|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 96 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:12 |
|
|
|
Današnji gost chatnickovog jutarnjeg juke boxa na našem i vašem jednom jedinom i neponovljivom HB krugovalu je uvaženi gospodin Amidza iz Trokutistana. Gospodine Amidza pre svega dobro jutro i dobro nam došli u naš studio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:16 |
|
|
|
Svežnjikavih 12 ступњева u столном Mostaru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3288 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
|
Mahsuz selam slušateljima krugovalne postaje Ćimilići.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:21 |
|
|
|
Gospodine Amidza kakve nam vjesti donosite iz Vrh Bosne? Opišite nam noćni život mladih Bošnjaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:27 |
|
|
Sponzor jutarnjeg chatnickovog juke boxa na našoj i vašoj jednoj jedinoj neponovljivoj stanici XБ krugovala su Leeeeddoooo sladoledi.Osvežavajući prijatnog окуса za nastupajuće ljeto. http://www.ledo.hr/hr/proizvodi/sladoledi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:29 |
|
|
|
Današnji gost i avangarda Vrh Bosne gospodin Amidza.Čekamo uključenje slušatelja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:33 |
|
|
 Tko ako ne mi. Ledo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:39 |
|
|
 Ah pogrešna промиџба. Malo ozbiljnosti u studiju molim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:53 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 07:00 |
|
|
|
Ostavljam psiholozima da izanaliziraju ovu"predstavu".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 11:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Samo totalna budala bosnjačke nacionalnosti, moze otvoriti ovakvu temu na hrvatskom forumu ovog tipa.. Iz nekoliko razloga ... Nikad mu niko nije uvazio komentar / zalbu na protesnoj noti.. Hrvatima je jedino bitno kakav dojam na čitatelje foruma ostavljaju hrvatski forumaši te se oni isključivo  Cilj i jeste ovdje prikazati hrvatsku superiornost.. Svaki Bošnjak koji opstane na forumu ima svoju ulogu Ja sam uvijek svjesno svoju igrala  Nadalje... Što više debilnih komentara srpskih forumaša time se bolje prikrivaju nedostaci ostalih pa i malobrojnih Bošnjaka  Zato pišite drugovi Srbi iz ankete a i onaj bezimeni takodje pa daxt i sl Slobodno pišite, time ćete umanjiti i doprinos ovih konstruktivnih forumaša srpske nacionalnosti  Slučajni čitatelj će u moru debilizma tesko izdvojiti ove konstruktivne, ( starije )ako vaša brojnost i spam odnesu pobjedu a hoće  Ja lično zelim da svi Srbi budu i na forumu i u RL poput ovih u anketi.. Zivjela BIH  Sarajka đevojka wannabe Ministar The Puppetmaster  Gledao se prvi Đejms Bond i naložilo se 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 12:14 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22091 Lokacija: među zvijezdama
|
U krivu si zemljak, samo sam dugo ovdje pa su mi neke stvari jasnije nego prije... Recimo :) Na ovu priču od Bistrika ja bi se prije par godina nalozila, pokušavajući braću Hrvate ubijediti skupa s njim...u naše neraskidive veze Itd itd Ah mladost ludost  Kako sam bila naivna samo... Ja ovom forumu zbilja dugujem mnogo I ne samo forumu jelte...
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 12:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: U krivu si zemljak, samo sam dugo ovdje pa su mi neke stvari jasnije nego prije... Recimo :) Na ovu priču od Bistrika ja bi se prije par godina nalozila, pokušavajući braću Hrvate ubijediti skupa s njim...u naše neraskidive veze Itd itd Ah mladost ludost  Kako sam bila naivna samo Sve je to dio odrastanja... 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 12:21 |
|
|
|
Jeste. Drago mi je da više nemam onih vašarskih praterskih srcastih naočara...
Haljinice boje lila i njih...
Odbacim sad jednu kozu pa se presvučem u drugu.. Zivot ljude nauči svemu pa i virtuala
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 12:22 |
|
|
E jbg Begayeta, ako se i tebi zgadilo cviećarenje, nejma našoj NDBiH budučnosti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 12:26 |
|
|
|
Ma nije cvjećarenje, ja sam i dalje neraskidivo vezana za neke stvari
Ali licemjerje brate sad detektiram na kilometar
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma nije cvjećarenje, ja sam i dalje neraskidivo vezana za neke stvari
Ali licemjerje brate sad detektiram na kilometar Je früher, desto besser. Isto tako sam ja imao otriježenjenje na sa-x forumu 2006. i 2007. godine. Onolika doživljena količina mržnje od kritične većine forumaša je jednostavno utjecala i formirala nepovratno moje mišljenje. Tako da je ovo domino efekt i bolje je što prije da sve kockice padnu (tj. otrijezne se od gluposti) i da živimo u etničkoj konfederaciji/labavoj federaciji sa zajedničkom valutom i granicama. Europa je pokazatelj, da je to u praksi najbolje rješenje za upravljanje etničkim razlikama. Svi bi se puno više respektirali poslije toga, a i više bi se posvetili ekonomiji, borbi protiv korupcije i nepotizma, ljudskim pravima i ostalim bitnijim društvenim temama.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 13:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
KiM je udaljen na dan, a vjerojatno će morati biti uklonjen za stalno. chat nick mora smanjiti količinu mržnje u postovima. asfaltirani je Hrvat iz Dalmacije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 13:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: U krivu si zemljak, samo sam dugo ovdje pa su mi neke stvari jasnije nego prije... Recimo :) Na ovu priču od Bistrika ja bi se prije par godina nalozila, pokušavajući braću Hrvate ubijediti skupa s njim...u naše neraskidive veze Itd itd Ah mladost ludost  Kako sam bila naivna samo... Ja ovom forumu zbilja dugujem mnogo I ne samo forumu jelte... Čudno vrijeme da baš sad kloneš duhom. Dugo pratim bošnjačko-hrvatske odnose, i čini mi se a 10-ak godina nisu bili bolji. Bakir i Draganče ko prst i nokat. Zlobnici bi rekli da ti ta ljubav-savezništvo odgovara samo kad se Hrvati ne pitaju ni za što. Što se tiče "rušenja zabluda", prihvaćam moj dio odgovornosti, ali ne više od 33%.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 13:33 |
|
|
lider30 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma nije cvjećarenje, ja sam i dalje neraskidivo vezana za neke stvari
Ali licemjerje brate sad detektiram na kilometar Je früher, desto besser. Isto tako sam ja imao otriježenjenje na sa-x forumu 2006. i 2007. godine. Onolika doživljena količina mržnje od kritične većine forumaša je jednostavno utjecala i formirala nepovratno moje mišljenje. Tako da je ovo domino efekt i bolje je što prije da sve kockice padnu (tj. otrijezne se od gluposti) i da živimo u etničkoj konfederaciji/labavoj federaciji sa zajedničkom valutom i granicama. Europa je pokazatelj, da je to u praksi najbolje rješenje za upravljanje etničkim razlikama. Svi bi se puno više respektirali poslije toga, a i više bi se posvetili ekonomiji, borbi protiv korupcije i nepotizma, ljudskim pravima i ostalim bitnijim društvenim temama. Ma kliks je ogroman Forum i tamo je jednostavno nemoguće zbliziti se s ljudima.. A plus tamo egzistira i armija stranačkih podguza... Oni se i medjusobno prepoznaju i Forum diše u ovisnosti od njihove jačine i sklonosti administracije istim.. Ja sama sam taj Forum tako shvatila i zato ne bih rekla da je relevantan za bilo što a pogotovo da mi izazove razočarenje... Djir im ovisi o vladajućim strukturama i jačini aktivista koje teme drze aktivnim.. Ima odavdje forumaša tamo....dosta..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 13:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U krivu si zemljak, samo sam dugo ovdje pa su mi neke stvari jasnije nego prije... Recimo :) Na ovu priču od Bistrika ja bi se prije par godina nalozila, pokušavajući braću Hrvate ubijediti skupa s njim...u naše neraskidive veze Itd itd Ah mladost ludost  Kako sam bila naivna samo... Ja ovom forumu zbilja dugujem mnogo I ne samo forumu jelte... Čudno vrijeme da baš sad kloneš duhom. Dugo pratim bošnjačko-hrvatske odnose, i čini mi se a 10-ak godina nisu bili bolji. Bakir i Draganče ko prst i nokat. Zlobnici bi rekli da ti ta ljubav-savezništvo odgovara samo kad se Hrvati ne pitaju ni za što. Što se tiče "rušenja zabluda", prihvaćam moj dio odgovornosti, ali ne više od 33%. Ko kaze da sam klonula duhom? Kad sam ja to bila fan Bakira ili Dragančeta? Citiraj molim te i potkrijepi navode, da nisam postala senilna? Što se tiče rušenja zabluda, suviše lijepi laskaš sebi  Nisi zasluzan uopće..ni za 1% Nemoj da mi se jedeš bezveze 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 13:42 |
|
|
Au Saro...pa zar i ti izdade Ja sam mogao da se zakunem da ces doveka biti cvecarski kerber... da ces cetnicke kuje ujedati 24/7, a U na celenci glancati i polirati kao nadogradjene nokte... Dje zapelo... kako je to uopste smelo da se desi... kazes odrastanje...nije samo to... nesto dublje se krije, neko veliko razocarenje... ko ti je izmakao stolicu i stao na kurije oko... ime i prezime, datum rodjenja, ime oca, horoskopski znak, krvna grupa, sexualni afiniteti... hocu sve da znam o tom bastardu... nece se on majci naziveti...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 13:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Čudno vrijeme da baš sad kloneš duhom. Dugo pratim bošnjačko-hrvatske odnose, i čini mi se a 10-ak godina nisu bili bolji. Bakir i Draganče ko prst i nokat. Zlobnici bi rekli da ti ta ljubav-savezništvo odgovara samo kad se Hrvati ne pitaju ni za što. Što se tiče "rušenja zabluda", prihvaćam moj dio odgovornosti, ali ne više od 33%. Ko kaze da sam klonula duhom? Kad sam ja to bila fan Bakira ili Dragančeta? Citiraj molim te i potkrijepi navode, da nisam postala senilna? Što se tiče rušenja zabluda, suviše lijepi laskaš sebi  Nisi zasluzan uopće..ni za 1% Nemoj da mi se jedeš bezveze  Nemoj sve promatrati kroz prizmu političke personalizacije. Inače se previše fokusirate na osobe (kao da npr iza Dodika ne stoji barem pola milijuna Srba u BiH i 5 milijuna u Srbiji) umjesto na stranke i narodno raspoloženje. Bakir i Dragan su lideri dvije vodeće nacionalne partije Bošnjaka i Hrvata. Ako su 2 vodeće stranke bliske, eto ti otopljenja odnosa po automatizmu. Znači otvaraj šampanjac, H-B odnosi se popravili, Komšiću i Lagumdžiji unatoč.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 13:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Do sljedećih izbora dok Bakira ne smjene sa Seferom Halilovićem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 13:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ko kaze da sam klonula duhom? Kad sam ja to bila fan Bakira ili Dragančeta? Citiraj molim te i potkrijepi navode, da nisam postala senilna? Što se tiče rušenja zabluda, suviše lijepi laskaš sebi  Nisi zasluzan uopće..ni za 1% Nemoj da mi se jedeš bezveze  Nemoj sve promatrati kroz prizmu političke personalizacije. Inače se previše fokusirate na osobe (kao da npr iza Dodika ne stoji barem pola milijuna Srba u BiH i 5 milijuna u Srbiji) umjesto na stranke i narodno raspoloženje. Bakir i Dragan su lideri dvije vodeće nacionalne partije Bošnjaka i Hrvata. Ako su 2 vodeće stranke bliske, eto ti otopljenja odnosa po automatizmu. Znači otvaraj šampanjac, H-B odnosi se popravili, Komšiću i Lagumdžiji unatoč. Ja nepriznajem nacionaliste kao što su Bakir i Dragan, a tako ni one poput Dodika.. Meni su bitni dugoročni odnosi u BiH a ne kratkoročna ljubav onih koji bi zarad sopstvenog interesa sutra opet nabrijali nacionalne tenzije Pa SDA ti je odgovoran zastradanje hrvatskih povratnika i uvoz maloumnika islamskih Takodje i za Hrvatsko muslimanski sukob i sl Ja ne znam čemu se veseliš
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|