|
|
Stranica: 13/16.
|
[ 398 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 13:51 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Grb kojeg smo dogovorili, kada smo potpisali Uniju s muslimanima 1995 ko Škoti s Englezima:  Sarajka: "Vi želite vladati u Federaciji".  Jedino što ste vi bili nesposobni da nas pretvorite u Škote iz 1850. Kad kažem vladati Robi pri tom mislim da vi želite upravo ono za sto ste optuživali bošnjačku stranu. Dakle pri tom ne mislim da bi vi vas komad vlasti, nego da bi i komad vlasti koji pripada nama. Pa to onda nije nikakva federacija. Gdje 10% stanovništva bi da upravlja ili uslovljava 90% stanovništva u političkom, ekonomskom i kulturnom pogledu. Ponovo ću reci, ja s HDZ-om apsolutno ne bi pregovarala. Federaciju treba ostaviti kako jeste. Bjanko ček IZ da nikada HDZ ne “unovči”. Izvolite pa je vojno razhebite. Bilo ko od političkih opcija ko se usudi i pregovarati sa HDZ-on, treba na stub srama. I proglasiti ga neprijateljem/trgovcem bošnjačkih nacionalnih interesa. Ako to MZ ne bude bilo jasno neka izvole oni u vaše ime i u ime HDZ (stranke koja je vanustavno kočila i blokirala sve političke procese a nagradjeni je za to IZ) razhebati i BiH i FBIH. Neka izvole. Da vidimo hoće Švabo u vaše ime dovesti i koga će dovesti za razvaljivanje FBIH. A vi nema ni K od kapaciteta. Takozvani "hns" (potpomognut od strane matice hrvatske države i dijela međunarodne zajednice) Bošnjake želi držati kao taoce u tzv. Federaciji.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 13:51 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Naša Kvačica je napisao/la: Da rezimiramo temu, tj. forumske odnose. Ukratko, Schmidt nametne, ali na žalost onda Amidža kaže ćerat ćemo se još, Sarajka kaže nestat ćete, Gladius prijeti sa "milijun i pol pod oružjem", Mirusvijetu (lol mir :) najavljuje kako će osvojiti srednju Bosnu... itd. Tu vidim prostora za nove odgojne mjere. Ali nemojmo biti pesimisti, ima i velikih rezultata. Osmorka za sad pokazuje da ide u dobrom smjeru. Konaković jučer izjavi: "Dovest ćemo do kraja promjenu vlasti, a vratit ćemo se i da pometemo što ostane". Dosljednost i urednost, BiH ipak ima šansu.  Kakve odgojne mjere Kvačice? Da nećeš možda trpati nas po logorima na preodgoj? Pa ovo je Europa a ne Kina. Pazi ti malih slatkih fašista kako bi oni preodgojili nekoga. I to kad im se pruzi ruke. Treba je odsjeci. Komplet. Pa u Zapadnoj Hercegovini dirajte ministarstva ovaj izborni ciklus. A idući nećete imati kapaciteta ni za tamo.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 13:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Bula se totalno pogubila, kladim se da trlja picu na dinu svaku vecer. Mislim dino je macho man, i ja bi na njenom mjesto. Dino bi od nje mozda i napravio rotkinju, ali valjda i on ima neke kriterine. A ovako moramo svaki dan slusate frustracije becke dijaspore Debilu, nerotkinja je pogrdan naziv za ženu, koja zbog zdravstvenih ili nekih drugih razloga (godine) ne može imati potomstvo. Znaci naglasak je na NE MOZE. A ne neće, ne želi ili ima neke druge prioritete. Od koa? - od propalih šovinističkih degena tvog kalibra. I kalibra ovog Dr Maga, Jusia i ostalih pickopacenika. Dakle ja ni teoretski ne mogu biti nerotkinja, jer nemam nikakvih zapreka za imati potomstvo. Kužiš neostvareni drkadzijo? I ostale pičkopacenicke drkadzije? Koje su ženski polni organ vidjeli kod ćaćine krave. A da krava hoda u gaćicama m, ne bi ženski polni organ nikad vidjeli. Mučenici. Degenerici i propale internetske drkadzije! Isto ovako su bule u zimu 1993. pljuvale po Ćetnicima i Hustašama. Bukvalno isto. Eto Muslimani ako ništa drugo bar ste se psihički vratili u 1993. Okovani i nervozni ko što vam je babo bijo. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 13:54 |
|
|
Amiđa je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kad kažem vladati Robi pri tom mislim da vi želite upravo ono za sto ste optuživali bošnjačku stranu. Dakle pri tom ne mislim da bi vi vas komad vlasti, nego da bi i komad vlasti koji pripada nama. Pa to onda nije nikakva federacija. Gdje 10% stanovništva bi da upravlja ili uslovljava 90% stanovništva u političkom, ekonomskom i kulturnom pogledu.
Ponovo ću reci, ja s HDZ-om apsolutno ne bi pregovarala. Federaciju treba ostaviti kako jeste. Bjanko ček IZ da nikada HDZ ne “unovči”. Izvolite pa je vojno razhebite. Bilo ko od političkih opcija ko se usudi i pregovarati sa HDZ-on, treba na stub srama. I proglasiti ga neprijateljem/trgovcem bošnjačkih nacionalnih interesa. Ako to MZ ne bude bilo jasno neka izvole oni u vaše ime i u ime HDZ (stranke koja je vanustavno kočila i blokirala sve političke procese a nagradjeni je za to IZ) razhebati i BiH i FBIH. Neka izvole. Da vidimo hoće Švabo u vaše ime dovesti i koga će dovesti za razvaljivanje FBIH. A vi nema ni K od kapaciteta.
Takozvani "hns" (potpomognut od strane matice hrvatske države i dijela međunarodne zajednice) Bošnjake želi držati kao taoce u tzv. Federaciji. Da mi u svojim redovima imamo ljude koji se ne bi prodali za fotelje, mogao bi se sagnuti kompletan HNS po hijerarhijskoj ljestvici, a i MZ. Komplet. Nego ovi mučenici bi mater rodjenu prodali izgleda da budu dio vlasti. A to nije kriv HNS nego bagra izdajnička kojoj trgovina nije strani pojam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 13:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Grb kojeg smo dogovorili, kada smo potpisali Uniju s muslimanima 1995 ko Škoti s Englezima:  Sarajka: "Vi želite vladati u Federaciji".  Jedino što ste vi bili nesposobni da nas pretvorite u Škote iz 1850. Kad kažem vladati Robi pri tom mislim da vi želite upravo ono za sto ste optuživali bošnjačku stranu. Dakle pri tom ne mislim da bi vi vas komad vlasti, nego da bi i komad vlasti koji pripada nama. Pa to onda nije nikakva federacija. Gdje 10% stanovništva bi da upravlja ili uslovljava 90% stanovništva u političkom, ekonomskom i kulturnom pogledu. Ponovo ću reci, ja s HDZ-om apsolutno ne bi pregovarala. Federaciju treba ostaviti kako jeste. Bjanko ček IZ da nikada HDZ ne “unovči”. Izvolite pa je vojno razhebite. Bilo ko od političkih opcija ko se usudi i pregovarati sa HDZ-on, treba na stub srama. I proglasiti ga neprijateljem/trgovcem bošnjačkih nacionalnih interesa. Ako to MZ ne bude bilo jasno neka izvole oni u vaše ime i u ime HDZ (stranke koja je vanustavno kočila i blokirala sve političke procese a nagradjeni je za to IZ) razhebati i BiH i FBIH. Neka izvole. Da vidimo hoće Švabo u vaše ime dovesti i koga će dovesti za razvaljivanje FBIH. A vi nema ni K od kapaciteta. Pa i sada ti Čavara i HDZ vladaju Federacijom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
|
|
DrMag je napisao/la: Amiđa je napisao/la: "Teroristička bagra" s kojom ste 30 godina koalirali. Šta ste onda vi?
ARBiH "preteča isila" a borili se zajedno s njom.
30godina smo pokusavali izgraditi partnerski odnos, uvijek bi nas slagali. U hrvatskom jeziku ne postoji "kompromis". Kaži kako jeste. SDA nije htio pristati na vaše megalomanske zahtjeve i zbog toga je puklo. Sada vam je dio međunarodne zajednice skomponovo nove partnere koji ništa ne traže i zato su vam po mjeri. A ti partneri su nip (90% iz sda prilivode) i istrošeni bezkurčevi sdp/ns.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 13:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Takozvani "hns" (potpomognut od strane matice hrvatske države i dijela međunarodne zajednice) Bošnjake želi držati kao taoce u tzv. Federaciji.
Da mi u svojim redovima imamo ljude koji se ne bi prodali za fotelje, mogao bi se sagnuti kompletan HNS po hijerarhijskoj ljestvici, a i MZ. Komplet. Nego ovi mučenici bi mater rodjenu prodali izgleda da budu dio vlasti. A to nije kriv HNS nego bagra izdajnička kojoj trgovina nije strani pojam. Nije to ništa čudno. Vi ste nastali od izdajnika. Da ne postoji izdaja ni vi ne bi postojali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 13:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Debilu, nerotkinja je pogrdan naziv za ženu, koja zbog zdravstvenih ili nekih drugih razloga (godine) ne može imati potomstvo. Znaci naglasak je na NE MOZE. A ne neće, ne želi ili ima neke druge prioritete. Od koa? - od propalih šovinističkih degena tvog kalibra. I kalibra ovog Dr Maga, Jusia i ostalih pickopacenika. Dakle ja ni teoretski ne mogu biti nerotkinja, jer nemam nikakvih zapreka za imati potomstvo. Kužiš neostvareni drkadzijo? I ostale pičkopacenicke drkadzije? Koje su ženski polni organ vidjeli kod ćaćine krave. A da krava hoda u gaćicama m, ne bi ženski polni organ nikad vidjeli. Mučenici.
Degenerici i propale internetske drkadzije!
Isto ovako su bule u zimu 1993. pljuvale po Ćetnicima i Hustašama. Bukvalno isto. Eto Muslimani ako ništa drugo bar ste se psihički vratili u 1993. Okovani i nervozni ko što vam je babo bijo.  Degeneriku, je li tebi jasno zašto je odnovana HRHB? Osnovana je zbog cetaljesje agresije na BiH a ne B/H sukoba. Da si imalo pismen glupane, pronašao bi to u postulatima njenog osnutka. I ne bi jeo govna kao sto ih godina jedes glupane retardirani. Dakle HRHB je odgovor na srpsku agresiju. A ne B/H sukob. Kužiš koliko si retardiran. Ne kužiš. Ti ne znas da se “bijo” ne piše sa j. Retardu. A da kužiš nešto o HRHB.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 13:58 |
|
|
Debilu, nerotkinja je pogrdan naziv za ženu, koja zbog zdravstvenih ili nekih drugih razloga (godine) ne može imati potomstvo. Znaci naglasak je na NE MOZE. A ne neće, ne želi ili ima neke druge prioritete. Od koa? - od propalih šovinističkih degena tvog kalibra. I kalibra ovog Dr Maga, Jusia i ostalih pickopacenika. Dakle ja ni teoretski ne mogu biti nerotkinja, jer nemam nikakvih zapreka za imati potomstvo. Kužiš neostvareni drkadzijo? I ostale pičkopacenicke drkadzije? Koje su ženski polni organ vidjeli kod ćaćine krave. A da krava hoda u gaćicama m, ne bi ženski polni organ nikad vidjeli. Mučenici.
Degenerici i propale internetske drkadzije!
Isto ovako su bule u zimu 1993. pljuvale po Ćetnicima i Hustašama. Bukvalno isto. Eto Muslimani ako ništa drugo bar ste se psihički vratili u 1993. Okovani i nervozni ko što vam je babo bijo.  Ne znam bil se braća vam bosanski hrvati vratili u 1993 kada ste ih preko vlašića i sokoca spašavali od zlih lijaba. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 13:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Isto ovako su bule u zimu 1993. pljuvale po Ćetnicima i Hustašama. Bukvalno isto. Eto Muslimani ako ništa drugo bar ste se psihički vratili u 1993. Okovani i nervozni ko što vam je babo bijo.  Degeneriku, je li tebi jasno zašto je odnovana HRHB? Osnovana je zbog cetaljesje agresije na BiH a ne B/H sukoba. Da si imalo pismen glupane, pronašao bi to u postulatima njenog osnutka. I ne bi jeo govna kao sto ih godina jedes glupane retardirani. Dakle HRHB je odgovor na srpsku agresiju. A ne B/H sukob. Kužiš koliko si retardiran. Ne kužiš. Ti ne znas da se “bijo” ne piše sa j. Retardu. A da kužiš nešto o HRHB. Raspravljaš sa hrvatom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:01 |
|
|
Da mi u svojim redovima imamo ljude koji se ne bi prodali za fotelje, mogao bi se sagnuti kompletan HNS po hijerarhijskoj ljestvici, a i MZ. Komplet.
Nego ovi mučenici bi mater rodjenu prodali izgleda da budu dio vlasti. A to nije kriv HNS nego bagra izdajnička kojoj trgovina nije strani pojam.
Nije to ništa čudno. Vi ste nastali od izdajnika. Da ne postoji izdaja ni vi ne bi postojali. Ti si nastao pak kao proizvod turskog orgijanja. Nema nista izdajničko u tome sto neki moj predak je (ako je) promjenom religija zaštitio svoju lozu da mu Turci ne taslace ženu. I da tursko potomstvo ne mora priznavati kao svoje. Po meni je to odlična opcija. Ako je Olivera otišla Bajazit u harem, princeza, tvoju pra pra babu je Turcin zaskakao u kukuruzu i stali. A pra pra djed ti priznao kao svoje potomstvo dio turskog bluda. Pa ti onda reci šta je gore? Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:02 |
|
|
Amiđa je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Degeneriku, je li tebi jasno zašto je odnovana HRHB? Osnovana je zbog cetaljesje agresije na BiH a ne B/H sukoba. Da si imalo pismen glupane, pronašao bi to u postulatima njenog osnutka. I ne bi jeo govna kao sto ih godina jedes glupane retardirani. Dakle HRHB je odgovor na srpsku agresiju. A ne B/H sukob. Kužiš koliko si retardiran. Ne kužiš. Ti ne znas da se “bijo” ne piše sa j. Retardu. A da kužiš nešto o HRHB.
Raspravljaš sa hrvatom. On jest neki projekat poluretardiran. Ako je Hrvat, ja nepismenijeg nisam vidjela u virtualnim bespućima. Hero i ostala ekipa su književnici za ovog smecara.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:05 |
|
|
|
Nerotkinja nije samo žena s zdravstvenim problemima. U BiH je svaka žena koja u braku nema djece nerotkinja, što znači da se ne uzima u obzir bolesna kitica ili spori i u malom broju spermici koji ne stizu do kraja puta. Znači jedan naziv za ženu čija je krivica što je bez potomstvu, iako su statistički muškarci češće krivi za to. Ta povlaštena muška skupina.... A ovo da su pickopacenici stoji. Tu se slažem sa Sarajcicom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:06 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Da rezimiramo temu, tj. forumske odnose. Ukratko, Schmidt nametne, ali na žalost onda Amidža kaže ćerat ćemo se još, Sarajka kaže nestat ćete, Gladius prijeti sa "milijun i pol pod oružjem", Mirusvijetu (lol mir :) najavljuje kako će osvojiti srednju Bosnu... itd. Tu vidim prostora za nove odgojne mjere. Ali nemojmo biti pesimisti, ima i velikih rezultata. Osmorka za sad pokazuje da ide u dobrom smjeru. Konaković jučer izjavi: "Dovest ćemo do kraja promjenu vlasti, a vratit ćemo se i da pometemo što ostane". Dosljednost i urednost, BiH ipak ima šansu.  Nije osmorka nego šestorka. Klatili su se tko babin zub a sada su u raspadu. Bošnjački narod je prokužio njihovu ulogu. A vi da istinski želite relaksiranje forumskih odnosa (a ne želite), ukrotili bi skribomane velikosrpske provenijencije. Uskratili bi im gostorprimstvo zbog svakodnevnog dehumaniziranja čitavog jednog naroda. Nema relaksacije na forumu jer je nema ni u stvarnom životu. Vama je cilj politički dekonstituirati Bošnjake. Jednostavno vladati svim aspektima njihovih života. Radite sve ono za šta ste lažno optuživali Bošnjake. Sve sa aminom dijela međunarodne zajednice. Ja sam samo rekao da ja to sve vidim i dobro razumijem, tu perfidnost. Ali to će vam se na kraju obiti o glavu. Kao sto put do sada. Za vas su Bošnjaci stoka s kojom mislite da možete šta želite. Trebaju biti vama submisivni bez vlastitog mišljenja i samobitnosti. Çevapdžije i šaljivci, bauštelci a ne politički narod i bilo kakav faktor na ovim prostorima. Bošnjak može trpiti svašta a to neće. Zato; ćeraćemo se. ;) Nisi realan Amidža. Samo vidiš što tebi smeta, a ignoriraš kad ti isto radiš drugima. Evo npr. prijavio si neki post gdje je neki Srbin nazvao Lojistan kao bošnjački dio BiH, što ok realno jest uvreda, ali i ti kažeš Genocidna tvorevina, i pri tom te nije briga ako to vrijeđa Srbe. Tako ti to ide, u krug. Ti nekog uvrijediš, on tebe, ti njega, on tebe, nema tu kraja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1500 of 2558 - 58.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:09 |
|
|
Kad kažem vladati Robi pri tom mislim da vi želite upravo ono za sto ste optuživali bošnjačku stranu. Dakle pri tom ne mislim da bi vi vas komad vlasti, nego da bi i komad vlasti koji pripada nama. Pa to onda nije nikakva federacija. Gdje 10% stanovništva bi da upravlja ili uslovljava 90% stanovništva u političkom, ekonomskom i kulturnom pogledu.
Ponovo ću reci, ja s HDZ-om apsolutno ne bi pregovarala. Federaciju treba ostaviti kako jeste. Bjanko ček IZ da nikada HDZ ne “unovči”. Izvolite pa je vojno razhebite. Bilo ko od političkih opcija ko se usudi i pregovarati sa HDZ-on, treba na stub srama. I proglasiti ga neprijateljem/trgovcem bošnjačkih nacionalnih interesa. Ako to MZ ne bude bilo jasno neka izvole oni u vaše ime i u ime HDZ (stranke koja je vanustavno kočila i blokirala sve političke procese a nagradjeni je za to IZ) razhebati i BiH i FBIH. Neka izvole. Da vidimo hoće Švabo u vaše ime dovesti i koga će dovesti za razvaljivanje FBIH. A vi nema ni K od kapaciteta.
Pa i sada ti Čavara i HDZ vladaju Federacijom.  Baš pođoh napisati. Ništa posebno HDZ neće dobiti sa Osmorkom. Bit će u vladi FBiH kao i do sad. Imat će predsjednika Federacije kao i do sad. Neće imati premijera kao i do sad. Nama doslovno svejedno. 
1500 of 2558 - 58.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:10 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nerotkinja nije samo žena s zdravstvenim problemima. U BiH je svaka žena koja u braku nema djece nerotkinja, što znači da se ne uzima u obzir bolesna kitica ili spori i u malom broju spermici koji ne stizu do kraja puta. Znači jedan naziv za ženu čija je krivica što je bez potomstvu, iako su statistički muškarci češće javi za to. Ta povlaštena muška skupina.... A ovu da su pickopacenici stoji. Tu se slažem sa Sarajcicom. U pravu si. Ovakvi mučenici ko Mijat, Mag, Jusi bi i svoj mehkokitis pripisali ženskom rodu. I svoju neplodnost i nepokretljivost spermića. Jer su neobrazovani retardi. I u njihovim retardiranim glavama krivnja za neostvarivanje potomstva mora biti iskljucivo ženska. Da ne ulazimo sada u pravo na izbor. Kad je karijera i usklađivanje majčinstva u pitanju. To je prekomplicirano za degenerike suviše. Ta njih je žena mašina za štancanje djece. To sto oni imaju problema s potencijom je tabu tema. Paćenici.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:11 |
|
|
|
Kako žene uvijek skrenu temu na razmnožavanje. Pa mislite li i o čemu drugome?
Ovdje pokušavamo raspraviti izborni zakon, relaksaciju između naroda, i druge važne teme za državu.
1500 of 2558 - 58.64%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa i sada ti Čavara i HDZ vladaju Federacijom.  Baš pođoh napisati. Ništa posebno HDZ neće dobiti sa Osmorkom. Bit će u vladi FBiH kao i do sad. Imat će predsjednika Federacije kao i do sad. Neće imati premijera kao i do sad. Nama doslovno svejedno.  Ako vam he svejedno, hoćete unovčiti ček IZ sto ste na sva zvona oglasili da želite sto prije i to do kraja 2022 formirati vlast? Čović nekog faraona od Radobolje izigrava dok mu mučenici ljube skute. Lol Begaj! Svima je vise no jasno da ako propadne ova intervencija VP vi ste van stroja kao politički čimbenik. Zauvjek! Zato je u nju uloženo bukvalno sve.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Baš pođoh napisati. Ništa posebno HDZ neće dobiti sa Osmorkom. Bit će u vladi FBiH kao i do sad. Imat će predsjednika Federacije kao i do sad. Neće imati premijera kao i do sad. Nama doslovno svejedno.  Ako vam he svejedno, hoćete unovčiti ček IZ sto ste na sva zvona oglasili da želite sto prije i to do kraja 2022 formirati vlast? Čović nekog faraona od Radobolje izigrava dok mu mučenici ljube skute. Lol Begaj! Svima je vise no jasno da ako propadne ova intervencija VP vi ste van stroja kao politički čimbenik. Zauvjek! Zato je u nju uloženo bukvalno sve. Ne kužim metaforu, što ti točno znači "unovčiti ček"? Čović je konstruktivan, uvijek spreman za dogovor. 
1500 of 2558 - 58.64%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kako žene uvijek skrenu temu na razmnožavanje. Pa mislite li i o čemu drugome?
Ovdje pokušavamo raspraviti izborni zakon, relaksaciju između naroda, i druge važne teme za državu. Nisu žene krenule. Nego ovi tvoji mučenici. Mag i Mijat. MeHkokitis Bojna :) Lapo je ostvarena kao majka, a ja nemam nikakvih problema za ostvariti se. Dok mehkokitis bojna češe se gdje ih svrbi. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kako žene uvijek skrenu temu na razmnožavanje. Pa mislite li i o čemu drugome?
Ovdje pokušavamo raspraviti izborni zakon, relaksaciju između naroda, i druge važne teme za državu. Ima li bolje relaksacije od zdravog sexa? Nema. Molim da se u IZ uvrsti uvoz zdravog i potentnog muškog mesa, radi mira u kući sva tri naroda i ono malo nac manjina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:16 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kako žene uvijek skrenu temu na razmnožavanje. Pa mislite li i o čemu drugome?
Ovdje pokušavamo raspraviti izborni zakon, relaksaciju između naroda, i druge važne teme za državu. Ima li bolje relaksacije od zdravog sexa? Nema. Molim da se u IZ uvrsti uvoz zdravog i potentnog muškog mesa, radi mira u kući sva tri naroda i ono malo nac manjina. 
1500 of 2558 - 58.64%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako vam he svejedno, hoćete unovčiti ček IZ sto ste na sva zvona oglasili da želite sto prije i to do kraja 2022 formirati vlast? Čović nekog faraona od Radobolje izigrava dok mu mučenici ljube skute. Lol Begaj! Svima je vise no jasno da ako propadne ova intervencija VP vi ste van stroja kao politički čimbenik. Zauvjek! Zato je u nju uloženo bukvalno sve. Ne kužim metaforu, što ti točno znači "unovčiti ček"? Čović je konstruktivan, uvijek spreman za dogovor.  Pa unovčiti ček znaci implementirati izborne rezultate po nametnutom IZ. A vi to još niste uspjeli. Možda taj ček bude bez pokrića od Švabe? Šta onda?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne kužim metaforu, što ti točno znači "unovčiti ček"? Čović je konstruktivan, uvijek spreman za dogovor.  Pa unovčiti ček znaci implementirati izborne rezultate po nametnutom IZ. A vi to još niste uspjeli. Možda taj ček bude bez pokrića od Švabe? Šta onda? Pa nastavlja se blokada države naravno. Zašto je to loše za Hrvate? 
1500 of 2558 - 58.64%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 08 sij 2023, 14:18 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kako žene uvijek skrenu temu na razmnožavanje. Pa mislite li i o čemu drugome?
Ovdje pokušavamo raspraviti izborni zakon, relaksaciju između naroda, i druge važne teme za državu. Ima li bolje relaksacije od zdravog sexa? Nema. Molim da se u IZ uvrsti uvoz zdravog i potentnog muškog mesa, radi mira u kući sva tri naroda i ono malo nac manjina. Kakav seksualni život mogu imati ovi forumski mučenici. Sad ni zoofilije nije popularna. Pa da zlostavljaju domaće životinje u ćaćinoj štali.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|