|
|
Stranica: 2/29.
|
[ 704 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 21:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60166 Lokacija: DAZP HQ
|
Sayuri je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: De bbc, pusti curu. Ako imaš kakvu sliku postavi Dokazala sam mu da su slike moje i sad kreten nema šta drugo da mi prigovori, nego me vrijeđa. Možeš li molim te obrisati linkove iz naših postova jer neću nikog odavde na svom forumu. stavi na onom forumu lokaciju u BBC-ijevima mislima i riješena stvar.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 21:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Sayuri je napisao/la:
Dokazala sam mu da su slike moje i sad kreten nema šta drugo da mi prigovori, nego me vrijeđa. Možeš li molim te obrisati linkove iz naših postova jer neću nikog odavde na svom forumu.
stavi na onom forumu lokaciju u BBC-ijevima mislima i riješena stvar. Svakako ću ja staviti link na forum u potpis.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 21:38 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Moje ne dirajte, originalne su i moje. Lazes! Ove tvoje su iz kolekcije svitsko poznatog fotografa Jacqua Kodak. Ehe, mislija si liso prici. Jesu, majke mi. Što lažeš.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 21:39 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Hajde ne glupiraj se. Kao da je problem to uraditi, ali onda će biti nešto treće jel tako. Ko si ti uostalom da trošim vrijeme na tebe?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 21:40 |
|
|
volio bih da je istina da je ona Maja s tog foruma, vidim ima preko 10 tisuća postova, taman da s lakoćom dovršim cjelokupan njezin psihološki profil.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 21:40 |
|
|
Lebowski je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Lazes! Ove tvoje su iz kolekcije svitsko poznatog fotografa Jacqua Kodak. Ehe, mislija si liso prici. Jesu, majke mi. Što lažeš. Ma zajebavan se. Evo ti casu vina, da mi ne padnes s' stolice od ljutnje.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 21:42 |
|
|
dudu je napisao/la: Sayuri je napisao/la:
Dokazala sam mu da su slike moje i sad kreten nema šta drugo da mi prigovori, nego me vrijeđa. Možeš li molim te obrisati linkove iz naših postova jer neću nikog odavde na svom forumu.
stavi na onom forumu lokaciju u BBC-ijevima mislima i riješena stvar. Učinjeno I dobro je više... Idemo dalje.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 21:59 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Dokazala sam mu da su slike moje i sad kreten nema šta drugo da mi prigovori, nego me vrijeđa. Možeš li molim te obrisati linkove iz naših postova jer neću nikog odavde na svom forumu.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 22:49 |
|
|
Za mog stalkera
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 22:52 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Dokazala sam mu da su slike moje i sad kreten nema šta drugo da mi prigovori, nego me vrijeđa. Možeš li molim te obrisati linkove iz naših postova jer neću nikog odavde na svom forumu. Moj forum ne bi vama bio zanimljiv jer je tamo totalno opuštena atmosfera i slabo se piše o politici. Svi se super slažemo i zezamo kao jedna velika porodica. Al zato ima cura kolko hoćeš...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 20 svi 2012, 23:16 |
|
|
mogu ti reći da si mi večeras porasla u očima za 100%, a već dosad si bila gromada. sad mi tek dolazi u glavu i sjeda na mjesto tvoj prvi post na forumu. cool.
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 08:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 12:44 |
|
|
BBC je napisao/la: Ovdje je bitno napomenuti da je dotična već pisala na hrhb.info forumu kao "Atheist" i slično. Tradicija laganja postoji. _________________ Forum kojeg je Sayuri vlasnica...(nickname "Maja")http://bosanski-forum.com
Prijavi post Odlična reklama!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 12:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sad će morati tamo one vehabije na svom forumu smiriti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 12:57 |
|
|
Ogledalo je napisao/la: :ucelo e kad bi još znala postaviti sliku,to bi valjalo Hajde- nije tako teško.
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 13:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 13:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Upravo tako. Zovem se Maja. Dobila sam ime po pčelici Maji jer je taj crtani bio popularan kad je mama bila trudna i ona ga je voljela.
Krasno ime, ali ti moram "saopštiti" da je Maja kod nas samo deminutiv imena Marija. Na zapadu je malo drukčije, "Maya" je new-age, baca malo na južnu Ameriku, Indiju (raMayaNa) itd. No da ne bude totalni offtopic, bit će i od mene slika, samo kad ih malo dotjeram da barem na nešto liče.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 13:21 |
|
|
e ovo je bila proba,uskoro moje fotke na netu, pa da vidite oko sokolovo šta je fotkalo:)
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 13:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ogledalce, ja sam ti popravio link, onaj tvoj nije fercerao. Da bi ovaj img tag radio, adresa slike u sebi mora sadržati .jpg ili.gif extenziju (na kraju adrese).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 13:30 |
|
|
Ogledalo je napisao/la: e ovo je bila proba,uskoro moje fotke na netu, pa da vidite oko sokolovo šta je fotkalo:) Znači, pravi photo session? p.s. tvoja ekipa sa Poskoka je opasna, mogli bi se držati svog teritorija, inače- netko bi mogao doć na njihov..
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 13:34 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ogledalce, ja sam ti popravio link, onaj tvoj nije fercerao. Da bi ovaj img tag radio, adresa slike u sebi mora sadržati .jpg ili.gif extenziju (na kraju adrese). aha e hvala,ma i čudim se da sam uspila ja od prvi put,hahahahaah
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 22:35 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: Ogledalo je napisao/la: e ovo je bila proba,uskoro moje fotke na netu, pa da vidite oko sokolovo šta je fotkalo:) Znači, pravi photo session? p.s. tvoja ekipa sa Poskoka je opasna, mogli bi se držati svog teritorija, inače- netko bi mogao doć na njihov.. hahaha draga moja ženskice su tamo i više nego dobro došle:)
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 22:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 21 svi 2012, 22:53 |
|
|
Macak koji ima dobrog gazdu ima najlipsi zivot, samo zdere, ganja mackice, spava, nikakve brige...
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Slike koje smo sami uslikali Postano: 22 svi 2012, 09:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25832 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vladimir RUS je napisao/la: Sama koncepcija teme je glupa do bola, jer ko je lud zbog jedne teme da hoda po gradu sa fotoaparatom i da slika sve sto vidi, pa zatim da odabira koje slike ulaze u uzi izbor, pa dok se slike prebace sa fotoaparata na komp, pa dok se slike prebace sa kompa na neki image host servis, pa zatim okaciti slike na forum i sve to zbog jedne teme. Trebalo je odmah u startu da glasi tema ovako: "slike koje nadjete na netu", a ne "vase slike" i du odmah slike sa neta, kao sto je i u samom uvodnom postu. Ejss... provale... Pa valjda ima ljudi koji već imaju snimljene fotke od prije!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|