|
|
Stranica: 7/8.
|
[ 190 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 00:44 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ostavio sam zato što sam jednostavno morao da ostavim, smučio mi se više takav život, a i pod uticajem okoline, jer smo svi maltene istovremeno ostavili. To je bio odlican dogovor... Krug ljudi medju kojim se kreces, ako ostane isti, ako tu svaka valja i roka se... to je jos jedna velika opsnost da se vratis...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 00:49 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ostavio sam zato što sam jednostavno morao da ostavim, smučio mi se više takav život, a i pod uticajem okoline, jer smo svi maltene istovremeno ostavili. To je bio odlican dogovor... Krug ljudi medju kojim se kreces, ako ostane isti, ako tu svaka valja i roka se... to je jos jedna velika opsnost da se vratis... To nije velika opasnost da se vratiš, to je 100% garantovano da ćeš se vratiti. Ja sam imao sreće da nisam morao da menjam društvo, jer smo svi prestali, nastavili smo samo vutru. Inače bih morao da menjam društvo, da se selim, inače nema teorije da bih se skinuo.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 00:50 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso je l' to flertujes da turbotakijom?
Sta bi ti Njegos rekao na to?
Evo ima više no godina otka nešto među sobom glave. Ali ko bi moga pomisliti da će uzet Srpkinja Turčina?
Nemoj da si ljubomoran, voli ona tebe više od svih, znam to pouzdano. Neka. Normalno je da je na mene ljubomoran. Zene vole pecurke inace, ja sam joj egzotican. Znam da nisam bantu crnac ali Srba u BL ima napretek.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 00:51 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije ima ,,smisla za žene,,! Karmelo je uvježbani zavodnik, lukav i dobrica! Seselj zna sta radi to se iz neba vidi ali Grobar je daleko najzajebaniji. Moram priznati da ja nisam neki zavodnik posto obicno one bare mene. Ne znam, valjda imam TO nesto.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 00:56 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije ima ,,smisla za žene,,! Karmelo je uvježbani zavodnik, lukav i dobrica! Seselj zna sta radi to se iz neba vidi ali Grobar je daleko najzajebaniji. Moram priznati da ja nisam neki zavodnik posto obicno one bare mene. Ne znam, valjda imam TO nesto. Mozda si jednostavno lep! 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 00:58 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Planina je napisao/la: Šešelju šta preporučaš od droge, ili je bolje klonit se od svega, zanima me tvoj savjet s obzirom da si koliko vidim sve probao a ostao priseban, šta bi mlađem sebi rekao? Kloni se. Trava je najmanje opasna, ako nisi sklon depresiji. Mada hronično pušenje stvara takozvani "amotivacioni sindrom", stanje u kojem ti se ništa ne radi i po ceo dan ležiš na kauču kao vreća kupusa i motaš džoint za džointom. Tako da ni trava nije uopšte bezazlena. A ako imaš disciplinu i snagu volje da se radiš samo jednom ili dva puta mesečno, možeš da uzimaš bilo šta i nećeš imati posledice. Ali takvi ljudi su retki kao jednorozi. Mozes duvati svaki dan a da bukvalno stignes sve sto si zacrtao da moras. E sad, to sto bi mozda bez duvke mogao vise je u sferi SBBKBB, jer realno, ko kaze da bi se i bez duvke doista vise motivirao…
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 01:00 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Seselj zna sta radi to se iz neba vidi ali Grobar je daleko najzajebaniji.
Moram priznati da ja nisam neki zavodnik posto obicno one bare mene. Ne znam, valjda imam TO nesto.
Mozda si jednostavno lep!  Maybe, who knows 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 01:01 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nemoj da si ljubomoran, voli ona tebe više od svih, znam to pouzdano. Neka. Normalno je da je na mene ljubomoran. Zene vole pecurke inace, ja sam joj egzotican. Znam da nisam bantu crnac ali Srba u BL ima napretek. Zene obozavaju kad pokazes malo ljubomore, pitaj Lapusu. Kao ranjiv si i sl. Pa sta je onda teska malo im uciniti u tom smilu. To tvoje "pecurka, nije pecurka" nema veze s zivotom. Time mozes navesti zenu samo da ne razgovara s tobom.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 01:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pustite Karmela da piše, svaka mu je zlatna. Rijetki su preživjeli heroinski ovisnici koji su ostali koliko-toliko zdrave pameti, i još da se ispovijedaju ovako javno.
Ja znam samo jednog uživo i sad Karmela.
Inače, kome je do droge neka počne trčat, tko jednom doživi runners high je ovisnik. Onaj osjećaj kad misliš da si supermen i možeš sve.
Općenito je ovisnost najlakše zamijenit ovisnošću. Ja sam zamijenio cigare trčanjem. Funkcionira. A sad zamisli kako je kad se s nekim udaras 3 runde po 2 minute a ne mrzite se i posle sve cool. Ali nije to sve u zivotu. Zamracena prostorija, basovi, alkohol..oko tebe se svi njisu u ritmu a tebe, ko i vecinu, trese ekser dva.. trljaju guzice o tebe a i ti trljas kolko mozes..volis cijeli svijet ali te ustvari boli kurac za cijelim svijetom jer si jebeno, jebeno srecan. Problem je jedino urusavanje tog svijeta. Mrzim cak i glupe aftere gdje svi nesto seru ali uglavnom oni koje jos malo ili puno drzi..ostali duvaju. Ustvari svi duvaju. Zato treba imati tabletu za spavanje u steku ili odredjeni antidepresivum sto uspavljuje, a najbolje je ono sto sadrzi quetiapin. Samo ti utisa sinapse i ravno ti sve do mora. Probudis se, jebeno je, ali ni priblizno jebeno kao kad nisi spavo. Nakon dva-tri dana si ok, nakon tri-cetiri opet onaj stari. E sad, to sto Seselj ne voli kad voli pa mu to ispada glupo, to je vise stvar stila i licnog ukusa. BBC-iu bih ja da mogu oBVezno preporucio ecstasy terapiju, primjera radi.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 01:19 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Neka. Normalno je da je na mene ljubomoran. Zene vole pecurke inace, ja sam joj egzotican. Znam da nisam bantu crnac ali Srba u BL ima napretek.
Zene obozavaju kad pokazes malo ljubomore, pitaj Lapusu. Kao ranjiv si i sl. Pa sta je onda teska malo im uciniti u tom smilu. To tvoje "pecurka, nije pecurka" nema veze s zivotom. Time mozes navesti zenu samo da ne razgovara s tobom. To u tvom filmu. U mom zene kad njanuse slabost bjeze glavom bez obzira. A ljubomora ih pali samo kad te ionako hoce pa im drago sto si - eto - ljubomoran. Polupjan sam moze biti da serem vidjecemo sutra ima li smisla. Ovaj mi je forum bas funny.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 01:26 |
|
|
to sa zenama je ko u onoj epizodi seinfelda kad onaj debeli oponasa seinfelda jer zna da zenska koja ga zanima voli sve oko seinfelda.Opet sza god on zabrije njoj je odbojno LOL Kad einfield sere kontra zivota ona kaze uf kako je mracan i sladak a kad debeli ona kaze ajme fuj on je cangrmizav i tako ostecen LOL
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 01:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38391 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja toliko uživam u životu da mi ga je žao kvarit bilo alkoholom, bilo drogom. Provao sam svašta ali RL he zakon. Kad si zdrav...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 01:33 |
|
|
ja se toga neplasim i probao sam ali ja nevolim biti netrijezan! Jednostavno se mrzim kad sam pijan,euforija,smijeh i sreca je nekako povrsinska iznutra sam zapravo jednako osjecam kao i trijezan ako ne i gore.Ugodnije mi je bit trijezan nego pijan. Neznam sta ljudi u tome vide,valjda su slabe licnosti ili imaju tu neku plitku psihologiju. Na travi slicno samo sto mi i tripovi vecinom bili losi.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 09:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38391 Lokacija: Gl. grad regije
|
Grobi, kako dolaziš do love za koku? Nije baš tko slatkać u Pirotu.  Imate od alkohola Mar-kanovu brlju. Pitka, diže raspoloženje, grije a glava ne boli sutra niti imaš ikakav mamurluk.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 09:22 |
|
|
Vidim još se nisi skinuo. InžEnjeru....ovaj, konobaru. Ko će ga i znati šta si.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 09:28 |
|
|
Živim i ja, al nisam nikad koristio ta sranja. Može mi biti dobro i bez toga. A konobar ne bih mogao biti jer bi me nakon pet minuta otpustili. Nisam siguran da bih mogao nositi onu tacnu da ne prospem po nekom. Kad trebam čašu punu donijeti iz kuhinje do stola - problem 
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 09:34 |
|
|
Neka hvala, nisam ni za jedno ni za drugo. Ono kao šanker trebaš znati one fore sa bocama? Jok ba, to mi je nuklearna fizika.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 09:39 |
|
|
Ja sam uvijek bio tip za jednu ženu Od više samo glava boli.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 10:38 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Ja sam uvijek bio tip za jednu ženu Od više samo glava boli. jednu al da je top
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 12:12 |
|
|
Heero je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ja sam uvijek bio tip za jednu ženu Od više samo glava boli. jednu al da je top Tako je.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 14:34 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Otkud ti znaš šta misli? Da pustimo njega da kaže? Meni je top visoka, crne duge kose, kesten očiju, dugih nogu, pametna, elokventna. Takva na instagramu i tinderu ima cirka 100ak nepročitanih poruka. Takva nije na instagramu i tinderu.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 14:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Shaban995 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Takva na instagramu i tinderu ima cirka 100ak nepročitanih poruka.
Takva nije na instagramu i tinderu. Da je nema na Tinderu i nekako, ali da je nema na Insta, nema šanse.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 14:47 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Takva nije na instagramu i tinderu.
Da je nema na Tinderu i nekako, ali da je nema na Insta, nema šanse. Ima. Imam jednu takvu.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 14:56 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3971 Lokacija: Stolni grad
|
Shaban995 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da je nema na Tinderu i nekako, ali da je nema na Insta, nema šanse.
Ima. Imam jednu takvu. Čobanica mala.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 27 pro 2021, 14:57 |
|
|
Gazda je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ima. Imam jednu takvu.
Čobanica mala. Ne čačkaj mečku, majmunče.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|