|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 65 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 08 lip 2023, 20:03 |
|
|
Evo, Lagi glasovao sam da povecavas kvalitet diskusije. Ajde sad ti glasaj gore, da je Kvaka najgori moderator.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 08 lip 2023, 20:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Evo, Lagi glasovao sam da povecavas kvalitet diskusije. Ajde sad ti glasaj gore, da je Kvaka najgori moderator. …znas mostarske alijasi nema tu ljudstva..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 08 lip 2023, 20:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Evo, Lagi glasovao sam da povecavas kvalitet diskusije. Ajde sad ti glasaj gore, da je Kvaka najgori moderator. …znas mostarske alijasi nema tu ljudstva..
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 13 srp 2023, 08:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Fenomenalno na forumu, preglednost i kvaliteta u velikom porastu.
Angažirat ću se na tome da se obori broj postova sveukupno, a time podigne i njihova kvaliteta. Naravski, u nadi, da će više pisati ljudi koji inače ne vole bacati biserje pred svinje.
Sub 100 IQ forumašima je otkucalo, glasnim boomerima, nepismenim ljudima, trolovima, a pogotovo hinjskim misionarima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Originals
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 13 srp 2023, 19:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Fenomenalno na forumu, preglednost i kvaliteta u velikom porastu.
Angažirat ću se na tome da se obori broj postova sveukupno, a time podigne i njihova kvaliteta. Naravski, u nadi, da će više pisati ljudi koji inače ne vole bacati biserje pred svinje.
Sub 100 IQ forumašima je otkucalo, glasnim boomerima, nepismenim ljudima, trolovima, a pogotovo hinjskim misionarima. Ovo je jedini forum koji pratim. Nemam vremena za dublje rasprave, ali teme i ekipa koja pise je odlicna, pogotovo kad se laganini prikljuci.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 13 srp 2023, 22:39 |
|
|
Originals je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Fenomenalno na forumu, preglednost i kvaliteta u velikom porastu.
Sub 100 IQ forumašima je otkucalo, glasnim boomerima, nepismenim ljudima, trolovima, a pogotovo hinjskim misionarima. Ovo je jedini forum koji pratim. Nemam vremena za dublje rasprave, ali teme i ekipa koja pise je odlicna, pogotovo kad se laganini prikljuci. Laganini je super,mana mu je samo što je često odsutan s foruma.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 14 srp 2023, 11:09 |
|
|
Glasova san za laganinija.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 14 srp 2023, 11:34 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8366 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
kiler je napisao/la: Imam osjećaj da dođe na forum tek kad popije. To znam i ja napraviti, ali onda stavljam muziku, a ne pisat okolo kretenizme koju mu snaha prodaje.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 14 srp 2023, 22:02 |
|
|
Hm. Kvalitet foruma, tj.diskusije određuje samo jedan covjek. Koliko su upitne njegove kvalitete i njegov pogled na nekakve stvari i događanja? Nerealno kao i očekivanja... Lagani, među najboljim si.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 14 srp 2023, 22:39 |
|
|
Đe si lapo ? Kako je bilo na odmoru,ko ti je najviše falio ? O svemu nam pričaj ti. https://youtu.be/6jPwLRbUWkk
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 15 srp 2023, 15:15 |
|
|
Falio mi Aleksije, poltroncina modovska. Nije se smirio dok nije izborio moje baniranje. Falio si i ti. Falija je i Lagani. Eto i gosn Ministar sa kvalitetnim američkim frazama primijenjenim na stanovnike BiH.Taj avangardni covik kojem Lapo distrojise teme na chat-u
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 30 sij 2024, 08:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Plenki mu zbog zasluga ugradio zubalo, pa je postao neodoljiv ženama na FB. Suma sumarum je taj da smo zakinuti za njegovo prisustvo ovdje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 30 sij 2024, 09:20 |
|
|
Kad bi shupak središnjice HDZ-a mogao govoriti pisao bi kao laganini
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 ožu 2024, 22:49 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3716 Lokacija: Stolni grad
|
Daleko najgluplja osoba na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 09 ožu 2024, 12:57 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|