|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 105 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 15:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Ceha je napisao/la: Aztec je napisao/la: Isto sam gledao dokumentarac pa su tako ispitivali ljude bi li voljeli zivjeti vjecno. I gotovo pa uvijek mladi ljudi kazu NE, jer misle da imaju vremena jos i tralala, a ovi stariji su iskljucivo govorili DA. Tako da njima ocito nije dosadilo, i osjecaju smrt za vratom pa ipak ne odgovaraju tako olako sa ne. Meni ne bi dosadilo. Zamisli samo kakav ce svijet bizi za jedno 500 godina? Kad umres gotovo je, nema nista. A ako si vjernik, onda je to druga stvar. Mada je i to neki vid vjecnog zivota. Tko kaže da ga ne zamišljam ? :) Al umoriš se od toliko sexa  Koliki bi rizik radio ako znaš da možeš živjet vječno? Za smrt i to je ok stajalište, ali čisto biološki, tvoji geni žive dalje :) @BBC, nisu ćelije već stanice Pa ne kazem ja da ga ne zamisljas. To je vise bilo retoricko pitanje. Zelim reci da meni u nekom novom svijetu ne bi bilo dosadno. Kako bi danasnjica samo izgledala nekome rodjenom prije 200 god. Ne vjerujem da bi mu bilo dosadno. Sve je opet bolje nego nistavilo. Moji geni mozda da, al ja ne. Citat: Al umoriš se od toliko sexa  Moralo je i to doci na red u diskusiji.  Ne znam, Belusconi sigurno ne bi. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 17:25 |
|
|
Ceha je napisao/la: Svi atomi u ljudskom tijelu se izmjene (mislim kroz 3 mjeseca), tak da ni to nije stalno ;) Odnos duša-tijelo? Jer, poslije uskrsnuća bi ipak trebali biti barem malo drugačiji nego sad. To što se ceo univerzum sastoji od protona, elektrona, neutrona i morona, ne znači da skup tih istih u jednom organizmu, ako (skoro) identično zauzmu mesto svojih otišlih bivših kolega, znači da je taj organizam (osim nezamerljivo) drugačiji od onog pre tri meseca. Sistem ostaje isti. Isto kao što i preduzeća ili države ostaju ta ista preduzeća ili države godinama ili vekovima nakon što su se njihovi originalni osnivači i članovi upokojili. Citat: Osim toga, sam doživljaj vremena bi trebao biti različit, zar ne ? To sigurno... Ja kada sam bio mlađi, mesec dana mi je bila večnost. Sada mi godina prođe dok si rekao keks. A po pričama starijih od mene, vreme će mi prolaziti sve brže i brže kako budem stario. Glede teme, voleo bih da sam se rodio negde pred kraj poslednjeg ledenog doba i da mi vek trajanja bude nekih 500 do 700 hiljada godina. Večno je ipak previše. Bilo bi mi jako dosadno nakon (neizbežnog) izumiranja ljudske rase. A tek nakon, isto tako neizbežnog (po tvrdnji današnjih fizičara) kraja našeg univerzuma, to bi tek bila neizdrživa dosada i najbolji opis večnih muka u paklu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 18:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Glede teme, voleo bih da sam se rodio negde pred kraj poslednjeg ledenog doba i da mi vek trajanja bude nekih 500 do 700 hiljada godina. Večno je ipak previše. Bilo bi mi jako dosadno nakon (neizbežnog) izumiranja ljudske rase. A tek nakon, isto tako neizbežnog (po tvrdnji današnjih fizičara) kraja našeg univerzuma, to bi tek bila neizdrživa dosada i najbolji opis večnih muka u paklu. Rokneš se odmah,čemu trpiti dosadu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 18:12 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Rokneš se odmah,čemu trpiti dosadu?  Ako to uradim, onda me opet čekaju večne muke. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 18:14 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8209 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Da sam besmrtan bilo bi me briga za političku karijeru, ali kako nisam smatram taj poziv itekako važnim, stoga savjetujem svima da uzmu što većeg učešća u političkim procesima i prestanu bit pasivni.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 18:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Rokneš se odmah,čemu trpiti dosadu?  Ako to uradim, onda me opet čekaju večne muke.  A,znači nisi ateista... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 18:21 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ako to uradim, onda me opet čekaju večne muke.  A,znači nisi ateista...  Naravno da nisam ateista, čim se plašim smrti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 18:29 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ceha je napisao/la: Svi atomi u ljudskom tijelu se izmjene (mislim kroz 3 mjeseca), tak da ni to nije stalno ;) Odnos duša-tijelo? Jer, poslije uskrsnuća bi ipak trebali biti barem malo drugačiji nego sad. To što se ceo univerzum sastoji od protona, elektrona, neutrona i morona, ne znači da skup tih istih u jednom organizmu, ako (skoro) identično zauzmu mesto svojih otišlih bivših kolega, znači da je taj organizam (osim nezamerljivo) drugačiji od onog pre tri meseca. Sistem ostaje isti. Isto kao što i preduzeća ili države ostaju ta ista preduzeća ili države godinama ili vekovima nakon što su se njihovi originalni osnivači i članovi upokojili. Citat: Osim toga, sam doživljaj vremena bi trebao biti različit, zar ne ? To sigurno... Ja kada sam bio mlađi, mesec dana mi je bila večnost. Sada mi godina prođe dok si rekao keks. A po pričama starijih od mene, vreme će mi prolaziti sve brže i brže kako budem stario. Glede teme, voleo bih da sam se rodio negde pred kraj poslednjeg ledenog doba i da mi vek trajanja bude nekih 500 do 700 hiljada godina. Večno je ipak previše. Bilo bi mi jako dosadno nakon (neizbežnog) izumiranja ljudske rase. A tek nakon, isto tako neizbežnog (po tvrdnji današnjih fizičara) kraja našeg univerzuma, to bi tek bila neizdrživa dosada i najbolji opis večnih muka u paklu. Onda pređeš u drugi svemir  Inače, da, elektroni, protoni i neutroni čine oko 4% svemira. Što se tiče identičnosti, imaš pravila za kvarkove, pa ono, teleport radi u stvarnosti, a da nije fotokopirni stroj ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 18:33 |
|
|
Ceha je napisao/la: Inače, da, elektroni, protoni i neutroni čine oko 4% svemira. Što se tiče identičnosti, imaš pravila za kvarkove, pa ono, teleport radi u stvarnosti, a da nije fotokopirni stroj ;) Ajde nemoj da si bukva(lista), pa nisi Higsov bozon, broto drogi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 19:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ceha je napisao/la: Svi atomi u ljudskom tijelu se izmjene (mislim kroz 3 mjeseca), tak da ni to nije stalno ;) Odnos duša-tijelo? Jer, poslije uskrsnuća bi ipak trebali biti barem malo drugačiji nego sad. To što se ceo univerzum sastoji od protona, elektrona, neutrona i morona, ne znači da skup tih istih u jednom organizmu, ako (skoro) identično zauzmu mesto svojih otišlih bivših kolega, znači da je taj organizam (osim nezamerljivo) drugačiji od onog pre tri meseca. Sistem ostaje isti. Isto kao što i preduzeća ili države ostaju ta ista preduzeća ili države godinama ili vekovima nakon što su se njihovi originalni osnivači i članovi upokojili. Citat: Osim toga, sam doživljaj vremena bi trebao biti različit, zar ne ? To sigurno... Ja kada sam bio mlađi, mesec dana mi je bila večnost. Sada mi godina prođe dok si rekao keks. A po pričama starijih od mene, vreme će mi prolaziti sve brže i brže kako budem stario. Glede teme, voleo bih da sam se rodio negde pred kraj poslednjeg ledenog doba i da mi vek trajanja bude nekih 500 do 700 hiljada godina. Večno je ipak previše. Bilo bi mi jako dosadno nakon (neizbežnog) izumiranja ljudske rase. A tek nakon, isto tako neizbežnog (po tvrdnji današnjih fizičara) kraja našeg univerzuma, to bi tek bila neizdrživa dosada i najbolji opis večnih muka u paklu. Pa ako bi vjecno zivjeli onda nama taj kraj svemira ne bi smetao. Samo bi bilo malo hladno i to je to. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 19:29 |
|
|
|
Nekako i mogu zamisliti da ljudi žive po 10000 godina, ali svi. Da ti sam živiš toliko osjećao bi se jaku usamljenim, sjebanim, ludim, tužnim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 19:42 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A,znači nisi ateista...  Naravno da nisam ateista, čim se plašim smrti.  ja se ne plašim smrti. i nisam ateist. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 19:56 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Nekako i mogu zamisliti da ljudi žive po 10000 godina, ali svi. Da ti sam živiš toliko osjećao bi se jaku usamljenim, sjebanim, ludim, tužnim. Normala,šta će ti sve to bez prijatelja,dragih ljudi i obitelji. Bzw,ljudski mozak je stvoren za vječnost,nema ograničen kapacitet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 20:06 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Nekako i mogu zamisliti da ljudi žive po 10000 godina, ali svi. Da ti sam živiš toliko osjećao bi se jaku usamljenim, sjebanim, ludim, tužnim. Normala,šta će ti sve to bez prijatelja,dragih ljudi i obitelji. Bzw,ljudski mozak je stvoren za vječnost,nema ograničen kapacitet. Da, ali jedino tada kada drugi umiru a mi živimo mnogo duži život nešto znači, u smislu da ćemo vidjeti nešto što drugi ne vide, znati nešto što drugi ne znaju. Gubi smisao i taj život od 10000 godina. Lično bih bio prezadovoljan sa 90-120 godina, al samo pod uslovom da i žena živi toliko i da nas zdravlje služi.  Za mozak se ne bih složio jer iskustva ne govore tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 20:21 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Za mozak se ne bih složio jer iskustva ne govore tako. Možda ne pratiš neka područja neurologije,silom prilika sam to malo proučavao... Znaš li kako teorija evolucije objašnjava razvoj ljudskog mozga, koji ima sposobnost da rješava probleme mnogo veće od onih sa kojima se tijekom života susrećemo? Prema evoluciji organizam razvija samo one sposobnosti koje su mu neopodne...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 20:53 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Nekako i mogu zamisliti da ljudi žive po 10000 godina, ali svi. Da ti sam živiš toliko osjećao bi se jaku usamljenim, sjebanim, ludim, tužnim. Normala,šta će ti sve to bez prijatelja,dragih ljudi i obitelji. Bzw,ljudski mozak je stvoren za vječnost,nema ograničen kapacitet. Kako ti kao hrišćanin možeš uzimati mozak za primer večnosti kad sama tvoja vera dušu i njeno besmrtno postojanje izvlači iz srca a ne iz mozga?! Mozak je za vas hrišćane nepoznanica i uvek će tako ostati , jer bez vere "u srcu i iz srca" nema večnosti ni božje blagodati , tako kažu barem svi vaši verski spisi i u njima nema pomena mozga a kamoli da je mozak stvoren za večnost. Vaša hrišćanska i islamska večnost u koju verujete bez dokaza nema veze s'mozgom već samo sa mišićnom pumpom za krv sa leve strane grudnog koša. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 20:55 |
|
|
|
Evo duha nečistoga opet.
Odlazi odavde đavle!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 21:54 |
|
|
joe enter je napisao/la: Kako ti kao hrišćanin možeš uzimati mozak za primer večnosti kad sama tvoja vera dušu i njeno besmrtno postojanje izvlači iz srca a ne iz mozga?! Mozak je za vas hrišćane nepoznanica i uvek će tako ostati , jer bez vere "u srcu i iz srca" nema večnosti ni božje blagodati , tako kažu barem svi vaši verski spisi i u njima nema pomena mozga a kamoli da je mozak stvoren za večnost. Vaša hrišćanska i islamska večnost u koju verujete bez dokaza nema veze s'mozgom već samo sa mišićnom pumpom za krv sa leve strane grudnog koša.  To je ono kad te vagus spiči u grudima?  Hoćemo to sad polemisati o "teološkoj" anatomiji? Ajd pročitaj ponovno onaj dio o iskri života,duši i sl. Btw,u šta ono ti vjeruješ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 14 lis 2013, 23:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: joe enter je napisao/la: Kako ti kao hrišćanin možeš uzimati mozak za primer večnosti kad sama tvoja vera dušu i njeno besmrtno postojanje izvlači iz srca a ne iz mozga?! Mozak je za vas hrišćane nepoznanica i uvek će tako ostati , jer bez vere "u srcu i iz srca" nema večnosti ni božje blagodati , tako kažu barem svi vaši verski spisi i u njima nema pomena mozga a kamoli da je mozak stvoren za večnost. Vaša hrišćanska i islamska večnost u koju verujete bez dokaza nema veze s'mozgom već samo sa mišićnom pumpom za krv sa leve strane grudnog koša.  To je ono kad te vagus spiči u grudima?  Hoćemo to sad polemisati o "teološkoj" anatomiji? Ajd pročitaj ponovno onaj dio o iskri života,duši i sl. Btw,u šta ono ti vjeruješ?  Pa ti nemaš prava polemisati a naročito pominjati ono što nema veze sa tvojom religijom , a to je mozak. Ako mi nađeš u bibliji u koju veruješ da je istinita da se pominje mozak ja ću prekinuti da te uznemiravam u tvojoj propovedi. Jednostavno nemaš prava , jer ako veruješ da se bez seksa može roditi dete , i da čovek posle smrti može oživeti i biti isto ono što i pre(Lazar i ekipa) i još poneki vaskrsnuti i otići na nebesa , onda zaista ne znam šta ti imaš polemisati o mozgu a još mu daješ epitet večnosti a pri tome nikad nije pomenut u knjzi u koju veruješ. Vi vernici ste toliko skloni prevarama i laganjima samih sebe i svih ostalih da sam siguran da će biti uskoro po Hrvatskoj osim crkava "Srca Isusova" biti i "Mozga Isusova". 2000 godina pumpa za krv i njeno brzo ili sporo pumpanje je bila osnova hrišćanske vere , jer samo hrišćanstvo veli da ako nemaš veru u srcu nemaš je uopšte. Znači pade u vodu 2000 godina verovanje da je pumpa za krv osnova da čovek može spoznati boga, osetiti ljubav spram njega i spram svima smrtnicima , i naravno katalizator za večnost. Jadno srce , izdali ga vernici bez imalo kajanja posle 2000 godina , i sad jadno srce sada gleda kako ga vernici-izdajice varaju švalerišući se sa mozgom. Ali sva sreća pa im je mozak ili mali ili ima neke smetnje zbog ubrzanog rada srca , pa će vera i nedokazano i dalje ostati prisutna i večnost vam ne gine. Znam Markane da bi ti voleo da kad odeš na nebesa da sve sa sobom poneseš(od četkice za zube do babe i dede) , i ja verujem da će ti dobri bog sve to dozvoliti , ali mozak nećeš poneti sa sobom ama baš nikada , jer kako kaže Isus :"Blaženi su krotki"(koji će ti kurac kad si s'bogom) , a i sam si se odrekao mozga onog dana kad si poverovao u boga i večni život koji ti se obećava od boga upravo zbog odricanja od mozga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 15 lis 2013, 00:09 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ako mi nađeš u bibliji u koju veruješ da je istinita da se pominje mozak ja ću prekinuti da te uznemiravam u tvojoj propovedi.
Evo jedno od mnogih mjesta-samo za tebe,Joe  Ostale citate možeš i sam naći,ako imaš taj organ... Citat: Kroz mozak i kosti ide mi poruga tlačitelja mojih, dok me pitaju svaki dan: "Gdje je Bog tvoj?"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 15 lis 2013, 10:01 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Nekako i mogu zamisliti da ljudi žive po 10000 godina, ali svi. Da ti sam živiš toliko osjećao bi se jaku usamljenim, sjebanim, ludim, tužnim. Normala,šta će ti sve to bez prijatelja,dragih ljudi i obitelji. Bzw,ljudski mozak je stvoren za vječnost,nema ograničen kapacitet. Mozak traje koliko i cijelo tijelo. Svijest nije energija da bi bila neuništiva, kako neki vjerski fanatici tvrde. Svijest je samo funkcija mozga koja umire s njim. Kad bi bila energija, mogli bi ju izmjeriti u džulima.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 15 lis 2013, 11:15 |
|
|
Ateist je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Normala,šta će ti sve to bez prijatelja,dragih ljudi i obitelji.
Bzw,ljudski mozak je stvoren za vječnost,nema ograničen kapacitet. Mozak traje koliko i cijelo tijelo. Svijest nije energija da bi bila neuništiva, kako neki vjerski fanatici tvrde. Svijest je samo funkcija mozga koja umire s njim. Kad bi bila energija, mogli bi ju izmjeriti u džulima. Zbog čeg misliš da samo vjerski fanatici misle da je svijest (u ovom kontekstu, osobni identitet) energija ? Prvo- zapadna spiritualna tradicija nema pojam svijesti kao središnji, nego duše (psiha, anima, Seele, soul,...). Svijest se u latinskom pojavljuje kasno, i to češće u smislu "savjest". Drugo- istočne tradicije, n.pr. Vedanta i sl., dobro razlikuju svijest od energije. Po tom se čak i teološki svađaju- oprjeka šaivista i šaktista. Esencijalni "ja", a i Bog, po njima su sklop svijesti ienergije (Šiva i Šakti, Tao i Te), gdje je kreativna energija u funkciji svijesti. Pojam besmrtnosti je praktički uvijek vezan za samosvijest, a "dokaza" kao i za sve metafizičke tvrdnje ima i nema. Iako, prosječni ateisti su, po meni, prilično glupavi: mogli bi braniti ateizam na suptilniji način, dok oni to čine argumentima iz 18. i 19. st., koji su beznadno zastarjeli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 15 lis 2013, 11:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ako mi nađeš u bibliji u koju veruješ da je istinita da se pominje mozak ja ću prekinuti da te uznemiravam u tvojoj propovedi.
Evo jedno od mnogih mjesta-samo za tebe,Joe  Ostale citate možeš i sam naći,ako imaš taj organ... Citat: Kroz mozak i kosti ide mi poruga tlačitelja mojih, dok me pitaju svaki dan: "Gdje je Bog tvoj?" Lepo ja rekoh da kod vas katolika se odjednom naprasno pojavio mozak čak i u bibliji , ali kod pravoslavnih još uvek mozga nema kako u bibliji tako u stvaranom životu jer pravoslavni veruju iz srca za razliku od katolika. Citat: 10 Koji mi pakoste, prebijajući kosti moje, rugaju mi se govoreći mi svaki dan: Gde ti je Bog? http://wwwyu.com/biblija/19psa042.htmEvo i kod Engleza i Amera nema takođe mozga. Citat: 10 As with a deadly wound in my body, my adversaries taunt me, while they say to me continually, ‘Where is your God?’ http://bible.oremus.org/?passage=Psalm+42Današnji prevoditelji će svašta staviti u prevod kao što vidimo , pa i mozak. E moj Markane bolje ti upotrebi mozak konačno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 15 lis 2013, 20:07 |
|
|
joe enter je napisao/la: Lepo ja rekoh da kod vas katolika se odjednom naprasno pojavio mozak čak i u bibliji , ali kod pravoslavnih još uvek mozga nema kako u bibliji tako u stvaranom životu jer pravoslavni veruju iz srca za razliku od katolika. OJB... Citat: Kehillah in Rome 1:28 And as far as G-d’s worthiness to be recognized by them was concerned, vi-bahlt (since) they marked G-d down as failing the test, therefore G-d (in wrath) delivered them over to a failure of a brain, one that has a mind bent on doing what is perversely unworthy
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Što bi bilo da smo besmrtni? Postano: 15 lis 2013, 21:22 |
|
|
|
Inace, ovi sto tvrde da bi besmrtnost bila ziva dosada i u biti patnja a ujedno su i vjernici... Kako onda gledate na zagrobni zivot, koji je po definiciji vjecan? Raj bi onda vama bio sta?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|