|
|
Stranica: 10/12.
|
[ 300 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 23 svi 2013, 20:18 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
doc je napisao/la: Glasat vas dvojca pod obvezno. 60% nije tako daleko.  Ako pređete 50% majorizirat ćete nas ostale  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 23 svi 2013, 20:39 |
|
|
|
INTJ
Introvert(22%) iNtuitive(25%) Thinking(1%) Judging(22%)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 23 svi 2013, 21:01 |
|
|
|
Glasaj za temu za čovjeka!
Uf, uf, malo nam fali...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vukan
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 23 svi 2013, 21:03 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 19:17 Postovi: 793 Lokacija: Glavni grad
|
|
Ja sam glasovao.Nego zanimljivo da ima toliko INTJevaca,na malom broju ljudi su moguće ovakve podudarnosti,ali ipak mislim da je to indikator kakve osobe češće pišu po forumima.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 24 svi 2013, 08:41 |
|
|
doc je napisao/la: Glasat vas dvojca pod obvezno. 60% nije tako daleko.  Naravno da sam ispunio svoju građansku dužnost :) Uzmi u obzir da ovi ispod 3% ne prelaze izborni prag, pa  Umjesto 1. IFSJ 3% 3% [ 1 ] 2. INFJ 0% 0% [ 0 ] 3. INTJ 47% 47% [ 16 ] x 4. ISTP 3% 3% [ 1 ] 5. ISFP 3% 3% [ 1 ] 6. INFP 3% 3% [ 1 ] 7. INTP 3% 3% [ 1 ] 8. ISTJ 3% 3% [ 1 ] 9. ESTP 6% 6% [ 2 ] 10. ESFP 0% 0% [ 0 ] 11. ENFP 6% 6% [ 2 ] 12. ENTP 3% 3% [ 1 ] 13. ESTJ 9% 9% [ 3 ] 14. ESFJ 3% 3% [ 1 ] 15. ENFJ 3% 3% [ 1 ] 16. ENTJ 6% 6% [ 2 ] Imamo 1. (IFSJ, ISTP,ISFP, INFP,INTP, ISTJ, ENTP, ESFJ, ENFJ ) 27% [9] 3. INTJ 47% 47% [ 16 ] x 9. ESTP 6% 6% [ 2 ] 11. ENFP 6% 6% [ 2 ] 13. ESTJ 9% 9% [ 3 ] 16. ENTJ 6% 6% [ 2 ] Ako zanemarimo ostale dobija se apsolutna većina 3. INTJ 64% 64% [ 16 ] x 9. ESTP 8% 8% [ 2 ] 11. ENFP 8% 8% [ 2 ] 13. ESTJ 12% 12% [ 3 ] 16. ENTJ 8% 8% [ 2 ] Skoro 2/3. A svi znamo što se onda zbiva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 24 svi 2013, 08:58 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8942 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
mala napomena. nije IFSJ, nego ISFJ. To je uvodničar malo krivo utipkao. ali ako ćemo se vodit prilikama u hrvatskoj, ipak ćete se dobrano morati pomučiti za svoja prava. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 24 svi 2013, 09:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ceha je napisao/la: Zna se, mi lijevi liberali ćemo upravljat s vama, bacati vam kosti da se glođete i da grizete u prazno, postat ćete istospolno orijentirani dok si rekao keks, te ćemo mi manjinci sve dobre p. zadržat za se. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 24 svi 2013, 09:59 |
|
|
64% su dvije trećine kako bi rekao Nino. Znači da imamo apsolutnu supervećinu i da sad možemo 100% raditi šta god hoćemo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 24 svi 2013, 10:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ja prelazim u ESTJ. Ponudili su mi mjesto u upravnom odboru Telecom-a.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 24 svi 2013, 10:27 |
|
|
Hoćeš reći mi smo ti ponudili ESTJ-ovo mjesto u upravnom odboru Telekoma? Sad smo dvije trećine možeš slobodno pričati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 09 pro 2013, 09:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43714 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
INTJ-ovci, evo vam nešto za olakšavanje komuniciranja, predlažem brzorafalnu paljbu pitanja, što više pitanja, to će vas viđe percipirati društvenim (ne marite za odgovore, samo čekajte predah za upućivanje sljedećeg pitanja): Citat: S ovih 75 pitanja možete 'probiti led' u nepoznatom društvu
Pitanja o novcu koja nisu nepristojna: Možeš li što uštedjeti? Imaš li osobni budžet na papiru ili trošiš nasumice? Svima nam se događaju trenuci neugodne tišine čak i kad smo u društvu prijatelja i obitelji. Evo prijedloga za 75 pitanja s kojima možete probiti led kad se nalazite u nepoznatom društvu. Posebno su korisna ako baš niste 'od priče'.
1. Koji si zadnji film pogledao? 2. Je li ti draže ići u kino ili gledati kod kuće filmove? 3. Gledaš li televiziju često? 4. Koji program najčešće gledaš? 5. Koji ti je omiljeni TV show? 6. Možeš li se nasmijati uz neku seriju? 7. Bi li se usudio prijaviti na neki kviz? 8. Ima li koja dobra knjiga u zadnje vrijeme da si je pročitao? 9. Ima li uskoro neki koncert na koji ćeš ići? 10. Plešeš li na izlascima ili zabavama? 11. Jesi li gledao vijesti? 12. Jesi li čitao to i to? 13. Koji je tvoj idealan automobil? 14. Koji je tvoj idealan posao? 15. Koja bi tri mjesta volio posjetiti? 16. Jesi probao kad meksičku (japansku ili kinesku) hranu? 17. Imaš li kućnog ljubimca? 18. Sjećaš li se omiljenog predmeta i učitelja iz škole? 19. Koje su ti omiljene namirnice i jela? 20. Voliš li kuhati? 21. Jedeš li često u restoranima? Kojim? 22. Surfaš li često internetom? 23. Kakva je prometna povezanost do tvoga doma? 24. Ideš li na utakmice? 25. Nosiš li / gubiš li kišobrane?
Pitanja o novcu koja nisu nepristojna:
1. Možeš li što uštedjeti? 2. Imaš li osobni budžet na papiru ili trošiš nasumice? 3. Koji je najskuplji poklon koji si nekome poklonio? 4. Koji je najskuplji poklon koji si dobio? 5. Jesi li ulagao kad u dionice? 6. Što bi radio da ne moraš brinuti o novcima? 7. Koliko je koštao aranžman putovanja na kojem si zadnji put bio? 8. Koliko košta u tvome gradu kruh, gorivo, meso i sl.? 9. Isplati li se ići u velike kupovine u drugi grad? 10. Kupuješ li internetom išta?
Razmjena mišljenja:
1. Što misliš o pušenju na javnim mjestima? 2. Što misliš o cijeni školarine fakulteta i škola? 3. Što misliš o cijeni vrtića? 4. Što misliš o zakonskoj dobi za vožnju? 5. Što misliš o našim prometnicama? 6. Što misliš o pomaganju siromašnijima? 7. Što misliš o radu državnih službi? 8. Bi li volio posao u državnoj upravi ili radije u privatnom sektoru? 9. Što misliš je li život negdje drugo bolji? 10. Što misliš nazadujemo li za ostatkom svijeta tehnološki puno?
Osobna pitanja koja nisu neugodna:
1. Sjećaš li se snova ujutro? 2. Koja je najzanimljivija priča iz tvog djetinjstva? 3. Koja godina ti je bila najsretnija i zašto? 4. Čim se baviš u slobodno vrijeme? 5. Voliš li kolače i čokoladu? 6. Da li više voliš kišne ili snježne dane? 7. Koje godišnje doba ti je najdraže? 8. Je li ti dosadno kad? 9. Koje metode odgoja su roditelji primjenjivali? 10. Voliš li kupovati? 11. Imaš li profil na Facebooku ili drugoj društvenoj mreži? 12. Koliki ti je krevet? 13. Kakvi su ti dalji karijerni planovi? 14. Kad ti je rođendan? 15. Tko ti je dao ime? Po kome? 16. Bi li se bavio ekstremnim sportovima, npr. skakao bungee jump? 17. Baviš li se nekim sportom? 18. Imaš li neki talent koji ne koristiš trenutno? 19. Jesi li dobar u kuhanju? 20. Imaš li braće i sestara? Čim se bave? 21. Živiš li u stanu ili kući? 22. Koliko dugo živiš tu? 23. Kako u pravilu provodiš nedjelje? 24. Kakve ljude ne voliš? 25. Koje jezike govoriš? 26. Jesi li jutarnji ili večernji tip osobe? 27. Znaš li susjede? U kakvom si odnosu s njima? 28. Doručkuješ li? Što voliš za doručak? 29. Piješ li puno kave? Kakvu kavu voliš? 30. Pratiš li sportove na TV-? Koje?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 09 pro 2013, 09:34 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
tko je drugi INTP? 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 09 pro 2013, 09:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43714 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Carmello Šešelj
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 09 pro 2013, 09:38 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Carmello Šešelj aaaa, pa sad je sve jasno. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 09 pro 2013, 11:24 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
A drugi ENTJ ? EDIT: Našao, zanemari.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 09 pro 2013, 12:13 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8942 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
još nijedan isfj.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 03 lip 2015, 16:02 |
|
|
|
ENFP
Extravert(44%) iNtuitive(38%) Feeling(12%) Perceiving(67%)
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 03 lip 2015, 16:10 |
|
|
Kruskha je napisao/la: ENFP
Extravert(44%) iNtuitive(38%) Feeling(12%) Perceiving(67%) Malo nas je ođe, al nas ima, welcome to the club. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 03 lip 2015, 16:13 |
|
|
lider30 je napisao/la: doc je napisao/la: 47% and counting. Još samo 4% i onda će ovo i službeno postati naša tema. Onda suspendiramo daljnje glasovanje. Narod je rekao svoje. Komu se ne sviđa nek se seli.   SDB je napisao/la: doc je napisao/la: Sad su počeli samo kopirat i izmišljavat postotke kad smo popularni postali. I temeljna grupa ove teme. Još da nam se Melcher i Kovach pridruže da doguramo do tih 60% i onda možemo počet izbacivat neINTJovce s teme. Jel tak to ide?   doc je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Ti si pošteni ENTJac. Ja nemam ništa protiv takvih. Imam i mnogo prijatelja među njima. Čak zajedno idemo na utakmice da navijamo kad igra naša repka.
To treba naglasiti. Protiv poštenih ENTJ-ovaca koji žele biti INTJovci i kojima je naša jedna i jedina INTJija domovina nemamo ništa. Protiv one bande koja inzistira da budu tamo neki ENTJ-ovci i da biraju svoje predstavnike mi im jasno kažemo: Nećeš bando! Nek sele na onaj forum čije ime ni spomenuti nećemo.  Šta ispadne od naših majorizatorskih pretenzija na temi. Skoro da ni Bošnje nisu toliko popušile. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 03 lip 2015, 16:33 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
SDB je napisao/la: :kava
INTJ Introvert(22%) iNtuitive(25%) Thinking(50%) Judging(33%) You have slight preference of Introversion over Extraversion (22%) You have moderate preference of Intuition over Sensing (25%) You have moderate preference of Thinking over Feeling (50%) You have moderate preference of Judging over Perceiving (33%) Također. Citat: INTJ
Introvert(33%) iNtuitive(38%) Thinking(25%) Judging(22%)
You have moderate preference of Introversion over Extraversion (33%) You have moderate preference of Intuition over Sensing (38%) You have moderate preference of Thinking over Feeling (25%) You have slight preference of Judging over Perceiving (22%)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 03 lip 2015, 16:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
SDB je napisao/la: Na hrpu pitanja sam mogao odgovoriti ovako ili onako. Recimo, ono o samotnim šetnjama. Nekad da, a nekad ide razbijanje u 5 različitih društava do jutra. E sad, kamo to strpati... Heh, ista stvar. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 03 lip 2015, 16:44 |
|
|
doc je napisao/la: Personal relationships, particularly romantic ones, can be the INTJ's Achilles heel. While they are capable of caring deeply for others (usually a select few), and are willing to spend a great deal of time and effort on a relationship, the knowledge and self-confidence that make them so successful in other areas can suddenly abandon or mislead them in interpersonal situations.
This happens in part because many INTJs do not readily grasp the social rituals; for instance, they tend to have little patience and less understanding of such things as small talk and flirtation (which most types consider half the fun of a relationship). To complicate matters, INTJs are usually extremely private people, and can often be naturally impassive as well, which makes them easy to misread and misunderstand. Perhaps the most fundamental problem, however, is that INTJs really want people to make sense. :-) This sometimes results in a peculiar naivete', paralleling that of many Fs -- only instead of expecting inexhaustible affection and empathy from a romantic relationship, the INTJ will expect inexhaustible reasonability and directness.
Probably the strongest INTJ assets in the interpersonal area are their intuitive abilities and their willingness to "work at" a relationship. Although as Ts they do not always have the kind of natural empathy that many Fs do, the Intuitive function can often act as a good substitute by synthesizing the probable meanings behind such things as tone of voice, turn of phrase, and facial expression. This ability can then be honed and directed by consistent, repeated efforts to understand and support those they care about, and those relationships which ultimately do become established with an INTJ tend to be characterized by their robustness, stability, and good communications. Tek sad vidim ovo, apsolutno stoji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 03 lip 2015, 16:52 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: INTJ
INTJ - sve zanimljivija skupina: BBC Bobovac doc Glazbenik Jagnjeća brigada lider30 Naša Kvačica Robbie MO SDB +1
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 04 lip 2015, 16:19 |
|
|
Evo da se i službeno zabilježim u anketi kao ISFP. Samo nas je troje, al nekako mi drago da se nisam utopila u masi  (no offense nikome  ) Prilično dobar opis moje osobnosti: http://www.personalitypage.com/ISFP.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 04 lip 2015, 17:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kako možete znati kakve ste osobe ? Stvarno me zanima. Da je to moguće na svijetu ne bi postojali konflikti, svađe, ratovi i ostale pizdarije. Prestanite lagati sami sebe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|