|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 33 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Svi ljudi imaju zelene zelene oci, alii.. Postano: 02 kol 2021, 19:40 |
|
|
novem je napisao/la: DrMag je napisao/la: mmmm, koje oci i Dekolleté
Imam takve, mali tik svjetlije. Jel se to ti Novem nudiš Magičnom? Je li i dekolte isti?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Svi ljudi imaju zelene zelene oci, alii.. Postano: 02 kol 2021, 19:41 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Sve ok, vi tamnooki biste li se podvrgnuli laserskom tretmanu za pretvaranje vasih okica u plavkaste ili zelene ?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Svi ljudi imaju zelene zelene oci, alii.. Postano: 02 kol 2021, 19:43 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novem je napisao/la: Imam takve, mali tik svjetlije.
Jel se to ti Novem nudiš Magičnom? Je li i dekolte isti? Ma daska. Nego, to je pravo pitanje za tebe. Nije da se hvalim, ali dosta mi je puta rečeno da su mi lijepe oči. Naravno ja to gledam posve normalno. Ali očigledno je boja koja izaziva pažnju.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Svi ljudi imaju zelene zelene oci, alii.. Postano: 02 kol 2021, 20:11 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
DrMag je napisao/la: Sve ok, vi tamnooki biste li se podvrgnuli laserskom tretmanu za pretvaranje vasih okica u plavkaste ili zelene ? Ne bih. Ko što ne bih ni trajnu tetovažu nikad stavio. Imaš za kupit leće u kojoj god hoćeš boji, bez dioptrije. Pronosaš tjedan dana i dosadit će ti.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi ljudi imaju zelene zelene oci, alii.. Postano: 03 kol 2021, 08:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jiv je napisao/la: DrMag je napisao/la: Sve ok, vi tamnooki biste li se podvrgnuli laserskom tretmanu za pretvaranje vasih okica u plavkaste ili zelene ? Ne bih. Ko što ne bih ni trajnu tetovažu nikad stavio. Imaš za kupit leće u kojoj god hoćeš boji, bez dioptrije. Pronosaš tjedan dana i dosadit će ti. Tetovaža nije trajna. Traje nekih.... 60 godina A i može se maknuti ili prepraviti.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Svi ljudi imaju zelene zelene oci, alii.. Postano: 03 kol 2021, 10:32 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Nema mi ništa odvratnije od tetovaža koje se mogu često vidjeti na plaži kod sredovječnih Njemaca.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Svi ljudi imaju zelene zelene oci, alii.. Postano: 03 kol 2021, 11:24 |
|
|
Nebi svoje plave minjo za zelene, uostalom postoje leće za to što je puno jednostavnije... Inače procjene stručnjaka kažu da manje od 1% ljudi ima zelene oči. Ne sićam se za plave, al mislim da je 20% i ovo ostalo su sve smeđe, naravno minus indigo koje spadaju valjda pod 0,1%
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Svi ljudi imaju zelene zelene oci, alii.. Postano: 04 kol 2021, 08:58 |
|
|
Nemam veze sa tenisom , ali zato imam iste oči kao Đoković , šućmuraste.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|