|
|
Stranica: 5/17.
|
[ 413 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Irma
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 24 vel 2010, 22:19 |
|
|
Mozda bi trebalo ovo biti medijski propraceno, sta mislite?? Ma neozbiljni ste!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 24 vel 2010, 22:52 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25709 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Irma je napisao/la: Mozda bi trebalo ovo biti medijski propraceno, sta mislite?? Biće u dnevniku u pola osam! Izvještavaće sa lica mjesta Smiljko Šagolj!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 24 vel 2010, 23:35 |
|
|
ja bih došla, ali će se bobo zaljubisat ume...
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 24 vel 2010, 23:36 |
|
|
Ilirka je napisao/la: ja bih došla, ali će se bobo zaljubisat ume... bez brige nece samo on
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 24 vel 2010, 23:37 |
|
|
sad me sitilo kako su smiljka u ratu zafrkavali da ima u prtljažniku desetak mjestopisnih tabli, pa se skloni negdi oko gruda po brdima di ne puca, natakari tablu iza sebe i izvještava o ratnim zbivanjima iz sarajeva, mostara, čapljine...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 24 vel 2010, 23:38 |
|
|
mara je napisao/la: Ilirka je napisao/la: ja bih došla, ali će se bobo zaljubisat ume... bez brige nece samo on a svi ostali hoće? neš valjda i ti?
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 24 vel 2010, 23:46 |
|
|
Ilirka je napisao/la: mara je napisao/la: bez brige nece samo on a svi ostali hoće? neš valjda i ti? a cuj sad svi kad prijedjem na onu stranu javim ti se
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 24 vel 2010, 23:51 |
|
|
mara je napisao/la: Ilirka je napisao/la: a svi ostali hoće? neš valjda i ti? a cuj sad svi kad prijedjem na onu stranu javim ti se čuli nje, "na onu stranu"... ko da se radi o zoni sumraka.. ajoj, idem i ja na svoju stranu... kreveta laku noć mare..
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 24 vel 2010, 23:53 |
|
|
Ilirka je napisao/la: mara je napisao/la: a cuj sad svi kad prijedjem na onu stranu javim ti se čuli nje, "na onu stranu"... ko da se radi o zoni sumraka.. ajoj, idem i ja na svoju stranu... kreveta laku noć mare.. s nije mi bas nesto svijetla ta zona pazi da te netko ne doceka na toj strani laku noc
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 25 vel 2010, 16:37 |
|
|
Ilirka je napisao/la: ja bih došla, ali će se bobo zaljubisat ume... Gdje Bobu nađe...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 25 vel 2010, 20:27 |
|
|
a bobo voli starije...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 25 vel 2010, 22:22 |
|
|
Ilirka je napisao/la: a bobo voli starije... Je li to neka ponudica?
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 25 vel 2010, 23:17 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ilirka je napisao/la: a bobo voli starije... Je li to neka ponudica? vid bobe što je fin.. ko modni mačak, sve neke umanjenice bobo, u meme nema ništa umanjeno... velika piva za početak
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 28 vel 2010, 11:12 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kane šta to ima u nama Bosancima pa nas Eranke vole? Prvi put čujem da Hercegovke vole Bosance... Sve je na svijetu moguće ali to baš i ne. Sad si me podsjetio na kolumnu staroškolarke, o različitim wannabe jebačima iz ercegovine. Evo kvalifikacije bosanskog Hrvata Citat: Zadnji na papiru, ali ne i u srcu Bosanski Hrvat na privremenom radu u Eraniji, osoba je s kojom definitivno igrate na sigurno. Protjeran iz svoga doma i grada, u konstantnom strahu od ponovnog rata, živi punim plućima od danas do sutra. Svaki seks s njim zato je vatromet čistog gušta koji ne smijete propustiti, osim ako vam se ne gadi, jer je iz Kaknja, da prostiš. http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=17237:hercegovac-jeba-ili-papi-&catid=133:old-school-new-rules&Itemid=175
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 28 vel 2010, 12:21 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Prvi put čujem da Hercegovke vole Bosance... Sve je na svijetu moguće ali to baš i ne.
Sad si me podsjetio na kolumnu staroškolarke, o različitim wannabe jebačima iz ercegovine. Evo kvalifikacije bosanskog Hrvata Citat: Zadnji na papiru, ali ne i u srcu Bosanski Hrvat na privremenom radu u Eraniji, osoba je s kojom definitivno igrate na sigurno. Protjeran iz svoga doma i grada, u konstantnom strahu od ponovnog rata, živi punim plućima od danas do sutra. Svaki seks s njim zato je vatromet čistog gušta koji ne smijete propustiti, osim ako vam se ne gadi, jer je iz Kaknja, da prostiš. http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=17237:hercegovac-jeba-ili-papi-&catid=133:old-school-new-rules&Itemid=175Izgleda da su neki teoretičari/ke razvili cijelu koncepciju po ovom pitanju. Baš me zanima mišljenje Ilirke na ovaj citat. :)
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 28 vel 2010, 12:24 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Mene zanima mišljenje staroškolarke, izgleda da je baš tebe opisala, i ko da govori iz iskustva, ispade ti švalerčina.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 28 vel 2010, 13:08 |
|
|
Ovaj dio nije točan "u konstantnom strahu od ponovnog rata, živi punim plućima od danas do sutra." Zašto bih ja bio u konstantnom strahu od ponovnog rata, odnosno zašto bih bio više u strahu od ikoga drugoga tko živi u BiH. I kakva je to bedastoća - živi punim plućima od danas do sutra, gluposti, tako cigani žive. A ostatak teksta je u redu.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 28 vel 2010, 19:57 |
|
|
ilirka nema tako bogato životno iskustvo sa bosancima, točnije, nikakvo, pa se ne bi očitovala po pitanju seksualne moći bosanskih hrvata, to ostavljam onima koji znaju bolje od mene, ali mogu reći da su kao frendovi i ljudi odlični. osim onih par koje sam upoznala zbog predrasuda kojih se drže ko pijan plota, ali njima na dušu... da ne bih nastavljala o sebi u trećem licu kao kakav narcis, reći ću samo to da u mojim godinama, ako muškarac ne pokaže neko "znanje i moć" u tim stvarima, onda sam ja ta koja je podbacila. sad će netko pomislit da sam neka cougar women, ali nisam, časna pionirska, iako izgledam tako... frrrr
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 28 vel 2010, 20:40 |
|
|
Ilirka je napisao/la: ilirka nema tako bogato životno iskustvo sa bosancima, točnije, nikakvo, pa se ne bi očitovala po pitanju seksualne moći bosanskih hrvata, to ostavljam onima koji znaju bolje od mene, ali mogu reći da su kao frendovi i ljudi odlični. osim onih par koje sam upoznala zbog predrasuda kojih se drže ko pijan plota, ali njima na dušu... da ne bih nastavljala o sebi u trećem licu kao kakav narcis, reći ću samo to da u mojim godinama, ako muškarac ne pokaže neko "znanje i moć" u tim stvarima, onda sam ja ta koja je podbacila. sad će netko pomislit da sam neka cougar women, ali nisam, časna pionirska, iako izgledam tako... frrrr minimalno 2 sata sexa !! za 10 min ga smrlja,a onda 110 min moli za oprost-pa zaspe..
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 28 vel 2010, 20:45 |
|
|
10 minuta? sasvim dovoljno. ostalih 110 more i usisavati i brisati prašinu, oprost mu je zajamčen
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 28 vel 2010, 22:27 |
|
|
Ilirka je napisao/la: 10 minuta? sasvim dovoljno.
Tjedno ili mjesečno?
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 28 vel 2010, 22:39 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Mene zanima mišljenje staroškolarke, izgleda da je baš tebe opisala, i ko da govori iz iskustva, ispade ti švalerčina. a sta je sa wannabe herceg-bosancima,koji nikli u zagrebu?..nas ne spomenu u tekst..osjecam se zapostavljeno,al nudim priliku za popravni..
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 28 vel 2010, 23:23 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Ja cu se odazvat svakom sastanku ako se caporegimu zabrani točenje alkohola
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 01 ožu 2010, 11:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59952 Lokacija: DAZP HQ
|
tri put čitam naslov da vidim da nije neka greška... dakle, Susret forumaša, a ne Orgijanje aka gang bang forumaša
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 01 ožu 2010, 12:05 |
|
|
dudu je napisao/la: tri put čitam naslov da vidim da nije neka greška... dakle, Susret forumaša, a ne Orgijanje aka gang bang forumaša Ma kakvo orgijanje,ako ih dođe 2 i na kavu.... Samo obećavaju... Ima jedan vic na tu temu: Naišao ******** pored radnika koji buši cestu kobrom. Napade radnika-što vi tako grubo bušite taj asfalt,to treba nježno! Radnik ga gleda umoran ko pas i nastavi bušiti... Opet će ********-ma šato tako grubo radite,nježno to treba!! Radnik popizdi i drekne.ajd još jednom zini,nabiću ti ovu kobru u dupe!! A ******** će-eh,vi građevinci-samo obećajete...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|