|
|
Stranica: 1/12.
|
[ 296 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Klara Buntić: žrtva nasilnika Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:08 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
https://www.zabranjeni.url/vijesti/crna-kr ... t-15377733 Deset minuta čistog užasa objavljuje pretučena žena Denisa Buntića. - Nakon ovoga, sud ga je pustio za manje od 48 sati. Bojim se da će ubiti i mene i dijetePoznaje li neko od vas ovoga monstruma? Citat: Moja jedina šansa da ostanem živa je javnost. Pretukao me pred devetomjesečnim djetetom, snimila sam kako me udara i prijeti da će me ubiti. Policija mu je pronašla arsenal ilegalnog oružja. I ipak je pušten za manje od 48 sati, nije mu izrečen ni pritvor, samo mjera zabrane prilaska. Završit ću kao ona žena iz Gradačca, osjećam to. Najviše od svega se bojim za život svojeg djeteta. Policija i sud nisu učinili ništa da nas zaštite, upravo suprotno. Bojim se da će mu tek sad skroz narasti krila jer mu se nije dogodilo ništa i da neće stati. Javnost je naša jedina zaštita“. Govori nam to Klara Buntić dok nam predaje audiosnimku nasilja koje je preživjela u petak, kad ju je uz krevetić njihovog 9-mjesečnog djeteta divljački napao suprug, bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić. Riječ je o nešto manje od 10 minuta snimke čistog užasa, koju je Klara Buntić u petak snimila mobitelom. Čuje se muškarac koji udara ženu, rukama i predmetima, žena koja preklinje da prestane i govori „nisam to zaslužila“, muškarac koji je udarcima tjera da izađe iz kuće u kojoj joj se nalazi 9-mjesečno dijete i viče „Ubit ću te“. Jutarnji list odlučio je objaviti ovu snimku. Uznemirujuća je, teška za slušanje, dio nas je neće odslušati do kraja.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:15 |
|
|
..osobno znam lik i dijelo ove budaletine i samo je problem sto je policija tribala ovo obavit prije puno godina..
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:21 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Pa ti ženi svašta… Glup on još gora ona
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:22 |
|
|
Budu li cekali da ubije zenu, bez reakcije Kao sto ona zivotinja Nermin, treba razoriti nadlezne institucije do temelja! Citat: . Da je bilo tko drugi na njegovom mjestu, on bi ostao u pritvoru. Tu su oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola. Da je bilo koji sud bio: Livno, Mostar, Široki Brijeg...to bi bilo osuđeno. To su četiri zolje, to su automati, bombe, kalašnjikovi. To je arsenal oružja u kući.
Da je imao vremena doći do njega, on bi mene ubio. On je mene odlučio ubiti. Okrenuo se samo na sekundu, što sam ja iskoristila za bijeg kroz balkonska vrata. Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta. On ima 160 kg, a ja 50. Nemoguće je da se čovjek obrani, da čovjek stane i postavi se. Kada u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge to je neprepoznatljiv čovjek', ispričala je supruga Klara za Bljesak.info.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:24 |
|
|
saskia je napisao/la: Pa ti ženi svašta… Glup on još gora ona Ne znam o cemu je rijec za to „svasta“. No sto god je u pitanju to ga ne amnestira da je mlati krvnicki. Djubre. Roknula bi ga naspavanju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:25 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Gluho bilo Sarajko. Vidiš da ga je na foru ufatila i pripremila i da snimi sve. Zabrana prilaska itd. i problem riješen
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:27 |
|
|
saskia je napisao/la: Gluho bilo Sarajko. Vidiš da ga je na foru ufatila i pripremila i da snimi sve. Zabrana prilaska itd. i problem riješen Nije mu ovo prvi put. Cuj na foru uhvatiti nekog? Jeste ba, natjerala *** da je izmati. A i prije tog je mlatio na foru. https://danas.hr/videovijesti/vijesti-v ... 81c7?amp=1
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:32 |
|
|
Citat: - Zolje, kalašnjikovi, bombe, pištolji... Ispod kreveta zavijeno u dekama. Ne mogu vjerovati, znao se povremeno pohvaliti da puca s prijateljima, ali ovo je užas. Da me uspio dovući do mjesta gdje je bilo oružje, sigurna sam da bi me dokrajčio – priča Klara Buntić. Nije mi jasno zašto laže da nije znala za oružje? Nije primijetila zolje i kalašnjikove skrivene ispod kreveta u kući u kojoj zajedno žive?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:35 |
|
|
Ima negdje oficijalna prodavnica oruzja. Da li Siroki ili bas Ljubiski… Nisam sigurna. Ali bi 100% kupila sebi za samoodbranu. Izvadiš oruzani list, nije kaznjavana, a vec zlostavljana i rijesi majmuna. Vani je za manje od tri godine. A njemu ce trava po grobu porasti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:37 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Citat: - Zolje, kalašnjikovi, bombe, pištolji... Ispod kreveta zavijeno u dekama. Ne mogu vjerovati, znao se povremeno pohvaliti da puca s prijateljima, ali ovo je užas. Da me uspio dovući do mjesta gdje je bilo oružje, sigurna sam da bi me dokrajčio – priča Klara Buntić. Nije mi jasno zašto laže da nije znala za oružje? Nije primijetila zolje i kalašnjikove skrivene ispod kreveta u kući u kojoj zajedno žive? Ajde Boga ti, vidiš da je i on udario na belaj s njom, kao što je i sama rekla on momčina 2 metra da je ne bi stigo ili da bi mu pobjegla. I kao tek sad zna za oružje i kao da svaka druga kuća u nas nema oružje.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:38 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Citat: - Zolje, kalašnjikovi, bombe, pištolji... Ispod kreveta zavijeno u dekama. Ne mogu vjerovati, znao se povremeno pohvaliti da puca s prijateljima, ali ovo je užas. Da me uspio dovući do mjesta gdje je bilo oružje, sigurna sam da bi me dokrajčio – priča Klara Buntić. Nije mi jasno zašto laže da nije znala za oružje? Nije primijetila zolje i kalašnjikove skrivene ispod kreveta u kući u kojoj zajedno žive? Kakve to veze ima? Ne umanjuje ta laz krivnju monstruma Koju je zlostavljao? Sto policija nista nije preduzela Kad to pronasla? Ilegalno. Jebote lik ilegalno drzi zolje i sl i puste ga nakon 48 sati. Da ne pominjem da je zenu brutalno pretukao. ***.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Nije mi jasno zašto laže da nije znala za oružje? Nije primijetila zolje i kalašnjikove skrivene ispod kreveta u kući u kojoj zajedno žive? Kakve to veze ima? Ne umanjuje ta laz krivnju monstruma Koju je zlostavljao? Sto policija nista nije preduzela Kad to pronasla? Ilegalno. Jebote lik ilegalno drzi zolje i sl i puste ga nakon 48 sati. Da ne pominjem da je zenu brutalno pretukao. ***. Kako to misliš "ilegalno drži zolje", zolje se ne može nigdje legalno držati, ni u Texasu. Njena laž direktno ne mijenja ništa u vezi počinjenih kaznenih djela, ali stavlja u pitanje vjerodostojnost svjedočenja, možda je još negdje zaobišla istinu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 22:52 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kakve to veze ima? Ne umanjuje ta laz krivnju monstruma Koju je zlostavljao? Sto policija nista nije preduzela Kad to pronasla? Ilegalno. Jebote lik ilegalno drzi zolje i sl i puste ga nakon 48 sati. Da ne pominjem da je zenu brutalno pretukao. ***.
Kako to misliš "ilegalno drži zolje", zolje se ne može nigdje legalno držati, ni u Texasu. Njena laž direktno ne mijenja ništa u vezi počinjenih kaznenih djela, ali stavlja u pitanje vjerodostojnost svjedočenja, možda je još negdje zaobišla istinu. Navodi imenom i prezimenom ljude koji su svjedočili prijašnjim nasilničkim činovima gospodina supruga. Da laze o zlostavljanju, ne bi to radila i rusila cijelu pricu. Pa je li ilegalno drzao zolje, bombe i sl? Ne kuzim sta je bit pitanja? https://www.mmtrade.ba/Je li ovo ona prodavnica?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 23:16 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7396 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Seljak.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 23:40 |
|
|
Za ovog kretena jedini lijek je dugogodišnja robija ili olovo.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 24 ruj 2023, 23:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 07:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pa što ako je malo educirao ženu? Vjerojatno je to i zaslužila. Mada, ako je takva godinama trebao ju je ranije otjerati a ne bakćati se sa njom.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 08:52 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17410 Lokacija: יום טוב
|
Citat: U subotu je izveden pred suca na sudu u Ljubuškom. Na sudu na kojem desetljećima radi njegova majka. Tužitelj mu je kum, a tužiteljeva majka – odvjetnica. ostavit ću samo link na članak. u njemu je audio snimka zlostavljanja. nije za svačiji želudac. https://www.zabranjeni.url/vijesti/crna-kr ... t-15377733
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 09:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Budu li cekali da ubije zenu, bez reakcije Kao sto ona zivotinja Nermin, treba razoriti nadlezne institucije do temelja! to će strašno pogoditi životinje poput Nermina. oni će neizmjerno patiti kad institucije budu razprene. žene drage, već imate razorene institucije, a razorene su zato što vas muškarci više ne žele braniti. a bez muškaraca, institucije mogu samo lajati na vjetar, osim ako ne uvedete robote tamo. proglasile ste same sebe dovoljnima, muškarac vam n treba, pa kad imate posla s dvljacima očekujete da dođu "institucije" i da vas štite. guess what, institucije ne mogu ništa bez muškaraca od 2 metra i 110 kila.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 09:38 |
|
|
Koliko sam razumio, ovo mu je druga žena. Upoznala ga je kad više nije bio relativno uspješan sportaš, nego kad je već bio samo vlasnik birtije i alkoholičar. Kaže da pet godina trpi obiteljsko nasilje, a ima dijete od 9 mjeseci?
S jedne strane izoperirana cajkaruša koja se želi pod svaku cijenu dobro udati, s druge strane lokalni medvjed, pijanac i propalica. Što je tu moglo krenuti po zlu?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 09:42 |
|
|
divizija je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Budu li cekali da ubije zenu, bez reakcije Kao sto ona zivotinja Nermin, treba razoriti nadlezne institucije do temelja! to će strašno pogoditi životinje poput Nermina. oni će neizmjerno patiti kad institucije budu razprene. žene drage, već imate razorene institucije, a razorene su zato što vas muškarci više ne žele braniti. a bez muškaraca, institucije mogu samo lajati na vjetar, osim ako ne uvedete robote tamo. proglasile ste same sebe dovoljnima, muškarac vam n treba, pa kad imate posla s dvljacima očekujete da dođu "institucije" i da vas štite. guess what, institucije ne mogu ništa bez muškaraca od 2 metra i 110 kila. a možda su razorene zato što muškarci štite "kolege" i zataškavaju njihova sr*anja? kao neki dan u Osijeku? ili onaj slučaj podvođenja maloljetnica u domu, isto čini mi se u Osijeku? uvaženi ustavopisac V. Š. je bio jedan od "posjetitelja" pa se zataškalo, a čovjek koji je otkrio priču dobio otkaz.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 09:45 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Koliko sam razumio, ovo mu je druga žena. Upoznala ga je kad više nije bio relativno uspješan sportaš, nego kad je već bio samo vlasnik birtije i alkoholičar. Kaže da pet godina trpi obiteljsko nasilje, a ima dijete od 9 mjeseci?
S jedne strane izoperirana cajkaruša koja se želi pod svaku cijenu dobro udati, s druge strane lokalni medvjed, pijanac i propalica. Što je tu moglo krenuti po zlu? to što je ona izoperirana nije razlog da bude zlostavljana. na stranu njena glupost, mogla je pretpostaviti da se neće promijeniti i postati uzoran građanin, ali to njega ne opravdava ni 0,0000000001%.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 09:52 |
|
|
Kakva zabrana prilaska.
Fizički napad, nelegalno oružje. Ima tu materijala za godine zatvora.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|