HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 vel 2025, 21:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 41 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vratio se Dane Croatia!!!
PostPostano: 27 svi 2013, 09:42 

Na Trebeviću sam bio kako bih mirio zaraćene strane, kako bih odašiljao poruke o našem zajedništvu i kako bih i jednima i drugima davao do znanja da mir nema alternativu :D

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 09:46 

Pa znam gospodine Aga.Upravo zato kad Trebević postane sad zaštićeni zvjerinjak nije red da sebi ne priskrbite neke zasluge, ratne i poratne :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 10:02 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Gospodine Carmelio, kao što vam već rekoh, VI iz redova svoje srpske društvene zajednice, trenutno na forumu imate toliko forumaša koje bi ste mogli " dobronamjeno " zezati, te je u potpunosti izlišno s vaše strane da se bavite Bećom Bošnjakom ili Danetom Hrvatom ..
Budite dakle doslijedni po drugi put vam kazem te otvorite " dobronamjenu temu " o daxtu, rastku, bezimenom, stori, Vuku i četniku i sl.
Ili bacite " koji balvan " na protesnu notu da se banira neki od nabrojanih.Sami ste rekli da glupost nema vjeru i naciju, a sad ste navodno svoj patriotizam stavili u sluzbu iste :D

Uvažita gospođice Sarajka Đevojka, ta kumu sam se Beči već izpričao jer sam ga vređao, i to u Vašoj nazočnosti. :D

Dok za gospodina Daneta imam izključivo osjećaje divljenja i adoracije ter mi nije jasno o kakovom zezanju govorite. Gospodin je Dane legendom svemrežja i ja sam izkreno oduševljen što se on odlučio vratiti u ovu pričaonicu :D

Glede moje doslednosti, čini se da niste bili u prilici čitati moje razpre sa gospodom @storaB i @ratsko inače ne bi davali takove neiztinite i nepravedne kvalifikacije.... :D

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 10:06 

Gospodine Carmelio, ja samo vjerujem u vašu doslijednost kad podnesete tuzbu odnosno očitujete se u vezi pomenutih na protesnoj noti :D

Te " bratske i familijarne " svadje su mrtvo slovo na papiru ..

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 10:23 

Agathonikos je napisao/la:
Na Trebeviću sam bio kako bih mirio zaraćene strane, kako bih odašiljao poruke o našem zajedništvu i kako bih i jednima i drugima davao do znanja da mir nema alternativu :D

Da, ti si sa Trebevića davao vatrenu potporu miru i toleranciji i svakodnevno zasipao Sarajevo ljubavlju i humanizmom! :zubati

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 10:27 

Upravo zbog te činjenice Bobo, Aga u budućem zaštićenom trebevićkom zvjerinjaku zasluzuje poseban status.
Napravićemo mu natpis na ogradi mir nema alternativu :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 10:30 

Napose, je li iztinom da se je gospodin Dane vratio ili se je pak gospodin Karmelo uzželio razpre s njim, pa ga na stanoviti način kani dozvati jer nikoji obziri niti izlike nisu se smieli izpriečiti na putu ka takovomu uzvišenomu cilju promicanja zasada vojujuće NDH pa ga je uz svrhovitu podporu kanio vratiti na obćilište, jamačno iztičući tu želju izpisujući gornje redke podpore uzoritomu gospodinu Dani :D

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 10:31 

Ah, pa to je bar lako provjeriti :D
Kliknete na Danetov nick i vidite kad zadnji put prijavljen.

Ne skrećite s teme gospodine Aga :)

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 10:34 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ne skrećite s teme gospodine Aga :)

=))

Zar ne vidite da je riječ o našem gospodinu Dani a ne Trebeviću kojem i ja želim dobrodošlicu, ako je istina da se vrnuo na ovaj prvoklasni forum :D

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 10:38 

Napose, je li iztinom da se je gospodin Dane vratio ili se je pak gospodin Karmelo uzželio razpre s njim, pa ga na stanoviti način kani dozvati jer nikoji obziri niti izlike nisu se smieli izpriečiti na putu ka takovomu uzvišenomu cilju promicanja zasada vojujuće NDH pa ga je uz svrhovitu podporu kanio vratiti na obćilište, jamačno iztičući tu želju izpisujući gornje redke podpore uzoritomu gospodinu Dani :D

Trebate posietiti podpričaonicu "poviest" ne bi li se i osobno uvierili u radostnu viest povratka gospodina Croatie. :D

A to da sam se ja uzželio, to je jamačno takvim. :D

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 10:52 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Trebate posietiti podpričaonicu "poviest" ne bi li se uvierili u radostnu viest povratka gospodina Croatie. :D

A da sam se ja uzželio, to je jamačno takvim. :D

Zamiećujem da će priegnuća gospodina Dane u obćem razpravištu pa tako i onomu o poviesti biti putokaznicom da je obćilište dobilo na prieko potriebitoj kakvoći kojoj svi težimo i da će svojom nazočnošću doprinieti izgradbi ovoga miesta kao takovoga.

Zahvalba na ovoj iznimice prijaznoj viesti koju sam dočekao sa velikim uzhitom, gospodine Karmelo :D

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 12:30 

Zamiećujem da će priegnuća gospodina Dane u obćem razpravištu pa tako i onomu o poviesti biti putokaznicom da je obćilište dobilo na prieko potriebitoj kakvoći kojoj svi težimo i da će svojom nazočnošću doprinieti izgradbi ovoga miesta kao takovoga.

Zahvalba na ovoj iznimice prijaznoj viesti koju sam dočekao sa velikim uzhitom, gospodine Karmelo :D

=)) =)) =))

Nekoć sam bio uvieren u svoju zavidnu poznadbu korienskoga...

Nu, vidievši vas kako suvereno vladate tim pravopisom kakvoće i uljudbe kakova se riedko susreće na ovomu planetu, mogu samo tužno pognuti glavu od stida i shvatiti koliko sam ipak dalekim od kulture i uljudbe kojoj sam mislio da već pripadam. :D

Iako je ovo jako bolnim izkustvom za mene, svejedno zahvalba što ste pokazali gdje mi je miestom i koliko se još moram truditi mogao li bi dostići željenu razinu uljudbe na kojoj vi već imate sreću uzorito stajati. :D

Nu, kano što ste i sami priobćili, gospodin je Dane putokaznicom i njegov primier je zviezda vodilja kojim je vriednostima potrebito težiti i za kakav se sviet moramo izboriti. :D

Biti ćemo iztrajni na tomu putu, gospodine Agathonikos. :D

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 12:58 

Carmello Šešelj je napisao/la:

Biti ćemo iztrajni na tomu putu, gospodine Agathonikos. :D

Samopriegor i razčlanba bitka od sporednoga je najdivnijim pokazateljem osobnoga probitka a to su uzvišeni zadatci svakoga domoljubnoga muža i odličnika, gospodine Karmelo :D

Vrh

PostPostano: 28 svi 2013, 19:19 

Eh Aga i Karmelo da vas đedovi vide kako samo razpravljate kano kakvi krilnici. :D

Vrh

PostPostano: 28 svi 2013, 20:56 

Karmelo ih nagovara da dezertiraju iz četnika. Kad vojvoda sazna ima da ga besi

Vrh

PostPostano: 17 pro 2013, 17:11 

NoviSeer je napisao/la:
Eh Aga i Karmelo da vas đedovi vide kako samo razpravljate kano kakvi krilnici. :D

:D :laugh :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 41 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: