|
|
Stranica: 4/11.
|
[ 253 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 ruj 2021, 08:05 |
|
|
Nije ništa novo ni neobično da u medicini naknadno shvate što je ispravno. Prije 40 godina su preporučali da novorođena djeca spavaju na trbuhu a danas nikako. Prije su preporučali da se rana kod zmijskog ugriza isisava, zarezuje da se ispusti krv, a danas to nikako.
tako će možda i za 40 godina preporučivati da se maske nikako ne nose.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 06 ruj 2021, 07:47 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Nije ništa novo ni neobično da u medicini naknadno shvate što je ispravno. Prije 40 godina su preporučali da novorođena djeca spavaju na trbuhu a danas nikako. Prije su preporučali da se rana kod zmijskog ugriza isisava, zarezuje da se ispusti krv, a danas to nikako.
tako će možda i za 40 godina preporučivati da se maske nikako ne nose. dok preporučuju sve je ok, kad počnu s prijetnjama, kaznama i silom onda je problem.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 06 ruj 2021, 07:52 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Sreca u nesreci ze ljude koji se ne zele cijepiti je sto zivimo u ovoj kvazidrzavi gdje nista ne funkcionira pa tako ni ova situacija s pandemijom. U razvijenim zemljama europe i australiji su mjere brutalne, idu totalno u krajnost, dok mi koji smo se cijepili ovde u BIH nemamo nikakvih privilegija u odnosu na necijepljene trenutno. Mozda je zato i dosta manji odziv na cijepljenje kod nas, velik broj ljudi na zapadu ide linijom manjeg otpora i cijepi se da moze nastavit "normalno" zivit. Ja osobno ne mislim da se krije iza ovoga neka teorija o kontroli i depopulaciji nego nas je jednostavno sve iznenadila ova situacija, nema nekog globalnog konsenzusa oko ovoga, svatko se boji uciniti pogresan korak pa pribjegavaju raznim mjerama. Tek za 2-3 godine kad ovo ostavimo iza nas cemo moci vidjeti kakve su posljedice svega i tko je najbolje kontrolirao situaciju i nakon što su pocijepili sada već preko 80% ljudi u tim zemljama, kako ide povratak normalnom žiotu?? ide prema trećoj dozi, pa četvrtoj, pa petoj.... naprosto, nema ovome kraja
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 06 ruj 2021, 08:41 |
|
|
Kajem se što sam se vakcinisala. Loše sam podnijela i prvu i drugu dozu Fajzera, a imam osjećaj da mi je vakcina oslabila organizam. Trenutno veliki pad energije, bezvoljnost i usporenost!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 06 ruj 2021, 09:06 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7485 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kajem se što sam se vakcinisala. Loše sam podnijela i prvu i drugu dozu Fajzera, a imam osjećaj da mi je vakcina oslabila organizam. Trenutno veliki pad energije, bezvoljnost i usporenost! Da nisu možda godine razlog? ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 14:53 |
|
|
Najludje je to sto su u medjuvremenu ti antivakseri postali jednostavno dosadni.
Covjek namjerno izbjegava diskusije na tu temu jer zna da tu nema hajra i zato sto ne zeli svadje, ali oni sami pocnu i trpaju te ovo te ono..
De ljudi popustite malo. Ne zelite se vakcinisati, ok, vasa stvar, ali pusti ljude koji su se vakcinisali na miru s tom telegram propagandom..
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 14:53 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kajem se što sam se vakcinisala. Loše sam podnijela i prvu i drugu dozu Fajzera, a imam osjećaj da mi je vakcina oslabila organizam. Trenutno veliki pad energije, bezvoljnost i usporenost! Proci ce. Ja nisam bukvalno nista osjetio. A ziv i zdrav.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 16:26 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12578 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kajem se što sam se vakcinisala. Loše sam podnijela i prvu i drugu dozu Fajzera, a imam osjećaj da mi je vakcina oslabila organizam. Trenutno veliki pad energije, bezvoljnost i usporenost! to je do pmsa
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 17:41 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kajem se što sam se vakcinisala. Loše sam podnijela i prvu i drugu dozu Fajzera, a imam osjećaj da mi je vakcina oslabila organizam. Trenutno veliki pad energije, bezvoljnost i usporenost! Kako si sigurna da je od vakcine a ne od virusa? Dugo si se žalila da se nisi vratila na staro nakon bolesti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 17:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Kajem se što sam se vakcinisala. Loše sam podnijela i prvu i drugu dozu Fajzera, a imam osjećaj da mi je vakcina oslabila organizam. Trenutno veliki pad energije, bezvoljnost i usporenost! to je do pmsa Nejebica. Znači, možete se liječit zajedno. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 18:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: DrMag je napisao/la: to je do pmsa
Nejebica. Znači, možete se liječit zajedno. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Jeste li u kakvom rodu, cesto sugeriras parenje nje i mene? Ja sam kod takvih preporuka uvijek sumnjicav, iz iskustva znam da preporucenoj nesto fali, mozda u glavi, ledjima, koljenima, grudnjaku, hlacama,... ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 18:16 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Najludje je to sto su u medjuvremenu ti antivakseri postali jednostavno dosadni.
Covjek namjerno izbjegava diskusije na tu temu jer zna da tu nema hajra i zato sto ne zeli svadje, ali oni sami pocnu i trpaju te ovo te ono..
De ljudi popustite malo. Ne zelite se vakcinisati, ok, vasa stvar, ali pusti ljude koji su se vakcinisali na miru s tom telegram propagandom.. u bosni to može biti ovako kako kažeš, ali izvan nje se ljude koji se nisu cijepili više ili manje maltretira od strane državnih vlasti
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ivica
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 20:20 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Najludje je to sto su u medjuvremenu ti antivakseri postali jednostavno dosadni.
De ljudi popustite malo. Ne zelite se vakcinisati, ok, vasa stvar, ali pusti ljude koji su se vakcinisali na miru s tom telegram propagandom.. Pišes kao da ti tzv antivakseri namecu pravila ponašanja uvode covid putovnice, utječu ti na život. Očekivao sam od cjepljenih da se nakon cijepljenja usprotive ograničavanju ljudskih sloboda međutim oni sad upiru prstom u tzv antivaksere...još žešće daju podršku ovakvim ograničenjima a sebe su zaštitili od pandemije pa ne kontam, ako si se cjepio, zaštitio zdravlje, pusti sad i ostale da zivnuu malo i sami odlučaju da li se cijepiti ili ne. Tzv zatvaranje i tzv mjere su jače od prethodnih a pandemija ni blizu kao na početku.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 20:30 |
|
|
Ivice, potvrda o cijepljenju bio je uvjet za odlazak na rad u Njemacku 1965-1976, te potvrde nista nisu novo. Takodjer prije covid-19 pandemije, za odlazak u zemlje afrike / srednje i juzne amerike, aziju u vecini razvijenih zemalja se preporucivalo cjepljenje protiv zaraznih bolesti koje tamo vladaju. Dakle preporucivalo se i svi su cjepili, inace zdravstveno ne bi pokrilo lijecenje onima koji nisu poslusali , a cesto ne bi bio moguc ni povratak u domovinu bolesnim.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ivica
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 20:32 |
|
|
divizija je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Najludje je to sto su u medjuvremenu ti antivakseri postali jednostavno dosadni.
De ljudi popustite malo. Ne zelite se vakcinisati, ok, vasa stvar, ali pusti ljude koji su se vakcinisali na miru s tom telegram propagandom.. u bosni to može biti ovako kako kažeš, ali izvan nje se ljude koji se nisu cijepili više ili manje maltretira od strane državnih vlasti I ta njihova zamišljena Bosna kopira ostale vlade, nema snagu da provede mjere kao EU ali se trude . Nikog do sad nisam čuo u svijetu da je iznio problematiku asimptomatskih slučajeva, a vjerujem da ih ima puno i da su razvili prirodni imunitet, i šta znači cjepit osobu koja je razvila imunitet i kako to ustanoviti,jednostavno se samo gura priča cjepljenje cjepljenje i cjepljenje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 20:34 |
|
|
Niko ti ne brani da uradis test krvi na antitjela prije cjepljenja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ivica
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 20:39 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ivice, potvrda o cijepljenju bio je uvjet za odlazak na rad u Njemacku 1965-1976, te potvrde nista nisu novo. Takodjer prije covid-19 pandemije, za odlazak u zemlje afrike / srednje i juzne amerike, aziju u vecini razvijenih zemalja se preporucivalo cjepljenje protiv zaraznih bolesti koje tamo vladaju. Dakle preporucivalo se i svi su cjepili, inace zdravstveno ne bi pokrilo lijecenje onima koji nisu poslusali , a cesto ne bi bio moguc ni povratak u domovinu bolesnim. Ne sumnjam da su u povijesti rabljene mjere represije, nisam znao za ovo konkretno, nebitno, ko se želi zaštititi ima cjepivo, ko ne želi bujrum i vratimo se u normalan život a bolničari nek rade svoj posao, kad dođe do pucanja zdravstvenog sustava ok idemo ispočetka dotad nek bolničari rade posao, u suprotnom postavlja se pitanje da li je čovjek sa svojim prirodnim imunitetom može pobjediti virus, ako ne može onda u današnjem svijetu i po ovim uzusima postajemo borgovi,svi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ivica
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 20:42 |
|
|
DrMag je napisao/la: Niko ti ne brani da uradis test krvi na antitjela prije cjepljenja. Znam, ali to neće ništa promijeniti, mogu donesti na osnovu toga odluku da se ne želim cjepit, to ništa ne mjenja, represija ostaje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 20:56 |
|
|
ivica je napisao/la: DrMag je napisao/la: Niko ti ne brani da uradis test krvi na antitjela prije cjepljenja. Znam, ali to neće ništa promijeniti, mogu donesti na osnovu toga odluku da se ne želim cjepit, to ništa ne mjenja, represija ostaje. Cini mi se kako su u UK i Izraelu poceli masovno tesiranje krvi. Ako vec imas antitjela jer si u hodu i neznajuci prebolio, sastojci cjepiva bi trebali biti odmah neutralisani, tako da ne vidim izrazitu potrebu za panikom. Ako te organizam stiti od pravog virusa, trebalo bi jos brze i efikasnije zastiti te od uzrocnika iz cjepiva, zar ne?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ivica
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 21:36 |
|
|
DrMag je napisao/la: ivica je napisao/la: Znam, ali to neće ništa promijeniti, mogu donesti na osnovu toga odluku da se ne želim cjepit, to ništa ne mjenja, represija ostaje. Cini mi se kako su u UK i Izraelu poceli masovno tesiranje krvi. Ako vec imas antitjela jer si u hodu i neznajuci prebolio, sastojci cjepiva bi trebali biti odmah neutralisani, tako da ne vidim izrazitu potrebu za panikom. Ako te organizam stiti od pravog virusa, trebalo bi jos brze i efikasnije zastiti te od uzrocnika iz cjepiva, zar ne? Dakle, nakon što su procjepili dvije trećine populacije sjetili se testirati krv. Znači panika, neznamoi sto je i kako ga pobjediti ali imamo ljude lijek. Šta cejpiva čine organizmu ko tu koga neutralizira, pokazat će se. Nema mjesta panici samo promatram. Puno se toga ne zna i vidjet će se kasnije, ono što se zna su represija i cjepiva upitne učinkovitosti sa smrtonosnima nuspojavama. Izbor je na pojedincu kako se postaviti a ne na vladama država.Imamo cjepivo, da podvucemo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 21:43 |
|
|
Cjepiva od insana prave automana
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 19 ruj 2021, 22:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kajem se što sam se vakcinisala. Loše sam podnijela i prvu i drugu dozu Fajzera, a imam osjećaj da mi je vakcina oslabila organizam. Trenutno veliki pad energije, bezvoljnost i usporenost! nije ti to do vakcine, ispravi posturu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 23 ruj 2021, 14:21 |
|
|
Citat: ZORAN ŠPRAJC prokomentirao je antivaksere i njihova najčešća mišljenja.
"Jedan od omiljenih pokliča antivaksera, teoretičara zavjera, negatora pandemije, šarlatana i morona jest da su epidemiološke mjere i obavezno cijepljenje čisti fašizam.
S jedne strane to govori da ti dobri ljudi nemaju pojma što je fašizam i da time vrijeđaju sve žrtve fašizma, sve one koji su u fašizmu zaklani, streljani, pobijeni i mučeni a s druge strane to znači da nemaju pojma ni što je fašizam govorio upravo po pitanju cijepljenja - da manje vrijedne rase i nacije poput recimo Hrvata i ostalih Slavena ne treba tjerati na cijepljenje kako bi nas se što jeftinije riješili", započeo je Šprajc u RTL Direktu.
"Nasuprot tome, nacisti i fašisti sebe i svoje arijevce su tjerali na cijepljenje upravo u ime zaštite rase. O tome nam lijepo govore dva citata", rekao je pa naveo citate...
"Prvi je iz pisma Adolfa Hitlera iz 1942. u kojem iznosi planove za osvojene slavenske teritorije, a drugi je citat Hitlerovog osobnog tajnika Martina Bormanna koji piše o pravilima upravljanja osvojenim Istočnim teritorijima.
Citate i odnos fašista i nacista prema cijepljenju objavio je g. Branko Marčetić u američkom časopisu Jacobin.
"U području javnog zdravlja nema potrebe na podčinjene rase širiti dobrobiti našeg medicinskog znanja. To bi rezultiralo samo rastom lokalnog stanovništva i apsolutno zabranjujem da se na ovim područjima organiziraju bilo kakvi križarski pohodi koji se tiču higijene ili čistoće.
Obvezno cijepljenje bit će ograničeno samo na Nijemce. Liječnici u njemačkim kolonijama brinut će se samo o njemačkim kolonistima. Glupo je nametati sreću ljudima protiv njihovih želja. I stomatologija bi za njih trebala ostati zatvorena knjiga." Adolf Hitler, 1942.
"Slaveni trebaju raditi za nas. Ako nam nisu potrebni, mogu slobodno umrijeti. Zbog toga je obvezno cijepljenje za njih suvišno, kao i druge njemačke zdravstvene usluge. Plodnost Slavena je nepoželjna." Martin Bormann, 1942.", zaključio je Šprajc svoj komentar.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 23 ruj 2021, 14:28 |
|
|
Ma to je sve poludilo. Ne mogu da vjerujem da ljudi koje poznajem toliko dugo furaju tu vrstu gluposti - a furaju, imamo chat.
Svako malo neka usporedba s nacizmom. Kaze ovaj jedan glavonja da su "ovi sad gori od Gebelsa"..mislim si, aha, jebo ti Ausvic sta ovi nama danas rade. Jebem ti boga kako ljudi mogu biti ovako glupi..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 23 ruj 2021, 15:34 |
|
|
DrMag je napisao/la: Citat: ZORAN ŠPRAJC prokomentirao je antivaksere i njihova najčešća mišljenja.
"Jedan od omiljenih pokliča antivaksera, teoretičara zavjera, negatora pandemije, šarlatana i morona jest da su epidemiološke mjere i obavezno cijepljenje čisti fašizam.
S jedne strane to govori da ti dobri ljudi nemaju pojma što je fašizam i da time vrijeđaju sve žrtve fašizma, sve one koji su u fašizmu zaklani, streljani, pobijeni i mučeni a s druge strane to znači da nemaju pojma ni što je fašizam govorio upravo po pitanju cijepljenja - da manje vrijedne rase i nacije poput recimo Hrvata i ostalih Slavena ne treba tjerati na cijepljenje kako bi nas se što jeftinije riješili", započeo je Šprajc u RTL Direktu.
"Nasuprot tome, nacisti i fašisti sebe i svoje arijevce su tjerali na cijepljenje upravo u ime zaštite rase. O tome nam lijepo govore dva citata", rekao je pa naveo citate...
"Prvi je iz pisma Adolfa Hitlera iz 1942. u kojem iznosi planove za osvojene slavenske teritorije, a drugi je citat Hitlerovog osobnog tajnika Martina Bormanna koji piše o pravilima upravljanja osvojenim Istočnim teritorijima.
Citate i odnos fašista i nacista prema cijepljenju objavio je g. Branko Marčetić u američkom časopisu Jacobin.
"U području javnog zdravlja nema potrebe na podčinjene rase širiti dobrobiti našeg medicinskog znanja. To bi rezultiralo samo rastom lokalnog stanovništva i apsolutno zabranjujem da se na ovim područjima organiziraju bilo kakvi križarski pohodi koji se tiču higijene ili čistoće.
Obvezno cijepljenje bit će ograničeno samo na Nijemce. Liječnici u njemačkim kolonijama brinut će se samo o njemačkim kolonistima. Glupo je nametati sreću ljudima protiv njihovih želja. I stomatologija bi za njih trebala ostati zatvorena knjiga." Adolf Hitler, 1942.
"Slaveni trebaju raditi za nas. Ako nam nisu potrebni, mogu slobodno umrijeti. Zbog toga je obvezno cijepljenje za njih suvišno, kao i druge njemačke zdravstvene usluge. Plodnost Slavena je nepoželjna." Martin Bormann, 1942.", zaključio je Šprajc svoj komentar. Kako ono ide ona izreka, tko prvi spomene Hitlera gubi diskusiju. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1111 of 2558 - 43.43%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|