|
|
Stranica: 5/11.
|
[ 253 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MIR
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 25 ruj 2021, 03:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: DrMag je napisao/la: Kako ono ide ona izreka, tko prvi spomene Hitlera gubi diskusiju.  Zoran Šprajc je izgubio svoj kredibilitet, kad je promijenio svoje prezime Jovanović u Šprajc! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 25 ruj 2021, 07:23 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38403 Lokacija: Gl. grad regije
|
U Čapljini su Jovanovići Hrvati, s kratkim a. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 lis 2021, 16:37 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12302 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Covid pokosio antivaksersku obitelj i njihovu malu djecicu. Do prije par dana svakodnevno su dijelili antivakserske statuse, ukljucujuci tvrdnje kako je covid izmisljen, kako se radi o obicnoj gripi, kako oni ne poznaju nikoga da se zarazio itd. Prije 3 dana odgovorni muz i otac dosao kuci i saopcio kako se lose osjeca, eno ga bori se protiv visoke temp, zena mu jedva hoda koliko je i nju uhvatilo, djeca kisu , kaslju, sline. dobili 14 dana karantene i ljecnicki nadzor, kako cujem danas, muzic bi jos veceras mogao zavrsiti u bolnici.
Cekam sljedeci status.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 lis 2021, 17:59 |
|
|
Zasto se ovdje pravi iznimka od svega ostaloga? Gdje su naostreni slavodobitni inspektori po forumu sa vijestima: "Rak na plucima pokosio osobu X.Y. koja je je cijeli zivot pusila i govorila nece joj biti nista." Takvih naslova moglo bi se stancati dnevno desetke tisuca, polarizirati drustvo i sijati strah na sva zvona. Gdje su? Gdje su semafori na TV-u sa real time brojem umrlih od pusenja, dijabetesa, alkoholizma, drugih virusnih bolesti i svega ostaloga? Zasto vijesti ne pocinju naslovom: "Danas je od posljedica neizravnoga pusenja umrlo 36 nevine djecice u Njemackoj." "Pusac XY nemarom ubio sina od 7 godina. Jadno dijete nije ni znalo da neizravno pusi. Njegovo srce vise nikada nece zakucati. Bio je divan djecak." Zasto se na osnovu toga ne stvori demonska slika pusaca koji cirkuliraju restoranima, kaficima, kucama, stanovima, ulicama... i upuhuju u pluca nevinih nepusaca nesto mnogo gore od ovoga virusa? https://cdn.dubrovniknet.hr/u-hrvatskoj ... uca-ljudi/"Procjenjuje se da u Hrvatskoj od posljedica pušenja godišnje umire oko 14 tisuća ljudi, što znači da Hrvatska svake godine gubi jedan grad veličine Makarske." " Pušenje ubija veći broj ljudi nego prometne nesreće, alkohol, požari, ubojstva, samoubojstva, droga i AIDS zajedno. Prema procjenama Svjetske zdravstvene organizacije, svake godine umire više od 6 milijuna ljudi zbog neposrednog pušenja, a 890.000 zbog pasivnog pušenja."Gdje su vijesti o broju pusaca (i svih ostalih) koji se UNATOC SVIM ZNANSTVENIM DOKAZIMA ponasaju ravnozemljaski (ne slijede znanstvene naputke, svjesno i nemoralno idu izravno protiv njih) i nevinoj djecici zauzimaju krevete po bolnicama itd? Zasto ti ljudi nisu "ravnozemljasi", "antinesto", "tvrdoglavi", "nepismeni debili"... a ovi jesu? Kakav je okus propagande koju ste progutali? Je li bljutava? Je li gorka? Kako to da ne pobrojavamo, spijuniramo FB statuse, etiketiramo i progonimo one koji uzrokuju vise smrti nego "prometne nesreće, alkohol, požari, ubojstva, samoubojstva, droga i AIDS zajedno" a ove pobrojavamo i etiketiramo?
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 lis 2021, 19:01 |
|
|
DrMag je napisao/la: Covid pokosio antivaksersku obitelj i njihovu malu djecicu. Do prije par dana svakodnevno su dijelili antivakserske statuse, ukljucujuci tvrdnje kako je covid izmisljen, kako se radi o obicnoj gripi, kako oni ne poznaju nikoga da se zarazio itd. Prije 3 dana odgovorni muz i otac dosao kuci i saopcio kako se lose osjeca, eno ga bori se protiv visoke temp, zena mu jedva hoda koliko je i nju uhvatilo, djeca kisu , kaslju, sline. dobili 14 dana karantene i ljecnicki nadzor, kako cujem danas, muzic bi jos veceras mogao zavrsiti u bolnici.
Cekam sljedeci status. Ako cemo vjerovati Vladi ovo je prehlada ili gripa, nije covid. https://www.koronavirus.hr/sto-moram-zn ... -gripe/105
Privitak/ci: |

Screenshot_20211003_172125.jpg [ 171.55 KiB | Pogledano 2462 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 lis 2021, 19:20 |
|
|
Ima li ista licemjernije od navodjenja broja cijepljenih nakon svih mogucih sustavnih pritisaka na sve da se cijepe?
Nemogucnost putovanja, nagrada osjecajem moralne superiornosti ("mislim na druge"), gubitak radnoga mjesta, nevidjena propaganda - upravo nevidjena, oduzimanje sloboda, ugrozavanje karijera...
Umjetno stvorena vecina kojom se manjini dokazuje da su glupi i dovodi ih se u situaciju da lakse popuste - jer je vecina (koja je prisiljena) postupila tako.
Ucijenjenom vecinom ucijenjujes manjinu da bude kao ucijenjena vecina.
Koliko bi se ljudi cijepilo da uopce ne mora?
To su brojke za usporedbu.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 lis 2021, 20:19 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Ima li ista licemjernije od navodjenja broja cijepljenih nakon svih mogucih sustavnih pritisaka na sve da se cijepe?
Nemogucnost putovanja, nagrada osjecajem moralne superiornosti ("mislim na druge"), gubitak radnoga mjesta, nevidjena propaganda - upravo nevidjena, oduzimanje sloboda, ugrozavanje karijera...
Umjetno stvorena vecina kojom se manjini dokazuje da su glupi i dovodi ih se u situaciju da lakse popuste - jer je vecina (koja je prisiljena) postupila tako.
To su brojke za usporedbu. Najbolji su mi ovi što svršavaju kad se razboli netko tko se nije cijepio. Točno vidiš kako se ljudi iskreno razvesele i konačno malo sreće ih obiđe u životu. Još ako umre omraženi necijepljeni fašist, to čini da sreća bude potpuna. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 lis 2021, 21:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Ima li ista licemjernije od navodjenja broja cijepljenih nakon svih mogucih sustavnih pritisaka na sve da se cijepe?
To su brojke za usporedbu. Najbolji su mi ovi što svršavaju kad se razboli netko tko se nije cijepio. Točno vidiš kako se ljudi iskreno razvesele i konačno malo sreće ih obiđe u životu. Još ako umre omraženi necijepljeni fašist, to čini da sreća bude potpuna.  Nije sreca zbog toga sto su bolesni, vec sto te prave budalom citavo vrijeme i onda sami najebu, ne zna covjek hoce li ih zaliti ili im se smijati. JA se radije smijem, zdravije je. Bilo je situacija gdje sam i sam radio pogresno usprkos upozorenjima, na kraju mi se smijali, i imali su pravo.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 lis 2021, 21:22 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Covid pokosio antivaksersku obitelj i njihovu malu djecicu. Do prije par dana svakodnevno su dijelili antivakserske statuse, ukljucujuci tvrdnje kako je covid izmisljen, kako se radi o obicnoj gripi, kako oni ne poznaju nikoga da se zarazio itd. Prije 3 dana odgovorni muz i otac dosao kuci i saopcio kako se lose osjeca, eno ga bori se protiv visoke temp, zena mu jedva hoda koliko je i nju uhvatilo, djeca kisu , kaslju, sline. dobili 14 dana karantene i ljecnicki nadzor, kako cujem danas, muzic bi jos veceras mogao zavrsiti u bolnici.
Cekam sljedeci status. Ako cemo vjerovati Vladi ovo je prehlada ili gripa, nije covid. https://www.koronavirus.hr/sto-moram-zn ... -gripe/105napisao sam lijepo kako te simptome imaju djeca, dodati cu 2 i 4 godine.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 lis 2021, 23:18 |
|
|
DrMag je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Ako cemo vjerovati Vladi ovo je prehlada ili gripa, nije covid. https://www.koronavirus.hr/sto-moram-zn ... -gripe/105napisao sam lijepo kako te simptome imaju djeca, dodati cu 2 i 4 godine. Napisao sam lijepo da sveta Vlada kaze da to nisu simptomi covida nego prehlade i gripe.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 00:07 |
|
|
0k, vjerojatno nisu azurirali podatke Citat: “Za sada su poznati simptomi kod djece i mladih temperatura uz kašalj, curenje nosa, gastroenterološke smetnje ali i osip koji se ne javlja tako često“, dodao je Grosso. Prije delta soja, COVID nije imao simptoma kod djece, ali zato se sad sve promijenilo. Grosso dodaje da bez obzira na to koja je varijanta trenutno dominantan, roditelji moraju biti svjesni i drugih stanja koje može uzrokovati COVID-19 kod mladih ljudi.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 07:17 |
|
|
DrMag je napisao/la: 0k, vjerojatno nisu azurirali podatke Citat: “Za sada su poznati simptomi kod djece i mladih temperatura uz kašalj, curenje nosa, gastroenterološke smetnje ali i osip koji se ne javlja tako često“, dodao je Grosso. Prije delta soja, COVID nije imao simptoma kod djece, ali zato se sad sve promijenilo. Grosso dodaje da bez obzira na to koja je varijanta trenutno dominantan, roditelji moraju biti svjesni i drugih stanja koje može uzrokovati COVID-19 kod mladih ljudi. National Health Service UK - lista simptoma za djecu kilometar, ali bez ta dva. https://www.nhs.uk/conditions/coronavir ... -children/
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 09:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Ima li ista licemjernije od navodjenja broja cijepljenih nakon svih mogucih sustavnih pritisaka na sve da se cijepe?
To su brojke za usporedbu. Najbolji su mi ovi što svršavaju kad se razboli netko tko se nije cijepio. Točno vidiš kako se ljudi iskreno razvesele i konačno malo sreće ih obiđe u životu. Još ako umre omraženi necijepljeni fašist, to čini da sreća bude potpuna.  Kvačice takve sriće je uvik bilo, ovaj fenomen s cjepivima je samo ekstremni oblik one narodne "da komšiji crkne krava". U današnje vrime malo ko ima kravu (držeći se striktno samo jedne grane sisavaca) pa se čeka da crkne "no vaxx" komšija...
|
|
Vrh |
|
 |
Groot
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 14:44 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Najbolji su mi ovi što svršavaju kad se razboli netko tko se nije cijepio. Točno vidiš kako se ljudi iskreno razvesele i konačno malo sreće ih obiđe u životu. Još ako umre omraženi necijepljeni fašist, to čini da sreća bude potpuna.  Ja osobno nikom živom ne želim bolest, a kamoli smrt. Međutim, prema ljudima koji su imali priliku cijepiti se a nisu htjeli, i koji na kraju umru od korone, ne osjećam ama baš nikakvo žaljenje. Jednostavno sam indiferentan, kao prema samoubojicama npr. Sam pao, sam se ubio što bi rekli naši stari. Ono, imao si izbor vjerovati najvećim umovima današnjice (znanstvenicima) ili intelektualno deficitarnim fejsbuk galamdžijama. I on svojevoljno izabere ove druge. Zašto bi onda žalio takve? Ali nikada sebi ne bih dozvolio da likujem zbog njihove smrti. To je baš degutantno.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 15:32 |
|
|
Groot je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Najbolji su mi ovi što svršavaju kad se razboli netko tko se nije cijepio. Točno vidiš kako se ljudi iskreno razvesele i konačno malo sreće ih obiđe u životu. Još ako umre omraženi necijepljeni fašist, to čini da sreća bude potpuna.  Ja osobno nikom živom ne želim bolest, a kamoli smrt. Međutim, prema ljudima koji su imali priliku cijepiti se a nisu htjeli, i koji na kraju umru od korone, ne osjećam ama baš nikakvo žaljenje. Jednostavno sam indiferentan, kao prema samoubojicama npr. Sam pao, sam se ubio što bi rekli naši stari. Ono, imao si izbor vjerovati najvećim umovima današnjice (znanstvenicima) ili intelektualno deficitarnim fejsbuk galamdžijama. I on svojevoljno izabere ove druge. Zašto bi onda žalio takve? Ali nikada sebi ne bih dozvolio da likujem zbog njihove smrti. To je baš degutantno. Pa preko 90% ljudi je samo sebi krivo, jbg opet ti ih žao ako nastradaju. Evo najlakši primjer ljudi sa prekomjernom težinom. Opće poznato da pretilost donosi bezbrojne bolesti, a preko 50% ljudi znaju da im ne bi bilo loše skinuti nekoliko kilograma ali ne mogu i nadaju se da će ih nekako mimoići kazna. 
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 16:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Groot je napisao/la: Ja osobno nikom živom ne želim bolest, a kamoli smrt. Međutim, prema ljudima koji su imali priliku cijepiti se a nisu htjeli, i koji na kraju umru od korone, ne osjećam ama baš nikakvo žaljenje. Jednostavno sam indiferentan, kao prema samoubojicama npr. Sam pao, sam se ubio što bi rekli naši stari. Ono, imao si izbor vjerovati najvećim umovima današnjice (znanstvenicima) ili intelektualno deficitarnim fejsbuk galamdžijama. I on svojevoljno izabere ove druge. Zašto bi onda žalio takve? Ali nikada sebi ne bih dozvolio da likujem zbog njihove smrti. To je baš degutantno. Pa preko 90% ljudi je samo sebi krivo, jbg opet ti ih žao ako nastradaju. Evo najlakši primjer ljudi sa prekomjernom težinom. Opće poznato da pretilost donosi bezbrojne bolesti, a preko 50% ljudi znaju da im ne bi bilo loše skinuti nekoliko kilograma ali ne mogu i nadaju se da će ih nekako mimoići kazna.  Ne budi ravnozemljas. Sve to je nebitno. Bitan je samo covid i borba protiv covida. Covid ima izuzetni povlasteni uzviseni status. Toliko je truda i novca ulozeno da ga dobije i ti sad nesto tu pametujes? Tko si ti drznice da odlucujes sto je tema? Mediji zadaju tempo. Mediji odredjuju fokus. Mediji su bili na briefingu s Vladom. Mediji kazu A je tema, B nije tema. Mediji su rekli: "Tema je covid, oslijepite na ostalo." I ti cak pored svete rijeci medija se usudjes tu nesto govoriti? Strasno.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 16:19 |
|
|
Groot je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Najbolji su mi ovi što svršavaju kad se razboli netko tko se nije cijepio. Točno vidiš kako se ljudi iskreno razvesele i konačno malo sreće ih obiđe u životu. Još ako umre omraženi necijepljeni fašist, to čini da sreća bude potpuna.  Ja osobno nikom živom ne želim bolest, a kamoli smrt. Međutim, prema ljudima koji su imali priliku cijepiti se a nisu htjeli, i koji na kraju umru od korone, ne osjećam ama baš nikakvo žaljenje. Jednostavno sam indiferentan, kao prema samoubojicama npr. Sam pao, sam se ubio što bi rekli naši stari. Ono, imao si izbor vjerovati najvećim umovima današnjice (znanstvenicima) ili intelektualno deficitarnim fejsbuk galamdžijama. I on svojevoljno izabere ove druge. Zašto bi onda žalio takve? Ali nikada sebi ne bih dozvolio da likujem zbog njihove smrti. To je baš degutantno. Potpuno isti osjećaj prema covidvaxerima. Već ih znam pozamašan broj sa nuspojavama, od umrlih nakon pelcovanja, do raznih raznih drugih poremećaja.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 17:21 |
|
|
Hahaha. https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/muskara ... cu-3098003"Nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, a i zaraza koronavirusom otklonjena je kao mogući uzrok." Da ne bi slucajno ne spomenuli gospodjicu Koronu. Sto je sa ostalih milijardu mogucih uzroka? Sto nisu objavili: "Nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, a i inzulinska reakcija otklonjena je kao mogući uzrok." Nije bitno sto je, bitno je da "nije korona" i bitno je da se korona spomene cak i kao "nije korona".
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 17:54 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Hahaha. https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/muskara ... cu-3098003"Nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, a i zaraza koronavirusom otklonjena je kao mogući uzrok." Da ne bi slucajno ne spomenuli gospodjicu Koronu. Sto je sa ostalih milijardu mogucih uzroka? Sto nisu objavili: "Nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, a i inzulinska reakcija otklonjena je kao mogući uzrok." Nije bitno sto je, bitno je da "nije korona" i bitno je da se korona spomene cak i kao "nije korona". Dobro je prošao nije korona.
1320 of 2558 - 51.6%
|
|
Vrh |
|
 |
Groot
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 18:15 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Groot je napisao/la: Ja osobno nikom živom ne želim bolest, a kamoli smrt. Međutim, prema ljudima koji su imali priliku cijepiti se a nisu htjeli, i koji na kraju umru od korone, ne osjećam ama baš nikakvo žaljenje. Jednostavno sam indiferentan, kao prema samoubojicama npr. Sam pao, sam se ubio što bi rekli naši stari. Ono, imao si izbor vjerovati najvećim umovima današnjice (znanstvenicima) ili intelektualno deficitarnim fejsbuk galamdžijama. I on svojevoljno izabere ove druge. Zašto bi onda žalio takve? Ali nikada sebi ne bih dozvolio da likujem zbog njihove smrti. To je baš degutantno. Potpuno isti osjećaj prema covidvaxerima. Već ih znam pozamašan broj sa nuspojavama, od umrlih nakon pelcovanja, do raznih raznih drugih poremećaja. Pošteno. Samo vjerojatno pretjeruješ sa tim pozamašnim brojem osobnih poznanika koji su preminuli nakon cjepljenja. Ali ne iznaneđuje me to, klasični antivaxerski narativ.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 04 lis 2021, 18:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Hahaha. https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/muskara ... cu-3098003"Nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, a i zaraza koronavirusom otklonjena je kao mogući uzrok." Da ne bi slucajno ne spomenuli gospodjicu Koronu. Sto je sa ostalih milijardu mogucih uzroka? Sto nisu objavili: "Nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, a i inzulinska reakcija otklonjena je kao mogući uzrok." Nije bitno sto je, bitno je da "nije korona" i bitno je da se korona spomene cak i kao "nije korona". Dobro je prošao nije korona. Samo je umro. Ali nije korona. Lakse se dise.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 09 lis 2021, 21:08 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Hahaha. https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/muskara ... cu-3098003"Nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, a i zaraza koronavirusom otklonjena je kao mogući uzrok." Da ne bi slucajno ne spomenuli gospodjicu Koronu. Sto je sa ostalih milijardu mogucih uzroka? Sto nisu objavili: "Nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, a i inzulinska reakcija otklonjena je kao mogući uzrok." Nije bitno sto je, bitno je da "nije korona" i bitno je da se korona spomene cak i kao "nije korona". Budalizam.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 09 lis 2021, 23:00 |
|
|
Groot je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Potpuno isti osjećaj prema covidvaxerima.
Već ih znam pozamašan broj sa nuspojavama, od umrlih nakon pelcovanja, do raznih raznih drugih poremećaja. Pošteno. Samo vjerojatno pretjeruješ sa tim pozamašnim brojem osobnih poznanika koji su preminuli nakon cjepljenja. Ali ne iznaneđuje me to, klasični antivaxerski narativ. Preko obitelji i poznanika čuo sam dosta slučajeva kako se netko ciepio, a onda od srčanog ili moždanog ili nečeg trećeg umro kroz tjedan ili dva tjedna. Naravno, za razliku od bolesti korone gdje bi po službenoj medicini umro od korone, u ovom slučaju za službenu medicinu nema sumnje da nije umro zbog ciepiva. Jedini problem jest da i sami proizvođači cjepiva priznaju ugruške u krvi kano moguću nuspojavu. Moj osobni stav prema obćenito cjepivu jest ovakav. Ako ikada izmisle cjepivo protiv raka, te se pokaže doista uspješnim u postotoku od 80 do 90%, ciepit ću se s njim makar rizkirao ne znam kakve nuspojave. Ali da se ciepim zbog korone, u trenutku dok sam relatvno mlad, pazim koliko toliko i na prehranu, a time čak ne štitim niti druge, tu onda vidim puno veću mogućnost za štetu, nego za korist.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 10 lis 2021, 02:01 |
|
|
Smrt trudnica i porodilja (nevakcinisanih) je strašna i to se u zadnje vreme učestalo događa. Ovde, u Srbiji.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 11 lis 2021, 11:56 |
|
|
teranova je napisao/la: Smrt trudnica i porodilja (nevakcinisanih) je strašna i to se u zadnje vreme učestalo događa. Ovde, u Srbiji. Otiđi do nekog popa u Bg, pitaj koliko se povećao broj sahrana, uglavnom srčani kod svih uzrasta, i koliko je od tog broja preminulih bilo bockanih...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|