|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 70 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 03 tra 2022, 12:47 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Cuj ko je, pa Dragan. Nije valjda da se onakav gospodin bavi ovakvim gluparijama!? Ja mislim da je neki ,,mješanac,, poput mene vlasnik! Ne bavi se on, bave se njegovi. Sve je to politika.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 03 tra 2022, 13:07 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: DrMag je napisao/la: To onaj Arap sto se naselio u Grudama? Neko je dobro kesirao forum.
Ne znam detalje, ali valjda će se glasati za 2 moderatora koji će ostati, a ostali će biti gradžanske provenijencije. Ljepo sam PROROČKI OTVORIO temu o multi moderaciji. Mislim da će ovo biti preslika F.hr....Oštrić Alah.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 03 tra 2022, 13:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Jugosloveni prestanimo se dijeliti, ujedimo se. Bojiš li se smjene i da te se preglasava? Ti si iz multi kasabe i ima nade za tebe. Za gosn @Markana teško. On je iz manje, ruralne sredine, đe caruje isključivost i visoki torovi među susjedima.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 03 tra 2022, 13:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63754 Lokacija: DAZP HQ
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: Ne znam detalje, ali valjda će se glasati za 2 moderatora koji će ostati, a ostali će biti gradžanske provenijencije.
Ljepo sam PROROČKI OTVORIO temu o multi moderaciji. Mislim da će ovo biti preslika F.hr....Oštrić Alah. Zahvali se Putinu na invaziji, što reći, i mali čovjek je sad pod pritiskom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 03 tra 2022, 13:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Jiv je napisao/la: Kada planirate ukloniti to žuto-plavo govno? Na žalost, bolje se nekad malo i saviti nego slomiti.  HB se savijati NEĆE....JEŠĆE I KORJENJE. Ali slobodarska, junačka, dična, OSTAT ĆE. Turčenje u 2022 god se nastavlja. Tko i od 1463 velikaši provode zulum i okupatorsku ideologiju, vjeru, ideju. Da sačuvaju vlast, ZLATO. Krv palih dječkija diljem BiH vam puno NE znači.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 03 tra 2022, 13:18 |
|
|
|
Samo da se ujutro pojavi ITovac i maknut će grb, u novom poretku nema mjesta za bilo kakve grbove, ostat će samo natpis forum građana BIH.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 03 tra 2022, 13:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Recite muslimanima da će im Rus developer skidati Varta grb.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 03 tra 2022, 13:33 |
|
|
DrMag je napisao/la: Cuj ko je, pa Dragan. Momak je mlad i perspektivan. Sam podatak da ima 150 k pratioca ga čini da je to POLITIČKI PROJEKT. Infrastruktura iz HDZ članstva, obitelji i tako se proširio. Preslika je svih njenih ideja, stavova, razmišljanja, STRAHOVA✓✓✓✓✓✓
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 03 tra 2022, 13:41 |
|
|
K..M je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Jugosloveni prestanimo se dijeliti, ujedimo se. Bojiš li se smjene i da te se preglasava? Ti si iz multi kasabe i ima nade za tebe. Za gosn @Markana teško. On je iz manje, ruralne sredine, đe caruje isključivost i visoki torovi među susjedima. Nije ti selo kao prije moj KiM. Danas na selu bolje od nas znaju što se događa. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1485 of 2558 - 58.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 03 tra 2022, 13:43 |
|
|
dudu je napisao/la: K..M je napisao/la: Ljepo sam PROROČKI OTVORIO temu o multi moderaciji.
Mislim da će ovo biti preslika F.hr....Oštrić Alah. Zahvali se Putinu na invaziji, što reći, i mali čovjek je sad pod pritiskom. Tvoja KULTNA gušt tema biće denaZificirana. Krah demografije bh muslimana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 04 tra 2022, 19:41 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Puna podrška „novom forumskom ruhu“ kao bastionu multietničnosti, multikulture i slobode govora! 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 04 tra 2022, 20:55 |
|
|
|
Vraćen sveti grb, slava gazdi što se nije prodao za šaku srebrenjaka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 04 tra 2022, 20:55 |
|
|
|
Izgleda da su se gazde ipak izborile s novim vlasnikom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 04 tra 2022, 21:01 |
|
|
|
Opet majorizacija i ugrozba manjinskih naroda.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Puna podrška „novom forumskom ruhu“ kao bastionu multietničnosti, multikulture i slobode govora!  Sjebaše te Latini. Hopet.  Eto kako ste vi naivni. Tako ste i Drašku vjerovali. I Dodiku. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
|
|
dudu je napisao/la: Izgleda da su se gazde ipak izborile s novim vlasnikom. Stigla donacija od BBC-a 
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 04 tra 2022, 21:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Puna podrška „novom forumskom ruhu“ kao bastionu multietničnosti, multikulture i slobode govora!  Sjebaše te Latini. Hopet.  Izgleda cekali samo nju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 04 tra 2022, 21:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Puna podrška „novom forumskom ruhu“ kao bastionu multietničnosti, multikulture i slobode govora!  Sjebaše te Latini. Hopet.  Eto kako ste vi naivni. Tako ste i Drašku vjerovali. I Dodiku.  Predugo sam ja četo ovdje, da bi i pomislila da zajebancija sa grbom nije bila socijalno-drustveni eksperiment.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 04 tra 2022, 21:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Sjebaše te Latini. Hopet.  Eto kako ste vi naivni. Tako ste i Drašku vjerovali. I Dodiku.  Predugo sam ja četo ovdje, da bi i pomislila da zajebancija sa grbom nije bila socijalno-drustveni eksperiment. Pa i mi smo predugo ovdje. Od 7. vijeka. U vjekovima vas zajebemo. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Prvoaprilske djecje sale sa forumom Postano: 05 tra 2022, 06:46 |
|
|
Aaaaa lipote
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|