|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 124 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pantagana
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 28 lis 2012, 13:31 |
|
|
Ministar je napisao/la: A šta je tu podmuklo kada mi nismo raspisali taj konkurs?! pa vlada li ovdje demokracija ili? taj konkurs dođe kao izvanredni izbori, jer velika većina forumaša je vrlo frustrirana zbog ponašanja moderacije i želi novog moderatora koji bi vratio forumu davno izgubljeni ugled...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 28 lis 2012, 13:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pantagana je napisao/la: Ministar je napisao/la: A šta je tu podmuklo kada mi nismo raspisali taj konkurs?! pa vlada li ovdje demokracija ili? taj konkurs dođe kao izvanredni izbori, jer velika većina forumaša je vrlo frustrirana zbog ponašanja moderacije i želi novog moderatora koji bi vratio forumu davno izgubljeni ugled... Samo moderatori i admini mogu raspisati redovne ili izvanredne izbore. Ne znam tko je frustiran osim tebe i još dvoje-troje, stalno ti nešto smeta (davno bih te banirao da ti nije 16 godina), dok objektivni forumaši sa dugim stažom na svim forumima znaju da ovdje moderacija izvanredno vodi forum (drži red, a relativno nevidljiva). A sada, vratite se na temu, neka taj sindikat sebi izabere vođu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kovach
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 28 lis 2012, 13:35 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
pozitivac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Robi, postavio si zamku Hrvatima, jer ako ulete u nju i glasaju za Bibićka, ispast će da nisu ništa bolji od onih koji su izglasali Komšića.
Hrvati, ne glasajte za predstavnike drugih naroda. Bibićko se prilikom obnašanja ove dužnosti može izjasniti kao Bošnjak Hahaha, mnogo pure ces se najesti prije no sto to docekas...
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 28 lis 2012, 13:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sayuri stiže BBCKomšića.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 28 lis 2012, 21:37 |
|
|
Jer su naša mjerila drugačija i naša osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih, ni drugačijih, ni boljih, jer se sami sobom grijemo. Musa Ćazim Ćatić
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjackog forumskog vijeca Postano: 28 lis 2012, 21:56 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Kovach je napisao/la: Moj prijedlog je zlatni_ljiljan. I love You so much
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Izbor predsjednika Bosnjackog forumskog vijeca Postano: 28 lis 2012, 21:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kovach je napisao/la: Vidis kako smo mi Bosnjaci demokraticni, i Srbima i Hrvatima dopustamo izbor naseg predstavnika. Ljiljan je ala Komšić.Samo bošnjački.Za njega ne glasajte.Biće nam samo gore. Estagfirullah tobe jarabi Sta sad i lobiras protiv mene sto sam bio tako los kad sam ti bio u besuch-u
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 28 lis 2012, 22:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pantagana je napisao/la: pa vlada li ovdje demokracija ili? taj konkurs dođe kao izvanredni izbori, jer velika većina forumaša je vrlo frustrirana zbog ponašanja moderacije i želi novog moderatora koji bi vratio forumu davno izgubljeni ugled...
Samo moderatori i admini mogu raspisati redovne ili izvanredne izbore. Ne znam tko je frustiran osim tebe i još dvoje-troje, stalno ti nešto smeta (davno bih te banirao da ti nije 16 godina), dok objektivni forumaši sa dugim stažom na svim forumima znaju da ovdje moderacija izvanredno vodi forum (drži red, a relativno nevidljiva).A sada, vratite se na temu, neka taj sindikat sebi izabere vođu. To i je problem , brišu se postovi i kad treba i kad ne treba , a opet , to nitko ne shvati ozbiljno... Mene je osobno razočaralo brisanje rasprave o petom danu na temi o raspudiću , dok ipak razumijem brisanje svađa s BBC-em
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 29 lis 2012, 00:26 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
The requested URL /404.shtml was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Još ovo niste popravili. Kako napreduju izbori
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 29 lis 2012, 00:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 29 lis 2012, 00:29 |
|
|
Haj ne zezaj BBC će crknuti. Idem odmah glasati za njega.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 29 lis 2012, 00:32 |
|
|
Glasaj sama za sebe, onda mu bježiš 2 mjesta...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 29 lis 2012, 00:32 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Upotrijebio bi naslov Raspudićeve kolumne
"Izbori s malo izbora"
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 29 lis 2012, 00:35 |
|
|
Jopa je napisao/la: Glasaj sama za sebe, onda mu bježiš 2 mjesta... Ma kakvi BBC ipak pati za nekakvom titulom ovdje, pa sam mu dala glas i sad smo izjednačeni. Sretno BBC
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 29 lis 2012, 00:39 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Dao sam glas zeničaninu, nekako mi djeluje najmanje štetan, i nije bezobrazan kao većina ostalih koji se ponašaju kao da je ovo Teheran forum. Vidi se da je lik sportskog duha, ima doza fair play-a u njemu.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 29 lis 2012, 00:49 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jopa je napisao/la: Glasaj sama za sebe, onda mu bježiš 2 mjesta... Ma kakvi BBC ipak pati za nekakvom titulom ovdje, pa sam mu dala glas i sad smo izjednačeni. Sretno BBC Ne znaš se boriti za sebe
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 29 lis 2012, 00:57 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Ja sam glasovo za ljiljana, oduvijek je imao kulturne, odmjerene i poučne postove, nikad nije bio u konfliktu sa drugim forumasima, nikad nije bio baniran te je prema tome idealan kandidat za mjesto bosnjackog moderatora
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 29 lis 2012, 19:29 |
|
|
BBC mi je uvijek bio sumnjiv, ali sam propistio njegov coming out. Ili moderacija zna nešto što mi obični smrtnici ne?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 30 lis 2012, 18:31 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Ja sam glasovo za ljiljana, oduvijek je imao kulturne, odmjerene i poučne postove, nikad nije bio u konfliktu sa drugim forumasima, nikad nije bio baniran te je prema tome idealan kandidat za mjesto bosnjackog moderatora dobar je Memo,dobar
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 30 lis 2012, 19:51 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Glas za Ljiljana, ipak je on najdržavotvorniji od Bošnjaka na Forumu. Kao protuuslugu za glas očekujem da nakon izbora snažno lobira za ponovnu uspostavu AP Zapadna Bosna, napominjem da je ista bila priznata od strane HercegBosne sporazumom o međusobnom priznavanju Boban-Abdić Da opet vežemo zastave
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 30 lis 2012, 22:09 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7403 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ja sam opet glasovao za generaciju.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 01 stu 2012, 22:25 |
|
|
Irma. Irma je kao uragan. Dođe iznenada,kaže šta misli,u facu bez okolišanja. Ništa smajlići,pjesmice,neke glupe teme. Direkt u srž.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 01 stu 2012, 22:29 |
|
|
Bošnjaci ne postoje.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 02 stu 2012, 20:58 |
|
|
Đipalo Junuz je napisao/la: Glas za Ljiljana, ipak je on najdržavotvorniji od Bošnjaka na Forumu. Kao protuuslugu za glas očekujem da nakon izbora snažno lobira za ponovnu uspostavu AP Zapadna Bosna, napominjem da je ista bila priznata od strane HercegBosne sporazumom o međusobnom priznavanju Boban-Abdić Da opet vežemo zastave Kao u stara dobra vremena specijalni odnosi sa RS-om i HRHB-om prosperitet zagarantovan
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stvaranje bosnjačkog forumskog vijeća Postano: 02 stu 2012, 21:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59934 Lokacija: DAZP HQ
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Đipalo Junuz je napisao/la: Glas za Ljiljana, ipak je on najdržavotvorniji od Bošnjaka na Forumu. Kao protuuslugu za glas očekujem da nakon izbora snažno lobira za ponovnu uspostavu AP Zapadna Bosna, napominjem da je ista bila priznata od strane HercegBosne sporazumom o međusobnom priznavanju Boban-Abdić Da opet vežemo zastave Kao u stara dobra vremena specijalni odnosi sa RS-om i HRHB-om prosperitet zagarantovan jesu se vama u kratkim razdobljima mira stalno prešetavali srpski vojnici ili ih nisi ni viđao.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|