|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
Naslov: Sa koliko forumaša ste popili kavu / piće i gdje? Postano: 28 ruj 2024, 23:58 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17641 Lokacija: Drina je na granici!
|
Ja sa 6, dva su još aktivna. Sarajevo, Mostar, Split, Tuzla, Stuttgart i Frankfurt (postoji mogućnost sa čak 3). Nadam se za dva tjedna i prvo u ZG :) Postoji sumnja u još par njih iz Soli, no nisu se izjasnili jesu li registirani ovdje.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Sa koliko forumaša ste popili kavu / piće i gdje? Postano: 29 ruj 2024, 18:27 |
|
|
Najavljujem Mostar i TG.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sa koliko forumaša ste popili kavu / piće i gdje? Postano: 29 ruj 2024, 19:19 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ako budeš dobar bit ćeš s još jednim. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Sa koliko forumaša ste popili kavu / piće i gdje? Postano: 29 ruj 2024, 19:29 |
|
|
Hehe. Opća mobilizacija. Dijeliti ću spomenice i certificirati prave Hrvate 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|