|
|
Stranica: 7/7.
|
[ 157 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Etika Postano: 20 svi 2022, 18:52 |
|
|
Nudim prosvjetljenje. Nisam ni hirovita, ni lijena, izbjegavam svadju. Ponekad ubijem rjecju. Kratko I profesionalno. Javne ispade nemam. Skoro pa savrsena.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Etika Postano: 20 svi 2022, 18:54 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nudim prosvjetljenje. Nisam ni hirovita, ni lijena, izbjegavam svadju. Ponekad ubijem rjecju. Kratko I profesionalno. Javne ispade nemam. Skoro pa savrsena. Mislim da je to misljenje celog foruma, bez izuzetaka. Kad se samo setim koliko je nas trazilo od tebe da nas prosvetlis... Idi bre! 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Etika Postano: 20 svi 2022, 19:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Nudim prosvjetljenje. Nisam ni hirovita, ni lijena, izbjegavam svadju. Ponekad ubijem rjecju. Kratko I profesionalno. Javne ispade nemam. Skoro pa savrsena. Mislim da je to misljenje celog foruma, bez izuzetaka. Kad se samo setim koliko je nas trazilo od tebe da nas prosvetlis... Idi bre!  Ciganine, ti sto sviras... Goni se bre tupadzijo i ti I tvoja monarhija. Ti si budala br.1 na forumu. Misljenje cijelog foruma, idiiii.... Pa sto me trajno ne baniraju!?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Etika Postano: 20 svi 2022, 19:16 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Mislim da je to misljenje celog foruma, bez izuzetaka. Kad se samo setim koliko je nas trazilo od tebe da nas prosvetlis... Idi bre!  Ciganine, ti sto sviras... Goni se bre tupadzijo i ti I tvoja monarhija. Ti si budala br.1 na forumu. Misljenje cijelog foruma, idiiii.... Pa sto me trajno ne baniraju!? Citiras post u kojem sam se slozio s tobom, a vredjas me... Pa sta bi bilo da se nisam slozio? Razocaran sam tvojim ponasanjem. 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Etika Postano: 22 svi 2022, 19:39 |
|
|
Lapuso duso, stvarno, kako ne umes da zadobijes ljubav okruzenja, a vidi se da ti je jako stalo? Ti si sprcila godinica u guzu, skoro koliko i ja, trebalo je da to naucis... Mada, nikada niej kasno. Samo nemoj da te sujeta sprecava da pitas. Grobija, diviziju, mene itd. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Etika Postano: 22 svi 2022, 19:45 |
|
|
Mogu samo da vas pitam sjecate li se kako izgleda? Kladim se da je odgovor ,,kroz maglu,, Stavi Aleksije ogledalce na cipelu, pa virni Katarini. Nemoj se samo prepast'! 
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Etika Postano: 24 svi 2022, 07:54 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sto ste zlobniji, ja sve jaca! Taman sam ovdje dosla da trazim ljubav!??? Kada samo vec kod trazenja, trazi pameti za sebe i nemoj biti skroman. Divizija oli ti ga suplji bataljon!  žen, ti si toliko jadna, nesretna i frustrirana, da to ni najjačim lajanjem preko tastature ne možeš sakriti, zapravo svaki tvoj upis je vrisak iz tvoje nutrine, vrisak upomoć. To svatk otko sa strane gleda i čita to vidi, ti sama u svojoj zajapurenosti ne možeš, jer si zarobljenica vlastite ogorčenosti. ne tražiš ti ovdje ljubav, nego pozornost, jer njome nadomještaš nedostatak prve stvari. Uvrede su ti toliko jadno neinteligentne i plitke, da se iza njih nije doovljan čak ni nizak IQ, iza njih je tvoja žalsna duhovna pustoš i život bez ljubavi. nisam dovoljno dobar kršćanin da bih ti mogao pomoći, ali nadam se da će ti Bog dati u životu nekoga tko te voli, da se ova tvoja nesreća i frustracija bar malo zacijele. jer nikome nisi kazna, kolio si sebi
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|