|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 53 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
analiza
|
Naslov: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 10:42 |
|
|
|
Kocka, ljenost, alkohol, cigarete, žene-muškarci - sve te navike koje život čine boljim i bezbolnijim. Koji je Vaš izvor zadovoljstva?
| Privitak/ci: |

svinjsko-uzivanje.jpg [ 19.27 KiB | Pogledano 3379 put/a. ]
|
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 10:53 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 11:22 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Marihuana. Samo? Pa dobar si!
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 11:34 |
|
|
|
Sada jesam. Bilo je u mladosti svega i svačega od nelegalnih psihoaktivnih supstanci. A pre tri godine sam ostavio i alkohol, sad ne mogu da ga pijem i da hoću, gadi mi se, na moje veliko iznenađenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 11:36 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Sada jesam. Bilo je u mladosti svega i svačega od nelegalnih psihoaktivnih supstanci. A pre tri godine sam ostavio i alkohol, sad ne mogu da ga pijem i da hoću, gadi mi se, na moje veliko iznenađenje. Fin momak!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 12:03 |
|
|
Nemoj mnogo da me hvališ, da te ne bih pogrešno shvatio. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 12:19 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
analiza je napisao/la: Kocka, ljenost, alkohol, cigarete, žene-muškarci - sve te navike koje život čine boljim i bezbolnijim. Koji je Vaš izvor zadovoljstva? Kao pokretač teme treba da kažeš koji je tvoj porok.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 12:32 |
|
|
|
WWin kladionica, cigarete, prošek, konjak, sex, ljenčarenje. Sve umjereno, za sada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 12:33 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
analiza je napisao/la: Kocka, ljenost, alkohol, cigarete, žene-muškarci - sve te navike koje život čine boljim i bezbolnijim. Koji je Vaš izvor zadovoljstva? vidi se da si muško.  gdje je šoping na popisu? eto, odgovorila sam. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 12:47 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Analiza je žensko...... navodno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 12:55 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Analiza je žensko...... navodno. A dokle ćeš ti da glumiš bespolno biće, kad se iz Međunarodne svemirske stanice vidi da si muško.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 12:58 |
|
|
|
Dok ne dobijem nagradu za 1.000.000 post.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 12:59 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: analiza je napisao/la: Kocka, ljenost, alkohol, cigarete, žene-muškarci - sve te navike koje život čine boljim i bezbolnijim. Koji je Vaš izvor zadovoljstva? vidi se da si muško.  gdje je šoping na popisu? eto, odgovorila sam.  20.10. GRAC! Jednodnevni SHOPPING IZLET! Zagarantovani Polasci iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške - Agencija VUKOVIĆ Već rezervisano, prvo PRIMARK, C&A, ADLER....pauza Mc Donald, pa ostalo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 12:59 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Analiza je žensko...... navodno. a otvara "muške" teme... sumnjivija je od tebe. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:00 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Analiza je žensko...... navodno. E sada, ako je došlo do toga da se skidam, skinuću se, ne zbog sexa, već iz inata!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:01 |
|
|
analiza je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: vidi se da si muško.  gdje je šoping na popisu? eto, odgovorila sam.  20.10. GRAC! Jednodnevni SHOPPING IZLET! Zagarantovani Polasci iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške - Agencija VUKOVIĆ Već rezervisano, prvo PRIMARK, C&A, ADLER....pauza Mc Donald, pa ostalo.... fala ti ko bratu, ne živim ni blizu. a ni u navedene dućane ne zalazim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:03 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Analiza je žensko...... navodno. a otvara "muške" teme... sumnjivija je od tebe.  Muške teme? Koliko znam to su nogomet, politika, kafana, ženske. Gdje sam tu ja?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:04 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: analiza je napisao/la: 20.10. GRAC! Jednodnevni SHOPPING IZLET! Zagarantovani Polasci iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške - Agencija VUKOVIĆ Već rezervisano, prvo PRIMARK, C&A, ADLER....pauza Mc Donald, pa ostalo....
fala ti ko bratu, ne živim ni blizu. a ni u navedene dućane ne zalazim. Nisam te ni zvala u dućan, samo na vrata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:07 |
|
|
analiza je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: a otvara "muške" teme... sumnjivija je od tebe.  Muške teme? Koliko znam to su nogomet, politika, kafana, ženske. Gdje sam tu ja? a oprosti onda. nabrojati poroke bez šopinga neće ni jedna žena. doduše, s obzirom da smo endemi ovdje, možda si se obraćala pretežno muškoj publici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:10 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: analiza je napisao/la: Muške teme? Koliko znam to su nogomet, politika, kafana, ženske. Gdje sam tu ja? a oprosti onda. nabrojati poroke bez šopinga neće ni jedna žena. doduše, s obzirom da smo endemi ovdje, možda si se obraćala pretežno muškoj publici. Ma vidim sve ratnici i pravednici, pa rekoh da se vratimo životu....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:11 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Sada jesam. Bilo je u mladosti svega i svačega od nelegalnih psihoaktivnih supstanci. A pre tri godine sam ostavio i alkohol, sad ne mogu da ga pijem i da hoću, gadi mi se, na moje veliko iznenađenje. Zar se ti nisi čuknuo prošle godine dok si bio cirke?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:13 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Sada jesam. Bilo je u mladosti svega i svačega od nelegalnih psihoaktivnih supstanci. A pre tri godine sam ostavio i alkohol, sad ne mogu da ga pijem i da hoću, gadi mi se, na moje veliko iznenađenje. Zar se ti nisi čuknuo prošle godine dok si bio cirke? Sada si me bacio u razmišljanje. Koliko si mogao da čukneš kada ti se zgadilo????!!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nema veze
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:15 |
|
|
možda sam i ja muško, jer ne volim šoping  moj porok je nikotin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:18 |
|
|
nema veze je napisao/la: možda sam i ja muško, jer ne volim šoping  moj porok je nikotin. I moj, ali lako je tebi u Hercegovini, sta ja da ,,smotam,,? Kupus? Cigarete opet poskupljuju od N.godine 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Život čine poroci Postano: 19 lis 2018, 13:30 |
|
|
analiza je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Analiza je žensko...... navodno. E sada, ako je došlo do toga da se skidam, skinuću se, ne zbog sexa, već iz inata! Hoćemo inat! I to u visokoj rezoluciji!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|