|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 47 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Edo BiHHR
|
Naslov: Smijesni ste! Postano: 14 vel 2010, 09:26 |
|
|
Tzv. kolumne tzv. kolumnista koji se doticu svakojakih tema su stvarno vise nego smijesne. U kojemu svijetu vi zivite. Najlakse je druge vrijedjati, kod drugih vidjeti lose strane, druge ismijavati, negirati i sto sve ne. Poslusajte moj savjet - IZADJITE MALO VANI, dovoljno je do prvog susjeda. Izmedju ostalog sto vam je zelja i jedino u cemu uspijevate je to da ispanete smijesni. Pozdrav
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 14 vel 2010, 10:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bolan Edine, to ti već na sabahu pijan a?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 14 vel 2010, 14:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Edo, a zašto ti ne napišeš neku kolumnu? Ne kontam kakve veze ima izlazak do susjeda? Ja bi rađe skoknuo kod susjede, po mogućnosti kad susjed nije kući?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 06:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76551 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
^
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 11:57 |
|
|
Dobro vam Edo rece!! Izidjite malo vani, bar do susida i uradite nesto osim reagiranja!!!
Drugi vam kolo vode a vi samo na kraju vrtite maramom!!
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 12:05 |
|
|
A da izađemo iz HB, kao vas dvojica? Meni se nešto ne da...
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 12:16 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Dokazano smijeh produljuje zivot
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 16:21 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: A da izađemo iz HB, kao vas dvojica? Meni se nešto ne da... Pa ako si cudotvorac te mores izic iz neceg sto ne postoi onda izidi, al u jednom komadu!!!
Cemu bastinit nesto sto je propalo zar nie priporucljivie imat ono sto je tvoje!!?
Cemu zastupanje idee koja je bosanske Hrvate nazivala alinim katolicima dok ujedno sami sebe svodite na viru i hercegbosnu!!!
Jel to izbijanje gluposti gluposcu!!!??
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 16:34 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Pa ako si cudotvorac te mores izic iz neceg sto ne postoi onda izidi, al u jednom komadu!!!
Cemu bastinit nesto sto je propalo zar nie priporucljivie imat ono sto je tvoje!!?
Cemu zastupanje idee koja je bosanske Hrvate nazivala alinim katolicima dok ujedno sami sebe svodite na viru i hercegbosnu!!!
Jel to izbijanje gluposti gluposcu!!!?? O čemu to ti? Herceg-Bosna = Bosna i Hercegovina,...malo edukacije ne škodi, ali kod tebe je u pitanju mržnja i sljepilo koje nedostatak iste uzrokuje. Takvih pametnjakovića što sa bauštele glede i savjetuju ne trebamo i ne želimo. Ta spika mi "sami sebe" (protjerali, iselili, ubijali, prodali...) vodi ka banani, pa bujrum musa kupusa...CVIETU.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 16:42 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ja nikad nisam ni skonto čime je ovaj stihoklepac, ludi prorok zaslužio neko vaše divljenje sa forum ha er. Nerazumljivo blebetanje prosječnog ćaknutog uličara.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 18:20 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Pa ako si cudotvorac te mores izic iz neceg sto ne postoi onda izidi, al u jednom komadu!!!
Jel to izbijanje gluposti gluposcu!!!?? O čemu to ti? Herceg-Bosna = Bosna i Hercegovina,...malo edukacije ne škodi, ali kod tebe je u pitanju mržnja i sljepilo koje nedostatak iste uzrokuje. Takvih pametnjakovića što sa bauštele glede i savjetuju ne trebamo i ne želimo. Ta spika mi "sami sebe" (protjerali, iselili, ubijali, prodali...) vodi ka banani, pa bujrum musa kupusa...CVIETU. Cvitu, ikavski je cvitu!! Ja o tome sto sam napiso! HercegBosna nikad nie bila= Bosna i Hercegovina i pokazi mi tu, makar pridskolsku knjigu, u kojoj to pise!
Nigdi ja nisam napiso, nit cu napisat to sto mi spocitavas a najmanje u mrznji s neke tvoje izmisljene baustele, koje se kad bi bio na njoj, nikad ne bi stidio, jer je izgradila vecinu onog sto imamo!
Lipo sam napiso kako se na ovom forumu, i u vecini "obrambeni" kolumni Hrvati BiH svode na hercegbosance i katolike, di pod prve podrazumivam propalu politiku a pod druge vecinom sve ono sto koci stvarni napridak i opstanak Hrvata u BiH! Kolko sam razumio generala Praljka u onome sto govori prid haaskim sudom tvrdi sta i ja- posebno za Hrvate Sridnje Bosne!!
A sad, il raspravljaj s moim upisima, il pridoci tu moju mrznju!! Kad smo vec kod nje, zar ovaj upis iznad mog nie izliv mrznje!!??
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 19:10 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Cemu zastupanje idee koja je bosanske Hrvate nazivala alinim katolicima dok ujedno sami sebe svodite na viru i hercegbosnu!!!
Objasni ovo da skratimo priču... Tko koga svodi na "alijine katolike" na ovome forumu? Gdje si to pročitao? U startu si mi odbojan čim pročitam to "koriensko" pisanje, a sa takvima puno ne raspravljam.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 20:35 |
|
|
Kakvo je ovo lupanje gluposti oko hercegbosanaca i katolika , dajte se skulirajte . Imamo ravno 1 takvog na čitavom forumu . Ok 1,5. Koje pizdarije pobogu ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 20:58 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
bumbar92 je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Cemu zastupanje idee koja je bosanske Hrvate nazivala alinim katolicima dok ujedno sami sebe svodite na viru i hercegbosnu!!!
Objasni ovo da skratimo priču... Tko koga svodi na "alijine katolike" na ovome forumu? Gdje si to pročitao? U startu si mi odbojan čim pročitam to "koriensko" pisanje, a sa takvima puno ne raspravljam. Što fali kori(e)nskom pisanju, što bi ti to tribalo značiti??
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 21:09 |
|
|
Hadeka je napisao/la: Što fali kori(e)nskom pisanju, što bi ti to tribalo značiti?? Ne fali ništa, samo ti piši..., ali takvi obično spominju Drinu, Zemun,... a to mi je huškanje, a huškanje ne volim.
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 22:55 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Cemu zastupanje idee koja je bosanske Hrvate nazivala alinim katolicima dok ujedno sami sebe svodite na viru i hercegbosnu!!!
Objasni ovo da skratimo priču... Tko koga svodi na "alijine katolike" na ovome forumu? Gdje si to pročitao? U startu si mi odbojan čim pročitam to "koriensko" pisanje, a sa takvima puno ne raspravljam. Pisem ikavicom, nikakvim korienskim pismom!
To sto mi spocitavas nisam ni napiso! Reko sam: Zastupanje idee koja je... Malo manje odbojnosti a vise razumivanja!
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 23:09 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
bumbar92 je napisao/la: Hadeka je napisao/la: Što fali kori(e)nskom pisanju, što bi ti to tribalo značiti?? Ne fali ništa, samo ti piši..., ali takvi obično spominju Drinu, Zemun,... a to mi je huškanje, a huškanje ne volim. Pa kad ne voliš huškanje, onda ne triba trpati ljude u stereotipe. I stereotipi služe huškanju. Valjda se triba o čoviku suditi tako da se vidi što piše, a ne kojim pravopisom?? Ovako bi za na pr. tebe niki mogli reć da si jugoslav jerbo pišeš "brozovim vukovcem" iliti po mladogramatičarski.
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 23:19 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Pisem ikavicom, nikakvim korienskim pismom!
To sto mi spocitavas nisam ni napiso! Reko sam: Zastupanje idee koja je... Malo manje odbojnosti a vise razumivanja!
Pa i pitao sam te ko zastupa tu ideju i gdje, ovaj forum sigurno ne. A za veću razumljivost bi bilo poželjno da se koristi "ijekavica", ak ništa onda zbog "kajkavaca". No bože moj, svi smo mi Dalmatinci prije svega, jelde...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 23:24 |
|
|
Hadeka je napisao/la: Pa kad ne voliš huškanje, onda ne triba trpati ljude u stereotipe. I stereotipi služe huškanju.
Valjda se triba o čoviku suditi tako da se vidi što piše, a ne kojim pravopisom??
Ovako bi za na pr. tebe niki mogli reć da si jugoslav jerbo pišeš "brozovim vukovcem" iliti po mladogramatičarski. Pričam ikavicom, pišem ijekavicom, iz razloga da me se razumije i u Istri, Dalmaciji, Zagorju, a i Bosni,...a korienovanje mi spada u rubriku sa glagoljicom, bosančicom, premda mlađe, i obično je vezano za jurišnike na Drinu, a dopuštam da nije pravilo, ali nije ni iznimka. Reci ti slobodno, vidim da ti je na vrh jezika,...
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 15 vel 2010, 23:58 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Hadeka je napisao/la: Pa kad ne voliš huškanje, onda ne triba trpati ljude u stereotipe. I stereotipi služe huškanju.
Valjda se triba o čoviku suditi tako da se vidi što piše, a ne kojim pravopisom??
Ovako bi za na pr. tebe niki mogli reć da si jugoslav jerbo pišeš "brozovim vukovcem" iliti po mladogramatičarski. Pričam ikavicom, pišem ijekavicom, iz razloga da me se razumije i u Istri, Dalmaciji, Zagorju, a i Bosni,...a korienovanje mi spada u rubriku sa glagoljicom, bosančicom, premda mlađe, i obično je vezano za jurišnike na Drinu, a dopuštam da nije pravilo, ali nije ni iznimka. Reci ti slobodno, vidim da ti je na vrh jezika,... Ponajveć ikavski odraz staroga jata u govoru primorsko-dinarskih (i nekadar slavonskih) Hrvata ne bi tribao ikomu polupismenomu, a kamoli pismenomu čoviku biti razlog nerazumivanja. Iako, kod nas je sve moguće. I na vrh jezika nemam ništa. To što sam htio reć iliti napisat, to sam i napisao.
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 16 vel 2010, 00:03 |
|
|
Hadeka je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Pričam ikavicom, pišem ijekavicom, iz razloga da me se razumije i u Istri, Dalmaciji, Zagorju, a i Bosni,...a korienovanje mi spada u rubriku sa glagoljicom, bosančicom, premda mlađe, i obično je vezano za jurišnike na Drinu, a dopuštam da nije pravilo, ali nije ni iznimka.
Reci ti slobodno, vidim da ti je na vrh jezika,...
Ponajveć ikavski odraz staroga jata u govoru primorsko-dinarskih (i nekadar slavonskih) Hrvata ne bi tribao ikomu polupismenomu, a kamoli pismenomu čoviku biti razlog nerazumivanja. Iako, kod nas je sve moguće. I na vrh jezika nemam ništa. To što sam htio reć iliti napisat, to sam i napisao. Da negdar, negdar je bil svega lepoga...
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 16 vel 2010, 00:24 |
|
|
Citat: Cvitu, ikavski je cvitu!! Ja o tome sto sam napiso! HercegBosna nikad nie bila= Bosna i Hercegovina i pokazi mi tu, makar pridskolsku knjigu, u kojoj to pise!
Ma jest, ponajveć u hrvatskoj poeziji XIX stolitja, i kasnije. Citat: Nigdi ja nisam napiso, nit cu napisat to sto mi spocitavas a najmanje u mrznji s neke tvoje izmisljene baustele, koje se kad bi bio na njoj, nikad ne bi stidio, jer je izgradila vecinu onog sto imamo!
Lipo sam napiso kako se na ovom forumu, i u vecini "obrambeni" kolumni Hrvati BiH svode na hercegbosance i katolike, di pod prve podrazumivam propalu politiku a pod druge vecinom sve ono sto koci stvarni napridak i opstanak Hrvata u BiH! Kolko sam razumio generala Praljka u onome sto govori prid haaskim sudom tvrdi sta i ja- posebno za Hrvate Sridnje Bosne!!
A sad, il raspravljaj s moim upisima, il pridoci tu moju mrznju!! Kad smo vec kod nje, zar ovaj upis iznad mog nie izliv mrznje!!??
[/color] Sad ćeš i ti o jednom narodu i dvi vire?? De Vito, objasni to Bošnjama pa nam javi što su ti rekli ... može?
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 16 vel 2010, 01:08 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Hadeka je napisao/la: Ponajveć ikavski odraz staroga jata u govoru primorsko-dinarskih (i nekadar slavonskih) Hrvata ne bi tribao ikomu polupismenomu, a kamoli pismenomu čoviku biti razlog nerazumivanja. Iako, kod nas je sve moguće.
I na vrh jezika nemam ništa. To što sam htio reć iliti napisat, to sam i napisao.
Da negdar, negdar je bil svega lepoga...
|
|
Edo BiHHR
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 16 vel 2010, 02:30 |
|
|
Uh sto ja napravi, pa se vi pravo posvadjaste. a ja bas htjeo sasvim suprotno.
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Smijesni ste! Postano: 16 vel 2010, 11:56 |
|
|
Edo BiHHR je napisao/la: Uh sto ja napravi, pa se vi pravo posvadjaste. a ja bas htjeo sasvim suprotno. Posvadili?? Samo razmina mišljenja.
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|