HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 05:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 296 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika Denisa Buntića
PostPostano: 27 ruj 2023, 22:29 

Nitko ne priča o ovoj što je roknuta u pekarni.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 22:48 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Nitko ne priča o ovoj što je roknuta u pekarni.
Žrtva iz Zavidovića je radila u pekari, a počinitelj je kuhar.

Ove dvije (iz Ljubuškog i Gradačca) su izoperirane kućanice, a počinitelji su lokalni nasilnici s dobrim vezama na sudu i u policiji.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 07:01 

Kakvi počinitelji, Buntić nije ništa počinio. Ubojice su ova dvojica iz Zavidovića i Gradačca.

1062 of 2558 - 41.52%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 07:56 

Nije ju trebao fizički zlostavljati, za to treba odgovarati. No pitanje je kakva je i ona na onoj slici je cijela plastična. Savjet mladjim momcima koji traže suprugu :zubati bježite od plastičnih žena.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 08:54 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
oak je napisao/la:
Nije ju trebao fizički zlostavljati, za to treba odgovarati. No pitanje je kakva je i ona na onoj slici je cijela plastična. Savjet mladjim momcima koji traže suprugu :zubati bježite od plastičnih žena.

Sve je vise prica, kada su ljudi slusali snimku, da je ona njega udarala (po rukama moguce) i unosila mu se verbalno ga provocirajuci. Nema razloga da on njoj u jednom trenutku govori "ko te bona udara", ako ju je u tom trenutku stvarno udarao.

Ovo postaje problem da javnost automatski i bez iznimke staje uz zene u svim obiteljski nezgodnim situacijama. Sto se fizickog nasilja tice tu jeste da je tu 15:1 ili 20:1 musko nasilje u pitanju. Ima zena koje ce to gadno iskoristavati i time relativizirati prave zrtve fizickog nasilja, kojih ima i previse.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 08:58 

Buntić je nedužan dok se ne dokaže suprotno. Ne zanima me feminističko vještičarenje.

1062 of 2558 - 41.52%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 09:01 

lider30 je napisao/la:
oak je napisao/la:

Sve je vise prica, kada su ljudi slusali snimku, da je ona njega udarala (po rukama moguce) i unosila mu se verbalno ga provocirajuci. Nema razloga da on njoj u jednom trenutku govori "ko te bona udara", ako ju je u tom trenutku stvarno udarao.

Ovo postaje problem da javnost automatski i bez iznimke staje uz zene u svim obiteljski nezgodnim situacijama. Sto se fizickog nasilja tice tu jeste da je tu 15:1 ili 20:1 musko nasilje u pitanju. Ima zena koje ce to gadno iskoristavati i time relativizirati prave zrtve fizickog nasilja, kojih ima i previse.

Apsolutno je sve moguće. Da je on udari odletila bi na zid... ali ajde vrijeme ce pokazati.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 09:11 

Ne prejudicirajući ništa, meni je zanimljivo kako ona ulazi sama u prostoriju i snima se prije nego on dodje.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 10:08 

oak je napisao/la:
Ne prejudicirajući ništa, meni je zanimljivo kako ona ulazi sama u prostoriju i snima se prije nego on dodje.

Možda ima fetiš na snimanje... :neznam

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 10:16 

oak je napisao/la:

Postanu plastične kad se udaju, kako stare. :D Šta'š sad?

Inače, ima i normalnih plastičnih. :zubati

Đuro i supruga mu:

slika

Oboje paze i na prehranu i na tjelovježbu. Baš su mi pozitivan primjer plastifikacije. On je 62. a ona 68. g. Znači 61 i 55.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 11:55 

oak je napisao/la:

Postanu plastične kad se udaju, kako stare. :D Šta'š sad?

Inače, ima i normalnih plastičnih. :zubati

Đuro i supruga mu:

slika

Oboje paze i na prehranu i na tjelovježbu. Baš su mi pozitivan primjer plastifikacije. On je 62. a ona 68. g. Znači 61 i 55.

Bljak

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 16:50 

Citat:
Liječnički nalaz Klare Buntić iz kolovoza kad je ‘pala niz stepenice‘. Klarina majka: Njegovi su sve znali, bojimo se

Citat:
U slučaju optužbi za obiteljsko nasilje bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca Denisa Buntića nad suprugom Klarom Buntić pojavio se novi detalj.

Portal Index objavio je nalaz Ambulante za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu kirurgiju SKB-a u Mostaru na kojemu stoji da je 25-godišnja Klara Buntić primljena u kasnim večernjim satima 5. kolovoza 2023. godine, dan prije krštenja njihova djeteta, "zbog ozljeda koje je zadobila prilikom pada niz stepenice".

U nalazu se navodi da je pacijentica izgubila svijest i povratila, "da ne rekonstruira događaj" i da postoje "tragovi svježe krvi vidljivi na bubnjiću".

"Tukao ju je redovito. Njegova obitelj sve je to znala i prikrivala. Svaki joj je dan sada sve teži, sve je više boli, puna je modrica i iscrpljena, a i mi skupa s njom. Bez obzira na to što nam je policija rekla da nas obilaze 24 sata, bojimo se izaći iz kuće. On je sada još gori. Nas štiti javnost, a zakon nas ništa nije zaštitio", kazala je Klarina majka Ljubica Jurič za Index, prenosi N1.

‘UBOJSTVO U GRADAČCU POKRENULO JE I SUSTAV‘
Zlostavljanje i ozljeđivanje Klare Buntić komentirala je za N1 i Ifeta Ćesir-Škoro, zdravstvena djelatnica, aktivistica i predsjednica udruženja "Incijativa građanki i građana Mostara".

"Ne znamo mnogo, ali znamo da se žena bojala za svoj život. Spoznaja da njen suprug ima toliko oružja nije dobra i svakako da njoj nije dobro ostati u tom okruženju. Nije dobro da ga se ostavlja u tim trenucima na slobodi, kad traži pomoć i kad joj sustav ne pomaže. Mi smo usvojili Istanbulsku konvenciju koja nam nalaže kako se ponašati da bi žena bila zaštićena, ali uvijek se dogodi neka greška u sustavu. Imamo brutalna ubojstva, posebno u Gradačcu, koje je pokrenulo sve nas, a čini mi se i sustav. Na vladajuće strukture se stvorio pritisak pa su se stvari počele mijenjati. Izlazimo na ulice, prosvjedujemo i na sve načine skrećemo pažnju jer je 2022. godine ubijeno 19 žena. Ogroman problem je oružje koje je ovdje ostalo od devedesetih. Kad god dođe do femicida, oružje se našlo u ruci, što znači da ga sigurno ima. Tragovi rata su na mnogim dušama i to znatno utječe na nasilje i femicid", kazala je aktivistica iz Mostara,, rekla je Ćesir-Škoro za N1.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 18:01 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Ove dvije (iz Ljubuškog i Gradačca) su izoperirane kućanice, a počinitelji su lokalni nasilnici s dobrim vezama na sudu i u policiji.

uopće ne znam zašto se tim polusvijetom itko zamara

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2023, 22:43 

Uspoređujete serijskog ubojicu koji je na instangramu snimao ubojstva sa legendom hrvatskog rukometa, jedan klošar koji se bavio kamatarenjem i sitnim kriminalcem sa legendom.

Jeste li vi normalni?

Ima ova slika kad Buntić ide u policiju sav nasmijan, riješio se lude šlape koja je bivšeg izbola nožem.

Nadam se kako se vraća bivšoj koja ga je podržala u javnosti s tvrdnjom kako nikada nije digao ruku na nju

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 11:10 

HansZimmer je napisao/la:
Uspoređujete serijskog ubojicu koji je na instangramu snimao ubojstva sa legendom hrvatskog rukometa, jedan klošar koji se bavio kamatarenjem i sitnim kriminalcem sa legendom.

Jeste li vi normalni?

Ima ova slika kad Buntić ide u policiju sav nasmijan, riješio se lude šlape koja je bivšeg izbola nožem.

Nadam se kako se vraća bivšoj koja ga je podržala u javnosti s tvrdnjom kako nikada nije digao ruku na nju

samo ti ponavljaj isto. stoput ponovljena laž ne postaje istina. dokaz nisi priložio, dakle izmišljaš.

jesi li ti normalan? žena ima 25 godina, znači udala se s 20 godina. odabrala je k'o prstom u *****, što nije ni čudo za 20-godišnjakinje.
a do 20. je uspjela nekoga izbosti nožem. ajde.
baja koji je prvu ženu zamijenio mlađim modelom nije legenda nego propalica. ponovit ću ti još jednom PROPALICA.
vrati se na prethodnu stranicu i pogledaj na šta liči. propalica.

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 12:18 

ZGabriel je napisao/la:
baja koji je prvu ženu zamijenio mlađim modelom nije legenda nego propalica. ponovit ću ti još jednom PROPALICA.

:palacgore1

1062 of 2558 - 41.52%

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 12:49 

E jbga, sad ni auto ni ženu ne smijem mijenjat. :neznam

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 14:36 

E jbga, sad ni auto ni ženu ne smijem mijenjat. :neznam

Što ti fali autu? Djeluje ok :neznam

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 14:45 

Na temi čini mi se jedino pozitivno iznenadio Kvačica. lider ima neke lokalne spoznaje, što isto donosi neku vrijednost. Svi ostali šablonizirani upisi u skladu s ideologijom, ona stara boljka da znam sva tvoja mišljenje i stavove ako otkriješ samo jedan od njih.

Sad apsolutno sve oko ZGabriel ima smisla. Imao sam u glavi opciju ili da ti je otac bio pijandura, ili da te prevario neki momak s kojim si bila dugo u vezi. Nažalost, loš otac ti je ostavio trajne posljedice, jer nije potreban neki veliki prijestup muškarca u tvom životu kako bi vrlo brzo bio uspoređen s ocem, jer jelte "puše se i na hladno".

Apropos teme, najbolja izjava je koja sublimira dosta toga je iz jedne od True Detective serija a ona glasi:

Ani Bezzerides: "The fundamental difference between the sexes is that one of them can kill the other with their bare hands."

Taj fundamentalni disbalans i strah od fizičkog nasilja ima posljedice u svakodnevnom životu. Možda nije relevantno za naše (sigurne) krajeve, ali ako imate ženske prijateljice, upitajte ih da vam ispričaju neke svakodnevne priče sa posla, vožnje u javnom prijevozu, izlaska navečer, odlaska na dejt, prolaska pored skupine muškaraca itd. Nije baš ni ugodno, daleko od toga. Nema veze nužno s ovom temom, ali treba znati.

Također, moguće je da će se manji dio ženskih sociopata znati "ugraditi" u ovaj trend, i glupljeg muškarca znati izraditi kroz pripremu i korištenje prikladnog narativa. No opet, ne vidim puno scenarija u kojem ženska iz čista mira torpedira muškarca s kojim joj je život dobar.

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 14:59 

Ministry of Sound je napisao/la:

Taj fundamentalni disbalans i strah od fizičkog nasilja ima posljedice u svakodnevnom životu. Možda nije relevantno za naše (sigurne) krajeve, ali ako imate ženske prijateljice, upitajte ih da vam ispričaju neke svakodnevne priče sa posla, vožnje u javnom prijevozu, izlaska navečer, odlaska na dejt, prolaska pored skupine muškaraca itd. Nije baš ni ugodno, daleko od toga. Nema veze nužno s ovom temom, ali treba znati.

imala bih štošta za reći i o svemu pobrojanom :laugh i nije to uvijek strah od fizičkog nasilja, nego muški šovinizam vulgaris. zato što mogu. kako nikome ne padne na pamet daa može bolje, drukčije? nisu svi muškarci zatucani idioti poput nekih na ovoj temi.

ni mene ne čude neke reakcije. znam gdje živim. Ministre, kako je utebe na petom kontinentu? jel plastične kurve tlače jadne stokilaše koji se moraju braniti zoljama?

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 15:10 

Apropos teme, najbolja izjava je koja sublimira dosta toga je iz jedne od True Detective serija a ona glasi:

Ani Bezzerides: "The fundamental difference between the sexes is that one of them can kill the other with their bare hands."

Crnjak je to, žalosno čak. Razmišljao sam pokušavajući razumjeti drugu stranu, kako bih se ja osjećao da sam kao u nekoj vezi sa bićem koje ima 40-50 kila više od mene, preko 20cm više u visinu, sa većim postotkom mišića, tri puta većom snagom i još je prirodno agresivnije zbog veće razine testosterona. Pa možemo mi pričati priče, ali ja sam se u trenutku kad to vizualiziram osjetio nesigurno.

1062 of 2558 - 41.52%

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 15:14 

ZGabriel je napisao/la:

imala bih štošta za reći i o svemu pobrojanom :laugh i nije to uvijek strah od fizičkog nasilja, nego muški šovinizam vulgaris. zato što mogu. kako nikome ne padne na pamet daa može bolje, drukčije? nisu svi muškarci zatucani idioti poput nekih na ovoj temi.

ni mene ne čude neke reakcije. znam gdje živim. Ministre, kako je utebe na petom kontinentu? jel plastične kurve tlače jadne stokilaše koji se moraju braniti zoljama?

Taj šovinizam je bliski rođak, ako ne i brat te fizičke nadmoćnosti. Šovinizam ili bilo kakav bullying nije moguć bez te implicitne prijetnje ili nekog leverage.

Na zapadu je to sirovije premlaćivanje donekle eliminirano, pa je evoluiralo u psihičko ili financijsko teroriziranje. Loši muškarci nekako uvijek nastoje izgraditi taj neki disbalans u vezi zbog kojeg bi djevojka/žena bila primorana ostati u vezi. Velika doza kontroliranja, rušenja samopouzdanja, kontrole nad resursima. Puno laganja, od strane muškaraca u nastojanju da i sama žena pomisli da je luda ili iracionalna.

Uglavnom, ne znam postotke itd. Svi moji muški prijatelji su sjajni, a dio ženskih prijateljica se nije baš usrećio. Uglavnom, ako je žena ili vrlo lijepa ili vrlo pametna, tim su veće šanse da će imati problema (jer će od strane muškarca biti svjesne ili nesvjesne koercivne kontrole).

Opet, prije nego skoče muškarci na mene, ovo govorim na osnovu ne ogromnog uzorka, možda nekih 20ak-30ak ljudi, i analiza nekih novih trendova, pojava i riječi (omiljena, a koja se dokazala da nije izmišljotina je "gaslighting" aka "dobro, hoćeš li vjerovati meni ili svojim očima").

I da me ne shvatite pogrešno. Nije danas lako biti muškarac. Ali se ni u snu ne bih htio mijenjati sa ženama (ni sa današnjim navodnim "prednostima" koje imaju).

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 15:18 

Naša Kvačica je napisao/la:
Crnjak je to, žalosno čak. Razmišljao sam pokušavajući razumjeti drugu stranu, kako bih se ja osjećao da sam kao u nekoj vezi sa bićem koje ima 40-50 kila više od mene, preko 20cm više u visinu, sa većim postotkom mišića, tri puta većom snagom i još je prirodno agresivnije zbog veće razine testosterona. Pa možemo mi pričati priče, ali ja sam se u trenutku kad to vizualiziram osjetio nesigurno.

ali istovremeno, to drugo biće ima veću seksualnu potrebu za tobom, i zbog toga je daleko podložnije manipoualciji ili stradanju ili počinjenju nekog nasilja kako bi te imalo.

muškarci ubijaju jedni druge radi žena. obrnuto nije slučaj.

žene vrlo lako izmanipuliraju muškarce na to da jedan drugom učine nasilje, obrnuto je nemoguće.

no za ovu temu i slične je važnije da su žene zbog svoje fizičke salbosti (prosječne) često nesposobne za objektivnu analizu. Strah od nasilja ih čini paraliziranim za objektivnu analizu, i reagiraju emocionalno i čoporativno (ona žena, znači slabija, znači žrtva). Realno, ovdje su u priči oboje debili, iako je samo jedan sosoban nanjeti drugom štetu fizičkom silom. Ali to nije jedino mjerilo stvari

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 15:23 

ZGabriel je napisao/la:

jesi li ti normalan? žena ima 25 godina, znači udala se s 20 godina. odabrala je k'o prstom u *****, što nije ni čudo za 20-godišnjakinje.
a do 20. je uspjela nekoga izbosti nožem. ajde.
vrati se na prethodnu stranicu i pogledaj na šta liči. propalica.

pa ona je upravo takvu propalicu i odabrala. nije tu 20 godina neki izgovor, problem je što žene više nemaju obzira prema JEDNA DRUGOJ. mislim nije da nije znala da već ima ženu i da ju je ostavio.

i takvog ga je odabrala. propalicu.

a u međuvremenu je on propao još više, pa sad radi i njoj sranja.

ovo me podsjeća na situaciju kad se feministice solidariziraju sa Severinom jer joj je izišla snika seksa u javnost. Umejsto da je pospu katranom i smolom ,jer je to snimka seksa s NEČIJIM MUŽEM.

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 15:24 

divizija je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

ali istovremeno, to drugo biće ima veću seksualnu potrebu za tobom, i zbog toga je daleko podložnije manipoualciji ili stradanju ili počinjenju nekog nasilja kako bi te imalo.

muškarci ubijaju jedni druge radi žena. obrnuto nije slučaj.

žene vrlo lako izmanipuliraju muškarce na to da jedan drugom učine nasilje, obrnuto je nemoguće.

no za ovu temu i slične je važnije da su žene zbog svoje fizičke salbosti (prosječne) često nesposobne za objektivnu analizu. Strah od nasilja ih čini paraliziranim za objektivnu analizu, i reagiraju emocionalno i čoporativno (ona žena, znači slabija, znači žrtva). Realno, ovdje su u priči oboje debili, iako je samo jedan sosoban nanjeti drugom štetu fizičkom silom. Ali to nije jedino mjerilo stvari

Muškarci nemaju veću seksualnu potrebu, odakle ti to? :zubati

Muškarci ubijaju jedni druge jer to sami žele, nije žena odgovorna za to. Dva lava se mlate oko lavice, dva medvjeda se pomlate oko medvjedice, dva bika se tuku oko krave... uglavnom shvaćaš poantu. :zubati

1062 of 2558 - 41.52%

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 296 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: