta ja znam 2-3 sedmice na Tajland ili u Dominikansku. Trazi se Travelbuddy.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 10:59 |
|
|
Haram je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Popela se na tastaturu, zavirila kroz prozor i nađoh forum. Što? Pojasni malo na šta ciljaš! Zato sto te od politike jedino interesuje polikita pa mi cudno otkud BAS OVDE da bahnes. Ovde inace picke nema ni za lijeka. Daleko bilo da mi smetas, naprotiv. Interesuje mene politika. Redovno pratim dešavanje na političkoj sceni. Za sada su samo tu polikitani, kao i ovdje, ali vjerujem da će uskoro nastupiti u punom sjaju prava politika. U pravu si nema čkapi ovdje ni za lijeka, ali nema ni teki ko trećeg entiteta. Samo se priča, sanja, nagađa i obećava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 11:00 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Haram je napisao/la: Zato sto te od politike jedino interesuje polikita pa mi cudno otkud BAS OVDE da bahnes. Ovde inace picke nema ni za lijeka.
Daleko bilo da mi smetas, naprotiv.
Interesuje mene politika. Redovno pratim dešavanje na političkoj sceni. Za sada su samo tu polikitani, kao i ovdje, ali vjerujem da će uskoro nastupiti u punom sjaju prava politika. U pravu si nema čkapi ovdje ni za lijeka, ali nema ni teki ko trećeg entiteta. Samo se priča, sanja, nagađa i obećava. Ima smisla to sto kazes. Eto ja sam pored Grobara ovde najmuzevniji i najvitalniji lik, a i moja kita ti je u medjuvremenu cesto mlohava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 11:04 |
|
|
Haram je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Interesuje mene politika. Redovno pratim dešavanje na političkoj sceni. Za sada su samo tu polikitani, kao i ovdje, ali vjerujem da će uskoro nastupiti u punom sjaju prava politika. U pravu si nema čkapi ovdje ni za lijeka, ali nema ni teki ko trećeg entiteta. Samo se priča, sanja, nagađa i obećava.
Ima smisla to sto kazes. Eto ja sam pored Grobara ovde najmuzevniji i najvitalniji lik, a i moja kita ti je u medjuvremenu cesto mlohava. Hajmo Kvačice, Ministar je rekao da nema vrijeđanja žena. Upozorenje i izvinjenje molim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 11:13 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Haram je napisao/la:
Ima smisla to sto kazes. Eto ja sam pored Grobara ovde najmuzevniji i najvitalniji lik, a i moja kita ti je u medjuvremenu cesto mlohava.
Hajmo Kvačice, Ministar je rekao da nema vrijeđanja žena. Upozorenje i izvinjenje molim. Pa nisi ti moja kita.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 11:21 |
|
|
Haram je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Hajmo Kvačice, Ministar je rekao da nema vrijeđanja žena. Upozorenje i izvinjenje molim. Pa nisi ti moja kita. Nisam. Zna se ko je ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 11:30 |
|
|
|
Grobija sam odmah prepoznala...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 11:46 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Haram je napisao/la:
Ima smisla to sto kazes. Eto ja sam pored Grobara ovde najmuzevniji i najvitalniji lik, a i moja kita ti je u medjuvremenu cesto mlohava.
Hajmo Kvačice, Ministar je rekao da nema vrijeđanja žena. Upozorenje i izvinjenje molim. @Haram ne vrijeđaj ženu, i ispričaj se odmah!
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1421 of 2558 - 55.55%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 13:22 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Zašto sam oduvijek mislio da je Aleksa Srbijanac 1/1 ... kad ono Aca prečanin  Aco glumac. Najgora sorta ljudi je ona koja želi pobjeć od korijena. Govorio ijekavicom do 92 i sad pametuje šta je srpski jezik. Glupko mali, kako ti bilo sta znas o mojim korenima? Najverovatnije tako sto sam ja sam o tome pricao. A ako sam pricao - onda je valjda jasno da ne bezim ni od cega. Je l' ti to komplikovano da povezes? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 19 ruj 2022, 16:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Aco glumac. Najgora sorta ljudi je ona koja želi pobjeć od korijena. Govorio ijekavicom do 92 i sad pametuje šta je srpski jezik. Glupko mali, kako ti bilo sta znas o mojim korenima? Najverovatnije tako sto sam ja sam o tome pricao. A ako sam pricao - onda je valjda jasno da ne bezim ni od cega. Je l' ti to komplikovano da povezes?  Što onda ne pišeš ijekavicom kad ne bježiš ?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|