|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 19:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Neka pravila teme:
- Jedna, ili par, rečenica. Milanovićev citat. - Veličina fonta: velika - Boja fonta: crvena
Zbirna tema svih izjava i citata.
- Džaferović je sponzor mudžahedina koji je u Vukovar došao provocirati Srbe
- Kad govori da je Hrvatska organizirala zločinački poduhvat u BiH i onda dođe u Hrvatsku i očekuje slatko od višanja i da ga poljubim u oba obraza.
- Šefik Džaferović je udbaš iz Zenice i sponzor dolazaka mudžahedina u BiH
- I onda se pojavi Bakir kao veliki Hasan-aga, pomiritelj, nahuška tog udbaša iz Zenice (Šefik Džaferović op.a.) na mene.
- Što se tiče osude njegove izjave koja je došla iz Sarajeva, Milanović je rekao da službeno Sarajevo "nažalost ne postoji". "Ja bih volio da postoji, a postoji samo jedno od tri strane koja govori ono što druge dvije strane ne podržavaju. To je činjenica."
- Ovo što sad rade gospoda iz Sarajeva, to nije službeno Sarajevo, to je Baščaršija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 19:41 |
|
|
|
- Bošnjačko vođenje politike je pogubno. Oni su se zatvorili u bačvu i pregovaraju sami sa sobom. Vjeruju da će im trećerazredni američki diplomate donijeti dominaciju nad Hrvatima. Imam radosnu vijest - neće
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 19:56 |
|
|
|
- Dodik nije najveći problem u BiH, on je najmanji problem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 20:00 |
|
|
Citat: Dakle ta politika vodi bošnjački narod u očaj. I zato je bošnjački narod, zahvaljujući tim sitnim igračima u očajnom stanju.
A oni su se zabili u bačvu, razgovaraju sami sa sobom i očekuju da će im neki američki pregovarač treće vrste zvanja donijeti željenu dominaciju nad Hrvatima u BiH. Imam radosnu vijest - neće. Neće se dogoditi
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 20:02 |
|
|
|
"Dokle god Hrvati insistiraju da im se ne oduzima pravo da izaberu svog predstavnika i okreću se prema Sarajevu i to kažu, budite sretni i neka vam jeza krene niz kralježnicu kad Hrvati okrenu glavu od Sarajeva i kažu da ih to ne zanima", poručio je Milanović.
“Nisu na rubu sukoba, oni nemaju ‘leba da jedu, mogu se samo kestenima gađati. Dodik je ponekad neobuzdan, ali s njim se dogovorimo za 10 minuta i to ne o podjeli Bosne, već uređenju. On je zadnji problem BiH, a posebno iz perspektive bosanskohercegovačkih Hrvata”
Milanović: Građanska BiH je jako daleki san, ali prvo sapun, onda parfem
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 20:03 |
|
|
Citat: Neki ljudi u SDA cijelo vrijeme govore da je Hrvatska agresor, da su (Franjo) Tuđman, (Gojko) Šušak isti kao (Radovan) Karadžić i (Ratko) Mladić. To govori član Predsjedništva BiH koji onda mrtav-hladan dođe u Vukovar, kao da se ništa nije dogodilo. Ja u društvu s takvim ljudima ne želim biti. Dakle, ja ga nisam pozvao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 20:08 |
|
|
Citat: Ja sam hrvatski predsjednik, prije svega u Hrvatskoj, ali na određeni način i tamo, ja se pitam je li to rekao hrvatski premijer, predsjednik HDZ-a ili netko tko radi u trećem ešalonu Ureda visokog predstavnika i govori ono što želi čuti par birokrata u Bruxellesu i par nadobudnih aktivista koji bi od BiH napravili Švicarsku, ali ne ide
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 21:02 |
|
|
Citat: Kakav je Schmidt? Ne poznajem čovjeka, ali neće izbaciti Dodika tim djetinjastim prijetnjama. Dodik predstavlja srpski narod u BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 21:09 |
|
|
Citat: Nisu na rubu sukoba, oni nemaju ‘leba‘ da jedu, mogu se samo kestenima gađati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 21:14 |
|
|
Citat: Neka vam jeza krene niz kralježnicu kad Hrvati okrenu glavu od Sarajeva i kažu da ih to ne zanima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 23:05 |
|
|
Citat: Poruku predsjednika SDA-a Bakira Izetbegovića “da razmisli prije nego što progovori o BiH” nije posebno komentirao.
“Neka bude sretan što ne razmišljam još više. Takva politika vodi bošnjački narod u očaj i trenutno je bošnjački narod zahvaljujući tim sitnim igračima u očajnom stanju”.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 23:30 |
|
|
Citat: To što se radi Hrvatima u BiH više nije džeparenje, sad se krade iz očiju. Na mjesta zastupnika iz redova hrvatskog naroda u Domu naroda dolaze ljudi koji očito nisu Hrvati ili lažu da su Hrvati, a bira ih druga etnička skupina. E, tome će doći kraj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 23:44 |
|
|
Citat: Milanović: Genocid nije nebeski zakon, a Bošnjaci misle da će im trećerazredne diplomate donijeti dominaciju nad Hrvatima
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 07 pro 2021, 23:47 |
|
|
Citat: Dakle, još jednom govorim - građanska država je daleki, daleki san, i to je lijepa stvar, ali prvo sapun, onda parfem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 00:00 |
|
|
Citat: Dakle to je duboko ukorijenjen ugovor i ne može ga se mijenjati na akademskoj razini ili sitnim potkradanjem što se čini prema Hrvatima zadnjih godina u izboru predsjedništva BiH ii još važnije, još važnije Doma naroda u kojem je predviđeno da Hrvati mogu uvijek s odgovarajućim brojem, 17 zastupnika iz redova hrvatskog naroda koje i trebali birati Hrvati, ista je logika, stati u svoju zaštitu i pozvati se na klauzulu zaštite vitalnih interesa. To im se također pokušava na perfidan način ukrasti.
To više nije džeparenje. U početku je bilo džeparenje. Džeparenje je jedan akt otuđenja kojeg onaj kome se otuđuje nije svjestan u tom trenutku kao ako vam netko izvuče novčanik u tramvaju ali ovo je sad već krađa iz očiju. Dakle krade se iz očiju. Na mjesta zastupnika iz redova hrvatskog naroda u Domu naroda dolaze ljudi koji nisu Hrvati ili lažu da su Hrvati, a bira ih neka druga etnička skupina. Dakle isti obrazac, ista priča. To je ono zato jer mogu ne. E tome će doći kraj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 00:01 |
|
|
Citat: Željko Komšić i Šefik Džaferović nisu ljudi poštenih namjera.
Komšić mora biti svjestan svog političkog rada i političkog puta. Dakle on parazitira na hrvatskom biračkom tijelu i dokle god se to ne promijeni, situacija će biti nenormalna.
Gospodin Komšić nije predstavnik hrvatskog naroda. Hrvatski narod je konstitutivan narod. I to je to. Dakle moraju ga birati građani hrvatske nacionalnosti. To je vrlo jednostavno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 00:02 |
|
|
Citat: Osvrnuo se i na prisustvo Željka Komšića, "uzurpatora hrvatske pozicije u Predsjedništvu BiH", na Općoj skupštini UN-a. "Komšić je ovdje došao kao jedan od članova Predsjedništva, ne znam uopće s kakvim mandatom i u čije ime govori. Čak i da je predstavnik Hrvata jer oni funkcioniraju kao trio, a ja sam rekao da sam predsjednik Hrvatske, predsjednik građana pa na neki način i onih Hrvata u Bosni i Hercegovini. To je moja dužnost, obveza i osjećaji, na kraju krajeva
Tako da Komšić je predstavljao sebe u Washingtonu, žao mi je zbog toga. Nema opasne, već sebične namjere i radi štetu BiH.
Ja sam predsjednik i Hrvata u Bosni i Hercegovini
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 00:12 |
|
|
Citat: Ja sam ovdje ne samo da sam gost ja sam rekao da sam stranac jer dolazim iz druge države. Bez obzira što je moje podrijetlo tu iz Komorana po ocu na ulazu u Livno prije 350 godina ja sam Hrvat iz Hrvatske. Ali kad to kažem to kažem kao čin dobre vjere, a ne zato da bi mi netko iz Čaršije rekao da sam ovdje gost. Ovdje sigurno nisam njegov gost. Ovdje sam gost ljudi koji su me ovdje dočekali. Kad već govorimo o hospitality businessu. Dakle moji domaćini ovdje su demokratska vlast i franjevci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 00:14 |
|
|
Citat: Što je s ljudima u Sarajevu koji imaju prljavu prošlost. Mrtvi hladni kažu da je Tuđman isto što i Milošević. Hop, nove cipele i pojavi se u Vukovaru. Kako odgovoriti na to? Hladnim prijezirom. Ta politika vodi bošnjački narod u očaj i zato su u takvom stanju.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 00:23 |
|
|
Citat: Dakle vidim da reketarite, prvo ste džeparili, a sada reketarite Hrvate u BiH koji su malobrojni. Teško je reći da je narod koji je ovako žilav i poduzetan slabiji. To nije pravi izraz. Dakle kad prođete ovih sto i nešto kilometara vidite da je naprosto ovo neiskorjenjivo.
Bez europskih fondova uz nekakvu pomoć hrvatske države koja je započela sistemski u mom mandatu, a nastavila se za vrijeme ove vlade na dobar način. Dakle ovo nisu nikakvi luzeri. Ovo je čvrsta politička zajednica ljudi koji žele svoja temeljna prava. Simbolički u predsjedništvu i stvarno u Domu naroda.
A ne da se pripadnici druge nacije predstavljaju kao Hrvati i ulaze u taj isti Dom naroda i onda glasuju kako im kaže Čaršija. To je prevara. To je nepošteno. Kako što je govorio gospodin Silajdžić: To nije ispravno to nije niti pošteno. Citiram. Kraj citata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 00:31 |
|
|
Citat: Šta ljudi u Sarajevu jer su očajni, izgubljeni, imaju prljavu prošlost, neraščišćene račune sa vlastitom savješću i međunarodnim ratnim pravom mrtvi hladni kažu Tuđman to je sve isto kao i Milošević, to su sve ratni zločinci, zločinci koji su napali našu zemlju. Hop nove cipele, eto ga u Vukovaru. Kako biste se vi ponijeli prema takvim ljudima? Ja s hladnim prijezirom. Bez obzira što bi trebao više razmišljati kako kaže Bakir. Kad bih više razmišljao, ne bi bilo dobro jer bi si još neke stvari racionalizirao. Prema tome neka bude sretan s ovim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 01:35 |
|
|
Citat: Čak je i Haris Silajdžić, koji je bio unitaristički nastrojen, u kampanji 2006. u TV debati Komšiću govorio kako u državi u kojoj je princip etničkog predstavljanja a ne građanskog nije pošteno ni ispravno da Hrvatima drugi biraju zastupnike. Silajdžić je u toj emisiji kazao: ‘To što smo se mi borili za BiH svaka čast, što si ti do jučer imao sliku Blaža Kraljevića na zidu, ali nije fer Hrvatima birati predstavnike’. Komšić ga zapanjeno gleda, pokušava mu upasti u riječ, a Silajdžić nastavlja: ‘Da se koristim Vašim jezikom gospodine Komšić, na takav način Hrvatima ćete ogaditi BiH i dat ćete im dodatne argumente da traže treći entitet’. Jedan pametan čovjek Silajdžić s kojim se politički ne slažemo, vrlo racionalno, hladno obrazlaže jednom profiteru, nažalost, kakav je Komšić zašto to nije pošteno raditi a zašto je i štetno, kaže Milanović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 17:37 |
|
|
Citat: Ja sam hrvatski predsjednik i mene zanima ne samo status Hrvata, nego i naprosto stanje u državi koja je susjedna i koja je sastavljena 95. godine na jedan način koji nije idealan, ali bože moj. Ako je nešto Yugo 45 ne može biti Passat. Ali Yugo 45 ide, ako natočite u njega krivo gorivo i to je upotrebljivo. Za sada. Međutim, krše se neka temeljana pravila i sad sam nažalost konačno čuo da su ljudi koji to rade svjesni. Dakle, oni su sjvesni da krše pravila koja su potpisana i preuzeta prije 25 godina s argumentima da nema konstitutivnih naroda. Pa ja bih volio da u nekom idelanom svijetu tako, ali nije...'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 18:09 |
|
|
Citat: MILANOVIĆEV URED ZA HMS: Neprihvatljivo je što PIC prešućuje konstitutivne narode, njihov izvještaj ima sve elemente kolonijalne uprave
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 08 pro 2021, 18:39 |
|
|
Citat: Nije sve isto, kao što ni svaka žrtva nije ista. Ni govora. Najbolje je reći da je sve isto. Nije. Ne mislim da je to bila opravdana odluka Inzka. Te ovlasti visokog predstavnika su prevara. To izlazi iz Daytona, to je kolonijalna uprava.
Dodik nije najveći problem u BiH. On je jedan od manjih problema.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|