|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 145 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 09:54 |
|
|
|
Pa nije Banjalučki naš glavni aerodrom. Nego Beogradski. Nemoj da vam stavljam slike Beogradskog ili Zagrebačkog aerodroma da vas brukam.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 09:59 |
|
|
|
Možeš i minhenskog. I zagrebačkog ili beogradskog se ne piše velikim slovom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:08 |
|
|
Rutiner je napisao/la: Možeš i minhenskog. I zagrebačkog ili beogradskog se ne piše velikim slovom. To je Mujo naziv institucije. zagrebački Musliman (prvo malo slovo) Zagrebački aerodrom (prvo veliko slovo) Kad te ja moram učiti jezik bošnhačkog naroda... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutiner je napisao/la: Možeš i minhenskog. I zagrebačkog ili beogradskog se ne piše velikim slovom. To je Mujo naziv institucije. zagrebački Musliman (prvo malo slovo) Zagrebački aerodrom (prvo veliko slovo) Kad te ja moram učiti jezik bošnhačkog naroda...  Jarane stvarno si paglu. To nisu zvanični nazivi tih aerodroma pa da ih pišeš velikim slovom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutiner je napisao/la: Možeš i minhenskog. I zagrebačkog ili beogradskog se ne piše velikim slovom. To je Mujo naziv institucije. zagrebački Musliman (prvo malo slovo) Zagrebački aerodrom (prvo veliko slovo) Kad te ja moram učiti jezik bošnhačkog naroda...  Nađi nam gdje je zvanični naziv Zagrebački ili Beogradski aerodrom. Ja evo unaprijed kažem da lažeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:15 |
|
|
|
Zvanicni naziv je Medjunarodna zracna luka Zagreb-Franjo Tudjman
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:17 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: To je Mujo naziv institucije. zagrebački Musliman (prvo malo slovo) Zagrebački aerodrom (prvo veliko slovo) Kad te ja moram učiti jezik bošnhačkog naroda...  Jarane stvarno si paglu. To nisu zvanični nazivi tih aerodroma pa da ih pišeš velikim slovom. Meni su zvanični. Pa neću valjda googlati tačan naziv kao da je bitno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:21 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Jarane stvarno si paglu.
To nisu zvanični nazivi tih aerodroma pa da ih pišeš velikim slovom.
Meni su zvanični. Pa neću valjda googlati tačan naziv kao da je bitno.  Ha ja, tebi su zvanični nazivi, koga boli qurac kako se zaista zvanično zovu. Onda piši malim slovom ako ne znaš zvaničan naziv, nepismeni čovječe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:23 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Meni su zvanični. Pa neću valjda googlati tačan naziv kao da je bitno.  Ha ja, tebi su zvanični nazivi, koga boli qurac kako se zaista zvanično zovu. Onda piši malim slovom ako ne znaš zvaničan naziv, nepismeni čovječe. Ma jel. A ne smeta ti kad napišem velikim slovom "Islamska zajednica BiH" umjesto puni naziv "Udruženje građana islamska zajednica BiH". E od sad ste islamska zajednica BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:24 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Zvanicni naziv je Medjunarodna zracna luka Zagreb-Franjo Tudjman Hvala. Njemu su zvanični  eto ono je parametar za nešto, pa sad da to uzmemo za relevantno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ha ja, tebi su zvanični nazivi, koga boli qurac kako se zaista zvanično zovu.
Onda piši malim slovom ako ne znaš zvaničan naziv, nepismeni čovječe.
Ma jel. A ne smeta ti kad napišem velikim slovom "Islamska zajednica BiH" umjesto puni naziv "Udruženje građana islamska zajednica BiH". E od sad ste islamska zajednica BiH. Zvaničan naziv je ''Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini'' tako su i registrirani. Nije to nikakvo udruženje građana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:46 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma jel. A ne smeta ti kad napišem velikim slovom "Islamska zajednica BiH" umjesto puni naziv "Udruženje građana islamska zajednica BiH". E od sad ste islamska zajednica BiH.
Zvaničan naziv je ''Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini'' tako su i registrirani. Nije to nikakvo udruženje građana. Nego šta je? NVO? Da niste možda potpisali ugovor sa BiH a da mi ne znamo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:47 |
|
|
|
Džabe okrećeš temu. Nepismen si. Idemo dalje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 10:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Zvaničan naziv je ''Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini'' tako su i registrirani.
Nije to nikakvo udruženje građana.
Nego šta je? NVO? Da niste možda potpisali ugovor sa BiH a da mi ne znamo? Tradicionalna vjerska zajednica sa svojstvom pravnog lica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 11:02 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nego šta je? NVO? Da niste možda potpisali ugovor sa BiH a da mi ne znamo? Tradicionalna vjerska zajednica sa svojstvom pravnog lica. d.o.o.?  s.v.r. (samostalna vjerska radnja)?  Ja mislim da ste vi paradžemat? Paradržavna organizacija. Morate potpisati ugovor sa BiH. Da imate papir da ste legalni. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 11:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Tradicionalna vjerska zajednica sa svojstvom pravnog lica.
d.o.o.?  s.v.r. (samostalna vjerska radnja)?  Ja mislim da ste vi paradžemat? Paradržavna organizacija. Morate potpisati ugovor sa BiH. Da imate papir da ste legalni.  vjerska zajednica 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 11:57 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Zvanicni naziv je Medjunarodna zracna luka Zagreb-Franjo Tudjman Cuj "zracna luka" tobejarabi.. Ja kad to svabama prevedem oni se smiju. Lufthafen. Kazem im da se ne smiju jer su to Hrvatici samo nevjesto iskopirali svapske idole i od Flughafen napravili Lufthafen, ha ja. Mozda je kriv i javasluk kod prevoda. Tko zna.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 11:59 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Zvanicni naziv je Medjunarodna zracna luka Zagreb-Franjo Tudjman Cuj "zracna luka" tobejarabi.. Ja kad to svabama prevedem oni se smiju. Lufthafen. Kazem im da se ne smiju jer su to Hrvatici samo nevjesto iskopirali svapske idole i od Flughafen napravili Lufthafen, ha ja. Mozda je kriv i javasluk kod prevoda. Tko zna. Nijemci imaju svoje, Hrvati svoje. Treba poštovati. Evo za Sarajevo: Međunarodni aerodrom Sarajevo (Međunarodna zračna luka Sarajevo)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 12:52 |
|
|
Kakav je ovo pičvajz na sijelu. Ti Novovrijeme praviš stalno frku. I to kod Amiđe. Hajd ti na sijelo kod BBC-a ili nekog srbijanca, pa da te vidim. Muslimani su miroroljubivi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 12:57 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kakav je ovo pičvajz na sijelu. Ti Novovrijeme praviš stalno frku. I to kod Amiđe. Hajd ti na sijelo kod BBC-a ili nekog srbijanca, pa da te vidim. Muslimani su miroroljubivi.  Jah, jah. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 13:03 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kakav je ovo pičvajz na sijelu. Ti Novovrijeme praviš stalno frku. I to kod Amiđe. Hajd ti na sijelo kod BBC-a ili nekog srbijanca, pa da te vidim. Muslimani su miroroljubivi.  Mi nikom nebi dlaku s glave. Mozda glavu s ramena ali dlaku s glave sigurno ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 13:24 |
|
|
Haram je napisao/la: Rutiner je napisao/la: Južnoslavenskog čega? Bogme ti u bajkama živiš.
Ne u bajkama vec u proslosti koja je bila bajkovita. Dok vi zivite u historijskim bajkama iliti nocnim morama. Pokušavam ti reći da nema nikakvog južnoslavenskog zajedništva. To vrijeme je prošlo. Šta je i bilo...kakve to veze ima sa sadašnjosti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 13:27 |
|
|
Rutiner je napisao/la: Haram je napisao/la:
Ne u bajkama vec u proslosti koja je bila bajkovita. Dok vi zivite u historijskim bajkama iliti nocnim morama.
Pokušavam ti reći da nema nikakvog južnoslavenskog zajedništva. To vrijeme je prošlo. Šta je i bilo...kakve to veze ima sa sadašnjosti? Nema jer su plemena odlucila da hoce radje da budu kolonije i podguzne muhe nego krojaci vlastite sudbine. Nema jer su plemena odlucima da hoce radje da cuce ispod stola i nadaju se da ce sa stola spasti kakva mrvica, uz nadu da ne zavrse kao kakvo predjelo, nego da sjede ravnopravno za stolom i rucaju ko insani. Nema jer su plemena... Nastavi, neda mi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 13:32 |
|
|
Haram je napisao/la: Rutiner je napisao/la: Pokušavam ti reći da nema nikakvog južnoslavenskog zajedništva.
To vrijeme je prošlo.
Šta je i bilo...kakve to veze ima sa sadašnjosti?
Nema jer su plemena odlucila da hoce radje da budu kolonije i podguzne muhe nego krojaci vlastite sudbine. Nema jer su plemena odlucima da hoce radje da cuce ispod stola i nadaju se da ce sa stola spasti kakva mrvica, uz nadu da ne zavrse kao kakvo predjelo, nego da sjede ravnopravno za stolom i rucaju ko insani. Nema jer su plemena... Nastavi, neda mi se. Nemam što nastaviti. Ko je kriv plemenima? Isto to možemo reći i ko je kriv Rusima što su progutali udicu? Niko. Al poslije nema izgovora. Valja se nositi sa posljedicama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sijelo kod Amiđe Postano: 20 lis 2022, 13:39 |
|
|
Haram je napisao/la: Rutiner je napisao/la: Pokušavam ti reći da nema nikakvog južnoslavenskog zajedništva.
To vrijeme je prošlo.
Šta je i bilo...kakve to veze ima sa sadašnjosti?
Nema jer su plemena odlucila da hoce radje da budu kolonije i podguzne muhe nego krojaci vlastite sudbine. Nema jer su plemena odlucima da hoce radje da cuce ispod stola i nadaju se da ce sa stola spasti kakva mrvica, uz nadu da ne zavrse kao kakvo predjelo, nego da sjede ravnopravno za stolom i rucaju ko insani. Nema jer su plemena... Nastavi, neda mi se. Slažem se da ste vi islamizirano pleme, vjerska skupina. Srbi i Hrvati su narodi koji postoje +milenijum.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|