|
|
Stranica: 16/16.
|
[ 380 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Borba protiv depresije Postano: 10 vel 2022, 14:38 |
|
|
Pa eto ovaj je radio skokove na babi, u turama po 20.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Borba protiv depresije Postano: 10 vel 2022, 19:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Evo jedna za Carmella. Dugo vremena sam mislio ljubavna pjesma. Ljubav na malo drugi način.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Borba protiv depresije Postano: 10 vel 2022, 19:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Planina je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Lik nije pio lijekove 2 mjeseca. https://youtu.be/GEAnA9S4fTADa su pazili na njega da li pije lijekove (obitelj) sad on ne bi bio ubojica i imali bi jedno brutalno ubojstvo manje. Bavljenje od depre bolesnim ljudima je kontinuirani maraton. Teško je ali jednostavno se to treba činiti. Susjed mi u ST, psihički otišao nakon dugogodišnjeg konzumiranja marihuane i ko zna čega još, htio ubit djecu i svašta nešto, uglavnom bio na psihijatriji u više navrata, vezan za krevet itd., nakon što se to sve smirilo propisali mu terapiju, ali je bio cili depresivan itd, valjda je to djelovalo tako da ga umrtvi i sl., i on na svoju ruku prekine uzimat terapiju, i šta se desi nakon par dana čujem galamu vanka u 3 ujutro prijeti materi da će je zaklat itd., zvali policiju i opet tako ukrug, psihijatrija- terapija- depresija- prestaje uzimat terapiju- manični ispad- psihijatrija... Zadnje što sam čuo je da je na kombinaciji marihuana + terapija i da je sad dobar I ti mu takvom povjerovao da je samo zbog Marihuane. Jako znanstveno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Borba protiv depresije Postano: 10 vel 2022, 21:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bobovac je napisao/la: Jebli vas lijekovi. Trči pola sata ili uradi 500 sklekova u turama po 20.
A da i ne govorim o kopanju. Sve to pomaže kao i vitamin D ali kod zdravih ljudi. Ozbiljno bolesni ljudi poput ovog lika ne mogu bez lijekova. Najgore od svega je što tim bolesnim stalno netko "pametan" govori kako se samo truju bez veze, kao trebaju vitamin, spavanje, sunce i pičke materine, pa onda ljudi prestaju pit lijekove i ponekad bude rezultat ovakav kakav jest. Prije svega treba tu sablazan što netko pije lijekove uklonit iz glava naših zatucanih ljudi. Ne bi sigurno savjetovao srčanom bolesniku da ne pije lijekove za tlak nego da samo trči 5 km dnevno umjesto toga. Prije svega, treba detektirat bolest, liječit je i trajno ako treba pit lijekove i nitko se ne treba sramit zbog toga nego bi trebali bit svi sretni što je jedan čovjek spašen a možda i još neka nesuđena žrtva.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Borba protiv depresije Postano: 11 vel 2022, 01:53 |
|
|
BBC je napisao/la: Planina je napisao/la: Susjed mi u ST, psihički otišao nakon dugogodišnjeg konzumiranja marihuane i ko zna čega još, htio ubit djecu i svašta nešto, uglavnom bio na psihijatriji u više navrata, vezan za krevet itd., nakon što se to sve smirilo propisali mu terapiju, ali je bio cili depresivan itd, valjda je to djelovalo tako da ga umrtvi i sl., i on na svoju ruku prekine uzimat terapiju, i šta se desi nakon par dana čujem galamu vanka u 3 ujutro prijeti materi da će je zaklat itd., zvali policiju i opet tako ukrug, psihijatrija- terapija- depresija- prestaje uzimat terapiju- manični ispad- psihijatrija... Zadnje što sam čuo je da je na kombinaciji marihuana + terapija i da je sad dobar I ti mu takvom povjerovao da je samo zbog Marihuane. Jako znanstveno. Kažem ko zna čega još, ali znam da je taj bio na 10 džoki dnevno, nije to malo. Stalno je dimio, skroz otišao na to prije nego je pukao, nije to zapalit ću jednu nego je nije vadio iz usta, Ne utječe na svakoga marihuana isto, vi svi što je pušite ponavljate kako se ne može od toga otići u *** koliko god da pušio,, ne može se predozirati, to je samo opuštanje, bla bla., Rođak za kojega znam 99,999999999% da je samo na tome prolupa dok je zapali, promjene raspoloženja, agresivni ispadi, priča pizdarije, dosadan itd itd. sinoć sam ga skoro posla u ***, a taj zapali 1- 2 dnevno., e sad zamisli čovika koji je pušio cili život (isto nestabilan i retardiranog ponašanja dok povuče dim) i došao na kraju do 10 džoki dnevno, stvarno misliš da nije mogao otić u *** tako, puknit ko kokica kao što je i pukao?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|