|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 65 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 03 lip 2023, 22:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sve je jasno iz naslova topica.
Ja osobno biram opciju "Do 100%".
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 03 lip 2023, 22:53 |
|
|
..kompleksi su toliki da otvaraš temu o meni..
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 03 lip 2023, 23:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76552 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
75%
Čak i ova tema će izgubiti kvalitet.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 03 lip 2023, 23:13 |
|
|
..ovaj forum je teska žabokrečina bez mene..dizem ga za pedeset posto insamo ljubomora progovara iz vas koji prodaju kvaziintelektualnu pricu a prazni su..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 03 lip 2023, 23:14 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Mislim da unosi dozu zabave u vecinu neozbiljnih tema
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 03 lip 2023, 23:26 |
|
|
DrMag je napisao/la: Mislim da unosi dozu zabave u vecinu neozbiljnih tema I ozbiljnih, cini mi se, barem po stavu Bobovcevih istomisljenika.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 03 lip 2023, 23:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: DrMag je napisao/la: Mislim da unosi dozu zabave u vecinu neozbiljnih tema I ozbiljnih, cini mi se, barem po stavu Bobovcevih istomisljenika. …ozbiljne njih i muci jer ih uništavam argumentima i jednostavnom retorikom a moje znanje je veliko ..i s tobom mogu pisat o cetnicima ne iz jednog kuta i iz onog kojeg zastupaš i onog sto meni iz hr kuta koje zamjeram..al za to moras imat i iskustvo i poznavatelj povjesti te politike..barem obe naše zajedničke koju sam dijelom i živio..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 03 lip 2023, 23:47 |
|
|
laganini je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I ozbiljnih, cini mi se, barem po stavu Bobovcevih istomisljenika. …ozbiljne njih i muci jer ih uništavam argumentima i jednostavnom retorikom a moje znanje je veliko ..i s tobom mogu pisat o cetnicima ne iz jednog kuta i iz onog kojeg zastupaš i onog sto meni iz hr kuta koje zamjeram..al za to moras imat i iskustvo i poznavatelj povjesti te politike..barem obe naše zajedničke koju sam dijelom i živio.. Cini mi se da si ih povredio izjavama, da vise volis Plenkija nego Franju, HDZ RH od cele Hercegbosne i sl. Ali opustencija, ni ja nekima nisam drag, ma kako to neverovatno zvucalo.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 03 lip 2023, 23:52 |
|
|
..Franjo je povjesna osobnost Hrvata al usporedjivati ih u kontekstu šefa vlade je neumjesno uostalom Franjo je samo kratko vrime bio na toj funkciji..i hrv je tada imala polupredsjednički sistem a sad parlamentarni al glupsoni to ne znaju…a nece da uče onda me držaju ko malo vode na dlanu..
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 00:05 |
|
|
Jel ovo @laganini glasovao sam za sebe za najdonju opciju?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 00:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Jel ovo @laganini glasovao sam za sebe za najdonju opciju? ..nisam al evo sad cu da te uvjerim da nisam evo dokaz odma..
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 07:58 |
|
|
Da vidimo trenutačne stanje na tablici:
Do 25% 0% Do 50% 18% Do 75% 18% Do 100% 18% Preko 100% 27% Zapravo kvaliteta se poveća - Dva glasa ( ono što je @laganini glasovao sam za sebe)
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 09:29 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ovo je istovjetno onoj Import Third World - Become Third World.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 10:54 |
|
|
Ima li itko od ovih što su glasovali u prilog laganiija da to želi i javno reći. Ili vas je sramota blama?
Hajde hrabro, ugledajte se na laganinija. On je priznao da je glasivao za sebe bar jednom.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 11:01 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ja sam dao prvi glas.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 11:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Klasično jednorečenično trolanje i uništavanje tema sa ad hominem ili promjenom tema. Tu je i dalje jer čak to ne radi smisleno, to je onaj birtijski lola koji svakome dobaci nešto, sam sebi se nasmije sa "he he", i onda prdne (najbliže je "Rvatina" na FB).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 13:27 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 589 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Dogovorit ferku negdi na pola puta izmedju Čapljine i Metkovića pa nek Bobo i Lagani riješe to što imaju.
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 13:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: 75%
Čak i ova tema će izgubiti kvalitet. Imala je potencijal dok nisu upala dva kaskadera.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 15:42 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7398 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Imam osjećaj da dođe na forum tek kad popije.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 18:01 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Dokoni stari kreten. Doslovno sam se već istrenirao da očima preskačem njegove miniproljeve od postova. Prepoznajem ih po onim točkicama.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 18:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: laganini je napisao/la: …ozbiljne njih i muci jer ih uništavam argumentima i jednostavnom retorikom a moje znanje je veliko ..i s tobom mogu pisat o cetnicima ne iz jednog kuta i iz onog kojeg zastupaš i onog sto meni iz hr kuta koje zamjeram..al za to moras imat i iskustvo i poznavatelj povjesti te politike..barem obe naše zajedničke koju sam dijelom i živio.. Cini mi se da si ih povredio izjavama, da vise volis Plenkija nego Franju, HDZ RH od cele Hercegbosne i sl. Ali opustencija, ni ja nekima nisam drag, ma kako to neverovatno zvucalo. Ti nisi samo nekima drag,nego nikome. Laganini je za tebe doktor nauka.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 18:20 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Cini mi se da si ih povredio izjavama, da vise volis Plenkija nego Franju, HDZ RH od cele Hercegbosne i sl. Ali opustencija, ni ja nekima nisam drag, ma kako to neverovatno zvucalo. Ti nisi samo nekima drag,nego nikome. Laganini je za tebe doktor nauka. ..cekam glas brate Hrvatu srpski korijena…
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 18:47 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti nisi samo nekima drag,nego nikome. Laganini je za tebe doktor nauka. ..cekam glas brate Hrvatu srpski korijena… Koji da dam glas do 100% ili preko 100% ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 18:50 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..cekam glas brate Hrvatu srpski korijena… Koji da dam glas do 100% ili preko 100% ? ..
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 20:31 |
|
|
Laganini aka Iritator. Izritira druge pa krene polemika, dakle podiže kvalitet rasprave. Indirektno
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|