|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 62 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:04 |
|
|
Aztec je napisao/la: teranova je napisao/la: Samo mislim na taj kupus, isti takav i u Mađarskoj imaju. Odo do frižidera. Pa ti Tera samo po kupusu, grahu i pivi...  Ko je pomenuo pasulj?
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
teranova je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pa ti Tera samo po kupusu, grahu i pivi...  Ko je pomenuo pasulj? To sam ja dodao.  Umjetnicka sloboda. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:09 |
|
|
Najviše mrzim kad treba da legnem gladna u krevet, zaboravila sam da večeram.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Pa veceraj. Ja cu sad makarone sa sirom... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:17 |
|
|
Nemam hleba jbt, sad sam bila u kujni.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 02:02 |
|
|
teranova je napisao/la: Nemam hleba jbt, sad sam bila u kujni. A ja potaknut tvojim upisom otišao u kuhinju i dobro se najeo.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
zmajček
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... & pivnice chat Postano: 25 svi 2012, 07:34 |
|
|
Treba samo pravilno disati Punica je ekspert kako me izbaciti iz takta,ne treba ništa ni pričati,dovoljno je da ju vidim.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... & pivnice chat Postano: 25 svi 2012, 09:28 |
|
|
Planem brzo i zestoko spalim sve oko sebe (ko napalm), takodjer se brzo gasim  ... Glede piva.. Neko spomenu Urquell  svaka cast 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... & pivnice chat Postano: 25 svi 2012, 09:38 |
|
|
Tulkase, zamisli našu kafansku svađu. Mene ta slika ispunjava strahom. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... & pivnice chat Postano: 25 svi 2012, 10:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26359 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kako kad, nekad mogu nonšalantno trpjeti sve, a nekada znam da popizdim i ako me netko krivo pogleda. Ako se ikada oženim jadna ta žena pored mene, jbg... Najviše sam eskapada furioznosti imao na poslu, gdje sam svjedočio pokušajima da kod mene neki preko veze nešto srede iako bi to značilo da će zbog toga netko ostati jako uskraćen, a to je po običaju bila sirotinja ( dakako ovi koji su to tražili "štelu" nisu bili sirotinja već najčešće gazde). Sjećam se jednog slučaja... tip mi nudi neku lovu a ja mu je uzmem i strpam mu je u njedra. Onda on zbunjen vadi iz njedara pa opet daje pa ga ja onda odgurnem od sebe, on pada prema zidu na nekih metar iz leđa, odbija se od zid i vraća se tako odbijen kao lopta ka meni, naleće na mi na volej pa mu ja opet uzimam lovu i trpam ispod okovratnika košulje. A on: -Izvini, nisi se valjda naljutio? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... & pivnice chat Postano: 25 svi 2012, 10:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne znam se ja pošteno svađati, galamiti i slično. Mene kad naljute ja kontriram nisko sa ciljem da osobu izbacim iz takta.
Tako sa suprugom kad se posvađam jako 3 puta sam joj već zaprijetio da ću tražiti razvod i da ne želim sa njom imati ništa više. Normalno krene cmizdriti.
Nisam to mislio, ali stalno zvocanje ne podnosim pa na takve slične načine prekinem priču. Nekad je šutnja bolja, komunikacija samo potencira svađe.
Onda znam uhvatiti sebe kako provociram osobu sa kojom sam u svađi preko Astrologije. Tako sam na jednom radnom mjestu natjerao šefa da u svom uredu nogom šutne stolicu. A inače je tip koji bi to, od 120 zaposlenih, zadnji uradio. Sve polako i u metu. Bez galame, bez kršenja pravila ponašanja.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... & pivnice chat Postano: 25 svi 2012, 10:55 |
|
|
teranova je napisao/la: Tulkase, zamisli našu kafansku svađu. Mene ta slika ispunjava strahom.  Hm vidiš ja radije zamišljam pomirbu poslije toga Volim vatrene žene.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|