|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 67 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 16:09 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22087 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Ti Vlado koji živiš na koridoru i Metemma ste meni ekstra komični. S provokacijama i nekim prizivanjima.. bolje reći ukazanjima.. rusa i p.m
Bolan budite svjesni da ste u k... Matemma ima milion Bošnjaka sprčenih u trokutu a ti nemaš šanse opstati na koridoru.. i sad serete. . WTF?
Ajde ovi podrinje i bl... al' vas dvojca ste tragikomični.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 17:25 |
|
|
|
Fakat je da bosanski muslimani nikada nisu imali svoju drzavu. Veliki je to kompleks.Nemaju ni sada , niti ce imati. Nemaju jezik,teritoriju,istoriju... Ko kaze da je TO narod?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 17:45 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Bošnjaci malim slovom haj nabijem vas na klinac napisao bi drugačije ali ne smijem zbog potpisa.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 17:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:02 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Ko je Srbima kriv što to nisu zapazili ranije.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: ...Zato sto su Bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:03 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Sređeno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti Vlado koji živiš na koridoru i Metemma ste meni ekstra komični. S provokacijama i nekim prizivanjima.. bolje reći ukazanjima.. rusa i p.m
Bolan budite svjesni da ste u k... Matemma ima milion Bošnjaka sprčenih u trokutu a ti nemaš šanse opstati na koridoru.. i sad serete. . WTF?
Ajde ovi podrinje i bl... al' vas dvojca ste tragikomični. Mi Srbi na koridoru zajedno sa Hrvatima dominiramo i izdominirali smo vas. O teritoriji čitave nam otadžbine BiH sam već pričao. Džaba vam Erdogan pošto vas Bošnjaka i Turaka ni 100 miliona, a nas (RS Srba) i Rusa preko 151 milion. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:06 |
|
|
|
sve zahtijevne teme zavrsise na chatu tc tc tc
daj vlado tita ti skini tog strachea ne mogu da ga gledam tako mi se gadi zamrzicu te
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:14 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ko je Srbima kriv što to nisu zapazili ranije. Znači, ovo "srbi" umjesto Srbi u nazivu teme isfrustrirane nam begovice kao niste primjetili 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:16 |
|
|
|
jao aga pa budi iznad toga..pokazi toleranciju, razumjevanje i sirokogrudnost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:23 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti Vlado koji živiš na koridoru i Metemma ste meni ekstra komični. S provokacijama i nekim prizivanjima.. bolje reći ukazanjima.. rusa i p.m
Ajde ovi podrinje i bl... al' vas dvojca ste tragikomični. Mi Srbi na koridoru zajedno sa Hrvatima dominiramo i izdominirali smo vas. O teritoriji čitave nam otadžbine BiH sam već pričao. Džaba vam Erdogan pošto vas Bošnjaka i Turaka ni 100 miliona, a nas (RS Srba) i Rusa preko 151 milion. :) Lol, kad su to Hrvati Posavine bili vaši strateški partneri? U stoljeću sedmom  ? Ne budali. Pa sam položaj FiS-a, jasno govori u prilog mojoj tezi. Vas će bukvalno umlatiti kao i one oko Sarajeva. Ne prizivaj gluposti... ko poželio rat u kuću mu došao. A Rusi dok bi kopnenu ondje intervenciju napravili. ....ja bi bila mlada prije nekom Turčinu s Bosfora. Tako da možete tamić četalja vikendaša jedino očekivati... ništa više... A prema TZ svi gradići poput Srebrenika i Gračaca naši... samo lud čovjek u takvoj poziciji može priželjkivati svojstveno istrebljenje. Plus sve do priboja su vam Bošnjaci isto... i to iz Semberije Bijeljinci naseljeni. Gornji Čaklović, Pozarnica.. tu srba nema ni u tragovima... Lopare protiv Čelića su slijepo crijevo uvijek bile. Znači prvo bi se celićani obracunali s njima... i prešli povama. Privlači se ti još prema BN i kopaj Vlado moj dobri. Ako bude sranja.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:28 |
|
|
preuzele bosnjakinje geostratesku razradu planova i upadanja u POT najebali ste cetalji he dje bi smo bili da nam nene nisu zamotavali u one vrece! kad skontam, moja nena rahmetli kad je rodila starog kopala njiivu..tj. ostavila motiku, otisla u kucu, porodila se, i vratila da kopa..to je snaga to je moc to je izdrzljivost lajk <3 srce mi nabreklo od ponosa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:28 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ko je Srbima kriv što to nisu zapazili ranije. Znači, ovo "srbi" umjesto Srbi u nazivu teme isfrustrirane nam begovice kao niste primjetili  Možda i jesmo ali na to trebaju "srbi" reagovati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:33 |
|
|
granica je napisao/la: preuzele bosnjakinje geostratesku razradu planova i upadanja u POT najebali ste cetalji he dje bi smo bili da nam nene nisu zamotavali u one vrece! kad skontam, moja nena rahmetli kad je rodila starog kopala njiivu..tj. ostavila motiku, otisla u kucu, porodila se, i vratila da kopa..to je snaga to je moc to je izdrzljivost lajk <3 srce mi nabreklo od ponosa  MoJa " nena" iz Sa nikad se nije pokrivala. Prof. je A druga Šokica. Tako da nije ni ona. Jbg, žalim peh 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:35 |
|
|
jao gradzanka znam nije ni moja..nije djedo dao jer je bio komunist..a druga standard dimije i maHrama ali pranene sigurno jesu komplet paket nemam slika all znam kakav je rezim bio  sad ce ti bbc staviti slike kako je bilo u sarajevu tamo neke..daleke...1930- i neke  ustvari dje je on? da nije umro jebote..ne da slutim ali cudno mi sto ga nema a ovo je po prvi put otkako znam za ovaj forum
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:38 |
|
|
|
ustvari ja ne znam zasto bi se mi bosnjaci morali stiditi cinjenice da su nam preci s turbanima oko glava i oniim savijenim sabljama poharali rim sve do beca :P
a istocni rim gore do u pola ukrajine
jel tebe toga stid sarajka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:39 |
|
|
Na WAF-ovom kursu garant nekom. Piše lebenslauf. Tj uči pisati. I pranana mi je živa. Nije pokrivena. A druga je opet Šokica  Jbg, ne idi dalje u porodičnom stablu :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:40 |
|
|
|
Sablje su sve savijene. Mač je druga stvar.
Stid bi trebalo biti jer je tiranija i porturiječi se sa našim temeljima o Bosni i Hercegovini. Moji su Srbi 100% bili pa šta nije to sramota.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:42 |
|
|
granica je napisao/la: preuzele bosnjakinje geostratesku razradu planova i upadanja u POT najebali ste cetalji
A što su god dalje od naše države, to pokazuju veća umijeća i vještine u razradama tih planova 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Na WAF-ovom kursu garant nekom. Piše lebenslauf. Tj uči pisati. I pranana mi je živa. Nije pokrivena. A druga je opet Šokica  Jbg, ne idi dalje u porodičnom stablu :) nekontam mislis valjda, uci pisati! samo jebiga vlado nam je sheriat - budimo velikodusni, pa ne recimo do 1878. vec do onih tanzimatskih reformi iz 1850.ineke
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:44 |
|
|
pranena ti je dakle za dlaku izbjegla burku 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:48 |
|
|
|
Pa da uči pisati. A što se tiče šerijata, iskreno nemam pojma kako se živjelo 1800 i neke. To mi je toliko čudno i kod tebe. Jer si produkt istog školskog sustava kao i ja. Dakle što te zanimaju te pizdarije? Mitomanija je iskljucivo srpska i tako će ostati kad sam ja u pitanju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:51 |
|
|
|
ato mislis ja mislio ti to htjela pa ko u vokativu
pa imas tu mitomaniju i u becu akohoces studirati zove se geschichtswissenschaften
ja to volim zarazio se igrajuci kompjuter igrice kad sam bijo mali
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su bošnjaci skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:51 |
|
|
oprosti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Agathonikos je napisao/la: granica je napisao/la: preuzele bosnjakinje geostratesku razradu planova i upadanja u POT najebali ste cetalji
A što su god dalje od naše države, to pokazuju veća umijeća i vještine u razradama tih planova  Goso'n Aga, za 45min sam ja u Šeheru na prvoj borbenoj liniji. Prije no vi iz BL  kopneno stignete 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|