|
|
Stranica: 3/11.
|
[ 268 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 22:43 |
|
|
Sveta Petka je Sveta Paraskeva (grč. Παρασκευή/Paraskevi), hrišćanska podvižnica iz 11. veka, rođena u gradu Epivat na obali Mramornog mora. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 22:45 |
|
|
|
Ups, nisam ni vidio da je zensko. Izvinjavam se. Procitao sam Petak. Dakle sveta Petka!
Nisam slucajno od ovoliko muskaraca mahinalno izabrao zenu kao sveticu. Tipicno za mene.
_________________ BBC u obrani okcidentalnih tekovina > https://www.youtube.com/watch?v=XOteEdeW9ME
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 22:54 |
|
|
telaad je napisao/la: Kao potomak islamiziranih pravoslavnih Vlaha ja sam odabrao Sveti Petak zbog onog Petkovaca. To "ACA" je iskljucivo vlaska fora. Primjera radi, kACAvenda. Ili kornjACA, itd..
Kad vidite takva prezimena znajte da se radi o nama Vlasima. Baš je to fino. Znaš da su tvoji bili Srbi. Samim tim znaš i da si ti Srbin. Ali boli te kurac.Ti si mMusliman 10000 stari Bošnjak Ilir Kelt..i nevažno ti je to sve itd itd.. I onda očekuješ da te neko posmatra kao da si normalan čovek. Jebi ga.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 22:57 |
|
|
|
Ustvari ti si sebi pre svega čovek.Normalan čovek.Sve što je svima drugima važno tebi nije i smatraš to normalnim.I možeš biti sve drugo samo ne ono što jesi.I to ti je takođe normalno.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 22:57 |
|
|
telaad je napisao/la: Kao potomak islamiziranih pravoslavnih Vlaha Zar ne bi bilo najbolje da se deislamizirate i vratite vjeri svojih predaka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:01 |
|
|
Vujadin je napisao/la: telaad je napisao/la: Kao potomak islamiziranih pravoslavnih Vlaha Zar ne bi bilo najbolje da se deislamizirate i vratite vjeri svojih predaka? Prosečan musliman bi se radije polio benzinom i zapalio. Retki su oni koji imaju snage za to.Ali ih ima.Oni su recimo bili u redovima VRS to predpostavljam da znaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:05 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45420 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Granica bi ali se boji Alahova gnjeva.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:09 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Zar ne bi bilo najbolje da se deislamizirate i vratite vjeri svojih predaka?
Prosečan musliman bi se radije polio benzinom i zapalio. Retki su oni koji imaju snage za to.Ali ih ima.Oni su recimo bili u redovima VRS to predpostavljam da znaš. Da, ali to su izuzeci. Uglavnom su u svakom ratu i sukobu zadnjih 150 godina protiv nas, gazeci na taj nacin i svoje pretke a i same sebe. U svojoj netrpeljivosti prema Srbima, samo su topovsko meso Hrvata u ratu protiv nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:10 |
|
|
|
Darte, jebo me svak ako te razumijem.
Ali nema veze.
Sto se povratka tice, u nekakve korene, korijenje, itd., shvatite ljudi da sam vanzemaljac. Napokon.
PS: Jel ima ko od forumskih srbeka ovo "aca" u prezimenu?
Ako ima, sad bar znate, ne treba vam tumac gena.
_________________ BBC u obrani okcidentalnih tekovina > https://www.youtube.com/watch?v=XOteEdeW9ME
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:11 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Prosečan musliman bi se radije polio benzinom i zapalio. Retki su oni koji imaju snage za to.Ali ih ima.Oni su recimo bili u redovima VRS to predpostavljam da znaš. Da, ali to su izuzeci. Uglavnom su u svakom ratu i sukobu zadnjih 150 godina protiv nas, gazeci na taj nacin i svoje pretke a i same sebe. U svojoj netrpeljivosti prema Srbima, samo su topovsko meso Hrvata u ratu protiv nas. Zasto lazes? Je li tebi jasno koliko se muslimana borilo u cetnickim postrojbama Djenerala Draze?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:13 |
|
|
|
Vujadine, ja sam za to da se Bosnjaci i Srbi sutra udruze protiv Hrvata. Ali kako cu to propagirati medju forumskim Srbima HZHB kad su oni dosli uglavnom da se ulizuju Hrvatima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:14 |
|
|
|
Ili bolje reci "uvlace".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:15 |
|
|
telaad je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Da, ali to su izuzeci. Uglavnom su u svakom ratu i sukobu zadnjih 150 godina protiv nas, gazeci na taj nacin i svoje pretke a i same sebe. U svojoj netrpeljivosti prema Srbima, samo su topovsko meso Hrvata u ratu protiv nas.
Zasto lazes? Je li tebi jasno koliko se muslimana borilo u cetnickim postrojbama Djenerala Draze? Vise vas se borilo u ustasama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:18 |
|
|
Vujadin je napisao/la: telaad je napisao/la:
Zasto lazes? Je li tebi jasno koliko se muslimana borilo u cetnickim postrojbama Djenerala Draze?
Vise vas se borilo u ustasama. Nije istina. Ustasa toliko nije uopste ni bilo koliko se propagira..u vrh glave, dakle u vrh glave negdje oko 15-ak hiljada. Nek su pola bili muslimani, ali nisu, opet neces doci do vece brojke nego sto ih je bilo u JVO. Procitaj malo sta pise Miloslav Samardzic na tu temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
telaad je napisao/la: Vujadine, ja sam za to da se Bosnjaci i Srbi sutra udruze protiv Hrvata. Nemoj bre zahebavati. Eto čujem već Banjaluka poslala pregovarača u Beograd da razmotre tvoj prijedlog. Jesu li ovi muslimani više uopće normalni ? Mislim znam da ih islam uvijek shebe, ali da ovako nešto naglas i pomisle, kamoli kažu javno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45420 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Jok bili u šumskim bandama. Zato su Švabe pedantno vodili evidenciju i pobrojali 20 000 Bošnjaka SS-ovaca. Mora da su ustaše i bile učinkovite u istočnoj Bosni kad su regrutirali tamošnja 2-3 Hrvata.
Četnici su se hvalili da imaju 8 000 muslimana ali realne brojke i podaci partizana i NDH službi govore o brojki o 2-3000 muslimana i to većinom iz Hercegovine.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:30 |
|
|
telaad je napisao/la: Darte, jebo me svak ako te razumijem.
Ali nema veze.
Sto se povratka tice, u nekakve korene, korijenje, itd., shvatite ljudi da sam vanzemaljac. Napokon.
PS: Jel ima ko od forumskih srbeka ovo "aca" u prezimenu?
Ako ima, sad bar znate, ne treba vam tumac gena. Razumi to ovako.Imaš mlađeg burazera koji se drogira,krade iz kuće novac za drogu,bije majku,nasrće na tebe,dolazi vam sa narkomanskim društvom u kuću traži pare preti.Ti pokušavaš da ga izvučeš iz toga.Pričaš sa njim.Pa ga malo izšamaraš.Pa opet probaš lepo.Razgovaraš.I tako probavaš razne tehnike nebi li ga nekako izvukao iz toga. Ne razumeš još. Misliš batine bole.Curi ti krv iz nosa.Curi.Šta da radimo. Misliš da se sprdam? Ne. Da preciziram. Da vi niste to što jeste. Recimo autobusa u Srebrenici nebi bilo.Nego bi se STVARNO desilo taj famozni genocid. Pa vas ne bi izginulo 70tak hiljada nego bi ispred te cifre morao da dodaš 1 KiM je recimo naša(i tvoja) najsvetija teritorija.Oko nje se mi sa šiptarima borimo jako dugo.Čas je u našim čas u njihovim rukama.Kaži mi šta znaš o našim obračunima sa šiptarima i na šta je to ličilo? Nekoliko puta sam to ovde napisao.Sledeći obračun će biti takav da će naspram njega nekakva bosanska zajebancija 90ih biti mila majka.A rat u Hrvatskoj,dečiji rođendan. Onog trenutka kada se lanci pokidaju a pokidaće se pre ili kasnije,iz udobnosti u Austriji gledaćeš nešto..tada ćeš se setiti ovog posta i shvatićeš da je rat u BiH bio zezanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:33 |
|
|
telaad je napisao/la: Vujadine, ja sam za to da se Bosnjaci i Srbi sutra udruze protiv Hrvata. Ali kako cu to propagirati medju forumskim Srbima HZHB kad su oni dosli uglavnom da se ulizuju Hrvatima? Zašto bi to radili?To ne dolazi u obzir. Zašto bi to uradili??? Objasni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:36 |
|
|
BBC je napisao/la: telaad je napisao/la: Vujadine, ja sam za to da se Bosnjaci i Srbi sutra udruze protiv Hrvata. Nemoj bre zahebavati. Eto čujem već Banjaluka poslala pregovarača u Beograd da razmotre tvoj prijedlog. Jesu li ovi muslimani više uopće normalni ? Mislim znam da ih islam uvijek shebe, ali da ovako nešto naglas i pomisle, kamoli kažu javno. Kao muha na govno. Predvidljiv si postao, isuvise.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
telaad je napisao/la: Ups, nisam ni vidio da je zensko. Izvinjavam se. Procitao sam Petak. Dakle sveta Petka!
Nisam slucajno od ovoliko muskaraca mahinalno izabrao zenu kao sveticu. Tipicno za mene. Pri tom je to posna slava, znači nema prasećeg. 
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
|
|
telaad je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Vise vas se borilo u ustasama.
Nije istina. Ustasa toliko nije uopste ni bilo koliko se propagira..u vrh glave, dakle u vrh glave negdje oko 15-ak hiljada. Nek su pola bili muslimani, ali nisu, opet neces doci do vece brojke nego sto ih je bilo u JVO. Procitaj malo sta pise Miloslav Samardzic na tu temu. Citat: Pavelić i njegovi saradnici trudili su se da u opštu hajku na Srbe uključe najveći broj muslimana Zapadne Bosne. U tome su i uspeli, uvukavši u ustaške redove naročito muslimane Cazina, Bihaća, Velike Kladuše i Kulen-Vakufa. Tu su srpska sela okružena muslimanskim naseljima najviše stradala. Citat: Prva grupa najuglednijih i najbogatijih Srba pohvatana je i lišena slobode 12. juna 1941, a likvidirani su u zloglasnom kazamatu „Kula“ tri dana docnije. Pod pretnjom prekog suda oko 1200 Srba je u noći 23. i 24. juna sakupljeno na fudbalskom igralištu BASK-a u Bihaću, da bi u zoru unezvereni i iscrpljeni bili oterani za Kulen Vakuf i dalje prema Bosanskom Petrovcu, idući lagano u koloni, ne sluteći da idu na klanicu sa koje se niko živ neće vratiti. Ovu grupu bihaćkih Srba poubijala je 28. juna 1941. godine grupa hercegovačkih ustaša kojom je zapovedao krvoločni satnik Enver Kapetanović. Srbi bihaćke okoline su najmasovnije stradali na mestu zvanom Garavica, na putu od Bihaća prema Ličkom Petrovom Selu. Na ovom mestu, s obzirom na tragična dešavanja, sada eufimističnog imena egzekucije su trajale od 3. jula do 3. septembra 1941. godine. Tačan broj mučenika na ovom mestu nije poznat, ali po podacima regionalnog muzeja iz Bihaća sa početka osamdesetih godina radi se o broju od preko deset hiljada. Na Garavici su stradali stanovnici Bihaća, Bosanske Krupe, Bosanskog Petrovca, Cazina, Velike Kladuše, ali i ličkih mesta Donjeg Lapca, Korenice i Slunja. Citat: Početkom jula 1941. godine iz Kulen Vakufa su ustaše-muslimani došli kamionima u Liku, napavši mirno srpsko stanovništvo u selima Bubanj i Suvaja. Sama Suvaja je do početka oružanog otpora 27. jula 1941. godine dala 276 mučenika, a srez Donji Lapac (sela Bubanj, Nebljusi, Meljinovac, Lički Osredci…) ukupno je u tom kratkom razmaku izgubio 1000 stanovnika. U izveštaju zapovednika 3. ustaške satnije 1. pohodnog bataljona stoji: „Danas sam bio u selu Osredci Lički koje je spaljeno. Na sve strane leže lješevi naroda. Od ubijenih 2. i 3. srpnja širio se strašan zadah. Psi i svinje nagrizaju lješeve, a ustaše ne dozvoljavaju sahranu. Oni što su pobjegli od kuće, tamo umiru od gladi.“ Citat: Pregled ljudskih gubitaka u oblasti kojom se bavimo nalazimo u zvaničnim podacima iz 1964. godine. Po važećoj opštinskoj podeli, na teritoriji Cazina stradalo je 3215, Velike Kladuše 3669, Bihaća 5029, Bosanske Krupe 8763, Bosanskog Petrovca 4510, Sanskog mosta 5767 i Drvara 2754 Srba. Ratni gubici pomenutih gradova i opština iznosili su 36934, od toga je stradalo 33707 Srba ili 91,26%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:37 |
|
|
telaad je napisao/la: BBC je napisao/la: Nemoj bre zahebavati. Eto čujem već Banjaluka poslala pregovarača u Beograd da razmotre tvoj prijedlog. Jesu li ovi muslimani više uopće normalni ? Mislim znam da ih islam uvijek shebe, ali da ovako nešto naglas i pomisle, kamoli kažu javno. Kao muha na govno. Predvidljiv si postao, isuvise. Ne sprdaj se.I ne budalesaj.Lepo pričamo. Zašto bi to uradili?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:38 |
|
|
Kačamak je napisao/la: telaad je napisao/la: Vujadine, ja sam za to da se Bosnjaci i Srbi sutra udruze protiv Hrvata. Ali kako cu to propagirati medju forumskim Srbima HZHB kad su oni dosli uglavnom da se ulizuju Hrvatima? Zašto bi to radili?To ne dolazi u obzir. Zašto bi to uradili??? Objasni. Eto, ja predlozim a ti u startu vec odbijas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:39 |
|
|
|
Da ih pokoljemo ko što su oni poklali nas zajedno sa vama?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Usrbio sam se Postano: 19 sij 2017, 23:40 |
|
|
Vujadin je napisao/la: telaad je napisao/la: Nije istina. Ustasa toliko nije uopste ni bilo koliko se propagira..u vrh glave, dakle u vrh glave negdje oko 15-ak hiljada. Nek su pola bili muslimani, ali nisu, opet neces doci do vece brojke nego sto ih je bilo u JVO. Procitaj malo sta pise Miloslav Samardzic na tu temu.
Citat: Pavelić i njegovi saradnici trudili su se da u opštu hajku na Srbe uključe najveći broj muslimana Zapadne Bosne. U tome su i uspeli, uvukavši u ustaške redove naročito muslimane Cazina, Bihaća, Velike Kladuše i Kulen-Vakufa. Tu su srpska sela okružena muslimanskim naseljima najviše stradala. Citat: Prva grupa najuglednijih i najbogatijih Srba pohvatana je i lišena slobode 12. juna 1941, a likvidirani su u zloglasnom kazamatu „Kula“ tri dana docnije. Pod pretnjom prekog suda oko 1200 Srba je u noći 23. i 24. juna sakupljeno na fudbalskom igralištu BASK-a u Bihaću, da bi u zoru unezvereni i iscrpljeni bili oterani za Kulen Vakuf i dalje prema Bosanskom Petrovcu, idući lagano u koloni, ne sluteći da idu na klanicu sa koje se niko živ neće vratiti. Ovu grupu bihaćkih Srba poubijala je 28. juna 1941. godine grupa hercegovačkih ustaša kojom je zapovedao krvoločni satnik Enver Kapetanović. Srbi bihaćke okoline su najmasovnije stradali na mestu zvanom Garavica, na putu od Bihaća prema Ličkom Petrovom Selu. Na ovom mestu, s obzirom na tragična dešavanja, sada eufimističnog imena egzekucije su trajale od 3. jula do 3. septembra 1941. godine. Tačan broj mučenika na ovom mestu nije poznat, ali po podacima regionalnog muzeja iz Bihaća sa početka osamdesetih godina radi se o broju od preko deset hiljada. Na Garavici su stradali stanovnici Bihaća, Bosanske Krupe, Bosanskog Petrovca, Cazina, Velike Kladuše, ali i ličkih mesta Donjeg Lapca, Korenice i Slunja. Citat: Početkom jula 1941. godine iz Kulen Vakufa su ustaše-muslimani došli kamionima u Liku, napavši mirno srpsko stanovništvo u selima Bubanj i Suvaja. Sama Suvaja je do početka oružanog otpora 27. jula 1941. godine dala 276 mučenika, a srez Donji Lapac (sela Bubanj, Nebljusi, Meljinovac, Lički Osredci…) ukupno je u tom kratkom razmaku izgubio 1000 stanovnika. U izveštaju zapovednika 3. ustaške satnije 1. pohodnog bataljona stoji: „Danas sam bio u selu Osredci Lički koje je spaljeno. Na sve strane leže lješevi naroda. Od ubijenih 2. i 3. srpnja širio se strašan zadah. Psi i svinje nagrizaju lješeve, a ustaše ne dozvoljavaju sahranu. Oni što su pobjegli od kuće, tamo umiru od gladi.“ Citat: Pregled ljudskih gubitaka u oblasti kojom se bavimo nalazimo u zvaničnim podacima iz 1964. godine. Po važećoj opštinskoj podeli, na teritoriji Cazina stradalo je 3215, Velike Kladuše 3669, Bihaća 5029, Bosanske Krupe 8763, Bosanskog Petrovca 4510, Sanskog mosta 5767 i Drvara 2754 Srba. Ratni gubici pomenutih gradova i opština iznosili su 36934, od toga je stradalo 33707 Srba ili 91,26%. Malo ljudi u Srbiji zna da se u Četničkom pokretu u toku Drugog svetskog rata protiv fašizma, a zajedno s Dragoljubom Dražom Mihailovićem, borio veliki broj muslimana, a neki od njih su bili i slavni predstavnici Ravne gore. Slike Draže s narodom, ali i ratne fotografije četničkog vojvode Telegraf je objavljivao u prethodnom periodu, ali na konkurs pisca Miloslava Samardžića da se nađe slika Josipa Broza Tita s narodom pre rata još niko nije odgovorio. Slika nema, pa nema. – Čak je naznačeno da to ne mora biti slika sa srpskim civilima. Neka bude, na primer, s muslimanima. Ako su muslimani zaista podržavali komuniste, da li je Broz makar jednom posetio neko muslimansko selo, naselje, kuću… Gde je slika? – pita se Samardžić. Draža, međutim, jeste dobro stajao s muslimanima i imao je muslimanske jedinice koje su se borile s njim rame uz rame, poput Avdi-begove Leteće četničke brigade. Muslimani nisu podržavali komunizam, jer su bili vernici, a znali su da je komunizam bezbožništvo. Tako je Mustafa Mulalić iz Dražinog Centralnog nacionalnog komiteta, 7. marta 1944. pisao Ibrahimu Pjaniću iz Gračanice u Bosni: ”Neka se muslimani ne zavaravaju iluzijama koje stvara ta nova propaganda, jer partizanstvo odvodi u komunistički poredak, a onda i u očitu propast islama”. http://www.telegraf.rs/vesti/813374-mus ... titom-fotoDakle LETECE brigade!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|