|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 125 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 13:29 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Haram je napisao/la: Citat: OK, uzmi i istinu da imas curu tako daleko, kao i cinjenicu da je drugi jebu. *zijev* Mozda ce to i biti jednog dana al znas, ako sam ista naucio o zenama je to da su VJERNE ko Isus dok su zaljubljene. :) A znas zasto znam? ZAto sto sam se nakaro i bivsih i sadasnjih. Ti si obican drkadzija, ako i to.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 13:32 |
|
|
DrMag je napisao/la: Haram je napisao/la:
Ne radi se o tome da li mi ti vjerujes. Ti znas da te ja nista nisam slagao. Ni u vezi toga odakle sam ni sta radim.
NEgo da me ovde naziva lazovom i to bez ikakvih poslijedica. I zelim da to povuce.
Nisam rekao da si lazov, nego da trolas. Rekao si da izmisljam. Ali najozbiljnije ti kazem da je to istina, i to sa Shabanom. Jos vece ludilo je to da je ona iz apsolutno iste selendre na samom istoku DDR kao i jedina mi bivsa Njemica do tad koja me sjebala 2016. I to ne Drezden, Lajpcig picke materine ,vec selendra od 20-ak kila stanovnika. A to su jedine dvije Njemice s kojima sam upao u vezu. Kad ti kazem da je Shaban sam izishao iz auta, sjeo na Leitplanke, blijed ko krpa, nesto izustio sto ona nije razumjela i nakon kratkog vremena samo pao. Bila mu presjecena Hauptschlagsader (ta glavna zila neka, Markan bi mogao znati).
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 13:33 |
|
|
*zijev*
Mozda ce to i biti jednog dana al znas, ako sam ista naucio o zenama je to da su VJERNE ko Isus dok su zaljubljene. :)
A znas zasto znam? ZAto sto sam se nakaro i bivsih i sadasnjih.
Ti si obican drkadzija, ako i to. I drkadzija sam, istina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 13:40 |
|
|
|
Neces screenshot? Dobro. Polazim od toga da priznas da si me optuzivao bez razloga za laganje (dal direktno ili indirektno, nebitno). A i da se varas u vezi hitne pomoci.
Jos jednom: Hitne pomoci jesu uglavnom te sluzbe odvojene ali su NOTÄRZTE, dakle doktori koji se voze s vozilima prve pomoci, obicno zaposleni i u bolnicama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 13:49 |
|
|
Haram je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Nisam rekao da si lazov, nego da trolas.
Rekao si da izmisljam. Ali najozbiljnije ti kazem da je to istina, i to sa Shabanom. Jos vece ludilo je to da je ona iz apsolutno iste selendre na samom istoku DDR kao i jedina mi bivsa Njemica do tad koja me sjebala 2016. I to ne Drezden, Lajpcig picke materine ,vec selendra od 20-ak kila stanovnika. A to su jedine dvije Njemice s kojima sam upao u vezu. Kad ti kazem da je Shaban sam izishao iz auta, sjeo na Leitplanke, blijed ko krpa, nesto izustio sto ona nije razumjela i nakon kratkog vremena samo pao. Bila mu presjecena Hauptschlagsader (ta glavna zila neka, Markan bi mogao znati). I kakve veze to sto se dogodilo negdje ima veze sa ratnim zbivanjima u Ukrajini? Ustvari daj ime da je prijavim! Da ti ispričam dogadjaj iz 1996? Vracam se sa drustvom iz nocnog provoda na Hbf u Mülheim an der Ruhr, gore na kolodvoru neka galama. Popnemo se uz stepenice, kad neki mladi Rusi pijani galame i maltretiraju neke uplasene babe u pola 7 ujutro. Skacu na tracnice, penju se. Dodjose do nas, pitaju od kuda smo, kazemo. Uzvikuju "da smo braca". Polako se spustimo sa perona, kad dole dolaze tri auta policije u onim njihovim mercedesima. Zaustavise nas, traze dokumente, uza zid, ruke gore. Dotjerase i pijane Ruse. Pitaju policajci jesmo zajedno, mi kazemo nismo tek smo dosli na stanicu, a ovi rusi uglas "zajedno smo, to su nasa braca". I tako lisice na ruke, pretres. Onda se umijesa taksista i rece da nas je on dovukao prije 5min. I babe potvrdise da nemamo nista sa tim. Odvezase nas, ali jebiga, zbog rusa dobih lisice na rukama, i poglede cura koje se vracaju iz provoda. I tako od tog dana ne volim Ruse. 
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 13:53 |
|
|
Rekao si da izmisljam. Ali najozbiljnije ti kazem da je to istina, i to sa Shabanom. Jos vece ludilo je to da je ona iz apsolutno iste selendre na samom istoku DDR kao i jedina mi bivsa Njemica do tad koja me sjebala 2016. I to ne Drezden, Lajpcig picke materine ,vec selendra od 20-ak kila stanovnika. A to su jedine dvije Njemice s kojima sam upao u vezu.
Kad ti kazem da je Shaban sam izishao iz auta, sjeo na Leitplanke, blijed ko krpa, nesto izustio sto ona nije razumjela i nakon kratkog vremena samo pao. Bila mu presjecena Hauptschlagsader (ta glavna zila neka, Markan bi mogao znati).
I kakve veze to sto se dogodilo negdje ima veze sa ratnim zbivanjima u Ukrajini? Ustvari daj ime da je prijavim! Da ti ispričam dogadjaj iz 1996? Vracam se sa drustvom iz nocnog provoda na Hbf u Mülheim an der Ruhr, gore na kolodvoru neka galama. Popnemo se uz stepenice, kad neki mladi Rusi pijani galame i maltretiraju neke uplasene babe u pola 7 ujutro. Skacu na tracnice, penju se. Dodjose do nas, pitaju od kuda smo, kazemo. "Uzvikuju da smo braca". Polako se spustimo sa perona, kad dole dolaze tri auta policije u onim njihovim mercedesima. Zaustavise nas, traze dokumente, uza zid, ruke gore. Dotjerase i pijane Ruse. Pitaju policajci jesmo zajedno, mi kazemo nismo tek smo dosli na stanicu, a ovi rusi uglas "zajedno smo, to su nasa braca". I tako lisice na ruke, pretres. I onda se umijesa taksista koji nas je dovukao i rece da nas je on dovukao, prije 5min. I babe potvrdise da nemamo nista sa tim. Odvezase nas, ali jebiga, zbog rusa dobih lisice na rukama ( mada nije prvi put). I tako od tog dana ne volim Ruse.  Vidis, ja tebe postujem kao sagovornika i necu dovoditi u pitanje da je to sto si ispricao istina. Kuzis. Isto zahtijevam i od tebe. Naravno da ima veze jer je sve pocelo od price o ukrajinskom ranjeniku u bielefeldskoj bolnici. To si doveo u pitanje i onda sam ti ja rekao da je ziva istina i da je jos ludje ...to o Shabanu. I ne znam zasto bi ju prijavljivao, kome??? A ionako u septembru pocinje ovde kod nas, u slobodnoj i neutralnoj Austriji. ;) I ne znam zasto ti je cijeli narod nesimpatican zbog nekolicine pjandura. Bas je fino to sto nas vide kao bracu. Meni je uvijek drago bilo, npr. u Poljskoj kad sam bio sreo takodjer Ruse. Super nam bilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 13:55 |
|
|
|
Cuj ona odaje tajne i traca bolesnike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 13:57 |
|
|
|
Nit je bolesnik, nit je gradjanin te drzave. A "traca" lika koji je ispsovao doktoricu koja je tu dosla da mu uprkos svemu pomogne.
I btw. zabolila bi ju kurcina, vjerovao ili ne. OBerärztin za anestez., polizali bi joj noge da im ostane tu gdje je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 16:33 |
|
|
|
takija , turbo takija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 16:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29464 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Это родина моя
Вижу горы и долины, Вижу реки и поля. Это русское приволье, Это родина моя.
Вижу Прагу и Варшаву, Будапешт и Бухарест. Это — русская держава, Сколько здесь любимых мест!
Вижу пагоды в Шри Ланке И Корею, и Китай… Где бы я ни ехал в танке, Всюду мой любимый край!
Вижу речку Амазонку, Крокодилов вижу я… Это русская сторонка, Это родина моя!
Недалече пирамиды, Нил течет — богат водой, Омывает русский берег! Русь моя, горжусь тобой!
Вижу Вашингтон в долине, Даллас вижу и Техас Как приятно здесь в России Выпить вкусный русский квас!
Над Сиднеем солнце всходит. Утконос сопит в пруду. Репродуктор гимн заводит. С русским гимном в день войду!
Вот индейцы курят трубку И протягивают мне, Все на свете любят русских, На родной моей земле.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 17:16 |
|
|
Na klix forumu očekuju napad Gruzije na Rusiju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 18:08 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Это родина моя
Вижу горы и долины, Вижу реки и поля. Это русское приволье, Это родина моя.
Вижу Прагу и Варшаву, Будапешт и Бухарест. Это — русская держава, Сколько здесь любимых мест!
Вижу пагоды в Шри Ланке И Корею, и Китай… Где бы я ни ехал в танке, Всюду мой любимый край!
Вижу речку Амазонку, Крокодилов вижу я… Это русская сторонка, Это родина моя!
Недалече пирамиды, Нил течет — богат водой, Омывает русский берег! Русь моя, горжусь тобой!
Вижу Вашингтон в долине, Даллас вижу и Техас Как приятно здесь в России Выпить вкусный русский квас!
Над Сиднеем солнце всходит. Утконос сопит в пруду. Репродуктор гимн заводит. С русским гимном в день войду!
Вот индейцы курят трубку И протягивают мне, Все на свете любят русских, На родной моей земле.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 19:11 |
|
|
|
Izgleda prilično dobro s obzirom da je bio 20 dana u bolnici i da mu fali pola glave.
Ruski eksperti su uradili i analizu ovog videa.
| Privitak/ci: |

Fw_Aq0QWYAEC_Un.jpeg [ 126.96 KiB | Pogledano 1450 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 19:14 |
|
|
|
Nije da ga sad nesto branim ali zasto je HHerceg dobio ban? Bio sam prisutan i koliko sam ja skuzio on je samo otvorio jednu temu ekstra za "nas rusofile" (iako se per se ne bih nazivao rusofilom) i onda se s nasim jesamModeratorNisamModerator doktorom malo zakacio verbalno al bez psovki...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 19:17 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Lebowski je napisao/la:
Kako si krenuo mislim da ćeš ti biti sljedeći.
Zašto?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 25 svi 2023, 19:17 |
|
|
|
Hajd ne seri materet. Nije dobio trajni ban. Inace bi bio tamnoplav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 26 svi 2023, 21:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Već 2 mjeseca ih tuku sa sovjetskim FAB bombama. Vidim po videima svaki dan intenzivnije. Jako precizne sad sa novim krilcima i elektronikom. Valjda su nagradili inžinjere što su im pomogli da tako jeftino iskoriste stare bomnbe. Zanimljivo nisu ih koristili u Siriji niti do nedavno u ovom ratu. Znači novi inžinjerski poduhvat ruskih stručnjaka. Nužda stvara inovacije. Neki misle da je Amerikancima preko oceana rat nužda, a ne LGTBQ je primarna furka i koliko krave seru pa prave CO2.
Koliko Rusi imaju tih starih bombi u lagerima ? Da probamo nagađati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 26 svi 2023, 21:38 |
|
|
trofazna_struja je napisao/la: Obio mu se Jutarnji o glavu. Sad mora priznati da su ga teroristi popušili zato što su oni to objavili. Prema pisanju Jutarnjeg ukri su na 30km od Moskve
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 26 svi 2023, 21:40 |
|
|
BBC je napisao/la: Niste kao nekad. Pad Bakhmuta vas dotukao. Što kaže Magyar ? Jel se javlja. Nema ga odavno kao da ga pogodilo nešto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 26 svi 2023, 21:42 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dutch01 je napisao/la:
Koji su to proukrajinaci koji se trude dati argumente?
Pa ima eto npr Markan ili ti. Ne kažem da ste i vi savršeni ali se bar trudite. Isto kao i ja - Rus sa dna kace...nesavršen, ali eto, bar se trudim, otvorio sam temu za koliko-toliko argumentiranu raspravu, jbg... Svi mi želimo biti na strani dobra i istine, ali kako do nje doći? Lako bi bilo da ima jedan tv kanal, web page, novine... gdje piše samo istina. Pa se klepiš u čelo i kažeš - joooj, pa ja sam bio u krivu. Neću više. Ali toga na ovom svijetu nema... a drugi svjetovi ne postoje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 26 svi 2023, 21:47 |
|
|
DrMag je napisao/la: Objavili su Ukrajinci i rusi (pa obrisali slike iz luke). SCALP radi odlican posao. Neki izvori navode da je nocas gadjano i unisteno skladiste sa sustavom S300
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 26 svi 2023, 23:53 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Dutch01 je napisao/la:
Čuj ti njega terorizam napasti i zauzeti pogranična naselja zaraćene zemlje, zemlje koja te napala hahahaha. Tvoj Kremlj je započeo rat, ne ja. Marš okupatori van iz Ukrajine i rat staje istog trena!
Interesantno, nisi ni pokušao opovrgnuti da si Rusofob i da gajiš mržnju prema Rusima. Govori dosta o tebi i tvojim motivima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 27 svi 2023, 11:24 |
|
|
alterWhite je napisao/la: Samo se ti tjesi. Ne placu Spanci bez razloga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 28 svi 2023, 23:39 |
|
|
alterWhite je napisao/la: Nato nacist se malo unervozio na pitanje da li je on placenik te organizacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu - trolanje Postano: 29 svi 2023, 15:03 |
|
|
klon Gospon_Bobo je napisao/la:
Tako je. I onda će se pojaviti vanzemaljci, transseksualci i štrumfovi i pčelica maja i zajedno sa svim NATO članicama se uhvatit za ruke i plesat ringe ringe raja. I crvenkapica će pitati: "Zelenski zelenski zašto si ti tako mal?".I u tom trenu zazvoni budlinik i Mar-kan se probudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|