|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 73 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 15:52 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Šolja je za pizde i pedere. Pravi muškarci koriste čučavac! …i onda se ljutis kad kazem da si u pripizdini reci jos koristiš li sportske novosti umisto wc papira.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 15:54 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
dudu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Šolja je za pizde i pedere. Pravi muškarci koriste čučavac! Moj pokojni did bi se popeo na školjku i čučio, mislim da nikad nije sjeo.  Orijentalni utjecaj. Je li no u tvom kraju nose one turbane? Čovjek bi pomislio da je riječ o Kandaharu a ne Kupresu. Još kada zavijaju onako... kao da si u nekom brdovitom predjelu kurdistana.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 15:54 |
|
|
Haram je napisao/la: Ne mogu sjesti da pisam nema boga. Stara, ali i stari, i dan danas pizde zbog toga kad sam ko njih. Cim sjednem da pisam odmah mi se i zasere. Anatomija jbg.
Ne mogu srati 10 puta dnevno iako haman da nema veceg zadovoljstva no kad se covjek kvalitetno izsere. Kad je govno zdravo. Ali ta rabota zna potrajati i po 20 minuta i vise. Tako da, kad bi srao 10 puta dnevno, nista drugo haman i nebi radio citav dan. Razmislite o tome. .:nemoj jest samo ćevape i pite jebiga… 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 15:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ja sam građanski oženjen i te savjete uništavanja entiteta i bračnog ustava daj drugome.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 16:28 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
pakovic
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 16:39 |
|
|
Haram je napisao/la: Ne mogu sjesti da pisam nema boga. Stara, ali i stari, i dan danas pizde zbog toga kad sam ko njih. Cim sjednem da pisam odmah mi se i zasere. Anatomija jbg.
Ne mogu srati 10 puta dnevno iako haman da nema veceg zadovoljstva no kad se covjek kvalitetno izsere. Kad je govno zdravo. Ali ta rabota zna potrajati i po 20 minuta i vise. Tako da, kad bi srao 10 puta dnevno, nista drugo haman i nebi radio citav dan. Razmislite o tome. Ovo ne vjerujem. Čuj da ti se sere čim sjedneš pišat. Šta imaš srat nakon maksimalno drugog puta? I kakvo sranje od 20 minuta? Ako nisam gotov za 3-4 minute, zabrinuo bi se debelo. Inače, ne znam čemu se ljudi ovdje čude. Pa sjedenje je 100 puta čistije. Stojećki prska na sve strane. Sama daska i nije problem, to valjda dignete kad pišate ili (?)..., nego što je onda ima svugdje. Još veći mi je problem što stojećki uvijek ostane pokoja kapljica mokraće na pišku koja onda završi u gaćama. Kad sjedneš, fino se sve istrese i na kraju obriše papirom i ide čisto i suho nazad u gaće.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 16:44 |
|
|
Školski detaljno. Ja ipak mislim da vas većina muškaraca piša u lavabo ili čak u kadu, tuš kabinu. I mi žene se popiskimo u tuš kabini prilikom tuširanja.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 16:57 |
|
|
Tako si mi blizak. Sereš više od mene, a ja najgora. Kako to?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 17:34 |
|
|
Ja sam prirodna žena. Ništa ne zadržavam. Sto mora ići van ide Dovedi Ulitanog na temu. Ubio se za ovu priču. Ako ko ima šta da kaže na ovu temu, to je on sigurno.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 17:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61185 Lokacija: DAZP HQ
|
Amiđa je napisao/la: dudu je napisao/la: Moj pokojni did bi se popeo na školjku i čučio, mislim da nikad nije sjeo.  Orijentalni utjecaj. Je li no u tvom kraju nose one turbane? Čovjek bi pomislio da je riječ o Kandaharu a ne Kupresu. Još kada zavijaju onako... kao da si u nekom brdovitom predjelu kurdistana. Ne znam baš za Kandahar, ali Bagdad je bio s nama u državi. Uostalom to je anatomski ispravno, eno danas govore da treba imati klupičicu za noge ispred školjke.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 17:52 |
|
|
dudu je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Orijentalni utjecaj. Je li no u tvom kraju nose one turbane? Čovjek bi pomislio da je riječ o Kandaharu a ne Kupresu. Još kada zavijaju onako... kao da si u nekom brdovitom predjelu kurdistana.
Ne znam baš za Kandahar, ali Bagdad je bio s nama u državi. Uostalom to je anatomski ispravno, eno danas govore da treba imati klupičicu za noge ispred školjke. Mi Bošnjaci tako od vajkada čučimo kada u ćenifi.
|
|
Vrh |
|
 |
pakovic
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 17:53 |
|
|
dudu je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Orijentalni utjecaj. Je li no u tvom kraju nose one turbane? Čovjek bi pomislio da je riječ o Kandaharu a ne Kupresu. Još kada zavijaju onako... kao da si u nekom brdovitom predjelu kurdistana.
Ne znam baš za Kandahar, ali Bagdad je bio s nama u državi. Uostalom to je anatomski ispravno, eno danas govore da treba imati klupičicu za noge ispred školjke. Pa čučanje sigurno je najprirodnije, ali ne znam koliko ima smisla neki polučučanj iznad školjke.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 20:45 |
|
|
Jel ga stalno vrtite kao sumanuti da nešto uspijete pročitati ?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 20:47 |
|
|
Vas dvojica userete svaku temu, pa i ovu ste uspjeli zasrati, iako niste puno odmakli od govana.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 20:51 |
|
|
Neko je neurozan bez klima uređaja.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 20:53 |
|
|
Ja nisam. Evo je zuji iznad moje glave. Svježe opran i dezinfikovan filter.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 20:54 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Što ovaj Tuta voli ,,nužne,, teme!? Već ima jednu pod nazivom ,,pisanje i sranje,,... A i nick ,,Tuta,, oli ti ga noša. Sljedeći nick ,,Pisoar,,  Nisam znao da imam...
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 20:55 |
|
|
dudu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Šolja je za pizde i pedere. Pravi muškarci koriste čučavac! Moj pokojni did bi se popeo na školjku i čučio, mislim da nikad nije sjeo.  Ok kad je velika nužda u pitnju, čak se i bolje očistiš 
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 20:59 |
|
|
Tuta je napisao/la: dudu je napisao/la: Moj pokojni did bi se popeo na školjku i čučio, mislim da nikad nije sjeo.  Ok kad je velika nužda u pitnju, čak se i bolje očistiš  Čučneš li ti kada ideš u ćenifu? Ja obavezno.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 21:06 |
|
|
U današnje vrijeme kada ,,hara,, karcinom debelog crijeva valjda je normalno da se operes ili obrišes vlažnim toalet maramicama.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: WC Postano: 14 kol 2022, 23:14 |
|
|
laganini je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: I redovno upisaju dasku. Puste vodu svaki treći put. Ruke, ako i kada operu, ne brišu, već rastresu kapljice. Toalet papir ,,jedu,, ..od svega toga prihvaćam za kapljice ….posto mi je zena bolesni čistunac i taj problem s pisanjem po daski sam riješio da jednostavno sjednem kad pisan i problem riješen…i ugodnije je.. A jeli ti palo na pamet da digneš dasku ? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: WC Postano: 15 kol 2022, 00:23 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ok kad je velika nužda u pitnju, čak se i bolje očistiš  Čučneš li ti kada ideš u ćenifu? Ja obavezno. Dabome, inače riskiraš rak crijeva.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: WC Postano: 15 kol 2022, 06:40 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..od svega toga prihvaćam za kapljice ….posto mi je zena bolesni čistunac i taj problem s pisanjem po daski sam riješio da jednostavno sjednem kad pisan i problem riješen…i ugodnije je.. A jeli ti palo na pamet da digneš dasku ?  …pa ispisas sve okolo i zena počne zugetat ne ovo je najbolje rijesenje…naravno kad sam vani u Restoranu il vec negdi…kad serem u nekom javnom prostoru na poslu onda cucnem srećom jak sam na nogama pa mogu da ne dodirujem dasku…
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: WC Postano: 15 kol 2022, 09:03 |
|
|
Divni i nikad prežaljeni čučavci. Od JNA pa do danas jedva da sam se 3-4 puta posro ko čoek.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: WC Postano: 15 kol 2022, 09:34 |
|
|
Ako nisi smjena koja mora čistiti kad Albanci zablokiraju sa malim bocama od soka. Puno puta sam se zapitao koliko puta su to uradili muslimani iz Bosne pa krivica uvijek padala na Albance.
Za neupućene, radilo se o malim bocama od soka koje su zbog srama sakrivali u džepu i kad operu guzice rukom opet zbog srama se boca riješili tako da ih bace u rupu.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|