|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 117 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 13:14 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Opet :((
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 13:15 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
Wind je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Umjetnost ?
Orginalna djela starih filozofa ?:)
Vruće, vruće...  Ajd Sarajka da čujemo tvoj podvig 2013?  Sunčanje u Neumu u toplesu 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 14:24 |
|
|
Wind je napisao/la: Samo da nadodam VELIČINU ovoga mog podviga, utoliko što me muž ne tako davno znao tražiti preko razglasa. Toliko.  Ako ličiš na Mojcu,isplati mu se 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 14:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Wind je napisao/la: Vruće, vruće...  Ajd Sarajka da čujemo tvoj podvig 2013?  Sunčanje u Neumu u toplesu  Onda smo te vidjeli i snimili, prije par dana :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 16:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Jebali vas podvizi, u vrijeme Facebook-a. Jeste staromodni.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 17:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Wind je napisao/la: Vruće, vruće...  Ajd Sarajka da čujemo tvoj podvig 2013?  Sunčanje u Neumu u toplesu  To je prizor koga Neumljani i svi drugi turisti koji su tog kobnog dana i tog kobnog trena bili tu u tvojoj neposrednoj blizini nikada neće moći zaboraviti niti izbrisati iz svojih sjećanja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 19:52 |
|
|
Recimo da ceo dan vrtim ovu pesmu i da mi još nije dosadila. A zakaj je tomu tako, nemam pojma 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 19:54 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Agathonikos je napisao/la: A zakaj je tomu tako, nemam pojma  jamačno imadete nekih dvojbi o postanku svijeta pa ih pokušavate potisnuti.  on topic - I'm still standing. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 21:55 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
volvoks je napisao/la: *Počeo čitati s pet i pol *Znao sve glavne gradove Europe sa šest. *Bio predsjednik razreda i osnovao vlastitu republiku sa zastavom,grbom i himnom  *Naučio srpsku ćirilicu sa 11 *S biciklom se popeo na Sljeme *Pješke se popeo na Japetić *Preronio udaljenost od 60m(s perajama) *10. u državi u poznavanju geografije *Učenik generacije u osnovnoj Hm, kao da čitam o sebi (90% toga). 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 21:57 |
|
|
|
Kakvi su vam to podvizi ? Slušali mamu, dobro učili i bili uzorni u razredu. Očito se kriteriji toga mijenjaju sa generacijama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 21:59 |
|
|
BBC je napisao/la: Kakvi su vam to podvizi ? Slušali mamu, dobro učili i bili uzorni u razredu. Očito se kriteriji toga mijenjaju sa generacijama. Puno sam ja generacijski bliže Vama gospodine BBC, nego njemu. Ovo moje je značilo da sam napravio i te stvari, a o onim drugima nećemo (uostalom, neke su pravo u tijeku  ).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 22:03 |
|
|
|
Ne mogu se sjetiti mojih podviga. Jedan period života sam pravio osobni dnevnik (početak srednje škole), i kad mi dosadio gurnuo ga na jedno skrovito mjesto. Poslije 15 godina to našao i čitao i nisam mogao vjerovati da sam sve te stvari radio. Postoji jedan fenomen kod ljudskog mozga, da "zaboravi" sve zajebane i ludo avanturističke događaje u životu, da zaštiti vlasnika od ludila. To nam je priroda dala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 09 kol 2013, 22:06 |
|
|
|
Zato ja nikad nisam vodio dnevnik. Doduše, nekih stvari kojih se sramim se sjećam, recimo pjevanja "ima jedan čovjek čudan" na Maksimiru (Jug i Istok stajanje dok je Sjever bio za strane navijače).
Smiješno je to što sam u svemu drugome branio Franju gdje god sam mogao. Sjećam se kako sam udario po pelinu to jutro kad su javili da je umro...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 00:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Đizus, forum pun overachievera. Ja se iskreno ne mogu posebno pohvaliti sa bilo čime, iznadprosječni all-rounder (ko je igrao FIFU ili PES zna tip igrača koji u svakoj kategoriji ima između 70 ili 80).
Jedini pravi "podvizi" su:
1. Zapovjednik u vojsci mi na kraju regrutnog dana rekao da sam "zao čovjek", bez daljeg elaboriranja 2. Igrač utakmice (rang nižerazrednog Vratnika) pred solidnom publikom (200-ak ljudi), nakon samo par sati sna i na pogon alkoholnih para 3. U zraku sa chopstickom uhvatio leteći komad kozice kojeg je japanski tepanyaki kuhar lansirao u zrak 4. Nisam igrao košarke od 2002. a sad u Neumu pod nadzorom lokalne djece (ko je ovaj, i šta radi na našem igralištu), pogodio 12 slobodnih bacanja za redom, na kraju 18/20. Ne dobih zahtjeve za autogram, no dobih par pozdrava sljedećih par dana kada sam prošetao pored igrališta, daj šta daš.
Nadam se da će broj 5. biti nešto van svake kategorije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 07:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Đizus, forum pun overachievera. Ja se iskreno ne mogu posebno pohvaliti sa bilo čime, iznadprosječni all-rounder (ko je igrao FIFU ili PES zna tip igrača koji u svakoj kategoriji ima između 70 ili 80).
1. Zapovjednik u vojsci mi na kraju regrutnog dana rekao da sam "zao čovjek", bez daljeg elaboriranja 2. Igrač utakmice (rang nižerazrednog Vratnika) pred solidnom publikom (200-ak ljudi), nakon samo par sati sna i na pogon alkoholnih para 3. U zraku sa chopstickom uhvatio leteći komad kozice kojeg je japanski tepanyaki kuhar lansirao u zrak 4. Nisam igrao košarke od 2002. a sad u Neumu pod nadzorom lokalne djece (ko je ovaj, i šta radi na našem igralištu), pogodio 12 slobodnih bacanja za redom, na kraju 18/20. Ne dobih zahtjeve za autogram, no dobih par pozdrava sljedećih par dana kada sam prošetao pored igrališta, daj šta daš.
Nadam se da će broj 5. biti nešto van svake kategorije. Pjehane do izletista Skakavac. Ne ponovilo se. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 10:45 |
|
|
|
Izdvojio bih taslačinu s dvije ekstra seksualne radnice i zamalo čin desetara u vojsci...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 11:01 |
|
|
Metemma je napisao/la: Izdvojio bih taslačinu s dvije ekstra seksualne radnice i zamalo čin desetara u vojsci... Nisam bio u prilici za čin desetara u vojsci ali jesam jednu noć bio požarni u auto-parku i onako zagorio ko kaubojska tava, odlučim ući u jednu kampanjolu da bih otresao pitona. Ali avaj, komandant kasarne je bio težak lik pa bi me ta avantura da je bila viđena, koštala barem pritvora pa sam, u gušterskom strahu da ne budem uočen, pitona razvlačio punu smjenu, znači dva sata i na kraju opet nisam uspeo u poduhvatu, iz straha od pritvora i možebitnog produženja vojnog roka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 11:07 |
|
|
|
Uvijek je Srbin volio u vojsku ići.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 11:13 |
|
|
Nisam ja Srbin, gospodine BBC. Ja sam Bosanac i Hercegovac 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 12:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64238 Lokacija: DAZP HQ
|
moji podvizi su neka kombinacija volvoksa i bobovca. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 12:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Đizus, forum pun overachievera. Ja se iskreno ne mogu posebno pohvaliti sa bilo čime, iznadprosječni all-rounder (ko je igrao FIFU ili PES zna tip igrača koji u svakoj kategoriji ima između 70 ili 80).
Nadam se da će broj 5. biti nešto van svake kategorije. Ne vjerujem.  Vidiš, dobro si me sjetio što se basketa tiče, jednom smo frend i ja koji nikad nismo ozbiljno trenirali skoro dobili dva lika koji su trenirali valjda desetak godina. Onda sam se ja morao kurčit i pucat preko ruke za pobjedu dok nikog nije bilo pod košem. To je naravno završilo spominjanjem uže i šire familije idućih 5-6 godina. Trenutno mi je glavna ambicija dobiti u basketu jednog javno poznatog intelektualca koji me uvijek dobije za nijansu što je 5 cm viši. P.S. A ti lafo nisi overachiever onim što si napravio Down Under. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 12:07 |
|
|
|
..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 12:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 12:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64238 Lokacija: DAZP HQ
|
sve, sve, ali nikako mi nije jasan položaj njegove šake u odnosu na loptu. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Vaši podvizi Postano: 10 kol 2013, 12:17 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|