|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
 |
Naslov: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 17:32 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
http://www.vecernji.ba/legendarni-ivani ... cje-964920Porodila se bivša supruga Gorana Ivaniševića. On prisustvovao porodu i biće krsni kum malenoj. Mladi dvadesetčetverogodišnji tata u nesvijesti! Ja ne znam kako ova Tanja/Tatjana moze pored svega ovoga bilo kojeg muškarca zamisliti uz sebe osim Gorana? Lik je stvarno lafčina. Ja bi odmah nogirala ovog mladjahnog manekenčića! Čuj pao u nesvijest! Što je toj zeni falilo uz Gorana? Dobro od rane mladosti s njim? Promjena? Njegove avanture? Kako god bilo ipak trodupli lajk za ovo Goranu! Što kazete VI?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 17:38 |
|
|
Čuj pao u nesvest?? A šta se ti koji krasni Sarajka sekiraš jel treba nekog nogirati ili ne ?? Poenta je valjda da se nešto dešava da bi bilo čitaocima zanimljivo i da bi TVOJA TEMA imala smisla kad je već pokrećeš.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 17:42 |
|
|
Pa ne sjekiram se Djole! Nego obzirom da si ti promicatelj vjerskih, nacionalnih, bračnih i vanbracnih sloboda moraš priznati da je ovaj slučaj neobican na brdovitom Balkanu. I inače u praksi kad su bivši supruznici u pitanju. Čisto sam znatizeljna kako ostatak muške populacije gleda na ovo. Evo recimo bi li ti mogao se bivšoj naći u sličnom slučaju i zanemariti malo zeleno čudoviste ljubomoru? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 17:48 |
|
|
Ako je njima dobro , ko sam ja da osuđujem , ali ne verujem da bi išao kod bivše na porođaj. Mđeuti9m pošto nisam Ivanišević i defintivno imam manje novce od njega , postoji mogućnost da se očešem od neko piće i hranu za "dž" kad se bude slavilo rođenje deteta moje bivše , tako da je sassvim moguće da bi bio na porođaju ponukan razlozima koje sam naveo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 17:57 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ako je njima dobro , ko sam ja da osuđujem , ali ne verujem da bi išao kod bivše na porođaj. Mđeuti9m pošto nisam Ivanišević i defintivno imam manje novce od njega , postoji mogućnost da se očešem od neko piće i hranu za "dž" kad se bude slavilo rođenje deteta moje bivše , tako da je sassvim moguće da bi bio na porođaju ponukan razlozima koje sam naveo.   Nisu ni to loši razlozi. Ja sam u moralnoj nedoumici. Da li bi mogla prihvatiti dijete kod nekog budućeg partnera koje ima iz prošlog braka i veze. A obozavam dječicu. Nisam sigurna da bi bila pravedna majka i dijelila ljubav podjednako na sopstvenu djecu i dijete koje moj partner ima sa drugom zenom.. A djeca osjete nedostatak paznje a ne ljubavi. I izvještačenost i glumu. Tako da zbilja nisam sigurna kakav bi odnos ostvarila s tim djetetom. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 18:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:  Nisu ni to loši razlozi. Ja sam u moralnoj nedoumici. Da li bi mogla prihvatiti dijete kod nekog budućeg partnera koje ima iz prošlog braka i veze. A obozavam dječicu. Nisam sigurna da bi bila pravedna majka i dijelila ljubav podjednako na sopstvenu djecu i dijete koje moj partner ima sa drugom zenom.. Ne možeš tako postavljati stvari jer bi se onda niko više ne bi ženio posle razvoda. Znači ti nećeš biti u prilici da biraš između svoje dece i njegove iz prvog braka , tj.možda i hoćeš ako sama to sebi prirediš ili ti to tupava okolina nametne , ili te uhvati neki zločinac pa ti kaže da biraš koje ćeš dete ostaviti u životu. Za takve astvari ne možeš davati sud unapred jer svakoe je različito u život u različite ima okolnosti i partnere.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 18:10 |
|
|
|
Općenito sam mislila postaviti neku situaciju.
Koleginica mi se nedavno udala za čovjeka koji ima djevojčicu iz predhodnog braka. Prvih godinu dana nikom to od nas nije pomenula. Kao da je bilo stid.
Jednom smo slučajno izašle skupa s posla i mala ju je s ( tatom ) tj koleginicinim momkom čekala ispred. Nekako mi se činilo da nerado prestavlja djevojčicu ...
Meni je bila preslatka. Ali naravno ja sam bila neutralna u cijeloj priči i to je razlika.
Zato mi se ovaj Ivaniševićev gest baš čini velikim i ljudskim..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 18:27 |
|
|
joe enter je napisao/la: ali ne verujem da bi išao kod bivše na porođaj.  Naravno,bitno je biti prisutan pri začeću 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 18:33 |
|
|
|
Markane ti si meni Macho od ovih malo zrelijih likova. Što kazeš na ovu situaciju konkretno?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 18:34 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: joe enter je napisao/la: ali ne verujem da bi išao kod bivše na porođaj.  Naravno,bitno je biti prisutan pri začeću  To je tačno , ali postoje izuzeci. Josif je neki kažu prisustvovao začeću svoga sina Isusa , ali božjom voljom tj.svojom voljom je bog poslao svetog duha da oplodi Maru pa je ispalo da Josif zaista nije bio na ceremoniji začeća Isusova već samo bog i pomenuti sveti duh. Ali eto možemo reći da je Josif Isusov očuh nešto kao Ivanišević. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 18:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Markane ti si meni Macho od ovih malo zrelijih likova. Što kazeš na ovu situaciju konkretno? Ja sam ti,bona,starinski tip čo'eka,jedna žena,jedan brak. Ne razumijem ove moderne veze i vezice...Imali su sve u životu,ali vrag im neda mira.Goran je jedno obično bogato govedo,bar je bio bogat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 18:49 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Markane ti si meni Macho od ovih malo zrelijih likova. Što kazeš na ovu situaciju konkretno? Ja sam ti,bona,starinski tip čo'eka,jedna žena,jedan brak. Ne razumijem ove moderne veze i vezice...Imali su sve u životu,ali vrag im neda mira.Goran je jedno obično bogato govedo,bar je bio bogat.  Meni je on nekako uvijek bio Hrvat za reprezentaciju. Ne mislim u fudbalu, nego ono " tipičan Hrvat za superiorno poredjenje" sa susjedima. A što se tiče zivota, on ti moj Markane piše čudne priče ..Tako i kod njih.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 18:51 |
|
|
joe enter je napisao/la: Josif je neki kažu prisustvovao začeću svoga sina Isusa
Tko kaže? Citat: Njegova majka Marija, zaručena s Josipom, prije nego se sastadoše, nađe se trudna po Duhu Svetom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 18:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A što se tiče zivota, on ti moj Markane piše čudne priče ..Tako i kod njih.
Ako hoćeš upropastiti čovjeka,samo mu daj puno love i loš odgoj-obrazovanje...Ima da se udesi do kraja. Život je u biti veoma jednostavan.Ali on je htio,u braku, da živi kao momak.Da ganja ženske i sl.I vidimo rezultat-raskopao obitelj,pa sad glumi brižnog qurza palca.Ja sam gadljiv na to.Pogotovo kad to ovako medijski razglase,svi se tope kao maslac-jao,koja goranova gesta,jaoo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 19:01 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A što se tiče zivota, on ti moj Markane piše čudne priče ..Tako i kod njih.
Ako hoćeš upropastiti čovjeka,samo mu daj puno love i loš odgoj-obrazovanje...Ima da se udesi do kraja. Život je u biti veoma jednostavan.Ali on je htio,u braku, da živi kao momak.Da ganja ženske i sl.I vidimo rezultat-raskopao obitelj,pa sad glumi brižnog qurza palca.Ja sam gadljiv na to.Pogotovo kad to ovako medijski razglase,svi se tope kao maslac-jao,koja goranova gesta,jaoo... Ja mislim da je kod njih bilo došlo do zasićenja u zivotu. Goran je Tatjanu varao, a javna ličnost i to se povlačilo po medijima. Ona je pak od rane mladosti s njim, pa se zasitila i pozeljela promjenu. No kako god ljudski mi je da su radi djece ostali u korektnim odnosima. A ovaj njegov gest je mozda isprika za nešto iz prošlosti .. Goran mi uprkos slabostima ne liči na negativca 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 19:08 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Markane šta kršćanstvo kaže o tračanju?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 19:14 |
|
|
Ovo su pozitivni tračevi ne izlijevanje zuči  Tema se mogla zvati i vijesti o poznatim. Ili zanimljive geste bivših supruznika 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 19:23 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8310 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
tko s djecom spava ,popišan se budi 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 19:48 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Markane šta kršćanstvo kaže o tračanju? Pozitivno pričati o ljudima,spominjati vrline.O manama šutiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 20:04 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovo su pozitivni tračevi ne izlijevanje zuči  Tema se mogla zvati i vijesti o poznatim. Ili zanimljive geste bivših supruznika  NE postoji pozetivian trač.To je cunjanje u tuđe živote i bavljenje tuđim stvarima koje me se ne tiču. Ali eto demokratija je nek radi ko šta hoće.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 21:39 |
|
|
|
Kako ne postoji pozitivni trač?
Pa referirala sam se u uvodu da Ivaniševićev gest smatram gestom lafčine, bez obzira koji su razlozi u pitanju. Da je malo čudno za balkanske prilike da bivši muz prisustvuje porodjaju bivše zene.. Jeste. No nije ni to kraj svijeta. Čak bi rekla da je upravo suprotno pomak na bolje!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 21:49 |
|
|
Ma tračevi su zamršeni jedan vuče drugi. I to je igra gluhih telefona. Kako nastaje trac u Bosni: Ide Suljina devojka ulicaom i rece komsinici: -Dobar Dan. Ta je rekla Begajeti: -Vala vidjeh onu suljinu rece mi Dobar Dan. Begajeta-Senadi: -Rekose mi da se ona Suljina jedva javi kome. Senada-Amiri: -Rece mi Bagajeta da je vidjela onu Suljinu,nesto nervozna Bijase kad joj se javljala. Amira-Muniri: -Cuh da je ona Suljina nesto nervozna mora da ima problema: Munira-Djulsi: -Cuh da je ona Suljina puna problema,samo suti,niskim ne prica. Djulsa-Rasemi: -Vele mi da je ona Suljina skrenula od problema,dugovi i krediti sigurno. Rasema-Hasimi: -Rekose mi da ona Seuljina ima kredita do guse,zasto ih je uzimala pobogu!?! A zena je rekla samo Dobar dan.!?!?!??!?  D
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tračevi o poznatim Postano: 03 lis 2014, 22:10 |
|
|
|
Ovo nisu tračevi takve vrste. Nego priče iz novina i saznanja o zivotu poznatih.
Dakle malo dobronamjerne kritike i pokoja analiza.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|