|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Evo malo da ubijamo dosadu. Ne smije biti tabu tema. A ova se spominje sve više i na zapadu.
Pa da vidimo, mišljenja ? I ostalo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:06 |
|
|
Pa skoro se raspravljalo o tome na jedno 16 stranica
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:07 |
|
|
Ne sjećam se. Te rasprave su o prošlom ratu. To dosadno.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:20 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Pokrenuti će ga Gay Ass Niggas from Outer Space . Pobit će sve heteroseksualce i uništiti naše ionako već devastirane demografske rezerve . 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:21 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Pokrenuti će ga Gay Ass Niggas from Outer Space . Pobit će sve heteroseksualce i uništiti naše ionako već devastirane demografske rezerve .  U BiH, ne u Amsterdamu. Inače, lijepa tema. Malo se poigrati mislima. Neki mogu biti i virtualni đenerali, pa osvajati što požele. 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
FB war, rat likeovima i tagiranjem, fake profilima... Počet će ga... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:28 |
|
|
Što se ti javljaš. Nisi bio ni u onom prošlom. Aj magla.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:28 |
|
|
Rat bez žrtava. Svakome njegovo. Pošteno? 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:34 |
|
|
Ja bih krenuo s Južnom vojskom preko Jablanice do Konjica i osigurao liniju prema Hadžićima , zatim sa Sjevernom iz Livna preko Glamoča , Grahova i Drvara prema Bihaću , a sa Istočnom iz Kupresa probio se preko Bugojna i Uskoplja do naših enklava u Središnjoj Bosni gdje bi nas čekale rezerve te kada bi osigurali Bugojno , Uskoplje , Fojnicu i Novi Travnik napravili bi pritisak na Donji Vakuf te bi sa Srbima podijelio tu općinu , uzeo ona dva hrvatska sela , ostalo Srbima . Zatim bi usmjerio vojsku prema Travniku , zauzeo Travnik te se spojio s Jajcom i Dobretićim te probio do visova nad Zenicom te odatle bombardirao grad . S padobramskim jedinicama bi pomogli enklave te osigurali Žepče, Usoru i Vareš-Sutjesku. Od Soli bi napravili centar naših diverzanata. Uglavnom ROFLMAO od teme  , kakav rat brate ? Nije li ih bilo dosta ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:35 |
|
|
Pa rat će biti. Ne misliš valjda da će se Srbi, Bošnjaci i Hrvati zavoljeti jednog dana.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:35 |
|
|
BBC je napisao/la: Što se ti javljaš. Nisi bio ni u onom prošlom. Aj magla. 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:37 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Ja bi prvo oslobodio Bihać... zbog Vii...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:38 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ja bi prvo oslobodio Bihać... zbog Vii... To je plemenita, povijesna ideja. Onda preći na ravnanje Sarajeva, pa Emt izgraditi noviji i ljepši grad.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:40 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ja bi prvo oslobodio Bihać... zbog Vii... My hero. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:41 |
|
|
Vii je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ja bi prvo oslobodio Bihać... zbog Vii... My hero.  Evo kako MRSHO zapravo izgleda  : 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:43 |
|
|
Jebeš te američke junake iz crtića... Ovo je moj heroj - idol: 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:44 |
|
|
Romi će tražiti svoju državu.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:44 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Jebeš te američke junake iz crtića... Ovo je moj heroj - idol:  Opasan, koji je taj? 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:46 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ja bi prvo oslobodio Bihać... zbog Vii... Ukoliko i bude ponovno nekakav Hrvatsko-Bošnjački sukob Bihać bi prvi pao u ruke HVa . Jednostavno grad je ukliješten na sjeveru i zapadu Cazinska krajina graniči s RH , na jugu sa hrvatskom županijom , jedini spas možda sa istoka, ali da tko je ono na istoku ? Ah da , braća Srbi  ... dakle dugoročno gledano ide u RH kako god okrenuo . Jedino što ga je u ovom ratu spasilo od Srba kada je bio u okruženju jesu dvije akcije HVa , prva Zima-94 , a poslije Oluja .
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:47 |
|
|
Pa neće Hrvatska valjda ratovati?
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:50 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Pa neće Hrvatska valjda ratovati? RH je u krajnjoj liniji zaštitnica Hrvata BiH , misliš da ukoliko bude opet neki Hrvatsko - Bošnjački sukob RH neće reagirati ? Sada ima i slobodne ruke pošto nema nikakvih Srao Krajina unutar svojih granica .... Ponavljam , nedaj Bože ikakvog rata na ovim prostorima opet... dovoljno ih bilo u proteklih par stoljeća.... analiziram mogućnosti i činjenice , a uključivanje RH u takav sukob nije više mogućnost kao u Domovinskom ratu nego činjenica.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:50 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:51 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ja bi prvo oslobodio Bihać... zbog Vii... Ukoliko i bude ponovno nekakav Hrvatsko-Bošnjački sukob Bihać bi prvi pao u ruke HVa . Jednostavno grad je ukliješten na sjeveru i zapadu Cazinska krajina graniči s RH , na jugu sa hrvatskom županijom , jedini spas možda sa istoka, ali da tko je ono na istoku ? Ah da , braća Srbi  ... dakle dugoročno gledano ide u RH kako god okrenuo . Jedino što ga je u ovom ratu spasilo od Srba kada je bio u okruženju jesu dvije akcije HVa , prva Zima-94 , a poslije Oluja . Molim lijepo, u Oluji je sudjelovao i HVO, ne samo HV. U ovom slučaju HVO okruga Bihać. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:54 |
|
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ukoliko i bude ponovno nekakav Hrvatsko-Bošnjački sukob Bihać bi prvi pao u ruke HVa . Jednostavno grad je ukliješten na sjeveru i zapadu Cazinska krajina graniči s RH , na jugu sa hrvatskom županijom , jedini spas možda sa istoka, ali da tko je ono na istoku ? Ah da , braća Srbi  ... dakle dugoročno gledano ide u RH kako god okrenuo . Jedino što ga je u ovom ratu spasilo od Srba kada je bio u okruženju jesu dvije akcije HVa , prva Zima-94 , a poslije Oluja . Molim lijepo, u Oluji je sudjelovao i HVO, ne samo HV. U ovom slučaju HVO okruga Bihać.  To nitko ne dvoji Vii , u konačnici Hrvati su ti koji su spasili grad u dva navrata prvo 94-e i na kraju 95-e . I korpus ABiH je odradio dobar posao , ali su bili pred raspadom već 94-e godine.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 29 vel 2012, 20:57 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Pa neće Hrvatska valjda ratovati? RH je u krajnjoj liniji zaštitnica Hrvata BiH , misliš da ukoliko bude opet neki Hrvatsko - Bošnjački sukob RH neće reagirati ? Sada ima i slobodne ruke pošto nema nikakvih Srao Krajina unutar svojih granica .... Ponavljam , nedaj Bože ikakvog rata na ovim prostorima opet... dovoljno ih bilo u proteklih par stoljeća.... analiziram mogućnosti i činjenice , a uključivanje RH u takav sukob nije više mogućnost kao u Domovinskom ratu nego činjenica. Al to onda vuče za sobom druge probleme, onda će recimo Turska vidjeti svoju dobru priliku, koja stoji iza BiH, za njih bi to bila idealna prilika da prošire uticaj na Balkanu, Sanzak i BiH su plodno tlo za to. Al zanimljivo bi to bilo, vjerujem da bi to bile najnespobnije vosjke u historiji, svakodnevno bi se ljudi samoranjavali, ubijali sami sebe. Mada ni ja ni najmanje ne vjerujem u neki rat koji će biti fatalan, možda i budu kakvih nemira ali nešto za duži period nema šanse, nismo toliko glupi valjda.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|