|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 119 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:21 |
|
|
|
Znaci, ja i Lagani smo srodne duse. Aleksije i Ograniceni. HHerceg sam sa sobom.
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:23 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:26 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8942 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Mar-kan je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Ne znam druže, ja sam svaku zoru ko zapeta puška. Muči te mjehur?  Jok jok. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88242 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Glasao za prvu od 4 opcije. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:30 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
laganini je napisao/la: ..do pola odgovorila ako cemo bit precizni..mislim da smo dosta kompatibilni ja i lapo ako su odgovori iskreni.. Ne poželi tuđeg ženidbenog druga.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:31 |
|
|
|
..kako lapo brzo ispolji pokvarenu maštu i prljave strasti..a ovo sa sisama sto dudu spomenuo istina…???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88242 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
20% forumaša ima istančan smisao za troll.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: 20% forumaša ima istančan smisao za troll. ..zar je grijeh malo opuštenija klima..evo moracu otvorit temu:zasto hb forum ne ferma zene..sutra
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:36 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8942 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..do pola odgovorila ako cemo bit precizni..mislim da smo dosta kompatibilni ja i lapo ako su odgovori iskreni.. Ne poželi tuđeg ženidbenog druga. Jebiga sad. I ti si neki puritanac.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:37 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Graničar Jozo je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ne poželi tuđeg ženidbenog druga. Jebiga sad. I ti si neki puritanac. Samo ukazujem na licemjerje ovog klauna koji glumi velikog katolika.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:38 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ne poželi tuđeg ženidbenog druga. Jebiga sad. I ti si neki puritanac. ..pusti covik je invalid uvaži to.:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:41 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Jebiga sad. I ti si neki puritanac. ..pusti covik je invalid uvaži to.: Pa nisam se ja učlanio u HDZ ko ti i tvoj propali sin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:42 |
|
|
|
..respektiram da bini invalidi imali pravo učlanit se u HDZ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Glasao za prvu od 4 opcije.  Hajd' ne zezaj. Danas mi je bio los dan. Postala sam svjesna da cu dobiti otkaz u bliskoj buducnisti. Razlog, nisam u vladajucoj stranci. Ne znam da li da se radujem ili tugujem!? Ispravi anketu, ako mozes. Kvaka nece, uziva u mojoj brzopletosti.
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:45 |
|
|
laganini je napisao/la: ..respektiram da bini invalidi imali pravo učlanit se u HDZ.. Kako je drugom sinu u Njemačkoj? Ćerka je još najbolja ispala sigurno je na mamu, ne ko ova 2 propaliteta koji su na ćaleta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:46 |
|
|
laganini je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: 20% forumaša ima istančan smisao za troll. ..zar je grijeh malo opuštenija klima..evo moracu otvorit temu:zasto hb forum ne ferma zene..sutra Cuj, ne ferma zene!? Pa do prije pet minuta bilo je obratno. Situacija se mijenja iz sekunde u sekundu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:48 |
|
|
analiza je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Glasao za prvu od 4 opcije.  Hajd' ne zezaj. Danas mi je bio los dan. Postala sam svjesna da cu dobiti otkaz u bliskoj buducnisti. Razlog, nisam u vladajucoj stranci. Ne znam da li da se radujem ili tugujem!? Što si na poslu pričala nešto o politici? Konkretan razgovor si imala s nadređenima ili ti je to samo osjećaj? Je li voliš taj posao? Je li teško naći novi? Ne znam je li ti to prva prijetnja otkazom, ali obično ih bude nekoliko prije nego se otkaz stvarno desi. Neki poslodavci to koriste i kao oruđe motivacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:49 |
|
|
|
..pa par zadnjih postova daje za pravo..a ni ti nebi smisla bit ljubomorna na neke nove zene na forumu..malo samouvjerenosti ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 21:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: analiza je napisao/la: Hajd' ne zezaj. Danas mi je bio los dan. Postala sam svjesna da cu dobiti otkaz u bliskoj buducnisti. Razlog, nisam u vladajucoj stranci. Ne znam da li da se radujem ili tugujem!?
Što si na poslu pričala nešto o politici? Konkretan razgovor si imala s nadređenima ili ti je to samo osjećaj? Je li voliš taj posao? Je li teško naći novi? Ne znam je li ti to prva prijetnja otkazom, ali obično ih bude nekoliko prije nego se otkaz stvarno desi. Neki poslodavci to koriste i kao oruđe motivacije. Ma kakva ja i politika!? Nikada ne pricam o tome. Jednom isla na glasanje. Godinama clanovi stranke rade skraceno radno vrijeme i imaju sve povlastice. Ostali su pod raznim pritiscima koji naginju klasicnom mobingu. Volim svoj posao I jako se trudim. Kao da to neko cijeni!? Jedino je vazno ,,jesi li ili nisi...,,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 22:02 |
|
|
laganini je napisao/la: ..pa par zadnjih postova daje za pravo..a ni ti nebi smisla bit ljubomorna na neke nove zene na forumu..malo samouvjerenosti .. Ja stalno prizeljkujem par zena na forumu. Sanse su male ili nikakve ako citaju sta mi pisete. Ljubomora I zavist su kod mene nepostojece osobine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 02 lip 2022, 22:38 |
|
|
|
Valjda sam i ja nekakva žena, ne znam zbog čega misliš da si jedina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 00:49 |
|
|
analiza je napisao/la: Ohrabrujuće, za sada. Dok ne dojaše banda s koltovima.... Pozdrav za vas trojicu  Glasao sam da mi je svejedno a sad sam se predomislio i glasao bih ZA. Da imaš imalo samopoštovanja do ovako nečega ne bi ni došlo.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 00:50 |
|
|
analiza je napisao/la: laganini je napisao/la: ..pa par zadnjih postova daje za pravo..a ni ti nebi smisla bit ljubomorna na neke nove zene na forumu..malo samouvjerenosti .. Ja stalno prizeljkujem par zena na forumu. Sanse su male ili nikakve ako citaju sta mi pisete. Ljubomora I zavist su kod mene nepostojece osobine. satire te myjgurski bekgrand već sam ti to rekao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 00:59 |
|
|
|
Za šta će tebi dva naloga na ovako malom forumu? I uopšte na bilo kakvom a pogotovu na ocako malom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 01:00 |
|
|
teranova je napisao/la: Valjda sam i ja nekakva žena, ne znam zbog čega misliš da si jedina. Kad spomenuh samopoštovanje. Poslaću ti nešto na pp.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|