|
|
Stranica: 1/14.
|
[ 337 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
krstjanin
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: 07 stu 2024, 11:00 |
|
|
Vidi ti nase Blankice nasta je spala Ruben Van Gucht, suprug Blanke Vlašić, naveo je da su njih dvoje u otvorenom braku te otkrio kako on funkcioniše. Ispričao je kako Blanka zna za njegove partnerice, ali da nije upućena u detalje njegovih veza s njima. On smatra da je to ispravno. "To uzrokuje samo bol. Ne borim se s konceptom klasične veze. Drugi ljudi se s tim bore više nego ja. Svakome priznajem njegovu vrstu veze, ali jedini koji zaslužuju objašnjenje o tome su ljudi koju su uključeni u to. Niko ne treba brinuti za njih niti misliti: 'Jadna, neće znati'. Govorim o tome otvoreno. Blanka može da ne želi živjeti takav život, ali ona to nije rekla", rekao je u emisiji "Het Huis". Također je naveo kako je ostao u kontaktu sa svojom bivšom suprugom Laurence Van Tongerloo i da je iz tog braka otišao kao slobodna osoba. "Klasični obrazac veze nije bio moj stil. Pokušao sam, ali nije išlo. Biste li radije bili s nekim ko živi od devet do pet i ko ide na plažu s djecom vikendom? Onda ja nisam taj. Nema ništa loše u tome, ali to nisam ja", kazao je. Podsjećamo, Ruben i Blanka su se u maju 2022. vjenčali u tajnosti, a krajem iste godine dobili su sina. Ruben je ljetos putem videopoziva gostovao u emisiji "Radio 2 Weekwatchers", a pažnju gledatelja su privukle ženske noge na krevetu iza njega. On je zatim otkrio da je to bila Blanka. https://www.klix.ba/magazin/showbiz/sup ... /241107019
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 13:08 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Fakat. ja sam Blanku dozivljavala kao krscanku. Sokirana sam da je u nekom braku, gdje ovaj levat od muza svalera se i naziva taj brak „otvorenim“. Strasno.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 13:26 |
|
|
Da onomad se vucala po katolickim skupovima ko biva davala svjedocanstva, a vidi spala da je ovaj jado javno ponizava. Doduse mozda se i ona svalera nije rekao da joj je zabranjeno
Jos jedan razlog zasto ne volim tu protestantsku novotariju tipa "svjedocanstava".
Ne hvali ni jednog covjeka dok ne umre stara je mudrost
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 13:28 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Pišu u komentarima da je s njim zbog novca. Ne kužim i ne mislim da ona siromašna. A tip je definitivno kreten.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 13:54 |
|
|
Ma užas, lik je živi klošar.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 14:00 |
|
|
Ima li potrebe uopće propitkovati odluke? Pa žena je, znači mozak na off kad su u pitanju takve stvari. Znam ih masu što glume ili misle da su nešto, a sa strane ih udaraju svakakvi.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 15:49 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2404 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
A manite žene Gospe moja
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 18:09 |
|
|
Kao da u nas masa žena ne trpi što ih muževi varaju,iz XY razloga,a znaju to dobro.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 18:14 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4149 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Otvoreni brak znači da oba partnera mogu imati odnose sa strane. Blanka je imala filmić na početku karijere. Na stranu njen privatni život, svi smo se veseili njenim medaljama.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 18:16 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Kao da u nas masa žena ne trpi što ih muževi varaju,iz XY razloga,a znaju to dobro. Zato što to one isto rade. Pusti šuplju priču o jadnicima šta sve trpe. Pa nisi dijete ili nije vrijeme otprije 30-50-70 godina. Po tom pitanju žene su gore nego muškarci, a to je zato čisto jer su im mogućnosti veće po pitanju tog. Danas se dnevno na desetine javlja ispodprosječnim ženama, a ti, ako si ružan, debeo i bez para nećeš imati prilike ni u javnoj kući da zabiješ gol.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 20:02 |
|
|
Mora da joj je obitelj ponosna.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 07 stu 2024, 20:12 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Mora da joj je obitelj ponosna. ukratko, da.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 02:29 |
|
|
Tko zna koliko je progucala tega sad kad je mater ditetu. Ne virujen da bi ostala u vezi znajuć za budući otvoreni brak. Možda sad ka' doslidna katolkinja ostaje uz supruga — ako je crkveno vinčana.
No tko zna, možda je lovila novac kojeg nikad dosta, život u bogaten inozemstvu u još većen gradu, možda joj domaći momci nisu vajali, ili je gledala se udat po svaku cinu.
Pitan se zašto ovakvi šta želidu otvorene brakove želidu i uzimadu za supruge koje su velike katolkinje?
Onda ide pitanje: jesu li crkveno vinčani, po katoličkon obredu? Je li on katolik? Je li on uopće kršćanin?! Obratite pozornost na ime.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 08:05 |
|
|
Da to ne želi rastala bi se od lika, te ga na sudu rastavila na proste faktore.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 09:40 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Tko zna koliko je progucala tega sad kad je mater ditetu. Ne virujen da bi ostala u vezi znajuć za budući otvoreni brak. Možda sad ka' doslidna katolkinja ostaje uz supruga — ako je crkveno vinčana.
No tko zna, možda je lovila novac kojeg nikad dosta, život u bogaten inozemstvu u još većen gradu, možda joj domaći momci nisu vajali, ili je gledala se udat po svaku cinu.
Pitan se zašto ovakvi šta želidu otvorene brakove želidu i uzimadu za supruge koje su velike katolkinje?
Onda ide pitanje: jesu li crkveno vinčani, po katoličkon obredu? Je li on katolik? Je li on uopće kršćanin?! Obratite pozornost na ime. O cemu ti pricas? Nit je katolik on niti ona. Ne mozes reci katolik sam i raditi takve stvari Dakle vrlo jednostavno nisu katolici Doduse ona jest glumila katolkinju, tako da je valjda krstena
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 11:28 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Onda ide pitanje: jesu li crkveno vinčani, po katoličkon obredu? Je li on katolik? Je li on uopće kršćanin?! Obratite pozornost na ime. Pretpostavljam da nije religiozan. Koji je problem s imenom? U Nizozemskoj i Flandriji to je obično tradicionalno i "kršćansko" ime. Kao barokni slikar Rubens.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 12:09 |
|
|
Kako na sudu možeš rastaviti nekog na proste faktore? Zakon (a pogotovo u Nizozemskoj) nije takav da se za razvod traži krivac.
Što se rastave tiče, trebala bi ga spucati samo zato što ju sramoti, ništa više.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 12:30 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ovo je zabavno, zašto je ona kurva ako se on hvali kako jebe okolo? Rekao je da zive u otvorenoj vezi. Sto znaci da se ocito i ona kurva Nisam primijetio da je rekao išta o "otvorenosti" s njene strane, nego samo kako on želi jebati okolo i ona nema pravo veta na tu njegovu odluku. Nije to toliko neuobičajeno, samo većina nogometaša ili "selebritija" ne priča priče o otvorenim vezama, nego jebu kad im se ukaže prilika. Nitko na to niti ne obraća pažnju, dok ne dođe do neke komične situacije, kao npr. s Dejom Lovrenom kojem "prijatelj" jebe ženu u njegovoj kući i onda slike završe u medijima. Ova priča isto ne bi bila nikome zanimljiva da Blanka nije velika vjernica koja preko portala dozna da njen muž za medije priča da je u otvorenoj vezi.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 12:34 |
|
|
Fata je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Rekao je da zive u otvorenoj vezi. Sto znaci da se ocito i ona kurva Nije nužno. Otvorena veza je dogovor između muškarca i žene koji su u nekoj vrsti veze, ali ne žele posesivnost druge strane, niti ograničavanje u vidi izlazaka, putovanja, pa čak i viđanja s drugom osobom. Možda je ona samo pristala na otvorenu vezu, ali ne i da sama živi na taj način. Kako žena vazda kriva? Možda čak nije niti pristala, on joj jednog dana rekao da nema namjeru prestati jebati okolo, a ona se ne želi u tom trenutku razvesti, možda zbog djeteta, možda zbog primitivne okoline, a možda tipično ženski misli da će ga promijeniti.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 12:39 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Mora da joj je obitelj ponosna. Kurva Ovo je zabavno, zašto je ona kurva ako se on hvali kako jebe okolo? Hvali se da su u "otvorenoj vezi". Značu švaleraju se oboje. Dijete mora da će bit ponosno kad naraste.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 12:40 |
|
|
Uostalom šta me briga? Žive u Belgiji, dijete će bit Belgijanac libtard. Nemaju veze s Hrvatima i Hrvatskom oni. Možemo zaključat temu.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 12:45 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Uostalom šta me briga? Žive u Belgiji, dijete će bit Belgijanac libtard. Nemaju veze s Hrvatima i Hrvatskom oni. Možemo zaključat temu. Dijete živi u Splitu s mamom, jesi li ti uopće sposoban pročitati s razumijevanjem neki jednostavni tekst.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 12:47 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 12:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 08 stu 2024, 13:16 |
|
|
Da zbrojimo sve činjenice, ona živi sa sinom u Splitu, on u Belgiji, ona liže oltare, on slobodno jebe, on viđa sina, oni održavaju privid braka. Da se on nije hvalio po medijima mogli su tako živjeti još godinama, sad je ona u malo nezgodnoj situaciji.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|