|
|
Stranica: 2/17.
|
[ 417 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:08 |
|
|
Ma Kesovija.... Neki su se ljutili u Splitu kad je dosla ona mala Beogradjanka i odpivala ''Dalmatinac san'', kao sto to turbofolk duda ima pivati. Meni to svejedno, dosla zaraditi novac, i ko hoce da slusa, neka slusa. Ali Arkanovoj zeni nema mista u Hrvatskoj, ako ikad bude doslo do toga da se organizira koncert u RH, iznajmit cu Cecenca da uleti. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:14 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Nema ona mu.a ko Tereza Kesovija  Očigledno, jer je gospođa Tereza i u najboljim godinama više ličila na muško nego na žensko  Pače, ugledajte ovo: Srbima sam oprostila, preselila bih se u Beograd! Tereza Kesovija je izgleda zaboravila svoje izjave da nikada neće pevati četnicima i da njena noga nikada neće kročiti u Srbiju, i uoči koncerta koji će 10. oktobra održati u “Domu sindikata”, za “Naše novine” je izjavila da je vreme mržnje prema srpskom narodu iza nje, da je za sve kriva politika, kao i da obožava Beograd u koji, kako tvrdi, ne dolazi samo zbog para!Hrvatska pevačica, kojoj će ovo biti peti nastup u Srbiji u poslednje dve i po godine (u januaru 2011. je pevala u Novom Sadu i Beogradu, u maju iste godine u Somboru a u maju 2012. je u Centru “Sava” nastupila sa Gabi Novak i Meri Cetinić, prim. nov.), sasvim je promenila priču. Da podsetimo, ona je za “Slobodnu Dalmaciju” svojevremeno izjavila: “Ja, koja sam zbog rata morala sve nadoknađivati, imam i te kako dobre razloge da nikad ne nastupim u Srbiji’, dok je za magazin “Global” ispričala da “nema nameru da peva četnicima koji su joj otuđili klavir”. Ovu su samo neke od Terezinih izjava o Srbima, a zanimljivo je da je ona pre nego što je, takođe, došla u Srbiju, bila jedna od najglasnijih u osudi hrvatskih kolega koji su održali koncerte u Beogradu.Tim više sam bila srećna što sam odlučila da dođem i oprostim sve. Preselila bih se u Beograd jer to je grad gde čovek zaista može da živi. Obožavam srpski kajmak. Prvi put kad sam počela da dolazim u Srbiju, taj proizvod sam nesebično zavolela. Kajmak imaju i Zagorci i Slovenci, ali srpski je najbolji na svetu, užički je bez konkurencije – zaključila je Tereza Kesovija.http://www.telegraf.rs/jetset/846695-te ... -u-beograd 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:15 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ali Arkanovoj zeni nema mista u Hrvatskoj, ako ikad bude doslo do toga da se organizira koncert u RH, iznajmit cu Cecenca da uleti.  Ceci niko nije zapalio kuću u Žitorađi, niti otuđio klavir. Niti je ona rekla da nikad neće pjevati u Hrvatskoj. Cecin grad niko nije držao 3.5 godine "pod opsadom". Niti je ona rekla da su Bošnjaci bolesnici. Čak i da ikad ode, nije time sebe pogazila. Silikonska seljančica moralna gromada za ove vaše ljige. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:19 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Nema ona mu.a ko Tereza Kesovija  Očigledno, jer je gospođa Tereza i u najboljim godinama više ličila na muško nego na žensko  Pače, ugledajte ovo: Srbima sam oprostila, preselila bih se u Beograd! Tereza Kesovija je izgleda zaboravila svoje izjave da nikada neće pevati četnicima i da njena noga nikada neće kročiti u Srbiju, i uoči koncerta koji će 10. oktobra održati u “Domu sindikata”, za “Naše novine” je izjavila da je vreme mržnje prema srpskom narodu iza nje, da je za sve kriva politika, kao i da obožava Beograd u koji, kako tvrdi, ne dolazi samo zbog para!Hrvatska pevačica, kojoj će ovo biti peti nastup u Srbiji u poslednje dve i po godine (u januaru 2011. je pevala u Novom Sadu i Beogradu, u maju iste godine u Somboru a u maju 2012. je u Centru “Sava” nastupila sa Gabi Novak i Meri Cetinić, prim. nov.), sasvim je promenila priču. Da podsetimo, ona je za “Slobodnu Dalmaciju” svojevremeno izjavila: “Ja, koja sam zbog rata morala sve nadoknađivati, imam i te kako dobre razloge da nikad ne nastupim u Srbiji’, dok je za magazin “Global” ispričala da “nema nameru da peva četnicima koji su joj otuđili klavir”. Ovu su samo neke od Terezinih izjava o Srbima, a zanimljivo je da je ona pre nego što je, takođe, došla u Srbiju, bila jedna od najglasnijih u osudi hrvatskih kolega koji su održali koncerte u Beogradu.Tim više sam bila srećna što sam odlučila da dođem i oprostim sve. Preselila bih se u Beograd jer to je grad gde čovek zaista može da živi. Obožavam srpski kajmak. Prvi put kad sam počela da dolazim u Srbiju, taj proizvod sam nesebično zavolela. Kajmak imaju i Zagorci i Slovenci, ali srpski je najbolji na svetu, užički je bez konkurencije – zaključila je Tereza Kesovija.http://www.telegraf.rs/jetset/846695-te ... -u-beograd  "Prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvoj meri lažni i dvolični" Čije li su ovo riječi? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:20 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Vujadin je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Nema ona mu.a ko Tereza Kesovija  Ili Dino Merlin. Na koljenima pred srbočetnicima.  Ne, na koljenima je bila Arena dvije ili 3 noći zaredom koja je svršavala na stihove Bosnom behar probeharao. U srcu Beograda. Dino samo pokupio lovu od kjafira ko što bi svako 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:21 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Ili Dino Merlin. Na koljenima pred srbočetnicima.  Ne, na koljenima je bila Arena dvije ili 3 noći zaredom koja je svršavala na stihove Bosnom behar probeharao. U srcu Beograda. Dino samo pokupio lovu od kjafira ko što bi svako  Velikosrpska agresija OPET! A ovaj ni tri loše riječi o Bošnjacima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:22 |
|
|
Vujadin je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ali Arkanovoj zeni nema mista u Hrvatskoj, ako ikad bude doslo do toga da se organizira koncert u RH, iznajmit cu Cecenca da uleti.  Ceci niko nije zapalio kuću u Žitorađi, niti otuđio klavir. Niti je ona rekla da nikad neće pjevati u Hrvatskoj. Cecin grad niko nije držao 3.5 godine "pod opsadom". Niti je ona rekla da su Bošnjaci bolesnici. Čak i da ikad ode, nije time sebe pogazila. Silikonska seljančica moralna gromada za ove vaše ljige.  Pitanje je jeste li vi Srbijanci glupi, ili su te ljige moralni patuljci. Mozda oboje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:24 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ali Arkanovoj zeni nema mista u Hrvatskoj, ako ikad bude doslo do toga da se organizira koncert u RH, iznajmit cu Cecenca da uleti.  I da pritom rizikujete živote mnogih od desetina i desetina hiljada mladih Hrvata i Hrvatica koji bi pohrlili na koncert gospođice Cece? Baš ste bešćutni, gospodine Puntar 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:27 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ne, na koljenima je bila Arena dvije ili 3 noći zaredom koja je svršavala na stihove Bosnom behar probeharao. U srcu Beograda. Dino samo pokupio lovu od kjafira ko što bi svako  A šta ste očekivali od njih, gospođice Sayuri? Da će ga možda živog oderati, ispeći na ražnju i pojesti, a 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:32 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ali Arkanovoj zeni nema mista u Hrvatskoj, ako ikad bude doslo do toga da se organizira koncert u RH, iznajmit cu Cecenca da uleti.  I da pritom rizikujete živote mnogih od desetina i desetina hiljada mladih Hrvata i Hrvatica koji bi pohrlili na koncert gospođice Cece? Baš ste bešćutni, gospodine Puntar  Ma kakvi, iznajmit cu bradatog Cecenca, nece biti velike kolateralne stete. Kamuflaza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:35 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ne, na koljenima je bila Arena dvije ili 3 noći zaredom koja je svršavala na stihove Bosnom behar probeharao. U srcu Beograda. Dino samo pokupio lovu od kjafira ko što bi svako  A šta ste očekivali od njih, gospođice Sayuri? Da će ga možda živog oderati, ispeći na ražnju i pojesti, a  Pa nije da nisam očekivala  Ali kako god, drago mi je što se to desilo na žalost vas chat nicka koji ste bili gotov crknuti od jada. Dino je dobar posao napravio 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:36 |
|
|
Nemojte tako gospodine Puntar, jer hrvatska mladež godinama željno iščekuje koncert gospođice Cece i baš biste bili šuft kad bi ih lišili tog toliko dugo očekivanom gušta 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:38 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pa nije da nisam očekivala   Znači ovaj rad, a 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:40 |
|
|
|
Pa šta vrte niđe mesa. Moram priznat da mi je ovan više seksi od te dvojice u pozadini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nemojte tako gospodine Puntar, jer hrvatska mladež godinama željno iščekuje koncert gospođice Cece i baš biste bili šuft kad bi ih lišili tog toliko dugo očekivanom gušta  Njima je dobro rekla gospodicna Raznjic, doci ce oni u Beograd. Siroka in Srbija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:46 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pa šta vrte niđe mesa. Moram priznat da mi je ovan više seksi od te dvojice u pozadini. Nije ni gospodin Dino ništa mesnatiji od ovog junoše na ražnju tako da ovaj, možda se pri nekom od sljedećem gostovanja u Beogradu i on zavrti, gospođice Sayuri  P.S. Šalim se, gospodine Dino 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 03:57 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pa šta vrte niđe mesa. Moram priznat da mi je ovan više seksi od te dvojice u pozadini. Nije ni gospodin Dino ništa mesnatiji od ovog junoše na ražnju tako da ovaj, možda se pri nekom od sljedećem gostovanja u Beogradu i on zavrti, gospođice Sayuri  P.S. Šalim se, gospodine Dino  Gdje Dino gostuje tu se samo pare vrte. A što se tiče njegove elegantne figure...pa on kao vjernik zna da u islamu nije dozvoljeno žderanje. Poželjna je umjerenost u svemu pa i u jelu. Tako je npr mogao održati koncert 5 noćiju zaredom ali se zadovoljio s 3. Zna on da Srbija ne stoji baš najbolje s finansijske strane. Eto toliko...do sljedećeg koncerta, ovaj pisanja...laku noć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 08:45 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Teška srca sam glasao za gospođu Ražnatović. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 09:42 |
|
|
Koja vam je najdraža numera Arkanove male, gospodine SDB? 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 09:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ceca je imala sisurine oduvijek, posebno se to vidjelo nekad jer joj je jedna bila veća od druge. Ne zamjerite mi, tad sam bio u godinama kad sam primjećivao takve stvari. Vjerojatno je kasnije bilo intervencija jer se sad razlika ne kuži.
Zanimljivo mi je što Sevu niko ne spominje u kontekstu plastike, a dovoljno je pogledat spotove s početka karijere da se skuži da ima plastike kao trabant u sebi. Ukusnije rapoređene ali je puna iste.
U RH je "Grome moj" prošla poprilično nezapaženo ali mislim da u BiH nije bilo nikad slušanije pjesme. A opet, Seve ima video najgledaniji svih vremena, sudar titanica.
Isto sranje drugo pakiranje, nego, nije mi jasan ovaj egzodus na istok hrvatskih pjevača na istok za NG, zapravo jasno mi je da Rozga ide u N. Pazar za pare ali mi nisu jasni Novopazarci da to plaćaju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 10:08 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Vujadin je napisao/la: storaB je napisao/la: iako ja da se pitam bi odavno zabranio taj tip muzike.
Čuj zabranio?  Pa nismo u Sjevernoj Koreji, prijatelju.  Eto vidiš, SK razvija umjetnost a ne kič. 97% pjesama Cece su visokokomercijalne, kao uostalom i svih tih narodnjaka i zabavnjaka. Popularne su, to je nesumnjivo, ali u kafani ću uvijek prije naručiti "S namerom dođoh u veliki grad", "Kafana je moja sudbina" "Nikom nije žao kao meni"... nego Kukavicu i slične... Respekt za par pjesama. p.s. Kao što gosn Aga reče, Mir nema alternativu!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 10:47 |
|
|
volvoks je napisao/la: Koja vam je najdraža numera Arkanove male, gospodine SDB?  Interesantno je da je kod gospođice Cece prva asocijacija na pomen njenog imena, gospodin Arkan, kod Hrvata i Bošnjaka vjerovatno izraženije nego kod Srba, s obzirom na rat itd. Međutim, kod gospođice Sjeverine ne vidim da postoji slična asocijacija na pomen njenog imena koju možemo povezati uz ove narode, dapače, mislim da je donja fotka potpuno lišena nacionalne obojenosti pri vjerovatno najučestalijom asocijacijom na nju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 10:57 |
|
|
Bože me prosti ankete Nebi ja tipnula ni za jednu ... jedna srpska drolja..druga wannabe srpska drolja. Iako djevi bajnoj ražnatović priznajem što se drži rečenog.
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vukan
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 11:23 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 19:17 Postovi: 793 Lokacija: Glavni grad
|
|
Ceca. Novi album je poharo sve klubove.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Seve vs Ceca Postano: 05 sij 2014, 12:08 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Kruskha je napisao/la: Bože me prosti ankete Nebi ja tipnula ni za jednu ... jedna srpska drolja..druga wannabe srpska drolja. Iako djevi bajnoj ražnatović priznajem što se drži rečenog. zanimljive je taj termin drolja, još uz pridjev srpska, time li se valjda želi opravdati izdaja, ko li ga zna...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|