|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 190 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 19:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83697 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mislim da si drugaricu izmislio.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 19:32 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 19:33 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Jeste li crtali karte ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 19:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38169 Lokacija: Gl. grad regije
|
Čuj Ceha čitao... mozda je gledao kako da boji.  Siguran sam da smo se sreli. Imamo neke poveznice. To je zanimljivo. Znamo se na dva načina, uživo i forumski, a ne znamo se. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 19:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27351 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
storarare je napisao/la: Jeste li crtali karte ? Nije već je njega Ceha kartao. U snu...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 19:44 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Grobi, da te ne privlaci Ceha na onaj lgbt bacin?
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 19:46 |
|
|
Ja sam se sećao svojih snova samo dok sam bio na terapiji antidepresivima. I tad su mi snovi bili toliko lucidni, da mi je posle buđenja, bez preterivanja, trebalo pola sata da razlučim šta je bio san, a šta java. Danas, čak i ako se setim snova, što je jako retko, potpuno ih zaboravim dva minuta nakon buđenja. Bukvalno dva minuta nakon što se probudim, nemam pojma šta sam sanjao.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 19:58 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čuj Ceha čitao... mozda je gledao kako da boji.  Pregledao katalog s bojama 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 20:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83697 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ja se u minutama nakon buđenja često sjećam elemenata sna, posebno zadnjih trenutaka sna, ali obično ne pridajem tome neku važnost tako da zaboravim već nakon par sati.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 20:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27351 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 21:06 |
|
|
Ja sam jednom sanjao graničara. U fazonu on hoće da se tuče sa mnom a ja ga sprdam i govorim "još rađaju majke Obiliće haha".
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 21:13 |
|
|
Ja sam bukvalno sanjo bbc-a kako pise 100.000. post
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 21:23 |
|
|
Ja sam se maloprije nakon vecere nasmrko bijelog pa sad kurac zaspati. Imam duvke ali nije to TO
Ti si zaista ludak - jebo te SSRI, od tih govana samo staris.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 21:28 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ti si zaista ludak - jebo te SSRI, od tih govana samo staris. Nisam imao izbora, depresija je bila neizdrživa. Bolje što sam pio to godinu dana, nego da sam nastavio da šmrčem heroin.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 21:37 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ja sam jednom sanjao graničara. U fazonu on hoće da se tuče sa mnom a ja ga sprdam i govorim "još rađaju majke Obiliće haha". Primjeti se da od tog sna više nisi svoj. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 21:39 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ti si zaista ludak - jebo te SSRI, od tih govana samo staris. Nisam imao izbora, depresija je bila neizdrživa. Bolje što sam pio to godinu dana, nego da sam nastavio da šmrčem heroin. Sto jes jes. A to s heroinom ne kuzim. Nikad probo i ne mislim. Jedino ne kuzim kako to prezivis a da ti nista. Frend mi je otkako znam za nj na antidepresivima..stalno se nesto nastimava..jedno vrijeme smo se bukvalno najebali ko ludaci jer je potrefio neke koje su mu uz alk davale enormno samopouzdanje, ili sta li vec, pa je bukvalno prilazio svakoj. Ali brte jebo te taj zivot. Da bi se skino s antid on cimne tritico il one quetiapin zajebancije.. pa sve ukrug. U zadnje vrijeme je otkrio kethamin.. a kolko znam to se konjima davalo.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 21:50 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nisam imao izbora, depresija je bila neizdrživa. Bolje što sam pio to godinu dana, nego da sam nastavio da šmrčem heroin. Sto jes jes. A to s heroinom ne kuzim. Nikad probo i ne mislim. Jedino ne kuzim kako to prezivis a da ti nista. Frend mi je otkako znam za nj na antidepresivima..stalno se nesto nastimava..jedno vrijeme smo se bukvalno najebali ko ludaci jer je potrefio neke koje su mu uz alk davale enormno samopouzdanje, ili sta li vec, pa je bukvalno prilazio svakoj. Ali brte jebo te taj zivot. Da bi se skino s antid on cimne tritico il one quetiapin zajebancije.. pa sve ukrug. U zadnje vrijeme je otkrio kethamin.. a kolko znam to se konjima davalo. Ketamin je sedativ za konje, da. Ljudi ga zloupotrebljavaju rekreativno. Što se heroina tiče, nije to baš kao na filmovima, cela moja ekipa je radila to i svi su se skinuli, osim dvojice, koji nisu overili, nego izvršili samoubistvo. Heroin je itekako moguće ostaviti, pa cigarete prave veću zavisnost od opijata. Što se tiče antidepresiva, sa njih moraš postepeno da se skidaš, da polako smanjuješ dozu dok ti se mozak ne navikne, ako naglo prestaneš, dobiješ mnogo goru depresiju nego što si imao pre njih.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 21:55 |
|
|
Znam.
Nego, vazi li to i za heroin kad ga spricas? Nesto Si to tesko mogu zamisliti. I kako si uopste doso bas na tu ideju? Da li si stvarno imo dovoljno parada si nabavljas dobru robu?
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 22:00 |
|
|
Cisto da se razumijemo: mene ekseri najvise i najbolje pucaju - doduse samo na tehno zurkama. Njih sam preko frenda „otkrio“ po stare dane. A posto je korona toga nema eo vec 2 godine pa sam manje vise digo ruke. Dok se sve to opet pokrene bicu vec prestar za te zahebancije. Ma vec sam.. a nije da mi se neda.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 22:01 |
|
|
Fakat bi volio jednom forumasima ovde podijeliti eksere pa ih pustiti da pisu o politici.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 22:02 |
|
|
Nikad nisam ubrizgao heroin u venu. Samo na nos. A rad je isti, samo ti na venu treba duplo manje. A da uništavam krvne sudove i rizikujem over (jer na nos je jako teško overiti, pošto možeš da doziraš, na venu ako ubrizgaš previše, nema popravnog), nije mi padalo napamet. Možeš i da ga pušiš, ali to nisam voleo.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 22:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čuj Ceha čitao... mozda je gledao kako da boji.  Jbt. misliš da jedan inženjer s FERa, MBAovac ne zna čitati?  Koju knjigu si zadnju pročitao?
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 22:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja se u minutama nakon buđenja često sjećam elemenata sna, posebno zadnjih trenutaka sna, ali obično ne pridajem tome neku važnost tako da zaboravim već nakon par sati. Meni su dobri lucidni snovi, bed je kada se neke stvari ostvare drugi dan. To ne volim 
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 22:08 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nikad nisam ubrizgao heroin u venu. Samo na nos. A rad je isti, samo ti na venu treba duplo manje. A da uništavam krvne sudove i rizikujem over (jer na nos je jako teško overiti, pošto možeš da doziraš, na venu ako ubrizgaš previše, nema popravnog), nije mi padalo napamet. Možeš i da ga pušiš, ali to nisam voleo. Jesi imo kintu za dobar materijal?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sanjao sam Cehu... Postano: 25 pro 2021, 22:10 |
|
|
Nije tu stvar u kinti, nego u dileru. Cena je svuda ista, a mi smo imali lika koji je valjao baš vrhunsku robu.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|