|
|
Stranica: 1/7.
|
[ 164 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 00:35 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Ima li ova Tema? Da ne ispadne da se mi samo rugamo i smejemo Hrvatima kao neke sitne, zlobne duše - jer to nismo - red je i da navedmo šta kod njih cenimo, šta nam se dopada, šta mislimo da je lepo kod njih. Evo da ja krenem: HS 2000! Apsolutno fantastičan pištolj koji se neverovatno dobro pokazao na testovima i koji su mnoge specijalne jedinice širom sveta usvojile. Prošao i najzahtevnije testove, parira jednom "Glocku" bez pardona, otkupljena licenca od Springfild Armory... krenuti od nule i odmah skočiti u sami svetski vrh, pa to je... Šta reći osim: alal vera, Hrvati!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 00:43 |
|
|
Slobodu medija, demokratski izborni proces, kulturu ponasanja u javnom zivotu. Sve ono sto mi nemamo zahvaljujuci aktuelnom rezimu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 00:57 |
|
|
Kod Hrvata najviše cenim moju gospođicu Vlatkicu.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 01:06 |
|
|
Kod žena volim lep glas, njegovu boju i tonove pri govoru. Nevezano za njene pesme jer to je sporedno, moji receptori mi kažu da je njen glas kao stvoren za te moje receptore i da je njen glas najlepši ženski glas koji sam ikad čuo u životu.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 01:10 |
|
|
Ako klip ne radi, podastirem novi.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 01:13 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kod žena volim lep glas, njegovu boju i tonove pri govoru. Nevezano za njene pesme jer to je sporedno, moji receptori mi kažu da je njen glas kao stvoren za te moje receptore i da je njen glas najlepši ženski glas koji sam ikad čuo u životu. Gosn Ago, ovom pohvalom, navesli ste me da poslusam kako peva. Sta reci, mocan glas.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 07:46 |
|
|
Familijarnost, kultura ophođenja. Istinski patriotizam. Iskrena i duboka religioznost.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 07:59 |
|
|
Ne uvlače se Srbima.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 10:36 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kod žena volim lep glas, njegovu boju i tonove pri govoru. Nevezano za njene pesme jer to je sporedno, moji receptori mi kažu da je njen glas kao stvoren za te moje receptore i da je njen glas najlepši ženski glas koji sam ikad čuo u životu. Moćan glas, nema šta... Kad smo već kod ženskog glasa i Hrvatske... bio sam srednjoškolac kad sam video Alku Vuicu i čuo njen zreli, promukli, napukli, mačkasti, mazni glas... Možda mi je urođeno a možda me je baš ona u presudnom periodu sazrevanja usmerila na preferenciju Milfača - "no nonsense" neprenemagajućih žena koje bez okolišanja i gubljenja vremena kažu kako stvari stoje... Kad se setim Alkice setim se svog tadašnjeg baljenja na nju : Eto još jedne stvari koju volim u vezi Hrvatske!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 12:34 |
|
|
a kravata ništa? To vam se ne sviđa?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 12:39 |
|
|
Ikmane, tako ti kroatistike... smanji malo, izgubićeš se u tesnim hodnicima rvaštine...
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 22:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 kol 2020, 22:29 |
|
|
Prelep automobil. Istini za volju, sva ta moderna auta izgledaju kao kopija kopije pa dok im ne pogledaš u amblem i ne znaš o kojem se radi, ali avaj, svet je ionako otišao u *** pa neka ide i dizajn. A nekad si automobil mogao iz aviona prepoznati, svaki je imao svoju osobnost.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 22 kol 2020, 23:01 |
|
|
podrinje je napisao/la: Ne uvlače se Srbima. Samo Srpkinjama
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 22 kol 2020, 23:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Kod žena volim lep glas, njegovu boju i tonove pri govoru. Nevezano za njene pesme jer to je sporedno, moji receptori mi kažu da je njen glas kao stvoren za te moje receptore i da je njen glas najlepši ženski glas koji sam ikad čuo u životu. Moćan glas, nema šta... Kad smo već kod ženskog glasa i Hrvatske... bio sam srednjoškolac kad sam video Alku Vuicu i čuo njen zreli, promukli, napukli, mačkasti, mazni glas... Možda mi je urođeno a možda me je baš ona u presudnom periodu sazrevanja usmerila na preferenciju Milfača - "no nonsense" neprenemagajućih žena koje bez okolišanja i gubljenja vremena kažu kako stvari stoje... Kad se setim Alkice setim se svog tadašnjeg baljenja na nju : Eto još jedne stvari koju volim u vezi Hrvatske! Alka je u medjuvremenu postala GILF.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 23 kol 2020, 20:19 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Prelep automobil. Istini za volju, sva ta moderna auta izgledaju kao kopija kopije pa dok im ne pogledaš u amblem i ne znaš o kojem se radi, ali avaj, svet je ionako otišao u *** pa neka ide i dizajn. A nekad si automobil mogao iz aviona prepoznati, svaki je imao svoju osobnost. Naročito se BMW survao... lider30 je napisao/la: Alka je u medjuvremenu postala GILF. Video sam dok sam tražio slike da postavim... "The wall beats them all"... Na Temu - u proseku nešto veći IQ (mada mi imamo na grbači i neke koji nas srozavaju al' aj'):
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 23 kol 2020, 20:23 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Naročito se BMW survao... Sve se survalo, baš sve. Danas samo Golf 4 mogu prepoznati a da mu ne pogledam u amblem.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 23 kol 2020, 20:37 |
|
|
Zašto uopšte postoje ovakve teme?? , pa da bi Srbi šiljili *** za kojeg misle da je ogroman iz nekog razloga , a Hrvati gledali kako su Srbi budale.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 23 kol 2020, 20:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
joe enter je napisao/la: Zašto uopšte postoje ovakve teme?? , pa da bi Srbi šiljili *** za kojeg misle da je ogroman iz nekog razloga , a Hrvati gledali kako su Srbi budale. Zvučiš kao da optužuješ autora teme da je musliman provokator, a ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 23 kol 2020, 20:50 |
|
|
joe enter je napisao/la: Zašto uopšte postoje ovakve teme?? , pa da bi Srbi šiljili *** za kojeg misle da je ogroman iz nekog razloga , a Hrvati gledali kako su Srbi budale. Bata Joe, ja sam vrlo iskreno napisao sta cenim kod Hrvata. aleksije radicevic je napisao/la: Slobodu medija, demokratski izborni proces, kulturu ponasanja u javnom zivotu. Sve ono sto mi nemamo zahvaljujuci aktuelnom rezimu. Cak im i zavidim na ovome.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 23 kol 2020, 20:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: joe enter je napisao/la: Zašto uopšte postoje ovakve teme?? , pa da bi Srbi šiljili *** za kojeg misle da je ogroman iz nekog razloga , a Hrvati gledali kako su Srbi budale. Bata Joe, ja sam vrlo iskreno napisao sta cenim kod Hrvata. aleksije radicevic je napisao/la: Slobodu medija, demokratski izborni proces, kulturu ponasanja u javnom zivotu. Sve ono sto mi nemamo zahvaljujuci aktuelnom rezimu. Cak im i zavidim na ovome. Lepo od tebe brate Aleksije , ali ja ništa ne cenim kod Hrvata , doduše ne cenim ništa ni kod moje braće Srba , ali mi je malo bezveze da neke pojedinačne uspehe ili grupne stereotipe pokušavam hvaliti ili kuditi. Hrvati su pizdurine isto kao i Srbi i Mongoli , ali takođe su dobri i pametni ljudi isto kao i Austrijanci i Nemci.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 23 kol 2020, 21:02 |
|
|
BBC je napisao/la: joe enter je napisao/la: Zašto uopšte postoje ovakve teme?? , pa da bi Srbi šiljili *** za kojeg misle da je ogroman iz nekog razloga , a Hrvati gledali kako su Srbi budale. Zvučiš kao da optužuješ autora teme da je musliman provokator, a ? Začetnik teme je svojim promišljanjem i stavom još u turskom vaktu(hajduci,pravoslavlje, ovo,ono,..) , tako da nisi puno pogrešio kad to kažeš.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 23 kol 2020, 21:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76332 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kad sam se davne 2002 družio na odmoru u inozemstvu s nekim Srbijancima (nevjerojatno da je prošlo 18 godina od toga) svi su bili ludi za grupom Colonia.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 23 kol 2020, 21:03 |
|
|
Kod Hrvata cenim i to što nekad znaju biti i iskreni.
1:22
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 23 kol 2020, 21:08 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Rukomet , reprezentativni fudbal , odnos prema poslu... Što se Hrvatica tiče ,žive i zdrave bile, volim ih slušati kad pričaju .. pali me ''akcent''..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|