HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 vel 2025, 02:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 875 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu
PostPostano: 26 sij 2021, 14:27 

Reconquista je napisao/la:

Tvoj kanal ikmandvaradtist? Dobar engleski.

Šta se dogodi Srbima koji zbog boja na Kosovu pobjegnu u Kanadu? Postanu ideolozi MGTOW pokreta. :zubati

Sandman is a tool.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2021, 14:33 

Ne znaš što je u boljem izdanju, pune klupe ili borci za prava pobijene nejači.

Jednih je premalo, drugi su preglupi i prebezobrani. Biće napeto do kraja...

Vrh

PostPostano: 26 sij 2021, 15:21 

Reconquista je napisao/la:
Tvoj kanal ikmandvaradtist?

:smijeh

Peščani je Polutan, pola naš a pola vaš - tako da ja ne mogu biti on nikako... :neznam

Ali odličan je, jedan od najjačih! Najavio je dolazak u Beograd, voleo bih da ga upoznam... on je, ipak, jedan od founding fathers... :yes

Vrh

PostPostano: 26 sij 2021, 22:35 

ikmandvaradtist je napisao/la:
podrinje je napisao/la:
Ne idemo mi u matrijarhat

Ne da idemo, nego smo - već u njemu!

"Da saznaš ko Vlada nad tobom - samo saznaj koga ne smeš kritikovati." - Voltaire

Aj' uputi javno makar i najblažu, sa neoborivim Argumentima kritiku na račun žena...

FemiNACIstička Tiranija nije kao one ranije, mnogo je sofisticiranija i lukavija.

Npr. u Staljinizmu si za kritiku Staljina išao automaCki u - Gulag. Taj Gulag je bio sirov, neposredan, jasan, i uglavnom fizički.

FemiNACIstički Gulag je drugačiji - sofisticiran, indirektan, obilazan, prepreden: udare ti Žig srama ("Uputio si Kritiku na račun žena? Ti si: ženomrzac, slabić, kukavica, devica, ********, mikropenisnik, impotentan, manijak, ludak, silovatelj, imaš problema sa majkom, bla, bla), zovu tvoju firmu da vrše pritisak ne bi li dobio otkaz i ostao bez hleba, Izoluju te od svih, pokušavaju (one same uz podršku vernih Kerbera, muških Kvislinga kojih nikad ne fali) da rašire najogavnije izmišljene tračeve i priče, pa onda lažne prijave za nasilje, lažne prijave za silovanje, vrše pritisak na suprugu da se razvede od njega (uzme mu decu i sve - što mnoge i čine jer ne žele da budu sa "kompromitovanim"), itd, itd... čitav repertoar je na raspolaganju.

Kuda sve ovo može da ode teško je i zamisliti... mislim, kad se otvoreno siluje empirijska, dokazana, neoboriva, svakom jasna i logična Biologija i uvodi konstrukcija kao što je "silovanje pogledom"... :

slika

slika

... onda ni Fizika, Matematika, Gravitacija ni bilo šta drugo nije sigurno od izvrtanja, ismevanja, silovanja i izvrgavanja ruglu...

Stvarnost tada postaje masa od Plastelina koju one mogu da oblikuju i tumače kako im se ćefne, stvarajući tako potpuni Haos u kome se ništa ne zna i ne postoji predvidljivost u bilo kom smislu...

Mi živimo u Matrijarhatskoj Tiraniji. Većina ljudi pre nego nešto kaže dobro razmisli "da li bi se ovo što ću reći svidelo ženama?"... postoji raširen Strah od žena (jer one su javno mnjenje i društveno kolektivno mišljenje). Čitavo Društvo ima pevashodni cilj da učini da žene "odobravajuće klimnu", a muškarci, u strahu od njihove osude, požure da se pridruže u klimanju:

https://youtu.be/CmRDUcbx9tw

Ako su svi muškarci koji bulje u žene silovatelji i nasilnici, onda ili muškarci treba da hodaju ulicama sa spuštenim pogledom kao robovi i gledaju sebi u cipele ili su feministice odlučile da preuzmu islamističku filozofiju zabrađivanja žena i pokriju se ko vehabije odn. njihove ženske ninđe koji gledaju samo kroz mrežicu potpuno pokrivene ili samo da im se oči vide. Tako ih nitko neće silovati pogledom. Eto kakva devijacija je sve što je ekstremno, pa i feminizam naravno. Sve ekstremističke ideologije konvergiraju jedne ka drugima ma kako na prvi pogled bile različite. Ja sam inače naturista i čitav život idem na nudističke plaže. Nas bi po feministicama trebalo onda nazvati serijskim silovateljima. Previše smo se p.i.č.a.k.a. i sisa nagledali. :neznam

Vrh

PostPostano: 26 sij 2021, 22:54 

Lars Dietrich je napisao/la:
Ako su svi muškarci koji bulje u žene silovatelji i nasilnici, onda ili muškarci treba da hodaju ulicama sa spuštenim pogledom kao robovi i gledaju sebi u cipele ili su feministice odlučile da preuzmu islamističku filozofiju zabrađivanja žena i pokriju se ko vehabije odn. njihove ženske ninđe koji gledaju samo kroz mrežicu potpuno pokrivene ili samo da im se oči vide. Tako ih nitko neće silovati pogledom. Eto kakva devijacija je sve što je ekstremno, pa i feminizam naravno. Sve ekstremističke ideologije konvergiraju jedne ka drugima ma kako na prvi pogled bile različite. Ja sam inače naturista i čitav život idem na nudističke plaže. Nas bi po feministicama trebalo onda nazvati serijskim silovateljima. Previše smo se p.i.č.a.k.a. i sisa nagledali. :neznam

Samo se ti hvali, jer postoji i eye raping. A ovo je budućnost u regiji... Par lažljivih vještica sa identičnim iskazom i ideš u mardelj.

Citat:
Beljanski: Svedočenja žrtava dovoljna za presudu Aleksiću

Osim iskaza žrtava, dokazi u postupku protiv Miroslava Aleksića, učitelja glume osumnjičenog za seksualno zlostavljanje, mogu biti i izjave različitih svedoka, ali i veštačenja stručnjaka – psihologa i psihijatara koji će ocenjivati verodostojnosti iskaza žrtava ali i osumnjičenog, ističu pravnici koje je Danas konsultovao o mogućem daljem toku krivičnog postupka.

https://www.danas.rs/drustvo/beljanski- ... -aleksicu/

Pričao sam s par žena o ovom, vrlo argumentirano i uz maksimalan mogući respekt mogućnosti da je ovaj slučaj doista stvaran a ne izmišljen. MEĐUTIM, presedan u pravosuđu koji će se njime stvoriti otvara potpuno nove horizonte za lišavanje muškaraca i ono malo preostale slobode.

Više nećemo biti u milosti i nemilosti samo represivnog aparata države, već i žena vlastite zajednice. Čiji nas iskaz može strpati u zatvor. Na to mi sugovornice ništa nisu imale reći, a ja ćutanje tumačim jedino kao odobravanje. Kako drukčije?

Vrh

PostPostano: 26 sij 2021, 23:20 

Eye rape???
slika

Vrh

PostPostano: 27 sij 2021, 07:13 

Eye rape???

Eye rape ili eyeballing jedna je od bezbroj optužbi za seksualno uznemiravanje iz zlatnih dana #MeToo pokreta.

Nešto kao "silence is violence" by BLM. Postojiš, dakle kriv si.

Vrh

PostPostano: 28 sij 2021, 16:33 

Evo jedan zanimljiv slučaj gdje je razvidno kako se ženama gleda kroz prste čak i kada je u pitanju seks sa malodobnom osobom.

Biće zanimljivo vidjeti koliko će sexy učiteljica dobiti, godinu ili dvije. Uz minimalni outrage u javnosti...

Sad zamislite scenarij da je učitelj imao 35 a učenica 15, MONSTER!!! Dana da ne vidi!!!

Citat:
Britanska nastavnica imala spolni odnos s 15-godišnjim učenikom

UDANU nastavnicu iz Britanije možda čeka zatvorska kazna nakon što je proglašena krivom za još jednu točku optužnice, odnosno za spolni odnos s petnaestogodišnjim učenikom.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/bri ... _tid=89496

Jednom prilikom sam slušao Jordana Petersona na ovu temu, on je objasnio žensku fascinaciju malodobnim muškarcima (dječacima) time što su i one nezrele kao ličnosti koliko i oni, pa im više odgovaraju kao partneri za seks od odraslih zrelih muškaraca. Da li je onda nemoguće i nelogično da emotivno nezreo muškarac također naginje malodobnim curama kao partnericama za seks? I zašto se to ne sankcionira jednako? Ako je sankcija riješenje problema. :neznam

Vrh

PostPostano: 01 vel 2021, 21:08 

Citat:
The transgender lobby are fascists, says feminist campaigner who was tortured under Franco

In a provocative & exclusive interview with RT.com, Lidia Falcón O’Neill accuses the trans lobby of being as dictatorial as long-term Spanish despot General Franco, and the left of supporting a dystopian war to ‘eradicate’ women.

https://www.rt.com/news/514258-transgen ... lc%C3%B3n/

S đavolom ste tikve sadile, a đavao došao po svoje... Kao što uvijek dođe.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 11:32 

buenos aires je napisao/la:
Eye rape???

Eye rape ili eyeballing jedna je od bezbroj optužbi za seksualno uznemiravanje iz zlatnih dana #MeToo pokreta.

Nešto kao "silence is violence" by BLM. Postojiš, dakle kriv si.

Ne samo to. Stvar je u višedimenzionalnosti, višeslojnosti, višerazinstvu FemiNACIstičkog Zla o kome pričamo.

Naime, nije Poenta samo kazniti muškarce što im se omakao pogled prema sisama i dupetu koje su otkrivene im u lice gurale - već ih naterati da ga upute... a onda još i ispasti Žrtva što su ga oni uputili i bili kažnjeni! :wacko

Ono, zamislite u paralelnoj dimenziji nekog monstruoznog ženskog Pavlova koji svoj čuveni eksperiment izvodi na ovaj, savremeni ženski način:

1. gura vruće pečenje gladnim psima pod njušku (svesno & namerno idu maltene gole ulicama, šminkom i odećom dodatno ističu seksualne atribute, prskaju se parfemima sa Feromonima, čak i zvuke ispuštaju proračunato ne bi li skrenule pažnju)

2. pretuče ih jer im je krenula pljuvačka ("silovanje pogledom" tužbe i smeštanje u zatvor)

3. napada ih i vrši pritisak ako u strahu od premlaćivanja pokušaju da se bore sa svojim Prirodnim nagonom pa skreću pogled i začepljavaju njuške kako ne bi bilo stimulacije lučenja pljuvačke ("Kakvi se vi muškarci kad ne smete da pogledate nas žene? Gde vam je nagon, gde vam je muškost? Jeste postali ********? Slabići! Kukavci! Bednici!" itd, itd)

4. uspešno sebe nametne kao Žrtvu a izmrcvarene pse kao Villains ("Ja sirota gola i natopljena feromonskim parfemom izašla na ulicu, isturila sise, dahtala sugestivno kad - lik pogledao u mom pravcu! Strašno! No, ja sam ostala pribrana i pozvala policiju te je sada taj ludak u zatvoru na duže vreme... gde je sažaljenje Društva i saosećanje za moju Žrtvu? Gde je moj Orden za zasluge, Dobročinstvo i doprinos Društvu?").

Dakle, one znaju da su muške reakcije gledanja u pravcu seksepilne žene Prirodne i Normalne - i žele da slobodno kažnjavaju takve, Prirodne i Normalne reakcije (da, zamislite tu Čudovišnost-budete kažnjeni jer ste NORMALNI! :smajl043 ). A ako izbegavaš - da te psihološkim Pritiskom, Uvredama i Verbalnim nasiljem NATERAJU na to kako bi te kažnjavale. I na kraju da one ispadnu Žrtve a da se ti javno izvinjavaš njoj što si "Napasnik" koji ju je "pogledom silovao" pa zbog toga robijao, bio tučen od strane stražara u zatvoru i silovan od strane zatvorenika, izgubio posao, karijeru, ugled, porodicu, brak, prijatelje i sve ostalo. Eto: žele da imaju POTPUNU Kontrolu, da ne možeš da izbegneš njihovo Sadističko iživljavanje kad god im bude merak da te mrcvare.

Zato ja kažem da je FemiNACIzam NAJVEĆE Zlo, najgora Čudovišnost, najužasnija Bolest koja se može zamisliti.

Muško Zlo je užasno ali Jednodimenzionalno (lik će te ubiti, osakatiti, mučiti, silovati ili povrediti). Žensko Zlo je, kao što vidimo 4 D Zlo... a tek su se oslobodile da ga nanose - šta li nas tek čeka? Mi ne možemo ni da zamislimo jer nismo u stanju da razmišljamo na taj način!

Najgore je što starijima (kao forumaš "Divizija" ili moj ćale) ne možeš ni da objasniš STANJE jer veruju u stare, prevaziđene Teorije muško-ženskih odnosa iz vremena njihove mladosti kad je Hormonska ravnoteža u ljudima bila normalna, devijacije neuporedivo manje izražene, a ženska Sadistička Psihopatologija samo virila iz tame manjim delom kao vrh ledenog brega...

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 12:31 

Uh!
Moram braniti ženski rod, nema mi druge!

Ne pitaš se da li je ženama neprijatno kada neko ,,bulji,, u njih onim odvratnim, pohotnim pogledom kretena? Odakle vam ideja da ženama prijaju takvi pogledi? Ne, naprotiv, posrame ih u većini slučajeva i osjećaju se jako neprijatno. Hajde da okrenemo situaciju. Šetate se trotoarom, a neka žena vas namjerno očeše laktom, dobaci nešto, značajno pogleda, skida vas pogledom...!? Kako bi voljela vidjeti mušku reakciju!
Žene su takođe prisutne na nudističkim plažama, a i nagledaju se ,,svega i svačega,, a najmanje onoga čime se redom hvalite, :sega te bi nas muškarčići trebali proglasiti kratkovidim i nemaštovitim!?

Evo jedan zanimljiv slučaj gdje je razvidno kako se ženama gleda kroz prste čak i kada je u pitanju seks sa malodobnom osobom.
Biće zanimljivo vidjeti koliko će sexy učiteljica dobiti, godinu ili dvije. Uz minimalni outrage u javnosti...
Sad zamislite scenarij da je učitelj imao 35 a učenica 15, MONSTER!!! Dana da ne vidi!!!

Nisi naveo statistiku takvih dešavanja! Nije nevažno! Učitelji ubjedljivo vode u toj statistici.

Jednom prilikom sam slušao Jordana Petersona na ovu temu, on je objasnio žensku fascinaciju malodobnim muškarcima (dječacima) time što su i one nezrele kao ličnosti koliko i oni, pa im više odgovaraju kao partneri za seks od odraslih zrelih muškaraca. Da li je onda nemoguće i nelogično da emotivno nezreo muškarac također naginje malodobnim curama kao partnericama za seks? I zašto se to ne sankcionira jednako? Ako je sankcija riješenje problema. :neznam

Ne može se to ravnopravno sankcionisati, jer su muškarci fizički daleko snažniji i agresivniji za razliku od žena. Nije isto kada se taj petnaestogodišnjak suporostavi 35-godišnjoj učiteljici i obratno, kada matori, fizički jači muškarac nasrne na krhku petnaestogošnjakinju.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 14:01 

Danas smo dobili da potpišemo nekakav državni dokument o sprječavanju sekusalnog uznemiravanja na radnom mjestu, a donela mi ga je kolekica koja spava s direktorom već mjesecima unatrag.

Kako znam? Svi zaposleni znamo, samo se šuti i radi.

Dno.

#MeToo je stigao na Balkan.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 14:04 

Lapo-lapo je napisao/la:
Uh!

Ne pitaš se da li je ženama neprijatno kada neko ,,bulji,, u njih onim odvratnim, pohotnim pogledom kretena? Odakle vam ideja da ženama prijaju takvi pogledi? Ne, naprotiv, posrame ih u većini slučajeva i osjećaju se jako neprijatno. Hajde da okrenemo situaciju. Šetate se trotoarom, a neka žena vas namjerno očeše laktom, dobaci nešto, značajno pogleda, skida vas pogledom...!? Kako bi voljela vidjeti mušku reakciju!
Žene su takođe prisutne na nudističkim plažama, a i nagledaju se ,,svega i svačega,, a najmanje onoga čime se redom hvalite, :sega te bi nas muškarčići trebali proglasiti kratkovidim i nemaštovitim!?

Žene su reaktivne. Ono što se čini ima vrlo malo utjecaja, puno bitnije je tko to radi. Isti čin, dva muškarca, u jednom slučaju je sretna u drugom silovana. :zubati

Drugim riječima, problem nastane samo ako ženi nije privlačan muškarac koji je gleda.

Ako je ženi privlačan muškarac koji je gleda, onda se sama skida.

slika

1106 of 2558 - 43.24%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 14:13 

Naša Kvačica je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:
Uh!

Žene su reaktivne. Ono što se čini ima vrlo malo utjecaja, puno bitnije je tko to radi. Isti čin, dva muškarca, u jednom slučaju je sretna u drugom silovana. :zubati

Drugim riječima, problem nastane samo ako ženi nije privlačan muškarac koji je gleda.

slika

Rezultat ove hajke na muški dio populacije bit će drastično manje brakova u budućnosti a samim tim i djece. Ovo je rat protiv obitelji (usudio bih se reći prije svega kršćanske), a ne nekakav krstaški pohod za prava žena.

Na žalost, većina njih šuti jer vidi neku vajdicu u sataninim darovima. Neće se ovo dobro završiti ni po jednu od dvije strana.

Jučer gledam duel u studiu žene koja ne želi djecu i žene koja je rodila 11. Ovoj bez djece svaka druga riječ je "ali"...

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 14:16 

Danas smo dobili da potpišemo nekakav državni dokument o sprječavanju sekusalnog uznemiravanja na radnom mjestu, a donela mi ga je kolekica koja spava s direktorom već mjesecima unatrag.

Dno.

Ona s direktorom ima dobrovoljan odnos, predpostavljam na obostrano zadovoljstvo.
Znaš li ti šta je uopšte sexualno uznemiravanje na poslu? To je kada nadređeni pravi neumjesne šale na temu sexa, kada nasrće na nezainteresovanu uposlenicu, kada je mimo njene volje, javno, pred ostalim kolegama ,,preporučuje,, poslovnom partneru ili određenim postupcima navodi da poslovnog partnera zainteresuje za posao i to na neprimjeren način.... Vidim voliš intrige i uživaš u njima. Trebalo bi da te je stid.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 14:21 

Lapo-lapo je napisao/la:
Uh!

slika

Vidi ovoga pobožnog, konzervativnog, obiteljskog čovjeka, tradicionalnog i šta sve već.... kako inače sam sebe predstavlja, Kvačice!
Čudna iskustva s ženama imaš, takav neporočan?!

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 14:23 

Lapo-lapo je napisao/la:

Dno.

Ona s direktorom ima dobrovoljan odnos, predpostavljam na obostrano zadovoljstvo.
Znaš li ti šta je uopšte sexualno uznemiravanje na poslu? To je kada nadređeni pravi neumjesne šale na temu sexa, kada nasrće na nezainteresovanu uposlenicu, kada je mimo njene volje, javno, pred ostalim kolegama ,,preporučuje,, poslovnom partneru ili određenim postupcima navodi da poslovnog partnera zainteresuje za posao i to na neprimjeren način.... Vidim voliš intrige i uživaš u njima. Trebalo bi da te je stid.

Jedino se direktorova žena koja sjedi kući s djecom ne pita ništa, stvarno ste jedna drugoj najveći neprijatelj. :kava

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 14:35 

Rezultat ove hajke na muški dio populacije bit će drastično manje brakova u budućnosti a samim tim i djece. Ovo je rat protiv obitelji (usudio bih se reći prije svega kršćanske), a ne nekakav krstaški pohod za prava žena.

Na žalost, većina njih šuti jer vidi neku vajdicu u sataninim darovima. Neće se ovo dobro završiti ni po jednu od dvije strana.

Jučer gledam duel u studiu žene koja ne želi djecu i žene koja je rodila 11. Ovoj bez djece svaka druga riječ je "ali"...

Ako me iko nervira, na ovom forumu, to je svakako ovaj depresivac i destruktivac Buenos!
Manje brakova je iz mnoštvo drugih razloga. Evo navešću neke muške razloge: ekonomske (nezaposlenost, manjak ili nemanje stambenog prostora), zdravstvene i ne/prirodne (impotencija - muči svakog osmog muškarca, neplodnost, alkoholizam, homoseksualnost i dr.), neprihvatanje i strah od odgovornosti za porodicu, a i inače su se teško odlučivali na brak i prije, većinom je sklapan na insistiranje roditelja, pozivom na moralnu odgovornost kada je trudnoća u pitanju....
Tebi je za ponos što je neka jadnica rodila 11-oro djece. Organizam žene zdravstveno propada nakon trećeg porođaja, a o fizičkom izgledu da i ne govorim...

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 16:33 

Snježana Pavić, jedan od glavnih propagandista Jutarnjeg.

Kada je bila pravomoćno izricanje presude Gotovine, ženska je napisala članak gdje je likovala zbog presude jer je očekivala da će biti osuđujuća. Napisala je nešto u stilu da je to "konačni čavao Tuđmanovoj Hrvatskoj"

Šteta što se više ne može naći taj članak jer je izbrisan

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 16:41 

Lapo-lapo je napisao/la:

slika

Vidi ovoga pobožnog, konzervativnog, obiteljskog čovjeka, tradicionalnog i šta sve već.... kako inače sam sebe predstavlja, Kvačice!
Čudna iskustva s ženama imaš, takav neporočan?!

Pa i u braku sam sa ženom valjda, nisam sa nekim svetim bićem. :zubati

Ja samo objašnjavam momcima da trebaju raditi na sebi a ne kriviti žene, državu, Soroša ili koga već.

Muškarac = pokoritelj prirode, onaj koji umom mijenja materiju, umjesto da materija pokori njegov um. Civilizacija nastaje čvrstinom, propada kad postanemo mekani.

1106 of 2558 - 43.24%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 16:46 

Po meni su tu više muškarci krivi.

Feministice rade ono što misle da treba, to je recimo njihovo prirodno ponašanje. Krivi su muškarci jer se ispričavaju.

Muškarac se ne treba ispričavati jer je muškarac, niti ga treba biti briga što misle feministice. Najgore od svega je tražiti potvrdu od feministica da si dobar. To je smiješno i žalosno. Više smiješno, jer takav slabi muškarac ne zaslužuje milost.

Osobno kad je neka takva tema u društvu, bez obzira koliko ljudi ima, kažem da je najvažnija ženska vrlina poslušnost. Naravno feministice ponekad se zgranu, ponekad misle da se šalim, ali kako god ispadne ne uzbuđujem se niti opravdavam.

Feminizam je isti projekt kao LGTB i masovna imigracija. Cilj je uništiti demografiju Europljanja tako da im potićeš žene da nemaju djecu.

Čitajući Pavićkin članak ispada da ona u biti cvili, zašto društvo osuđuje žene koje se žele kurvati sa nekoliko različitih tipova istovremeno, i da k tome budu bolje plaćene od muškaraca. Ako kojim slučajem da zatrudni, da može bez problema abortirati bez da ju "ognjištarci" osuđuju.

Slut shaming je jedan mehanizam samobrane koje je društvo razvilo. Liberali i anti-Hrvati bi htjeli taj mehanizam odstraniti.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 16:56 

Orion je napisao/la:
Po meni su tu više muškarci krivi.

Feministice rade ono što misle da treba, to je recimo njihovo prirodno ponašanje. Krivi su muškarci jer se ispričavaju.

Muškarac se ne treba ispričavati jer je muškarac, niti ga treba biti briga što misle feministice. Najgore od svega je tražiti potvrdu od feministica da si dobar. To je smiješno i žalosno. Više smiješno, jer takav slabi muškarac ne zaslužuje milost.

Osobno kad je neka takva tema u društvu, bez obzira koliko ljudi ima, kažem da je najvažnija ženska vrlina poslušnost. Naravno feministice ponekad se zgranu, ponekad misle da se šalim, ali kako god ispadne ne uzbuđujem se niti opravdavam.

Feminizam je isti projekt kao LGTB i masovna imigracija. Cilj je uništiti demografiju Europljanja tako da im potićeš žene da nemaju djecu.

Čitajući Pavićkin članak ispada da ona u biti cvili, zašto društvo osuđuje žene koje se žele kurvati sa nekoliko različitih tipova istovremeno, i da k tome budu bolje plaćene od muškaraca. Ako kojim slučajem da zatrudni, da može bez problema abortirati bez da ju "ognjištarci" osuđuju.

Slut shaming je jedan mehanizam samobrane koje je društvo razvilo. Liberali i anti-Hrvati bi htjeli taj mehanizam odstraniti.

Pa nemoj ga odstraniti. Zašto te briga ako feministrica skiči. Neka skiči. Uopće nije potrebno da svi budu sretni. Ako je feministrica isfrustrirana, to je prirodno i požejno stanje stvari. Sve je kako treba.

Dakle, vrijednost žene opada sa svakim novim muškarcem s kojim je spavala. Ako je imala tri muškarca, to je kao da se tri puta udavala i razvodila.

Eto rekao sam, što mi fali. Neka pati koga smeta. :zubati

1106 of 2558 - 43.24%

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 16:57 

joe enter je napisao/la:
Na našim prostorima da kucnem u drgo još nije ni blizu metastaze , dok na zapadu su one već odavno glavni politički igrač i instrument liberalnih levičara za deskreditaciju i uništavanje života i karijera ne samo političara već običnih ljudi koji puše otkaze zbog "ženomrzačkog" tweeta.

Njihov narativ je do te mere sulud i odvratan da kad hoće poentirati i sebe predstaviti kao vrhunsku žrtvu , one žensku ugroženost stavljaju u istu ravan sa crncima iz vremena Jim Crow.
Međutim najgluplje od svega što glavna parola #metoo pokreta je "belive women" bila upravo većinski okidač za linčovanje crnaca sve do 50' godina 20.veka , jer beli muškarci su bili najosetljiviji na žene i oni su "belive women" sve što kažu i slažu , a to je uglavnom tzv.seksulano uznemiravanje,pokušaj silovanja,...od strane crnaca.

Paradiraju sa believe woman, ali kada neka izbjeglica siluje europljanku onda govore kako treba pričekati istragu.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 16:59 

Pa nemoj ga odstraniti. Zašto te briga ako feministrica skiči. Neka skiči. Uopće nije potrebno da svi budu sretni. Ako je feministrica isfrustrirana, to je prirodno i požejno stanje stvari. Sve je kako treba.

Dakle, vrijednost žene opada sa svakim novim muškarcem s kojim je spavala. Ako je imala tri muškarca, to je kao da se tri puta udavala i razvodila.

Eto rekao sam, što mi fali. Neka pati koga smeta. :zubati

Meni su ti članci opasni jer imaju loš utjecaj na meni drage ženske osobe. Šta se mene tiče neka sama Pavićka to radi, samo ona pokušava "prosvijetliti" društvo.

Baš me zanima njeno porijeklo, ne bih se čudiš da nije uopće hrvatskog porijekla.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 17:19 

Orion je napisao/la:
joe enter je napisao/la:
Na našim prostorima da kucnem u drgo još nije ni blizu metastaze , dok na zapadu su one već odavno glavni politički igrač i instrument liberalnih levičara za deskreditaciju i uništavanje života i karijera ne samo političara već običnih ljudi koji puše otkaze zbog "ženomrzačkog" tweeta.

Njihov narativ je do te mere sulud i odvratan da kad hoće poentirati i sebe predstaviti kao vrhunsku žrtvu , one žensku ugroženost stavljaju u istu ravan sa crncima iz vremena Jim Crow.
Međutim najgluplje od svega što glavna parola #metoo pokreta je "belive women" bila upravo većinski okidač za linčovanje crnaca sve do 50' godina 20.veka , jer beli muškarci su bili najosetljiviji na žene i oni su "belive women" sve što kažu i slažu , a to je uglavnom tzv.seksulano uznemiravanje,pokušaj silovanja,...od strane crnaca.

Paradiraju sa believe woman, ali kada neka izbjeglica siluje europljanku onda govore kako treba pričekati istragu.

Sva poenta nove levičarske misli i propagande je to da ako si manjina onda si verovatno u pravu i automatski ultimativna žrtva zlog sistema koji postavili zli beli muški kapitalisti.

U Britaniji su Muslimani silovali,tretirali kao roblje stotine belih devojčica decenijama , i nijednog organizovanog skupa feministkinja nije bilo zbog njih niti su trčale gole i paradirale sa vrištanjem zarad tog odvratnog zločina.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 875 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: