|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 76 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 20:07 |
|
|
Čestitke susjedima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1132 of 2558 - 44.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
zet
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 20:08 |
|
|
Cestitke Bosnjacima na pobjedi.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 20:11 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 2160 Lokacija: Gora Romanija
|
Pa i vi ste pobjedili. Al sta me briga
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 20:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40602 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Patriota je napisao/la: Bit ce Bosna opet sampion! Nemate vi pojma o sportu, lože vas mediji kao i nas. Ja sam odmah pisao da smo prvu dobili na sreću i da je užas od igre, a čak i ne pratim košarku toliko. Na Euru ćete biti kanta za napucavanje ozbiljnim reprezentacijama iz regije Sloveniji i Srbiji, jer ovo je očaj od košarke, razina ABA 2 lige.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 20:19 |
|
|
daramo je napisao/la: Patriota je napisao/la: Bit ce Bosna opet sampion! Nemate vi pojma o sportu, lože vas mediji kao i nas. Ja sam odmah pisao da smo prvu dobili na sreću i da je užas od igre, a čak i ne pratim košarku toliko. Na Euru ćete biti kanta za napucavanje ozbiljnim reprezentacijama iz regije Sloveniji i Srbiji, jer ovo je očaj od košarke, razina ABA 2 lige. Al ovo i jest slabija BH ekipa. Za Euro ce doc Nurkic,Garza,crnci itd
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 20:26 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40602 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Vidjet ćeš na Euru da je slabija.
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 20:45 |
|
|
daramo je napisao/la: Vidjet ćeš na Euru da je slabija. Maksimalan domet ove BiH, uz pridodanog Nurkića, je osmina finala Eura. Što se tiče Hrvatske, moram još jednom konstatirati kako je izbor Sesara za izbornika uvreda zdravom razumu, što sam tvrdio i ranije. Umjesto Daria Gjergje, mi smo odabrali Sesara. Pametnom dosta. Ne znam još ozbiljnog trener kojem reprezentacija u ozbiljnoj utakmici u jednoj četvrtini primi više od 30 koševa, te se sa +2 zaledi na -20. To je trenerski millenium bug. Sesar će ako ništa u svoj CV moći staviti crticu kako je bio izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:01 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 10911 Lokacija: Global South
|
GUUUUZIIIII 
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78489 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Čestitam, dominantna pobjeda.
Ali priznajte da nitko nije gledo.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:08 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 3904 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ovim putem iskazujem žal za porazom nama kao gubitnicima, i ujedno upućujem čestitke na pobjedi, između ostalog i nama kao pobjednicima Inače, mislim da bi Hrvatska, prije svakog natjecanja, i u svakom sportu, trebala odigrati kvalifikacijsku utakmicu s BiH, pa ako izgubi ne ići nikuda. Ako nemožeš pobijediti BiH bolje ti je da ne izazivaš veću sramotu negdje!
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78489 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
potocnj je napisao/la: Ovim putem iskazujem žal za porazom nama kao gubitnicima, i ujedno upućujem čestitke na pobjedi, između ostalog i nama kao pobjednicima Inače, mislim da bi Hrvatska, prije svakog natjecanja, i u svakom sportu, trebala odigrati kvalifikacijsku utakmicu s BiH, pa ako izgubi ne ići nikuda. Ako nemožeš pobijediti BiH bolje ti je da ne izazivaš veću sramotu negdje! Gubilo se i od gorih reprezentacija od muslimanske. To je sport. Svak strana ima jednak broj igrača, čak i kad igraš s Amerikom i Kinom. Utakmica je kratka. Pravila su namjerno takva da svak svakoga može pobijedit, inače ne bi bilo uzbuđenja gledatelja. 
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:14 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 3904 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Gubilo se i od gorih reprezentacija od muslimanske. To je sport. Svak strana ima jednak broj igrača. Utakmica je kratka. Pravila su namjerno takva da svak svakoga može pobijedit, inače ne bi bilo uzbuđenja gledatelja.  Meni je dobro da ovakvi ne idemo na veliko natjecanje. Zamisli da naiđemo na Srbiju ovakvi? To bi bilo preko 50 razlike! Manja je sramota ovo, malo tko zna da smo igrali.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:16 |
|
|
Odličan prijedlog, koga pobjedi BiH taj odmah može u amatere. Ovo je utakmica za otkaz, od trenera do saveza. Sesar nakon najtežeg dana na klupi reprezentacije: ‘Nestali smo u drugom poluvremenu, ali još se nadam‘ Koji lik, da ima obraz nakon ovakve utakmice sam bi od sramote dao otkaz.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:20 |
|
|
potocnj je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Gubilo se i od gorih reprezentacija od muslimanske. To je sport. Svak strana ima jednak broj igrača. Utakmica je kratka. Pravila su namjerno takva da svak svakoga može pobijedit, inače ne bi bilo uzbuđenja gledatelja.  Meni je dobro da ovakvi ne idemo na veliko natjecanje. Zamisli da naiđemo na Srbiju ovakvi? To bi bilo preko 50 razlike! Manja je sramota ovo, malo tko zna da smo igrali. Jeza me prođe, ne samo Srbija i Slovenija bi nam nabila +50. Ovako nitko ne prati, ekipu nalože mediji pred Euro kako smo dobri onda nas pregaze.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Čestitam, dominantna pobjeda.
Ali priznajte da nitko nije gledo. Sto se tice Bosnjaka,svi smo gledali. A za druge ne znam Cestitke na pobjedi i sretan Dan Državnosti Roberte zemo
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:29 |
|
|
Patriota je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Čestitam, dominantna pobjeda.
Ali priznajte da nitko nije gledo. Sto se tice Bosnjaka,svi smo gledali. A za druge ne znam Cestitke na pobjedi i sretan Dan Državnosti Roberte zemo Tako ste čestitali i kleli se u majčicu Jugoslaviju. Još koji put proslavite i rekao bih da je to, to.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:36 |
|
|
Ali priznajte da nitko nije gledo. Sto se tice Bosnjaka,svi smo gledali. A za druge ne znam Cestitke na pobjedi i sretan Dan Državnosti Roberte zemo Tih 95% što su gledali ne zna košarkaška pravila, a 99% je zadnju košarkašku utakmicu gledalo kad ste ispali u skupini na prošlom Eurobasketu.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:37 |
|
|
Ali priznajte da nitko nije gledo. Sto se tice Bosnjaka,svi smo gledali. A za druge ne znam Cestitke na pobjedi i sretan Dan Državnosti Roberte zemo Proveselite se kako spada. Kad vas anektiramo onda ćeš i ti ovako kao ja: nemam pojma jesmo li aktualni prvaci u rukometu ili nismo, ili protiv koga smo osvojili zadnju broncu na svjetskom… iako imam dobro opće znanje strah me prijavit se na kviz u Hrvatskoj da me ne pitaju u čemu smo sve prvaci . 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:40 |
|
|
I nek se usput moli Alahu da na Eurobasketu ne budu u grupi sa Srbijom.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:43 |
|
|
Nemoj kvarit ljudima veselje.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:49 |
|
|
Mislim da je najveći sportski strah svakog Hrvata naletiti na Srbiju u košarci. Ovako smo se elegantno riješili toga i gurnuli Bosnu na srpski mlinac, kad u nečemu nisi dobar ne guraj se gdje ti nije mjesto.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 21:50 |
|
|
daramo je napisao/la: Mislim da je najveći sportski strah svakog Hrvata naletiti na Srbiju u košarci. Ovako smo se elegantno riješili toga i gurnuli Bosnu na srpski mlinac, kad u nečemu nisi dobar ne guraj se gdje ti nije mjesto. Čak i nije strah, srbi su bolji u košarci i gotovo, previše smo vrimena loši da ne bi bili realni.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 22:40 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 10911 Lokacija: Global South
|
Robbie MO je napisao/la: Patriota je napisao/la:
Sto se tice Bosnjaka,svi smo gledali. A za druge ne znam
Cestitke na pobjedi i sretan Dan Državnosti Roberte zemo
Proveselite se kako spada. Kad vas anektiramo onda ćeš i ti ovako kao ja: nemam pojma jesmo li aktualni prvaci u rukometu ili nismo, ili protiv koga smo osvojili zadnju broncu na svjetskom… iako imam dobro opće znanje strah me prijavit se na kviz u Hrvatskoj da me ne pitaju u čemu smo sve prvaci .  Zaboravio si boćanke i hrkljuš. Prika, situacija je takva da od jedina 2 relevantna sporta u jednom ste bolji vi u jednom mi. A i u fudbalu vas šišamo za 3 godine, samo dok se uigraju ovi nasi mladi dijasporaski fudbaleri skolovani na najprestiznijim evropskim nogometnim akademijama. 
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 22:44 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Proveselite se kako spada. Kad vas anektiramo onda ćeš i ti ovako kao ja: nemam pojma jesmo li aktualni prvaci u rukometu ili nismo, ili protiv koga smo osvojili zadnju broncu na svjetskom… iako imam dobro opće znanje strah me prijavit se na kviz u Hrvatskoj da me ne pitaju u čemu smo sve prvaci .  Zaboravio si boćanke i hrkljuš. Prika, situacija je takva da od jedina 2 relevantna sporta u jednom ste bolji vi u jednom mi. A i u fudbalu vas šišamo za 3 godine, samo dok se uigraju ovi nasi mladi dijasporaski fudbaleri skolovani na najprestiznijim evropskim nogometnim akademijama.  Manje se drogiraj nije ti dobro...
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: U Zagrebu,aplauzi za himnu RBiH,nagoviještava se presuda Kovačević Postano: 24 stu 2024, 23:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Proveselite se kako spada. Kad vas anektiramo onda ćeš i ti ovako kao ja: nemam pojma jesmo li aktualni prvaci u rukometu ili nismo, ili protiv koga smo osvojili zadnju broncu na svjetskom… iako imam dobro opće znanje strah me prijavit se na kviz u Hrvatskoj da me ne pitaju u čemu smo sve prvaci .  Zaboravio si boćanke i hrkljuš. Prika, situacija je takva da od jedina 2 relevantna sporta u jednom ste bolji vi u jednom mi. A i u fudbalu vas šišamo za 3 godine, samo dok se uigraju ovi nasi mladi dijasporaski fudbaleri skolovani na najprestiznijim evropskim nogometnim akademijama.  Ne znam o kakvim relevantnim sportovima pričaš kad su i Hrvatska i BiH donji dio europske košarke. BiH na prvenstvu neće proći osminu finala. Dva najozbiljnija igrača koja imate (Nurkić i Musa) su Vam razvili Hrvati u svojim klubovima.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|