|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 09 pro 2021, 00:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Eh... Kad halal Hrvatica sluša "mudro" Sarajevo. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 09 pro 2021, 02:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Eh... Kad halal Hrvatica sluša "mudro" Sarajevo.
Nije Hrvatica nego mixer.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 09 pro 2021, 02:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83697 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC je napisao/la: Eh... Kad halal Hrvatica sluša "mudro" Sarajevo.
Nije Hrvatica nego mixer. Koji mix.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 09 pro 2021, 03:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nije Hrvatica nego mixer.
Koji mix. Nisam siguran, to sam čuo u prolazu. Ali ne ide đonom na Hrvate samo, često su je napadali i u Sarajevu (genocidni Suljagić pogotovo) zbog stavova, tako da joj ne bih prisjedao na muku.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 09 pro 2021, 13:38 |
|
|
Citat: Džaferović je bio hostesa mudžahedinima, to je stari udbaš, rekao je Zoran Milanović.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 09 pro 2021, 13:47 |
|
|
Citat: Dakle, neki prokurator Judeje Inzko ili kako god se zove, donosi odluku snagom ustava. To ne može biti. Ideja je bila da se pokaže jednak politički stav u proceduri BiH, ne kolonijalne uprave. I tu su im hrvatski predstavnici bili spremni dati ruke. I čim su krenuli – krivi, genocidni gadovi, žele ukinuti kažnjivost negacije genocida. To me podsjeća na najniže uličarske fore”, rekao je Milanović.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 09 pro 2021, 14:10 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12302 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Citat: "Imamo posla sa ljudima koji lazu, varaju, kradu. Koji su se zatvorili u svoju bacvu. Koji imaju vrlo mutnu povijest, tu mislim na Dzaferovica. Sta je radio u ratu, kome je bio hostesa? Mudzahedinima. Sta su ti ljudi radili u BiH? To je stari UDBAS, odnosno BIA-ovac, to je clan predsjednistva, to je manipulator do manipulatira (Izetbegovic). .. Moje iskustvo sa tim ljudima,.. nikada se ne drze rijeci, nikada.".. Ja da se rukujem sa njim, ne pada mi na pamet
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 09 pro 2021, 14:14 |
|
|
Citat: “Jeste primijetili što se dogodilo u parlamentu BiH u Sarajevu? Tzv. srpska strana i hrvatska su htjele ukinuti Inzkovu kolonijalnu odluku. Zašto bi oni to radili? Ja sam to bezbroj puta nazvao genocidom. Ali istina je da ta su zbog međunarodne zajednice prihvatili prijedlog da tu odluku ukinu da bi donijeli novu odluku istog sadržaja jer srpska strana, koju potpuno razumijem, ima problema s kolonijalnim upravljanjem BiH”
“I tu su im hrvatski predstavnici dali ruke. Kažem ti, prijatelju, evo ti 100 kuna i onda zovem policiju jer si mi ukrao 100 kuna. Samo time sam bio motiviran kad sam govorio o Srebrenici jer imamo posla s ljudima koji lažu, kradu. Džaferović je bio hostesa mudžahedinima, to je stari udbaš. Žao mi je što je Čović na to nasjeo, a opet mi nije žao. Netko će reći da imam predrasude prema Bošnjacima – jok”.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 17 pro 2021, 13:13 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 17 pro 2021, 15:31 |
|
|
Za nekoliko dana. I orden će dobiti.
"Primit ću i Milivoja Petkovića, kada iziđe iz zatvora, a to će nadam se biti uskoro, zato što on nije ratni zločinac", izjavio je nedavno Milanović
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Zoki vs džamija sa Baščaršije Postano: 17 pro 2021, 21:11 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|