|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
snezana mk
|
Naslov: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 07 srp 2009, 16:43 |
|
|
U svom dosadašnjem životu ,a može biti dostupno široj javnosti da nešto zanimljivo pročitamo,nasmejemo se,začudimo? Može biti iz detinjstva,od vrijeme školovanja ,služenje vojnog roka i sl.... Izvolite
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 07 srp 2009, 18:12 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
Oženio se.
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 07 srp 2009, 18:51 |
|
|
Napisao uvodnik za stanovitu temu na ženskom kutiću...naravno,ukoliko pod "ludo",prolazi i glupo....
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 14:54 |
|
|
stvorenje je napisao/la: Oženio se. to ti je najpametnije što si učinio," plavooki "
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 14:55 |
|
|
boogyman je napisao/la: Napisao uvodnik za stanovitu temu na ženskom kutiću...naravno,ukoliko pod "ludo",prolazi i glupo.... Najluđa tema na hercegbosna forumu....drugo
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:18 |
|
|
snezana mk je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Oženio se. to ti je najpametnije što si učinio," plavooki " Krivo. Najpametnije što sam učinio je kada sam se rastavio.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:29 |
|
|
stvorenje je napisao/la: snezana mk je napisao/la: to ti je najpametnije što si učinio," plavooki " Krivo. Najpametnije što sam učinio je kada sam se rastavio. stvorenje .. , ja mislila da ćeš nam pisati dogodovštine o turistkinjama... a ti ništa...
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:33 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Malo me ova tema natjerala na razmišljanje i zaključak je da se nemam čime pohvaliti osim nekih uobičajenih ludarija pod utjecajem alkohola. Još ću pomisliti i da imam dosadan život.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:34 |
|
|
snezana mk je napisao/la: stvorenje je napisao/la: stvorenje .. , ja mislila da ćeš nam pisati dogodovštine o turistkinjama... a ti ništa... A Snežo moja, ima materijala za napisat enciklopediju... Veliki je to posao. Možda jednog dana kad ostarim sažmem sve u nekakve memoare od 2000-3000 stranica.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:37 |
|
|
snezana mk je napisao/la: boogyman je napisao/la: Napisao uvodnik za stanovitu temu na ženskom kutiću...naravno,ukoliko pod "ludo",prolazi i glupo.... Najluđa tema na hercegbosna forumu....drugo Meni je mnogo luđa "Carstvo ega".
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:38 |
|
|
stvorenje je napisao/la: A Snežo moja, ima materijala za napisat enciklopediju... Veliki je to posao. Možda jednog dana kad ostarim sažmem sve u nekakve memoare od 2000-3000 stranica. Stvorenje moj ,veliki ti je to posao ,a tebe malo mrzi nam govoriti A? Dobro,dobro no ako jednog dana i objaviš setićeš se da mi pošalješ jedan primjerak sa posvetom?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:44 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:45 |
|
|
snezana mk je napisao/la: stvorenje je napisao/la: A Snežo moja, ima materijala za napisat enciklopediju... Veliki je to posao. Možda jednog dana kad ostarim sažmem sve u nekakve memoare od 2000-3000 stranica. Stvorenje moj ,veliki ti je to posao ,a tebe malo mrzi nam govoriti A? Dobro,dobro no ako jednog dana i objaviš setićeš se da mi pošalješ jedan primjerak sa posvetom? Naravno, možda ti i osobno uručim moje memoare. ( u stvari, bolje ne...poslat ću ti ih poštom da ne pišem 'dodatke')
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:48 |
|
|
stvorenje je napisao/la: dalmatinski plavooki mangup ,vidi se to kod tebe odmah )
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:53 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
stvorenje je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Stvorenje moj ,veliki ti je to posao ,a tebe malo mrzi nam govoriti A? Dobro,dobro no ako jednog dana i objaviš setićeš se da mi pošalješ jedan primjerak sa posvetom? Naravno, možda ti i osobno uručim moje memoare. ( u stvari, bolje ne...poslat ću ti ih poštom da ne pišem 'dodatke')
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 15:56 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 16:05 |
|
|
Aj Snežo da čujemo tebe... Što si ti najluđe učinila?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 16:07 |
|
|
stvorenje je napisao/la: Aj Snežo da čujemo tebe... Što si ti najluđe učinila? Cure se ne pitaju pitanje je za muškarce
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 16:09 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
snezana mk je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Aj Snežo da čujemo tebe... Što si ti najluđe učinila? Cure se ne pitaju pitanje je za muškarce Rekao bih, ali se ne sjećam točno. Nisam bio dovoljno trijezan da upamtim, a drugima ne vjerujem što su mi pričali.
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 16:21 |
|
|
snezana mk je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Aj Snežo da čujemo tebe... Što si ti najluđe učinila? Cure se ne pitaju pitanje je za muškarce A onda si nešto opasno učinila, kad to ne smiješ podijeliti s nama?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 16:26 |
|
|
stvorenje je napisao/la: snezana mk je napisao/la: A onda si nešto opasno učinila, kad to ne smiješ podijeliti s nama? pa sad. ..a što ste vi podijelili dragi stvorenje ????
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 16:31 |
|
|
snezana mk je napisao/la: stvorenje je napisao/la: A onda si nešto opasno učinila, kad to ne smiješ podijeliti s nama? pa sad. .. a što ste vi podijelili dragi stvorenje ???? Pa napisa san ti i ono najluđe što sam napravija i ono najpametnije što sam napravija.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 16:38 |
|
|
stvorenje je napisao/la: snezana mk je napisao/la: pa sad. .. a što ste vi podijelili dragi stvorenje ???? Pa napisa san ti i ono najluđe što sam napravija i ono najpametnije što sam napravija. OK ti jesi Ja se ne sjećam...uvijek sam bila primjerna sad mi je malo krivo zbog toga....trebala sam biti luđa...mada bilo je nekih ludosti što su me koštale ...
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 16:54 |
|
|
snezana mk je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Pa napisa san ti i ono najluđe što sam napravija i ono najpametnije što sam napravija. OK ti jesi Ja se ne sjećam...uvijek sam bila primjerna sad mi je malo krivo zbog toga....trebala sam biti luđa...mada bilo je nekih ludosti što su me koštale ... Pravo žensko...rekla sve, a nije rekla ništa...
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Što je najluđe što ste učinili ? Postano: 08 srp 2009, 21:10 |
|
|
Evo...sad ću vam ja ispričati nešto glupo što ujedno ulazi u kategoriju poučnog...ili barem kategoriju "za zamisliti se".... neki dan,prekjučer,čini mi se,zvonila nam je budilica ujutro,naravno kao i uvjek sat prerano(obično ju naizmjence gasimo tih sat vremena dok se stverno ne dignemo)... Odvratan,ušeparajući zvuk,a žena ne reagira....još u bunilu,polusnu...izderao sam se...."jebo ti jutjub mater,zgasi ga!!!"
Žena već dva dana ne razgovara samnom, jer je uz psovku zaključila da i sanjam jebeni forum....
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|