|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 59 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 00:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zanimljivo mi bilo otići, vidjeti. Bio sam jednom prije rata, i evo prošle godine.
I dosta mi je. Mislim da bi za njih, kao i za Bošnjakistan najbolje bilo da uđu u sjedinjene hrvatske države. Naprosto fali tog reda i zapada kojeg mi imamo taman dovoljno.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 01:35 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
MiB je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Da danima ne mogu pristupiti forumu HB, ni kao promatrači, i da dobijaju 404. Nemam pojma o čemu se radi i zašto, no rekao sam im da ću pitati. Hroboatos, više vremena provede na krstarici nego sa ženom. Čak je postao njihov glasnogovornik, poput Čovića Hrobi je posta Orjunaš i (po)ćetnik na Križarici. I ti si napola skuHan...ki žapca te kuhamo na tijoj vatrici da budeš pihtija uz žilcu Vegete, ala Stevo Karapandža.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 09:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 09:39 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ja sam bio jesenas u Beogradu, i mogu vam reći super mi bilo. Dobri su to ljudi. Družio sam se sa jednom Jelenom inače iz Vrbasa.
U boravku u srpskoj prijestolnici shvatio sam neke stvari. Nije ta Jugoslavija bila možda ni tako loša stvar. A ako ćemo pravo ni sama Srbija nije loša. Nije zalud Ivo Andrić shvatio neke stvari oko svoga srpstva i da ipak možda ima istine da smo mi zapravo jedna vrsta Srba. Ne bi to bio kraj svijeta. Bolje i to nego da nas oblikuju kao nekakve Bosance i Hercegovce... Ako ovo ije ironija,
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 09:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 10:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Hroboatos je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ja sam bio jesenas u Beogradu, i mogu vam reći super mi bilo. Dobri su to ljudi. Družio sam se sa jednom Jelenom inače iz Vrbasa.
U boravku u srpskoj prijestolnici shvatio sam neke stvari. Nije ta Jugoslavija bila možda ni tako loša stvar. A ako ćemo pravo ni sama Srbija nije loša. Nije zalud Ivo Andrić shvatio neke stvari oko svoga srpstva i da ipak možda ima istine da smo mi zapravo jedna vrsta Srba. Ne bi to bio kraj svijeta. Bolje i to nego da nas oblikuju kao nekakve Bosance i Hercegovce... Ako ovo ije ironija, Ma otkud ironija?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 11:08 |
|
|
Mislim da Hrvati kad dođu u Beograd i Srbiju inače upoznaju sami sebe.Normalno je da će doć u Beograd u provod na splav,kad sa bečkim valcerom nemaju nikakve veze. Hrvati su samo na riječima zapad,a u duši Balkan.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 12:32 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Mislim da Hrvati kad dođu u Beograd i Srbiju inače upoznaju sami sebe.Normalno je da će doć u Beograd u provod na splav,kad sa bečkim valcerom nemaju nikakve veze. Hrvati su samo na riječima zapad,a u duši Balkan. Mi smo nešto između, kao i ti. Ne j. Zgadi ti se Beograd kad prvi put sjedneš u taxi ili kreneš negdje gradskim prijevozom. Fala ne. A on je neusporedivo bolji od ostatka Srbije. U Beogradu bih još i mogao živjeti ali drugdje nikako, ni ja ni ti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 12:56 |
|
|
I bez sociološke analize, rekao bih na impresiju da je to kod dijela mladih kao ludovanje, kao što američki studenti imaju onaj vid ludovanja u Panama City. No tu se izrigaš i izludiraš, i to je to. Ako nisu mladi koji iz znatiželje i tipa kratkog neobveznog provoda odu jedna-dva puta, to su ili ostarjli neojugoslaveni ili muhe bez glave. Iole mentalno zrelih ljudi nema.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 13:18 |
|
|
Da je bilo pri rata, još bih shvatia. Sad nakon rata, to je glupost. Financiraju one koji su pineze stekli pljačkon po Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 13:43 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Da je bilo pri rata, još bih shvatia. Sad nakon rata, to je glupost. Financiraju one koji su pineze stekli pljačkon po Hrvatskoj. Taj dio mladih je autentično glup.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 15:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Mislim da Hrvati kad dođu u Beograd i Srbiju inače upoznaju sami sebe.Normalno je da će doć u Beograd u provod na splav,kad sa bečkim valcerom nemaju nikakve veze. Hrvati su samo na riječima zapad,a u duši Balkan. Mi smo nešto između, kao i ti. Ne j. Zgadi ti se Beograd kad prvi put sjedneš u taxi ili kreneš negdje gradskim prijevozom. Fala ne. A on je neusporedivo bolji od ostatka Srbije. U Beogradu bih još i mogao živjeti ali drugdje nikako, ni ja ni ti. Pa on je Srbin. Vidiš mu potpis.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 17:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Mislim da Hrvati kad dođu u Beograd i Srbiju inače upoznaju sami sebe.Normalno je da će doć u Beograd u provod na splav,kad sa bečkim valcerom nemaju nikakve veze. Hrvati su samo na riječima zapad,a u duši Balkan. Mi smo nešto između, kao i ti. Ne j. Zgadi ti se Beograd kad prvi put sjedneš u taxi ili kreneš negdje gradskim prijevozom. Fala ne. A on je neusporedivo bolji od ostatka Srbije. U Beogradu bih još i mogao živjeti ali drugdje nikako, ni ja ni ti. Ja ne znam šta ti imaš protiv gradskog prevoza u Beogradu ? Ponekad se desi ovako nešto,ali u tim momentima je najbitnije sačuvati mir,ostat blizu vozača,i držat se podalje od harmonike. https://www.blic.rs/vesti/hronika/prepo ... ta/6z8q3xd
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 19:35 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20940 Lokacija: među zvijezdama
|
Begeš je pripizdina. Ako se uzme u obzir koliko je u taj grad EX Juga sprčila love, pa onda sto su pokrali kad se Juga raspadala “legalno”, a sto su odnijele vojne i paravojne cetaljske formacije… taj grad je tuzna ruina.
Turci su pljačkom pozlatili Istanbul. Begeš izgleda kao posrnula prostitutka.
E sad neko taj primitivizam i ljaksoberstvo gotivi. Većinom oni koji iz svojih učmalija sredina nisu makli dalje. Pa im je Begeš wau za provod.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 17 sij 2024, 22:27 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ja sam bio jesenas u Beogradu, i mogu vam reći super mi bilo. Dobri su to ljudi. Družio sam se sa jednom Jelenom inače iz Vrbasa.
U boravku u srpskoj prijestolnici shvatio sam neke stvari. Nije ta Jugoslavija bila možda ni tako loša stvar. A ako ćemo pravo ni sama Srbija nije loša. Nije zalud Ivo Andrić shvatio neke stvari oko svoga srpstva i da ipak možda ima istine da smo mi zapravo jedna vrsta Srba. Ne bi to bio kraj svijeta. Bolje i to nego da nas oblikuju kao nekakve Bosance i Hercegovce... Čoviče, primia si priko kritične doze. Bia si pridugo izložen srbozračenju. Moraš hitno na dekontaminaciju! Ma di nas stavjat u niku vrstu Srba, kad fizički drugačije izgledamo od njih.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 18 sij 2024, 15:59 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ja sam bio jesenas u Beogradu, i mogu vam reći super mi bilo. Dobri su to ljudi. Družio sam se sa jednom Jelenom inače iz Vrbasa.
U boravku u srpskoj prijestolnici shvatio sam neke stvari. Nije ta Jugoslavija bila možda ni tako loša stvar. A ako ćemo pravo ni sama Srbija nije loša. Nije zalud Ivo Andrić shvatio neke stvari oko svoga srpstva i da ipak možda ima istine da smo mi zapravo jedna vrsta Srba. Ne bi to bio kraj svijeta. Bolje i to nego da nas oblikuju kao nekakve Bosance i Hercegovce... Čoviče, primia si priko kritične doze. Bia si pridugo izložen srbozračenju. Moraš hitno na dekontaminaciju! Ma di nas stavjat u niku vrstu Srba, kad fizički drugačije izgledamo od njih. Pa dobro, Srbi izgledaju bolje od Hrvata, to se mora priznati... osobito Srpkinje. Ipak, ima nešto u Beogradu. Taj zrak, taj vazduh... Osjeti se tu ona široka duša južnoslavenska... nama tako bliska i važna... ne ona bečka ili rimska koja je nekompatibilna sa našom slavenskom dušom. Bio sam na predavaju Gorana Šarića. On je to krasno u argumentirano sublimirao. Uglavnom, srpstvo u svima nama se zanijekati ne može,
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 18 sij 2024, 16:05 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20940 Lokacija: među zvijezdama
|
Bolje je biti iz Begeša, nego iz Kaknja!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 18 sij 2024, 16:57 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sokolić je napisao/la: Čoviče, primia si priko kritične doze. Bia si pridugo izložen srbozračenju. Moraš hitno na dekontaminaciju!
Ma di nas stavjat u niku vrstu Srba, kad fizički drugačije izgledamo od njih.
Pa dobro, Srbi izgledaju bolje od Hrvata, to se mora priznati... osobito Srpkinje. Ipak, ima nešto u Beogradu. Taj zrak, taj vazduh... Osjeti se tu ona široka duša južnoslavenska... nama tako bliska i važna... ne ona bečka ili rimska koja je nekompatibilna sa našom slavenskom dušom. Bio sam na predavaju Gorana Šarića. On je to krasno u argumentirano sublimirao. Uglavnom, srpstvo u svima nama se zanijekati ne može, Čuj Srbi bolje izgledaju Daj ne lupaj,molim te Ako ti je usporedba samo Beograd i Hrvatska,odi onda samo u ZG na špicu i vidjeti ćeš više lijepih i sa više stila žena nego plastike u Beogradu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 18 sij 2024, 22:17 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa dobro, Srbi izgledaju bolje od Hrvata, to se mora priznati... osobito Srpkinje. Ipak, ima nešto u Beogradu. Taj zrak, taj vazduh... Osjeti se tu ona široka duša južnoslavenska... nama tako bliska i važna... ne ona bečka ili rimska koja je nekompatibilna sa našom slavenskom dušom. Bio sam na predavaju Gorana Šarića. On je to krasno u argumentirano sublimirao. Uglavnom, srpstvo u svima nama se zanijekati ne može, Čuj Srbi bolje izgledaju Daj ne lupaj,molim te Ako ti je usporedba samo Beograd i Hrvatska,odi onda samo u ZG na špicu i vidjeti ćeš više lijepih i sa više stila žena nego plastike u Beogradu. Čovjek sve objasnio.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 18 sij 2024, 22:22 |
|
|
Bobi vas vrhunski trola
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 18 sij 2024, 22:35 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2014 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Yebeš metropolu bez podzemne željeznice.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 18 sij 2024, 22:44 |
|
|
Bio sam na živoj muzici u kafani u Skadarliji. Bilo je izvrsno. Jednom doći i čuti, doživjeti. I dosta.
Ne znam nikog da je 2x htio vidjet Ajfelov toranj. Jednom dosta.
Tako nekako i s Beogradom, lijepo provest jedan vikend ali za svakodnevni život biram našu 'dosadu'.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 20 sij 2024, 11:26 |
|
|
Flamel je napisao/la: Yebeš metropolu bez podzemne željeznice. Misliš na Zagreb ?
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 20 sij 2024, 14:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa dobro, Srbi izgledaju bolje od Hrvata
Prošetaj malo Splitom, Makarskom, Mostarom, Čapljinom... Zgodni, kršni, visoki...
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Šta Hrvate privlači u Beograd, Srbiju, te na njihove medije i koncerte? Postano: 24 sij 2024, 11:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Begeš je pripizdina. Ako se uzme u obzir koliko je u taj grad EX Juga sprčila love, pa onda sto su pokrali kad se Juga raspadala “legalno”, a sto su odnijele vojne i paravojne cetaljske formacije… taj grad je tuzna ruina.
Turci su pljačkom pozlatili Istanbul. Begeš izgleda kao posrnula prostitutka.
E sad neko taj primitivizam i ljaksoberstvo gotivi. Većinom oni koji iz svojih učmalija sredina nisu makli dalje. Pa im je Begeš wau za provod. Ono kao šta bi Beograd da nije Mujinih ćevapa. Da nije Turaka nebi ni Beograda bilo, a Beograd postojao i prije dolaska Turaka. Sarajka misli da na Balkanu prije Turaka nije bilo civilizacije. Ono kao nabijali smo se na kolac, a onda su došli Turci i donijeli nam demokratiju. Taj mozak. Tako lijepa, tako seksi, tako opasna, a tako musli Sarajka tipična. Bečlijka, ali Sarajevo i dalje u njoj živi. I dalje se sjeća zimskog smoga kad je odlazila.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|